A wonderful day! Y

Gokväll! Sitter här nyduschad och fräsh, ska snart göra mig igoning och krypa ner i sängen&läsa bok. :) Denna dagen har varit jättebra!:) Först skolan såklart, vi fick 2 läxor också. Denna veckan har vi som då jag har förstått 3 läxor, 1 på Onsdag&2 på Torsdag så Tisdag&Onsdag blir pluggdagar tror jag ;) Igår kväll i kyrkan så va det jättebra, jag tyckte det var mysigt på kvällen att sitta där&det var också kul att se alla!:) Efter skolan så följde millan&lina med mig hem, vi hade jätteskojj! Åt ''ungdomsmat'' ja som ni förstår så äter vi nästan bara hos mig fiskpinnar&pasta, men det gör faktiskt ingenting för oss för vi älskar det! haha. ;) Sen satt vi vid datorn,prata&skratta tillsammans och ah lite mer. Sen åkte millan hem vid typ 5 och lina var kvar, Lina&jag var så spralliga&full av energi så vi satte på högsta volym (okej, hög musik iaf) och dansade loss på golvet, det var så roligt att släppa loss, det gör man faktiskt inte varje dag ;) Sen åkte lina hem och jag har inte gjort så mkt mer. Imorgon så är det skola&efter måste jag plugga för sen så hinner jag inte det på kvällen för då är det fotbollsträning :) Vet ni, på Onsdag så är det klippdags för mig! Känns faktiskt bra, klippa av det slitna&ja fräsha upp det lite..så det blir förmodligen efter skolan då :) Ne nu ska jag göra igoning mig, njut av kvällen&bilderna från igår&idag. Kraam.


Va ju ute med Zack igår!:) Åh, det var såå kul. Va så glad att jag tog kort på Zack mitt i promenaden ;)

GÅRDAGENS&DAGENS OUTFIT!:)

Uppsatt denna gången ;)

söööta laaajna!♥

Aså ni är så underbara, älskar er!!





gullunge!:)

hihi.:)

30AuGusTI

Hallå!:) Sovit gott idag? Själv har jag sovit mycket bra! Vädret idag är nästan som vädret igår, fast vädret igår var helt konstigt, först regn (spöregn ibland) sen sol,sen mulet, sedan både sol och regn och vet ni vad det blev efter? En regnbåge, och det var faktiskt den kraftigaste och färggladaste regnbågen jag sett på länge, den var såå vacker& faktiskt lite kuslig för när man kom närmare den blev den bara större&större, men sedan så gick den bort..men jag hann iaf ta typ 30 kort på den!;) Idag är det nog mer sol eller solen skiner nu men man vet vell aldrig om den är kvar..om typ 1 timme och några minuter blir det en härlig tur med underbara vovven Zack som jag skrev i förra inlägget, ni som inte vet så kan jag berätta att jag ska gå ut med grannens hund Zack två ggr idag, och varför det? Jo dom skulle på ridtävling allihopa och då undrade dom om jag ville ta hand om han mellan 1-5 typ, och det ska bli superkul!:) haha. Bilder kommer nu, äntligen! Och jag har faktiskt tänkt ut en header nu men vet inte om den blir som jag vill men hoppas!:) Ne nu måste jag klä på mig, hade bäst! KRAM.


HÄR ÄR DEN VACKRA REGNBÅGEN, alltså det var finare i verkligheten faktiskt!





Här syns den ganska bra. :)



Hade tråkigt..tog kort på stiftpennor som mamma köpte åt oss igår ;)

mee

Nu är dörren&fönstrena kllart!Y Åh, jag längtar tills vi kan måla huset!:)

BILDER FRÅN IDAG!


Mys findus med sin lilla vante, åh jag kunde inte låta bli att ta kort ;)





Myys med ljus.

Myys med ljus.

I♥ANIMALS

GoKväll!:) Har ni hatt en bra dag? Just nu sitter jag här trött&vill gå och lägga mig och jag tror jag nog ska göra det också ;) Också känner jag typ för ngt som är sött&gott, men orkar endå inte äta, haha. vet verkligen inte vad jag vill just nu. Denna dagen har verkligen varit en slappis dag, på ett positvit sätt!:) Det sociala jag gjort idag var nog att jag hjälpte pappa att måla grundfärgen på friggen, nu är faktiskt fönster&dörr klart! Y Åh, det blir verkligen såå mysigt, fast det är lite naket nu för det är bara vitt, men snart eller senare så blir det målning och då blir nog färgen grön och vita lister, det blir nog fint! Har också varit i knallen en stund med mamma,Olivia&Elina (hennes kompis) och titta lite, köpte inget idag. Sen nu på kvällen så blev det en prommis med mammsen :) Och sedan så gick vi till Elina&dom och kolla på deras nya hus & deras underbara djur!♥ Alltså, jag älskar djur just nu! Iaf chihuahuor,katter,kaniner&hamstrar. Deras chihuahuor är så underbara, och jag blev så glad för Elina fråga faktiskt om jag ville gå ut med dom ngn gång om jag ville, det kan man verkligen inte motstå!:) Elvis&Bella, två busungar! Sen gick vi hem i mörkret, men det var mysigt! Nu ska jag göra igoning mig och krypa ner i sängen och mysa ner mig och samtidigt läsa bok. Imorn blir det kanske samma dag fast lite mer aktivt tror jag ;) Ska faktiskt passa Hannahs hund Zack imorn, det ska bli jättekul!:D alltså jag tror att vissa av er tänker ''kul att gå ut med hund?'' men jag tycker det är jättekul faktiskt! Så kl.1 blir det en promenad med Zack& kl. 4 igen, det ser jag fram imot verkligen, fast det blir nog regnkläder på tror jag, jag titta på vädret ikväll och då skulle det bli regn&mulet många dagar framåt, sämst.. men aja vi får hoppas på det bästa! Sen på kvällen blir det kyrkan. :) Sen måste jag också plugga på NO grejset vi skulle läsa på tills nästa vecka, det får man verkligen inte glömma!:) Tyvärr så blir det inga bilder ikväll men imorn på morgonen måste det bli! sov gott, puss.


BILDER!








Mitt skåpsnummer! (Y

Här är mitt smycke jag fick av Mormor&morfar när vi va i AfrikaHuset. :) Kenyas flagga.
JAG ÄLSKAR!

Söta Maria. :)

I bussen. Jeppe&Mattis :)

Det blir verkligen inte samma bra bilder som min andra kamera, saknar det.

Amandas&min sko, :)

Bakgrunden färdig nu återstår..

Headern som jag inte fixar än, men snart så kommer den och då är bloggen färdig! Vad säger ni, tycker ni om bakgrundens färg? :)

Dålig uppd. jättedålig!

Godmorgon kära vänner!:) Mår ni bra? Hoppas det. Jag är så ledsen för jättedålig uppd. den har blivit jättedålig verkligen! Det ska ändras..i promise ;) Ja, just nu sitter jag här och har återställt allt i min blogg, som jag ångrade lite men ska faktiskt fixa den bra nu! Och jag vill tacka också för att min vän millan försökte hjälpa mig med bakgrundsbilden men det gick inte men tack endå kära du!♥ Men ska faktiskt försöka en gång själv nu när jag återställt allt, vi får vell se om det går bra Y. Ja sista blogginlägget senast var nog i förrgår, ah jag gjorde ett snabbtinlägg innan skolan :) Skolan gick jättebra den dagen, och det var så roligt med Johanna,Johanna J&Lina, ah vi skratta typ hela tiden, det är vi (Y haha. Sen så träna vi också och det var också kul! Fast var väldigt trött efter för jag hade också sprungit typ 2,3 km på idrotten i skolan också, haha. Sen igår då så hade vi idrott igen, trodde jag skulle dö av trötthet men faktiskt så orkade jag&jag tyckte det var kul!:) Efter skolan så åkte jag faktiskt inte hem utan Johanna J hade ringt mig i förgår och frågat om jag ville bada med hon&Lina efteråt, och det kan man faktiskt inte motstå. Så efter skolan så badade vi i Dalsjöbadet, vi lekte,skratta,bada,åt gott&hade superkul! TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR DOM TIMMARNA MED ER TJEJER!♥ Efteråt så kom Linas pappa och hämta oss och sedan så skjutsa han mig hem. På kvällen så var jag trött&slapp så jag tog det lugnt hela kvällen, mys! sen somna jag som en stock efteråt ;) Idag så vakna jag faktiskt tidigare än vad jag trodde, typ kl.8, men jag kunde inte somna om så det fick bli den tiden jag fick gå upp, åt en härlig frukost&nu sitter jag här och bloggar :) Idag ska jag bara vara hemma tror jag och ta det lugnt efter veckan, men har iaf bestämt mig att jag ska göra ngt socialt. ;)
• Ska hjälpa pappa med friggeboden
•Städa rummet
•Lägga in bilderna på bloggen som inte funkar just nu :/

och kanske lite mer ;)
Ne nu ska jag nog göra mig igoning och komma igång, hade bäst! Puss.


Skolan.

Godmorgon! Har faktiskt lite brådis nu eftersom Hannah kommer om typ 1 minut, men jag tänkte att jag kunde skriva ett snabbt inlägg innan ;) Idag är det ju skola såklart, jah det enda jag nästan vet är att vi har idrott :) Efter skolan följer jag med Johanna J,Johanna P&Lina hem till Johanna J, alla 4 :) Det ska bli roligt! Sen på kvällen blir det träning för oss, kanske bloggar ikväll om jag orkar. :) Men nu måste jag klä på mig, hade bäst&vi hörs! Puss.

Promenix med underbara Johanna.

