friiiiiisk,

Hejsanhallå! :) Idag så gick jag iaf till skolan. Ganska skojj dag idag faktiskt. Isa och jag spela basket och vi hade lite otur idag , visst isa? Fast sen så fick vi till ett mål och jah..så det va inte så otur endå ;) Vi hade engelska två gånger idag och gissa om Isa,jag & Jesper gjorde något..okej vi gjorde lite av arbetet för vi var redan klara, så vi tog whiteboard pennan och gjorde 'hänga gubbe' häähä. Sista lektionen skulle vi egentligen läst men vi tyckte det var så kul så vi gjorde det igen, Claes våran lärare upptäckte det nästan. Ja sen så gick jag då hem och gjorde lite 'tortelinni' aså fattar inte stavningen eller jag kan dessutom också ha stavat fel men skit it' ni fattar inte hoppas jag! Aja det är några makaroner med fyllning i och jah dom tycker jag om:)) kanske bara jag som tycker det :$ hehe..Sen ska jag öva på glosorna tills imon och sedan bär jag i väg till fysträningen, jag har äntligen blivit frisk!! tror jag, aså det kanske kommer igen, men det tror jag inte. Imon så ska vi visa upp våra presentationer för engelskan för klassen, och vem vet vi kanske gör fel, men vi gjorde det bra på lektionerna så det kommer nog gå toppen :) Är lite nyfiken på vad ni ska göra idag så sätt igång och skicka en kommentar om vad ni ska göra idag! :) Hade gött