Gokväll kära folks!:)Mår ni bra? hoppas det. Förlåt att jag inte blogga igår men kom hem sent faktiskt. Vi vann också igår mot GrönaHög med 4-2, ska jag vara ärlig så tyckte jag dom spela bra igår faktiskt, dom var mycket bättre nu. Men det var en kul match tyckte jag och alla kämpa bra! Y Idag i skolan så var det skolfotografering som jag då har glömt berätta här på bloggen, i'm sorry. Men det gick jättebra faktiskt!:) Men vi tog sent, typ kvart över 2. För en stund sen så blev jag klar med min matteläxa som jag har klurat på och som tur va fick jag lite hjälp av min underbara mamma :) Det är alltid bra att ha en som hjälper en. Så det jag har gjort nu efter skolan är att ha suttit och klurat matteläxan,ätit en underbar kvällsmat&försökt att prata med Johanna. :) Ja, vi tänkte gå en sväng ikväll tillsammans men jag får inte tag på henne, har smsat&skrivit på msn men inget svar, jag får nog ringa!;) Ja, det är det jag ska göra ikväll, gå ut med underbara johanna. Sen efter ska jag nog packa idrottskläder&annat som ska med till skolan imon. Ne nu ska jag försöka ringa till johanna, hade bäst&vi hörs! Puss&kram.

HÄR KOMMER BILDERNA!!


I förrgår. Va ute och tog lite kort på kvällen,

Ni som undrar hur det går för mitt lilla hus så har pappa&farfar kommit långt, jah så långt att dom börjat isolera!:D
Gårdagens outfit. Ny tröja&nya skor, i love them!

My new shoes ;)



Mitt armband som jag fått av min underbara kusin Amanda, ♥

Söta Johanna!:)

Matteläxan..

DAGENS OUTFIT!

MATCH!

Hej allihopa! Sitter här och försöker ta det lugnt innan matchen, vi ska samlas halv 6 vid Målevi så jag får typ cykla om 10 minuter :) Vi ska spela mot GrönaHög, vi vann mot dom med typ 13-0 förra gången, men man vet ju aldrig om dom kanske ha tränat och är superduktiga, så man får inte ta det förgivet ;) Skoldagen idag gick utmärkt, hade lektioner som t.ex musik,svenska,spanska och ah några till. Nu tycker jag det är kul att gå till skolan, man har fått några nya vänner och man har kul tycker jag så det är ju bra (y' Bilder från dagen kommer ikväll om jag nu hinner, vi har en matteläxa tills på Torsdag och jag ska göra den så snabbt som möjligt men jag kanske hinner imorgon annars, aja, vi får se! Ne nu måste jag göra mig igoning, vi ses ikväll igen! Puss&Kram.

Grattis Millan&Hannah!!♥

Gokväll!:) Har ni hatt en bra dag? Hoppas det. Själv har jag hatt lite upp&ner men endå en underbar dag! Dagen började med att jag vakna senare på morgonen, ah, vi hade faktiskt sovmorgon idag! Och det kommer vi nu ha på måndagar&fredagar, jag vet..lyyx (y' Det var faktiskt skönt att få ha sovmorgon idag för det hade varit en lång helg i Varberg och då kände man sig trött och fick sova lite extra ;) Bussen gick tio över 9 och vi börja skolan kl.halv 10. :) Idag hade vi träslöjd,SO,spanska&matte, ja, allting gick jättebra! Efter skolan så åkte vi hem med bussen, och sedan gick jag hem med Hannah&Maria :) Det blev en kort stund hemma för att ta en paus ifrån allt för sedan for mamma&jag till stan. I stan så shoppa vi lite till mig, skor& två plagg (ett linne typ&en kofta, jättemysig!) Åh, jag blev så nöjd med det! Tack mammsen. :) Sen så var kl. ganska mkt och stan stängde om några minuter så vi åkte och handla på MAXI, men vi hann faktiskt titta i ganska många affärer på en timme, men nästa gång får det bli längre med dig mamma ;) Var också och kolla min mobil :) Det var inget fel på den utan minneskortet satt inte i och då fick han sätta i det, okej, ni kanske tänker..åh men du glömde ju att trycka till ju, fyh vad du gjorde bort dig men faktiskt så tyckte jag jag inte gjorde det för han sa att det var många som hade kommit och frågat samma fråga så nej jag gjorde faktiskt inte bort mig ;) Nu går det också att ladda in bilder igen, wiiho!:) Nu har vi varit hemma ganska länge och vi har ätit jättegod mat&ah tagit det lugnt nu och det ska jag nog fortsätta med ;) Föresten, mina underbara vänner fyller också år idag! Millan&Hannah, 13 år! SÄG GRATTIS :D älskar er. Imon blir det såklart skola igen och sedan match på kvällen mot Gröna Hög. Ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi imon hoppas jag. Kraaam.

Bilder från förra veckan!


Här var då Elin in action pågång att börja måla ;)

Kom faktiskt ganska långt med målningen, eller ganska..;)

:)

Mammas äppelmuffins (Y

Mina mjuka&sköna shorts som jag fått av min underbara kusin Johanna!:D



Bilder från när jag var ute och gick..:)

Fjäriil.

Råslätt.



Staajna i skolan :)

Skoolan.

Skolan.

HÄR KOMMER BILDERNA FRÅN VARBERG I HELGEN!


Laajna in the husvagn ;)

haha, sötnos!

Vi var vid havet..:)

:)





Älskar dig.









haha.

8)

haha, okej Lina blev så vacker och jag ser helknäpp ut xD men det var självutlösare och jag skulle ställa mobilen
på stenen och det gick inte så bra så jag fick slänga mig ner och lee ;D





HappyPiCturE

Jag springer x)

:)

















WANNABE USAIN!

..

Cheese balls
Pokerface
Big boy
Mmm
Weei



Ah allt det där! Kan inte sluta skratta..


Har aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv!

Gokväll kära bloggläsare!:) Det var ganska längesen..2-3 dagar kanske ;) Nu har jag kommit hem från Varberg, och vi har hatt det såå bra verkligen!:) Ville inte åka hem redan..det var jättemysigt! Jah denna helgen har varit såå bra som sagt, vi 4 bara åh jag vill vara nere i Varberg mer med er, vi har gjort massor av skojj. :) Föresten, mormor&morfar hade med sig sin laptop men jag hann typ inte..okej sanningen, jag orka faktiskt inte ;) Förlåt men jag ville inte förstöra allt vi gjorde, vi gjorde saker hela tiden nästan. Som sagt så åkte vi på fredagen, kl. kvart över 2 så sluta vi&mormor och morfar var där och väntade på oss och sedan for vi iväg bort mot Varberg, på vägen var vi hungriga för maten i skolan hade vi inte ätit så mkt av så vi stanna vid Björkebo eller vad det nu hette och åt lite mat. :) Lina&Jag köpte varsin varm macka som var supergod! Mormor&morfar köpte en hamburgare, dom var nog också goda ;) Sen åkte vi vidare till Varberg. När vi var framme så var vi såå glada att vi va där, kom inte riktigt ihåg vad vi gjorde på kvällen när vi kommit fram men vi packade ju upp&så och ah annat roligt. :) Sov jättejätte gott i sängen i husvagnen faktiskt så jag&dom andra sov gott! På Lördagen så vakna vi tidigt eftersom vi somna faktiskt ganska tidigt på kvällen så alla var pigga. Lina&jag åkte till Tempo och köpte frukost (frallor) och sedan åt vi frukost i förtältet, åh det är så mysigt♥ Vi gick också en långpromenad tillsammans, typ 2 ½ timme var vi ute men det var så underbart. vi tog oss också ett dop efter! Tog massvis med kort, men vet ni? Inte med min mobil utan med mormor&morfars kamera, jah för min mobil är helknäpp tycker jag så det är ingen idé, så alla kort som vi tagit var med mormor&morfars kamera och jag har inte den här så ni får faktiskt se korten någon dag när jag är hemma hos dom tyvärr, men det går nog fort innan jag kommer dit igen ;) Sen var vi på marknaden, vi köpte inget utan bara titta, och vet ni? Masajerna (masajer kommer från Afrika) var där och sålde sina handgjorda smycken, åh jag bara älskade det! och deras klädsel&ah allt, dom är så fina! Men det var inte sista gången jag fick se dom där utan dom var också där när vi titta in i AFRIKAHUSET :D ÅH, det var superduper mysigt&fint och underbart där,alltså i AFRIKAHUSET ;) allt i huset var gjort av masajerna tror jag, och allt kom från Afrika, det var såå coolt! Tack för att jag fick åka dit, det var så roligt!♥ Sen fick jag också ett minne från det, jag fick ett sånt fint handgjort masajnyckelringssmycke av Mormor&morfar där, tack! Och det ska jag nu ha till min skåpsnyckel i skolan, det kommer bli såå bra!:) Sen var vi vid hamnen och köpte glass och gick och titta på båtar&annat. På söndagen alltså idag så har vi varit vid Getterön alltså vid husvagnen, vi har ätit underbar god mat, varit och badat,suttit vid klipporna,skrattat ihjäl oss som vi gjorde igår, jah alltså jag kan inte beskriva min,linas,mormor&morfars humor fast speciellt min&Linas alltså den är bäst! Jag har nog aldrig hatt så kul&skrattat så mkt i hela mitt liv, åh lina du är underbar!!  Jag skrattar faktiskt fortfarande x) TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR DEN HÄR HELGEN MED ER, mormor&morfar och Lina, älskar er såå! Nästa år får det faktiskt bli igen för det var superkul!:) Nu ska jag snart duscha&sedan packa upp lite från Varberg och ta mig lite vattenmelon som vi har hemma här nu. :) Ha en underbar kväll&vi hörs! Puss..


skulle kunnat berätta flera hundra saker till om hur kul vi haft det men det skulle jag inte orkat, men ni
förstår nog ;D

vad har hänt?!:o

Gokväll!:) Förlåt för dålig uppdatering idag men har hatt fult upp verkligen! Idag var det ju första skoldagen och det gick greeat!:) Jättekul&bra var det. Fast dagen gick ganska segt men tillslut sluta skolan ;) Det är ju lite annorlunda nu när vi slutar halv 4 för förut så sluta vi halv 3 som senast&tidigast va 1 och tjugo över 1 och nu tio över 2 så det är lite skillnad. Men idag så började vi iaf inte plugga direkt. Idag gjorde vi massor av lekar (typ lekar), namnlekar,sammarbetsövningar&jah sånt man gör för att lära känna varandra, vissa var långa&tråkiga,vissa jätteroliga&vissa sådär men det gick bra!Y Vi var också nere vid ''hundbadet'' inte dalsjön utan hundbadet som dom då kallar det ;) Där hade vi faktiskt mysigt, satt och åt fika, vissa bada i det iskalla vattnet och så satt vi där och prata&hade roligt. Jah sen har vi också fått reda på hur schemat ligger till, det verkar faktiskt som ett bra schema tyckte jag. Sen så fick vi också penna,suddigum&ett skrivblock, där vi fick skriva om infomationen vi fick idag och självklart mer sedan. Men jag ser faktiskt fram imot imorgon för då börjar verkligen en ''skoldag'' alltså det som står på schemat&själva lektionerna, och det är det jag tycker ska bli roligt att få se hur dom är!;) Vi har också första idrotten imon, få se hur det går också har vi första slöjd med och föresten, jag fick träslöjd - alltså igentligen avskyr jag träslöjd ibland men nu hoppas jag bara att det går bra! När jag kom hem från skolan med skolbussen så var jag jättestressad, jag var vråålhungrig,fotbollskläder behövdes packas&ah allt var stressat. Och när jag är stressad då så går alltid någonting fel för mig och det hände idag, jag skulle laga mat och bestämde mig för att göra tortellini till mat, så satte jag tid på hur länge dom skulle vara i kastrullen och koka och då trodde jag förstårs att dom skulle klara sig själva så jag satte på TV:n och titta på den i några minuter (typ 10 ;) ) och sen när jag kommer tillbaka luktar det bränt&ryker från kastrullen och när jag ser tortellninin i så är dom helt brända och botten är helt svart - jag vet, SMARTA ELIN VAH? åh, då blev jag såå arg på mig själv att jag skrek till x) Så jag fick göra nytt fast jag tog makaroner som redan var lagade som låg i kylen och sedan så gjorde jag det lite matigare med matgrädde&keso, det var faktiskt gott! och sedan för att vara riktigt mätt&få energi till träningen tog jag mig ett äpple också ;) Sen så var kl. så mkt att jag fick packa ner allt grejs jag skulle ha med mig till träningen och så fort på med träningskläderna och cykla iväg till träningen med Johanna. :) Ah, ni förstår nog varför jag va stressad ? ;D Träningen gick jättebra, övningarna var sådär men det gick bra ;) Nu är jag hemma och har ätit och nu sitter jag här med skolgrejerna jag nu ska hålla reda på och måste packa verkligen, ska ju till Varberg imorgon för er som inte vet!! Och ska vara där över helgen och vi åker direkt efter skolan så jag måste packa nu, lite stressad men ska försöka ta det lugna, ne nu måste jag börja! Vi kanske hörs imorgon eller så hörs vi i helgen om inte mormor&morfar har med sig sin dator det vet jag inte men om dom har det så bloggar jag men om dom inte har det så syns vi inte förren på Måndag tror jag :/ Men hoppas jag kan blogga i helgen! Och föresten, måste bara tala om att min nya mobil är snart paj, alltså det går inte ens att ta kort ibland,minneskortet åker ut´&det går inte att ladda in bilderna på datorn?!:o varför ska det hända mig? Jag måste verkligen ladda in dom, ska faktiskt lämna in den ngn dag för såhär får det inte bli för ni vill vell se bilder igen på bloggen?:) Ah, hoppas det går bra! Hade nu bäst&sov gott inatt, puss.

Sista sommarlovsdagen är snart över..

Gokväll kära vänner!:) Har ni hatt en bra dag? Hoppas det. Snart så ska jag gå och lägga mig, nu är jag nyduschad&fräsch inför morgondagen:) Det blev lite extra idag både när jag duscha&efter, inpackning&ansiktsmask. Åh, det var så skönt att känna nu efter att man är klar&känner sig också ren.:) Ska packa i det sista i min väska&sen är jag nog helt klar. Imorgon glömde jag berätta att vi ska på lite utflykt en stund med klassen sa våran mentor, vi ska gå till dalsjön och ta med oss fika&så fick vi ta med oss badkläder, det är inte säkert att jag badar men tar med mig endå för skojjskull. Så jag får vell packa fikat imon. Imorgon så slutar vi också halv 4, jah en timma mer än vad vi sluta förut, kommer jag klara det?:o Jodå, det kommer nog gå fort&bra!:) Tyvärr så kan jag inte ladda upp bilderna från mobilen just nu, aså jag förstår mig inte på allting, minneskortet åker upp hela tiden nästan&vissa bilder går bort&ah jag får nog faktiskt åka till 3-butiken och fråga dom för så här vill jag inte ha det :/ Ne nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och läsa bok&njuta av sista sommarlovskvällen, tråkigt..fast endå roligt ;) Sov så gott&så hörs vi imon hoppas jag. Puss&Kram.

Elin in Action!

Hej igen!:) Vad händer? Själv ska jag snart göra det jag sa att jag skulle göra idag, förbereda grejerna för imon. :) (skolgrejerna) har faktiskt inte hatt ngn lust att göra det tidigare idag så det blir perfekt nu när det närmar sig kväll tycker jag!Y För typ 30 minuter sen så kom jag hem från min promenad, underbart att gå nu med lite lätta kläder idag och så fota jag också lite :) Idag har jag också hjälpt pappa med grundmålningen lite, det blev Elin in Action! Efter att ha målat brädorna till det jag når till så märkte jag att jag hade målarfärg på bena,händerna,ansiktet&lite i håret, och då tänker man så här - neej! Så jag höll på en stund med att skrubba&tvätta bort allt och det gick tillsist men lite är kvar, men det syns inte;) Har också solat&hatt det skönt med för den delen, älskar när man sitter ute i solen,känner värmen&luften&när allt är tyst, åh det är underbart!♥ Som sagt så ska jag ju snart börja förbereda då, sen vet jag inte vad som händer framåt kvällen, lägger mig nog tidigt idag både för skolan börjar imon&att jag är ganska trött idag så så blir det! Men först så ska jag äta tror jag. :) Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss&kram.

BILDER FRÅN IDAG KOMMER IKVÄLL! DATORN ÄR LITE KONSTIG JUST NU :s

Nervös nu!

Hallå alla glada människor!:) Har nästan precis kommit hem från utvecklingssamtalet idag på förmiddagen. Det gick jättebra! Marita som våran mentor heter var jättesnäll och så berättade hon allt jag behövde veta. :) Fick reda på schemat som jag faktiskt inte riktigt fattat än?x) haha, jag får be mamma hjälpa mig! Sen så fick jag några papper med mig hem och en loggbok (europakalendern) faktiskt jättebra, jag behövde en sådan också fick jag en gratis också! och sist fick jag min skåp nyckel, igentligen skulle vi gå och titta på vart jag hade mitt skåp men jag ville inte det så det blir imorgon  jag får se det istället ;) nu är vi hemma och det är ett underbart väder ute! ska lägga mig i solstolen och vila, är ganska trött efter att gått upp tidigare än vanligt idag :) Sen åker mamma till jobbet och jag blir hemma själv här tills Olivia kommer hem från skolan, tänker kanske ringa en kompis men vet ej om jag orkar, men kanske!:) Sen så ska jag också ta fram alla grejor jag ska ha med mig till skolan imon, pennfack (vet ej om jag ska ta med ett pennfack),en pärm om jag nu då hittar en praktisk,väska&allt det där. Nu har faktiskt nervositeten kommit till mig, fast jag är inte för nervös utan lite, och det är jag glad över Y Men jag tycker det ska bli kul att börja imon och att också göra sig igoning och allt inför skoldagen, det är kul också!:) Ne nu ska jag vila lite som sagt,ha en fortsatt bra dag nu! Kram.


DaGenSOutFiT :

Topp från ?
D&G linne från Hannah
Blåa jeans från Stadium
Strumpor från ?


Det jag fick med mig hem!

Min fina lilla nyckel :))

bilder från idag..

med min nya mobilkamera! Här kommer dom, titta&njut. :)


okej om jag ska kortfatta en mening om vad jag tyckte om mobilkameran så kommer den här!

-Kameran är jättebra men den andra tyckte jag va bättre!

Min tavla som jag gjorde på Koster som nu är placerad på väggen på terassen. :)

MIN FRIGGEBOD!:D visst har pappa kommit långt! Åh, snart får jag också börja måla :)



En fluga.



Dagens MySoutfit

Moi.

:)

Fint väder idag!





Vinbär.



:)

Björnbär.



Blomma


'


Flummo.

När jag var ute och gick så såg jag plöstligt en mus på vägen och sen sprang den in i gräset och gömde sig för mig
och jag försökte faktiskt ta ta upp den med handen men den hade bet sig fast i gräset så jag inte kunde ta den men tillslut så börja den titta på mig och jag försökte ta kort men då sprang den iväg, men jag fick iaf ett kort på den ;D

Hemma själv.

Godmorgon! Har ni sovit gott?:) Själv har jag sovit gott fast endå lite trött. Just nu funderar jag vad jag ska hitta på idag, ah jag är hemma själv idag&jag tycker det är svårt och göra ngt själv så kanske ska ringa någon. :) Men jag har iaf bestämt att jag ska ut en runda och pröva mobilkameran lite nu på morgonen/förmiddagen. Ikväll är det match mot Örby, och det är borta så det blir typ en halvtimmes resa. men först möts vi vid Shell kl.18 :) Nu är jag faktiskt jättetaggad för nu har jag längtat efter att spela match, men vi får vell se om tagget håller i sig..vem vet?;) Ska också försöka städa&bädda sängarna här hemma. Tänk,om 2 dagar är det första skoldagen i en ny skola& i en ny klass, det känns inte som det, 2 dagar..men om jag ska erkänna så längtar jag en aning till skolan..jo jag tycker faktiskt sommarlovet har varit långt detta året och det är ju positivt men nu känner jag för att sätta i gång så det ska bli kul!:) Imorgon så är det utvecklingssamtal i 20 minuter med min mentor, det är typ kl. halv 9 eller nåt men mamma har frågat Amanda och dom om vi kunde byta och dom sa att det var okej men vet ej om det är klart, det kanske inte blir byte, jag måste höra med Amanda idag. :) På utvecklingssamtalet vet jag iaf att man får reda på sitt skåp&så överlämnar hon nycklen sen får man vell infomation och allt som ska vetas, hoppas det går bra!(y' Ne nu ska jag göra igoning mig! Ha en fortsatt bra dag nu, Kram från mig!:)






germuitghioghoerhgpaa

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG&VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN?! okej, nu får jag nog lugna ner mig. Alltså just nu har jag full energi till 100% och är såå glad!! Jah, jag är glad&lycklig för allt jag har&allt som har hänt, kan det bli mycket bättre? neej.;) Vet inte hur jag ska beskriva hur jag känner mig nu men rubriken kanske ger lite. Dagen idag har varit bäst Y har hatt det såå mysigt&roligt! som sagt så var jag ju hos Mormor&Morfar idag och ah det var såå roligt. På förmiddagen så cykla jag in till dom, gick ganska fort men va ganska jobbigt också ;) men jag överlevde! När jag var där så möttes jag av en underbar kram av Mormor och sedan så hjälpte jag henne med maten. :) Efter en stund så kom Morfar hem och då blev det en mysig kram de med, sen åt vi. maten blev underbar, potatis från varberg,fiskfilé av ngt slag,sallad&annat tillbehör, mums. Efter maten så satt mormor och jag och prata med varandra stund och sen så åkte morfar till jobbet igen. Vädret var uppehåll men inte så roligt väder så vi bestämde oss för att göra ngt kul! vet ni vad det blev? en mysig runda på stan med underbara mormor♥ Åh, vi hade det såå mysigt! föresten, nu var min mobil färdig, alltså just idag ringde jag från mormor&morfar och fråga om den kommit och då hade den precis idag kommit ;) så vi gick till 3-butiken. Jag lämnade lånemobilen&tillbehöret och sedan skulle jag då få tillbaka min mobil men nej vet ni vad hon sa? Jo att den gick inte att laga, den var så sönder så du får en ny mobil, och jag tänkte, då är det säkert en ny lila eller, men nej det var en annan mobil, fast man kanske ska säga samma men inte samma design&färg - modellen var gemensam! Jo, den var svart, och blå kanter, annan design men nästan samma tillbehör. :) Och vet ni varför jag inte fick en lila istället, jo för dom var slut så då blev det den. Det första jag tänkte ''nej, jag som ville ha min lila :/'' men nu när jag lärt känna den och tittat noga så älskar jag den faktiskt! haha, den är faktiskt jättefin&bra :) så jag är nöjd endå. Sen så gick vi och kolla i affärer, hitta några snygga plagg men köpte de inte, men mormor köpte en klänning till sig, åh den passa henne så bra&hon var jättefin i den!:) Sen efter vi kollat i några affärer gick vi till ett fik (kommer inte ihåg namnet) som låg vid Viskan. Där köpte vi varsin smulpajsbit med hallon i och en kaffelatte, åh det var såå gott&vi hade det verkligen såå mysigt (förlåt att jag rabblar upp det ordet varje gång i ett inlägg men jag tycker allt som händer är så mysigt ) så satt vi där och prata&skratta. Efter det så fick vi gå till bilen för att inte få parkeringsböter och sedan åkte vi hem, åh vi måste åka till stan igen du&jag mormor, det var jättekul!:) När vi var hemma igen så titta vi på TV, gick till trädgårdshuset och köpte grönsaker&frukt, gick en promenad&titta på friidrott ;) Kl.8 kanske så kom mamma och hämta mig. Tack för denna underbara braiga dag mormor&morfar, ni betyder såå mkt för mig!♥ Och kvällen hemma här har varit underbar. Nu känner jag för att vara uppe hela natten men jag tror jag inte är det, känner mig lite trött endå ;) Ne nu ska jag nog lägga mig i sängen och bara le&läsa en bok, vet ni att jag tycker om er alla&att ni är så värdefulla allihop, det är ni! Hade nu så bra så ses vi imon! Kraaam.



MIN BRAIGA MOBIL!:)

Usain Bolt - otrolig!

Gokväll kära vänner! Sitter här nyduschad&glad!:) Vilken människa va? Usain Bolt, han är ju otrolig! Jah ni som inte såg på finalen för en stund sen som avgjorde vem som var världens snabbaste människa så blev det Usain Bolt, konstigt? nej. Jag kände på mig&nästan visste att han skulle vinna. och nu gjorde han det! Han är otrolig. Idag har det inte hänt så mkt, mer än att jag varit i kyrkan som sagt, sen gick jag ut en sväng med Hannahpanna och Zack - mysigt! Sen var man vell inne&gjorde grejer,åt kvällsmat&tog en Råslättrunda med mamma&Boni nu på kvällen, det var också mysigt! och vi stanna en stund och va på skolan också. :) Sen då så tittade jag ju på finalen i friidrott Berlin 09. Snart så ska jag göra mig igoning för natten&sedan ta mig en filt&bok och sitta och mysa innan jag somnar, det har jag börjat med nu!;) Ah, kollaget som jag försökte med idag gick ju sådär, eller ska jag säga sanningen så blev det inget, haha, det var inte min grej! Men har kommit på en annan sak som jag tycker om att göra&pyssla med så ni kanske få se det reslutatet sedan, vem vet?;) Imon har jag bestämt med mormor att jag ska cykla till dom och va hos dom imorgon, det kommer bli såå kul! har inte träffat dom nu på länge eftersom dom har varit i varberg nästan hela tiden så det ska bli mysigt Y så det kommer jag göra imorgon så alla vet ;) Cyklar ganska tidigt till dom så kanske det blir ett snabbt blogginlägg eller så bloggar jag på deras laptop, vi får se! Sov sött nu och ha en underbar dag imon, Kraaam,

Vart har han köpt den?!

VART HAR TIMBUKTU KÖPT SIN URFRÄNA&SNYGGA TRÖJA?! Är det någon som vet det, isåfall kommentera detta inlägget för den tröjan, eller om den finns så ska jag ha den!!♥  

     

Kollage, min grej?

Heej!:) Sitter här och funderar på vad jag ska göra senare idag, tänkte ta en sväng ut med mig själv eller om mamma vill såklart ;) tänkte också på att göra ett kollage som nu alla gör nästan, verkar faktiskt ganska kul så jag ska försöka få till ett snyggt om det nu går x) Vädret nu är väldigt blåsigt&mulet men luften är skön. :) Tidigare idag var vi i kyrkan som vi inte varit på länge så det var så kul att vara där igen! Underbar gudstjänst idag i kyrkan tyckte jag, mina två kusiner (Stina&Johanna) och en annan tjej sa hejdå idag, jah dom åker också till Uppsala och jobbar med NG (ny generation) kommer sakna dom såå mycket men Stina och Johanna hoppas jag hälsar på innan dom åker denna veckan nu :) Sen åkte vi hem och jag var ute med Boni en stund före maten, och ah sen åt vi då ;) Nu som sagt så sitter jag ju här och funderar ;) Men ska nog pyssla med ett kollage endå, ni kanske kanske får se resultatet ngn dag, men det är ett kanske och om jag blir nöjd! Föresten, min mobil verkar inte klar ennu, alltså nu blir jag faktiskt otålig snart, eller har redan blivit det men jag har faktiskt lust att ringa dom idag och fråga om den är klar, och det ska jag nog göra! För nu är min blogg tråkig utan bilderna tycker jag :/ men snart kommer dom! Ne nu har jag inget mer på hjärtat, ha de bäst&ni är såå bra! Puss&Kraam.

My style!

Gokväll underbara människor! Har ni hatt en superdag? Ah, hoppas det! Dagen idag har varit underbar som alla dagar ;) Gjort väldigt mycket faktiskt. Först så på förmiddagen så åkte Mamma,jag,Olivia&Lina till Gällstad och skulle titta på rean som dom hade, eller rea o rea. ;) Vi hittade massa fint men det var en aning dyrt, men vi köpte lite iaf. Själv så köpte jag ingenting men mamma köpte en Svea tröja till mig. :) Åh, den var jättefin tyckte jag! först tyckte jag den såg lite konstig ut men sen i dag på kvällen när jag pröva den så bara jag älskade den! Tack mamma♥ Vi köpte den vid ett stånd som dom sålde ut några svea grejer på, allt som var där kostade inte samma pris men det var för att det var något litet fel på plagget men på min tröja syns det ingenting tycker inte jag så jag blev jättenöjd med den!:) Lina köpte en jättefin Paul Frank tröja som passade henne precis&Olivia köpte en Paul Frank tröja som också passade henne&ett par jeanstights. Efter det så skjutsa mamma mig&Lina till henne. :) Hos Lina hade vi det så kul&mysigt. tråkigt väder va det men vi tände ljus&hade det så mysigt inne. Vi åt också jättegod tacos&efterrätt! och ni vet där Lina&jag sov hos dom förut, loftet om ni kommer ihåg? jah där har dom gjort klart nu, åh vad fint det blev! Dom hade det så mysigt där inne så Lina&jag var bara där nästan, hihi. Vi bestämde oss för att ta med oss spel,tidningar&två nektariner dit och mysa inne där tillsammans, och jah ni förstår nog hur mycket jag gillar det Y, sen så kom mamma som hade gått från oss till dom och hämta mig, och då gick vi hem från dom till oss, åh det var jätteskönt väder, fast det hade regnat&det var mulet så var det varmt faktiskt, underbart! Nu har vi varit hemma ganska länge. Ska snart mysa till med filt&bok nere vid brasan och mysa, det låter vell som ett bra slut på dagen? :) Imon blir det kyrkan&sedan vet jag inte vad som är bestämt, vi får se! Hade nu så bra så hörs vi imon hoppas jag, Kraaaaaaaam.

Lovely day!

Hej! Hoppas ni hatt en bra dag idag, det har iaf jag!:) lovely day. som sagt så sa jag ju att jag skulle ringa Amanda och fråga om vi kunde vara och det gick bra, så Amanda kom till mig sen efter en halvtimme typ :) Vi gjorde inte så mkt hos mig..satt och prata, sen så bestämde vi oss för att åka till stan hon&jag så vi cykla hem till Amanda&sedan så skjutsa hennes mamma oss i deras ursnygga bil till stan..bil utan tak&underbart väder, kan det bli bättre? När vi var framme var kl. dags för matdags så vi gick in till Rice&Spice tror jag det hette och hade aldrig varit där (inte Amanda heller) men jag måste bara säga för er som bor&inte bor i Borås åk dit när ni är sugna på riktigt god mat! Underbart gott va det verkligen♥ fast lite stark sås men det gjorde inget. Sen så gick vi in på affärer och så, vi hade sagt till varandra att vi skulle handla något när vi var i stan men det blev inte så mkt..jag köpte ett par lila örhängen på fait, rea var det såklart&då måste man ju passa på Y, Amanda köpte ingenting men så är det ibland, ibland så är man i stan för att titta ;)Sen så ringde KJ (amandas pappa) och sa att han väntade på oss så då åkte vi hem till Amanda igen. :) Hos Amanda så spela vi golf, Amanda&jag mot KJ, haha vi vann tror jag ;D sen så var vi ute en stund&sedan blev det lite film. Jag åt också där, vi åt friterade potatischips,grillad lax,sallad&sås, yummi, alltså jag har tänkt på en sak, dom senaste dagarna har jag bara ätit supermat, bra va? ;) Efter en stund så kom mamma och hämta mig, och sedan åkte vi och hämta Olivia och sen så cykla vi hem. Vilket fint kvällsväder det var här förut, såå fin himmel verkligen! Ne nu måste jag borsta tändern&allt som måste göras för natten för annars så somnar jag på tagentbordet x) är jättetrött! Föresten, det blev inget med Varberg imon för Lina&mig, ne, mormor&morfar skulle åka hem imorgon för det skulle inte bli fint väder men nästa vecka åker dom igen och då ska vi få vara där i helgen, yees!:D Godnatt, kram mig.


Ps. Jag saknar bilderna på bloggen! Kan inte mobilen vara klar snaart?:o


det måste gåå!

Lina&jag ska vara imorgon och vet ni vad vi har tänkt? Jo att vi ska ta tåget till Varberg och sedan åka till Mormor&Morfars husvagn! Ni tror säkert att det är omöjligt men nej detta ska gå! Lina ska ringa Mormor&morfar idag och sedan ringer hon till mig om det går, om det går så får man vell packa&sånt ikväll och sedan åker hon&jag tåg till Varberg och är då där i några dagar, alltså jag hoppashoppashoppas att det verkligen går får då är jag nog lyckligast i världen! haha. :D håll tummarna Y

En till grej. Det finns också ett hus som kallas AfrikaHuset i Varberg och där inne finns det musik,prylar& typ allt från Afrika!!:D Och om vi åker till Varberg så måste jag diit verkligen!♥

5 dagar kvar till skolan!

Godmorgon! Sovit gott? hoppas det. Idag vaknade jag tidigt, kl.kvart i 9 :) men jag somna faktiskt ganska tidigt igår så det var vell inte så konstigt. Gick upp och gjorde gröt till mig själv och gick ut och satte mig på terassen med världens bästa bok (bibeln) och läste♥ vädret idag är fint men endå lite kall luft, men jag hoppas solen kommer vara framme idag! Today tänkte jag faktiskt vara med Amanda J om hon då kan idag, annars får jag vell ringa nästa:) vi har typ inte varit på hela sommarlovet så då är det nog dags ;) Vet inte vad vi hittar på men det visar vell sig om vi nu ska vara. Ah, man har inte så mkt att säga nu när kl. inte är så mycket så jah jag har inget mer att berätta om faktiskt så vi hörs senare! Ha en fortsatt bra dag! Puss.

Vilken dag.

Gokväll! Vad gör ni då? Själv sitter jag här vid datorn såklart&är glad! Hoppas ni har hatt en bra dag trots att vädret har varit sämst ;) Jah vilket väder vah? Först hela dagen så var vädret uselt men sen nu på kvällen så klarna det upp med solnedgång&lite värme och det var precis vad jag ville när träningen va och så blev det! Thank you Lord!:) Träningen gick utmärkt, det går alltid utmärkt med tjejerna i mitt lag. älskar er!♥ Sen så cykla jag hem med juhännä&sen blev det då dusch&mat som var väntat. :) Underbart god mat! Snart så ska jag fortsätta med Lucianos kort&sedan blir det nog läggdags för mig, är trött! Ha en underbar kväll kära vänner! Kraaam.

TRäNinG laTeR..

Vilket väder vah? regn,mörka moln,åska&några enstaka blixtrar, kan det bli värre?;D Jah idag var det inte en dag man ville vara ute på, och jag som sa att Olivia&jag skulle åka till centrum, men nej så blev det inte! Både för att det var sånt här väder&att Olivia skulle mötas på Målevi vid 5 typ så vi skulle ju inte hunnit med så mycket då så idag blev det en hemmadag :) Det var faktiskt längesen det var ett sånt här ruskigt väder faktiskt, och jag som är såå knäpp. jag var jätteglad,stog och dansa&sjöng medans vädret höll på, men det var faktiskt också för att Olivia var jätterädd verkligen&jag förskökte muntra upp henne men det gick faktiskt inge vidare x) Tillslut kom mamma faktiskt hem för Olivias skull&lite min, och när hon var hemma så började det verkligen slå ner och då blev man faktiskt lite sådär rädd så vi satte oss i bilen och åkte ifrån vädret och handla mat istället. :) När vi kom hem var redan kl. framåt kvart i 3 vi var hungriga så vi gjorde mat då. Maten blev inte hemmalagad utan köpt, jättegott verkligen! själv är jag sån som tycker nylagad mat köpt är äkligt&billigt men detta var verkligen mums! det var en sån påse med mat också värmde man den i en gryta, det var pasta,vitvinssås typ(smakade som vitlök),roccola(stavning?)&champinjoner, det låter kanske äkligt men ni måste bara smaka ngn gång!;) Nu har det slutat åska&så men regnet är kvar, nu hoppas jag bara det slutar innan vi åker till träningen!:) ska också cykla så det blir ju lättare om det slutat då ;) Ne nu ska jag fortsätta mysa inne och titta ut i vädret, hihi. Vi hörs!

Ps.

DAGENS TABBE!

olivia -
oj där blixtrade det
elin - ah men den var inte stor

och precis då så mulrar det som mest, haha, inte stor? x)


Systerdag!

Godmorgon underbara läsare! Sitter här&funderar på en sak. Jo det är såhär att Olivia&jag vill göra ngt kul idag tillsammans men vi vet inte vad, vi får inte göra ngt som tar hela dagen för sen ska jag ha träning på kvällen&hon match :) kanske ska vi till Knallen och gå runt där, vi får vell se! Idag imorse så vakna jag tre gånger på morgonen, första gången så var kl. typ halv 7 sen andra så var den halv 8 & sista typ tjugo över 9 :) Sen så gjorde Olivia&jag frukost och satte oss framför TV:n och titta på BlueWaterHigh,det var sista gången idag..åh, jag tycker det är så bra att jag inte vill att det ska vara slut för detta året ;) haha. Sen har tiden gått och nu sitter jag här. Ja som sagt så ska Olivia&jag kanske göra ngt kul idag, om vi inte kommer på så tror jag jag ringer en kompis istället. :) Idag ska ju min mobil vara färdig men har inte fått ett sms än, jag hoppas jag får det idag för då kan jag ju hämta den om Olivia&jag skulle till centrum :) Ne nu måste jag göra mig färdig, nu får ni se bilder från igår! Kram.


<3

Gårdagens OuTfiT

Jag gjorde en efterrätt till Olivia igår :) Vaniljglass,smält choklad&varma hallon ♥

:)

Fotograf: Olivia.

12AuGusTitJugOhuNdrAnIo

Goddagens bloggen!:) Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen!(y' Vilket underbart väder det är nu här hos mig, sol,frisk luft&ett bra väder ;) Idag på förmiddagen har det inte hänt så mkt speciellt, Olivia&jag har gått råslättrundan,jag har börjat greja med kortet till Luciano&varit ute i solen. :) Senare idag tänkte jag ringa en vän, för nu måste jag verkligen vara med någon för jag har typ inte varit med ngn i veckor så nu är det dags! Jag tänkte fråga Millan eller ringa henne senare, hoppas du ser detta inlägg millan för då vet du att du får ett samtal sen ;) om det inte går, jah då får jag vell ringa nästa. Vet ni? Imorgon har det gått 2 veckor sen jag lämnade in my mobil&hon som jobba där sa att det skulle ta 2 veckor innan jag fick ett sms att jag kunde hämta den och jag hoppas verkligen jag får ett sms imon, för jag saaknar min mobil!♥ haha. Snart så ska jag äta laxpytt som mamma har köpt men Olivia gillar inte den så jag får vell göra ngn annan mat till henne ;) det blir hon nog glad över! Ne nu har jag faktiskt inget mer på hjärtat! Vi ses, kram. v

Avskedskortet :)

Hej igen! Har varit hos Frida&Daniel nu och dom var hemma faktiskt! vi hade tur (y' Jag tog ett nytt kort på dom och blev glad att jag hann innan dom hade åkt! Efter det så åkte vi till Lidl och handlade lite, hade aldrig varit där så vi åkte dit och kolla hur det var ;) Nu är jag hemma och sitter här och väntar på maten som mamma lagar, är väldigt hungrig så det ska bli gott! Senare idag alltså vid halv.6 så åker jag till matchen& matchen börjar halv.7 :) Hoppas det går bra nu&att vi vinner, men det är klart att vi vinner, eller hur?:D Ne nu ska jag hjälpa mamma med dukningen och sånt, Kram.



KOMMER SAKNA ER!♥

fRidA&DaNiel ♥

Igår så kom Frida&Daniel och sa hejdå till oss innan dom åkte, eller dom åker idag. Jag blev så glad att dom stanna hos oss en stund för det är så roligt att prata med dom :) Sen måste jag bara säga att jag äälskar deras ursnygga bil! Alltså dom är verkligen välsingnade, deras bil blev stulen för typ en månad sen och dom hade ingen bil då& sen så hittar dom denna, hel coolt! Y Nu hoppas jag att dom får det så bra i Uppsala& att vi ska träffas ofta! Kommer sakna er ♥
Men vet ni vad vi ska göra snart? vi ska åka och säga hejdå igen!:D och nu hoppas jag att dom inte åkt bara när vi kommit dit men det har dom nog inte, åh då får jag säga hejdå en gång till!:) Både för att vi vill göra det igen&att Lisa inte hann säga hejdå ;) Sen ska vi också ta med oss några av mammas skorpor som dom kan ta med sig upp :D Ne nu måste jag klä på mig om vi ska hinna dit ;) hade bäst! Kram.


Deras ursnygga bil!:D jag bara älskar den.

Jag beklagar men Olivia tog kort på Frida&Daniel innan dom åkte men nu är bilderna borta men det som är så bra är att vi åker ju till dom en gång till så då kan vi ta nya kort ;D haha, lägger in dom senare isåfall!:)


FÄRGELANDA- bilder.

Innan ni ser på bilderna måste jag bara säga att det är nästan bara inomhusbilder&inte så speciella men jag tog lixsom inte med mig kameran på allt vi gjorde så det beklagar jag för men jag har iaf bilder från det!:) Njut.


Tessans ursnyggamobil + hennes underbara naglar!♥

Ni som undrar vad jag har för lånemobil medans min mobil är på lagning så är det denna skypemobilen :)

skrattanfall hade vi överflöd av ;D

Becca&Mirre - sötnosar!

söta millan&söta melan som tittar bort :)

Staajna&Fanny :) Här sover vi då, Amanda,Lina,jag,Tessan,Fanny&Stina i ett mysigt rum :))

Älskar er!

Älskar er!

snygga johanna (:

Proffsfotografen Millan på ingång ;)

Sovplatsen :))

Mina sööta vänner!!

Påväg till maten i think ;)

Inne på ICA

Det vi köpte till Becca som fyllde 13 år :) haha, jah det är skojsaker ;D
En bakpotatis
Bamseplåster
Pyntgelé
3 pimpim askar
Skvallertidning
Jordnötssmör

Här kommer bilder från BLÖJKRIGET!:D

Jessy :D

haha, såå snygg bild!!

Jah, grannarna nedanför oss bodde ett pojklag ;D och som ni ser så är dom vana vid paparazzifoton xD

Här ska vi snart börja Blöjkriget!

Här var vi taggade ;D

Vackra Maria! Du är så fiin. :)  (fixad till disco)

Fina Emmy!

Kan man vara sötare?



Här är det film som pågår :)

Här gratulerar vi Becca som blev tonåring i Söndags med presenter&sång!:)

och hon blev glad!:D

hiihi.

grattis Bec!:)

bussresan hem :)


FärgelandaCUP 09- såå bra!

Hallå igen! Nu är jag äntligen hemma igen! Färgelanda har varit bäst verkligen, vi har hatt det superkul tyckte jag!:) verkligen ett minne. Vi kom hem vid 8 på kvällen igår och jag tänkte faktiskt blogga men glömde bort det& så var jag faktiskt trött ;) som jag sa i Fredags så skulle det ju finnas dator där vi bodde och det fanns det men jag hann verkligen inte, det var jättemånga grejer som vi gjorde och man hade verkligen inte tid med det, så har saknat bloggen faktiskt :) Dagarna i Färgelanda har varit såå bra, matcherna,gemenskapen&allt vi gjorde var så kul! Tack för dom här underbara dagarna med er tjejer (i mitt lag) på Färgelanda!♥ Jag skriver faktiskt inte allt vi har varit med om nu eller jo det viktigaste såklart, för det tar nog hela dagen då så jag kortfattar vad vi gjort på Färgelanda. :) Jag kan ju börja med att vi har bott på ett dagis som var jättemysigt, och ska jag säga sanningen så gjorde vi det förra gången med men inte på detta stället, och detta stället var nog lite större tror jag :) Vi hade det jättemysigt! Sen så gick matcherna superbra tyckte jag, första matchen förlora vi med 3-0 och det var i Fredags den dagen vi kom till Färgelanda, sen i Lördags så spela vi två matcher, första förlora vi igen&andra också så vi var ju lite nere den dagen, men sen på Söndagen den tredje matchen så vann vi&gick vidare till B-finalen!:) Då blev vi så glada, men vi kunde inte bara stå där och krama om varandra för sen så fick vi skynda oss till bussen och sedan äta&sen åka till sista matchen som skulle avgöra om vi vann B-finalen eller inte. Första halvleken så ledde vi med 1-0 men sedan så gjorde dom ett mål och då blev det lika, sen tog matchen slut men då blev det förlängning men inga mål gick in då så sen blev det straffar och då förlora vi, men jag tyckte verkligen att vi förtjäna att vinna, verkligen! För vi var verkligen superduktiga på plan!♥ Efter det så fick vi åka hem och dusha och sedan packa ihop allt och efter det så bar vi iväg hemåt igen, och den bussresan hem gick också jättebra!:) När vi var inne i borås så började det spöregna och det fortsatte också hela kvällen men det var bara mysigt när man kom hem Y Just dé, glömde också berätta att i Lördags så efter den första matchen så hade vi ''blöjkrig'' som dom kallar det, jah det låter helt knäppt men det var faktiskt jättekul, det gick ut på att man skulle ha en blöja på huvudet, sedan hade man varsin mugg och tre hinkar till varje lag, lite ojämna lag kanske, vårat lag mot F-17 var det, och vi var 18 tjejer och dom var bara 5 st typ, men det var roligt endå ;D Sen på kvällen var det också disco, och det discot var jag på förra gången och jag tyckte inte det var kul&det var samma sak denna gången med, så vi gick bara dit och titta sen gick vi hem igen&kolla på film istället&hade mysigt :) Idag ska jag försöka ta det lungt för redan imorgon igen så är det match på Målevi, tidigt? kanske lite men det ska bli kul! Idag kommer också min Kusin Frida&hennes man Daniel och säger hejdå till oss, jah dom flyttar till Uppsala imorgon :( åh, det kommer bli så tråkigt, jag kommer nog gråta en skvätt för dom betyder så mycket för mig men jag hoppas verkligen vi kan träffas ofta endå!:) och Frida har också sagt att jag kan komma till dom och bo hos dom i några dagar och hälsa på och det skulle verkligen vara jättekul!:) ska faktiskt göra ett avskedskort till båda två nu tänkte jag, det skulle nog dom bli glada för!:) Sen så måste jag ladda våran kameras batteri som pappa har i sin bil, jah jag glömde den i bilen igår och pappa har tagit med sig den till jobbet och jag har ju tagit bilder i Färgelanda med den men den kommer nog laddas länge så det blir nog bilder imorgon :) hoppas ni kan vänta! Ne nu måste jag göra mig klar!:) Ha en fortsatt underbar dag & vi hörs :) Puss&Kram

FÄRGELANDA!:)

Hallå! Detta blir ett ganska snabbt inlägg!:) Just nu sitter jag här och längtar tills vi åker till Färgelanda :D wooho. det ska bli superkul! och nu kan jag bara sitta här och vänta tills vi åker för jag har packat färdigt nu Y, vi åker 12.40 till målsrydskiosken för där ska vi träffas innan vi åker ;) Igår så var jag ju med Liina :) vi hade kul! sen så blev det träning och det gick bra tyckte jag (y' och efter det så var vi så svettiga att vi ringde mamma& sa att hon skulle hämta oss och ta med badkläderna för vi ville till skansasjön :) Åh vad kallt det var på botten men endå underbart!♥ sen så följde Lina med mig hem, jo för igentligen skulle hon vara hemma själv&då fick hon gå hem från träningen för hennes mamma&pappa var på T-kvällen så hon följde med oss hem :) och hon var här till 10 typ, vi åt tillsammans,hon hjälpte mig med packningen&lite film blev det med :) Tack för dagen!♥ Idag så är jag utvilad faktiskt, så jag kommer ha gott humör till Färgelanda tror jag!;) Och vet ni vad våra tränare sa igår? att det skulle finnas dator där vi bodde!:D haha. men vi bor också med F-17 så jag vet inte om jag ens kommer kunna blogga där men hoppas!:) Ne nu måste jag skynda mig! Hade bäst& vi kanske får se om jag kan blogga men annars ses vi om 3 days! Puss&Kram!


Vädret(y'

Hej bloggen!:) Vad gör ni? Jag själv sitter här och är kokhet! Vilket väder? underbart&nästan stekvarmt ute, men det gillar jag Y hoppas ni har det lika fint! Ja som jag sa igår så skulle jag ju packa till Färgelanda för att jag inte hann med det idag för jag skulle vara med Lina& sen blir det träning, FEL! Igår så packade jag ingenting faktiskt..men vet ni varför? jo för Lina&jag skulle ju vara med varandra idag och då trodde jag hon skulle komma tidigt till mig men nej hon kommer faktiskt framåt halv 5 till mig!:) Och då hinner jag ju packa tills dess. så idag blir det packning istället ;D har faktiskt redan tagit fram halva grejet som jag ska packa ;) Snart ska vi till Skansasjön och bada :) känner faktiskt för det nu när det är nästan kokhet ute, så det ska bli skönt! efter det ska vi nog åka iväg och handla lite mat&sånt vi ska ha med oss till Färgelanda&annat. och jah..sen kommer nog Lina till oss!:) det blir kanske inte så lång stund som vi är för halv 6 börjar träningen men vi kan vell fortfarande umgås där ;) ne nu måste jag packa vidare, ha det nu underbart&mysigt! Kram.


..

Hallå!:) Underbar dag idag vah? eller iallafall hos mig!;) Solen är borta nu men den har faktiskt varit framme hela förmiddagen med blå himmel, underbart! Även om solen är borta så är det fint väder!(y' Idag på morgonen så vakna jag faktiskt ovanligt tidigt, jag vakna vid 8, haha. Jag var lite trött men endå så gick jag upp ;) när jag kom ner så satt mamma,pappa&Boni och åt frukost och jag var ganska hungrig så jag sällskapa dom ;) Sen så gick jonathan&jag ner och hämta posten och efter det så hoppa han&jag studsmatta :) det var kul! och vet ni, efter det så gick faktiskt han&jag råslätt rundan tillsammans, åh det var så mysigt, både med han&att vi gick på morgonen ;) Sen så var jag inne en stund och försökte att göra ett kort från mig till vårat fadderbarn Luciano som jag skulle sedan skicka :) (han bor i Angola) för han har skickat två kort  till oss tror jag &jag vill så gärna skicka ngt till han så jag tänker göra ett kort till honom och skicka upp, vem vet..vi kanske blir brevvänner ;D Efter det var jag så sugen på att gå en runda till ut i det fina vädret så jag följde med mamma och gick med henne en runda också!;) haha. sen har vi ätit&nu sitter jag här vid datorn. Snart så ska familjen åka till Knallen och köpa en madrass till Olivia till Färgelanda& handla mat&annat, men jag vet inte om jag ska med. är inte så sugen på att åka dit så jag tror jag stannar hemma och vilar i solen. :) Jah sen måste jag ju också packa till Färgelanda!:D det är ju bara 2 dagar kvar, såå kul! och imorgon så ska jag vara med Lina&sen senare så blir det träning så då hinner jag nog inte packa då så det blir idag ;) Åh jag längtar tills vi åker!^^ Ne nu måste jag kila, ha en underbar dag! Puss&Kram ♥

då var denna dagen snart förbi ;)

Gokväll! Har ni hatt en underbar dag? hoppas det. :) Som ni ser så har jag ju fixat tillbaka min nya header nu, jah varför jag gjort det är för att jag inte kommer på hur den nya ska se ut, så det blir denna så länge tills jag fixat en ny!;) Idag har det varit en lugn dag men samtidigt aktiv. Jah förmiddagen och halva eftermiddagen så gjorde jag inte så mkt..vi var ute&spela Wii och sånt :) Men sen framåt kvällen så kände Mamma&jag verkligen för att gå en jättelång promenad som det var typ 1 månad sen vi gjorde, och känslan över att bara komma ut och gå var en sån underbar känsla! Åh vad gott det va ^^ Vi gick faktiskt ganska långt tyckte jag, först gick vi in mot Gånghester sen mot Kransmossen och så gick vi 5 kilometern och sedan tillbaka hem igen, långt? ah ganska, men när vi kom hem så kändes det nästan inte som man varit ute länge..man hade jättemycket energi i kroppen faktiskt ;) och det var ju skönt! Sen blev det duschning för våran del, efter jag duschat så tog jag ansiktsmask som mamma köpte igår, jah inte dom som va på bilderna förut utan en tub, och den var för oren hud..så nu när jag tagit den och tagit bort den så är jag så len&mjuk, det är underbart!♥ haha. Ne nu så tittar familjen på en film, vet inte vilken men jag är sugen på att se film nu så nu ska jag göra det så hörs vi imon!:) Puss&Kram och sov gott!

Färgen jag aldrig gillat.

Lila..lilalilalila. JAG ÄLSKAR LILA!♥ Jah, ska jag berätta en sak. Färgen Lila, den har jag aldrig gillat&inte ens hatt något plagg med lila på tror jag..men nu i Torsdags så köpte jag ju två färgglada jackor på JC, och en var lila& den andra typ ljusgrön. :) Och så sa mamma ''men Elin du passar ju i lila! Lila är ju din färg,'' och jag bara titta på mig och sa..jah jag passar i lila, haha. Sen igår då så fanns det ganska mycket plagg med lila på Ullared och jag blev kär i lila, jag lovar! så nu har jag ganska mycket lila hemma här, men jag bara äälskar det!:D Att jag inte insett det förren nu, lila är min färg!









Jah som ni ser så gick det att ladda upp bilderna tillslut så nu kommer bilderna
jag tog på vad jag köpte igår på Ullared!:)



;)




Så..hoppas nu ni såg vad det var!:)
Det är lite dålig kvalite på bilderna.


Hur ska headern se ut?

Hej där hemma!:) Hur mår ni? Just nu mår jag toppen (y' som jag alltid gör x) Igår som sagt så var jag ju i Ullared och shoppa med mamma,mormor&Olivia :) Och då sa jag ju igårkväll att jag skulle kanske lägga upp en bild på vad jag köpte och det kommer faktiskt inga bilder  :/ För Olivias kamera funkar inte, det går inte att ladda upp och mammas kamera är inte bra kvalite så i'm sorry, men när jag får tillbaka min mobil så laddar jag kanske upp då!:) Idag så ska jag verkligen ha en lugn dag bara, för jag behöver det känner jag ;) Det har varit så mycket nu dom senaste dagarna, Liseberg,kalas,Alideberg&Ullared och ah ni förstår nog, så det ska bli skönt ;) Just dé, jah som sagt så håller jag på och fixar en ny header till min blogg men har faktiskt ingen aning hur den ska se ut x) och för att det ska bli lättare tänkte jag låta er få ge mig lite exempel&tips på hur den ska vara/ se ut, om ni vill?:) Hoppas ni kan hjälpa mig! Idag så blir det inget bestämt då, kanske ska hjälpa Pappa&Peder med friggeboden, jah Peder då är mamma och pappas kompis och han hjälper oss med friggeboden tillsammans med pappa nu, och det är så bra för då går det ju extra fort!:D Åh jag längtar tills den blir klar och vi kan inreda mitt lilla hus!♥  dom har faktiskt kommit ganska långt tycker jag ;) Ne nu så har jag ont i huvudet och känner för en liten promenad för att friska upp mig! Vi hörs senare, kram.


I'm hoomie :)

Hallå där! I'm hoome now, jah vi åkte till Ullared faktiskt!:) Fast vi kom inte hem nu för det var ju några timmar sedan ;) Hatt det hur bra som helst, och shoppat!Y Vet ni, just nu spöregnar det hos mig och jag menar spööregnar! Alltså det låter högre än vad det gjort förut :s Lite läskigt sådär men endå hur mysigt som helst!:) Idag var det verkligen en perfekt dag att gå i Ullared! Regn&mulet, jah varför jag tycker det är att då behöver man inte längta ut igen när man är inne och shoppar&sen är det bra med ;) Men synen man fick när vi kom dit, fyyyh alltså! Jag skojjar inte men när vi fick se kön så var den typ 1 km :o jääättelång! Och då ville man verkligen inte gå in där juh, så vi var faktiskt så nära på att åka till Älvsered shoppingcenter men som tur va så gjorde vi inte det! Vi tänkte att om det är så lång kö så får man vell vänta tills det blir mindre och gå i små affärerna intill i väntan, bra idé vah? ;) haha. men vi gick först in och åt mat, och gissa vad det blev? jo.. Baugette med skagenröra!;D Jah men det var inte så lätt att köpa mat i Ullared, KÖN VAR LÅNG& väntan var också lång så nej då blev det baugette istället, men det gjorde inget för mig för det var suupergott!:D Efter det så gick vi i småaffärer t.ex skoaffärer&klädsaffärer och ah sånt nödvändigt ^^ sen så bestämde vi att mamma&jag skulle gå in och titta på skor och medans det så skulle Olivia&mormor stå i kön in till Ullared, och vet ni? Det tog bara 10 min och sen så kom vi in, hade vi tur? aah, kan man säga ;) Om man ska sammanfatta vad vi gjorde på Ullared så var det..shoppashoppashoppa! haha, det blev faktiskt mycke shopping idag x) Men det var bara kul att få lite grejer ;) Allt vad vi köpte sammanlagt blev mycket fast mycket för priset tyckte jag!:) Ullared är bra Y sen var redan kl. framåt halv 7 typ och vi hade alla tittat på vad vi skulle ha så då ville alla hem, vi var faktiskt ganska trötta. När vi kom hem så sprang vi in och packa upp allt och visa&gav de grejor alla hade fått! Åh, jag är så nöjd!:) Sen så var mamma,jag&Olivia ganska hungriga och vi tänkte laga mat till oss men klockan var faktiskt så mycket som halv 9 så då orka vi inte stå och laga så då blev det fil&flingor för mig& lite av mammas risblandning, mums!♥  nu ska jag spela Wii :) hihi. Ha en underbar kväll& vi hörs! Kraaaaam.

Kanske lägger in bilder på vad jag köpte imon med en annans kamera! Hoppas det går :)

Just nu...

FIXAR JAG MIN BLOGG!

bara så ni vet ;)

Ullared idag! (kanske)

Heej! Har ni det bra där hemma? Underbart! Jag har det toppen hos mig ;D Just nu saknar jag min mobil såå mycket&att få ta kort :/ Snälla, kan den inte vara färdig snart?;) vi får hoppas på det bästa! Men det är tråkigt att inte kunna ladda upp mina vanliga bilder nu, nu får man typ lägga in bilder som man inte har tagit eller ta med ngn annans kamera x) aja, idag tänkte vi ju åka till Ullared/Gekås :) Superkul! Men det är inte säkert, mormor ska ju följa med & mamma sa att det beror helt på vad mormor känner sen så ville mamma ha en lugn dag idag men alltså även om jag är trött o så så vill jag åka dit! jag orkar inte sitta här hemma igen och ta en lugn dag även om jag vill x) Så hoppashoppas att mormor vill!Y Nu har emilia min kompis lagt in några bilder från Filippas fest så gå in på emiliaelsaa.blogg.se så ser ni några bilder!:)) hihi. Ne nu har jag lust att lägga mig i min säng och vila en stund för sen är det dags att göra igoning sig ;) Vi hörs senare! Kraaaaaam.


Inspirationkälla från Afrika Y


En häftig stol!

I LOVE THIS SHOES!♥

(L)

:)

Coolt?


Helt slut!

Gokväll!:) Just nu sitter jag här och myser med filt&stekt potatis som är mums&så är jag nästan helt slut!;) Jah, det första ni nog vill veta/höra är nog hur det var igår på Filippas fest? Jo det ska jag berätta ;) Först så kom ju Lina till mig kl. 5 typ, och hon var faktiskt redan färdig och såå snygg!;), och jah..jag hade inte ens börjat!:o så då fick man skynda sig, det blev lite strul med vad jag skulle ha på mig men sen så fixade det sig :) Men mitt humör var inte på topp kan man vell säga ^^ Ni vet, man blir aldrig nöjd,vill ändra på det& ah sånna små jobbiga saker, men tillslut blev det bra och då åkte vi!:) När vi var framme var redan alla där utom en som hette Elin ;) Jag vet, snyggt namn ;D Alla var såå fina&fräsiga tyckte jag verkligen. :) Ah, vi gjorde massor av kul! Vi åt tacos ute tillsammans,hoppa studsmatta,spela spel,Filippa öppna presenterna,tog kort,titta på film,myste,prata,va ute&jah massor av mer!:) Jättekul var det verkligen, och filmen var faktiskt bra ;) När vi va ute så gick vi runt lite och sedan gick vi till lekplatsen, där ''lekte vi'' haha. Alex&Jonte var också där. Sen så satte vi oss på gatan och prata&mer. Och efter en stund kommer Filippas kompis föreldrar och ska hämta henne typ men då tar dom istället ut deras bautastora hund! Ah jag lovar, 80 hela kg vägde den x) Men jag älskade den hunden verkligen,jag blev kär! ^^ haha. Sen så kom vi hem till Filippa igen men på vägen så mötte vi Morfar&Olivia som skulle hämta oss så då åkte vi med dom och sa hejdå&tacka för en underbar kväll! Ah det var verkligen superkul!:D Tack så hemskt mycket för att jag fick komma Filippa!♥ När Lina&Jag kom hem (jah, Lina sovde över hos oss igårnatt:)) var vi faktiskt inte alls trötta så vi var uppe en lång stund ;) Och när alla hade gått och lagt sig så titta vi också på en film :)) Jättemysigt, och vi tittade med Olivia med ;) Sen blev det nästa dag(alltså idag) och då vakna man med en kusin&sina syskon men inte mamma&pappa utan mormor&morfar :D och vi åt frukost tillsammans och hade mysigt (y' Sen så kom pappa hem ganska tidigt idag, Mamma&pappa var på U2 igår ;) Och dom hade haft det jättebra verkade det som ;) Men idag ville vi verkligen göra ngt kul, och tillslut bestämde vi oss för att åka till Alidebergsbadet :D Fast först åt vi mat med familjen :) Jättegod&underbar mat!♥ Tack, Sen så åkte vi iväg. När vi var framme så började jag frysa och frös också i badet så jag var inte så sugen på att bada, men jag hoppade faktiskt från 7 idag!:) Fast det gjorde ganska ont x) Klantiga jag. Så då var Lina med Olivia och bada istället, det kändes så dumt av mig att bara inte vara med dom :/ Sedan så köpte vi goda glassar som vi smaskade på, mums. Sen så började dom bada igen, och då kände jag faktiskt lite för det så jag var faktiskt med i det sista och bada med Lina&dom andra :)) Kändes bra. Sen så åkte vi hem igen efter att ha badat&alla var helt slut på vägen hem x) Efter det så åkte Lina&mormor och morfar hem och det var dags att säga hejdå! TACK FÖR DOM 2 UNDERBARA DAGARNA TILLSAMMANS MED ER! Jag älskar er!♥ Nu är jag helt slut efter dom här dagarna jag har hatt fullt upp med, så nu somnar jag gött inatt ;D Fast imon blir det mer, det blir faktiskt Ullared imorgon, haha. Jah vem tror att jag orkar det? Ingen. Men ska faktiskt försöka :) För det är superkul i Ullared :D Ne nu måste jag gå ner och äta ngt, är superhungrig fortfarande xD Hade så bra!♥ Puss&Kram.

Liseberg med tjejorna - såå kul!

Hallå igen!:) Sitter här och är nästan kokvarm efter att varit i solen, idag är solen nästan kokhet! Men det är bara såå skönt ^^ Jah, igår så bloggade jag ju inte efter Liseberg men vi kom faktiskt hem sent, typ 12 var jag hemma ;) Men jag var så glad när jag kom hem efter att ha varit på Liseberg med mina vänner!:) Vi hade verkligen suuperkul! Först då på förmiddagen så kom Millans pappa&Millan och hennes kompis Elsa och hämta mig typ vid halv.12 :) Sen så åkte vi iväg till GbG. Jah jag trodde dagen faktiskt skulle bli tråkig för att det regna så mycket på förmiddagen hemma hos oss, men sen när vi kom till Göteborg så var det det perfekta vädret, mulet fast endå skönt, PERFEKT!(y' Sen så smsa vi Stina när vi var inne på Liseberg och då träffa vi dom senare, alltså Stina,Ellen&Madde :) Sen så åkte vi bara karuseller typ, och jag våga faktiskt åka dom 'stora' karusellerna :D Visst är jag modig? haha. Men dom var faktiskt så ruuliga&sköna så vi åkte dom bara nästan ;D Uppsvinget var favoriten hos oss igår, det blev det mest åkning på x) Jag var mest med Stina,Madde&Ellen på eftermiddagen, sen så på kvällen åkte dom hem så då var jag med Emilia&Elsa :) Jag kom ihåg det som det var nyss nästan, när vi åkte kållorado (stavning?) ;D Alltså det var nog som man skratta som mest, vi åkte då för tredje gången Kållorado, och det är ju faktiskt ganska stora vågor i vattnet, men iaf..när vi åker på dom så skvetter en ganska stor blöt våg på Stina, haha xD och då börja man skratta, men när man skrattade som mest var när hon fick en till på sig!! åh vad kul det va! xD Efter det så åt vi mat inne på en resturang, gulachsoppa blev det :)) Mums. Sen så åkte vi karuseller&karuseller. Sen på kvällen åkte dom hem och då ringde jag Millan och då gick jag upp till dom och sedan åkte vi karuseller till halv 11 på kvällen :D Vi hade jätteskojj! Men jag blev bara så besviken på mig själv att jag lämnat in min mobil, nu kan jag ju inte ta kort, eller jo men lite kort och sen kan jag ju inte ladda upp dom :// Åh, jag vill ha tillbaka den!! Sen så ska jag få den om 2 veckor också, och om en vecka så är det Färgelanda :O Då kan jag ju inte ta kort!!:( bajs. Aja vi får hoppas på att den blir klar snart!(Y) Nu är det bara en timme och lite mer kvar tills vi åker till Filippas fest :) Åh, det ska bli så kul! Ni får faktiskt se bilder från filippas blogg sen och dom andras för jag kan ju inte ta kort. Jag har faktiskt bestämt mig för ngt annat att ha på mig och det blir toppen tycker jag!(y' ni får se det sen! Men nu måste jag ut igen, för jag kan inte med att sitta inne nu när vädret är som bäst! Hoppas ni har det bra, och hade fortsatt bra med! Puss&Kram.

OBS: titta på bilderna på http://emiliaelsaa.blogg.se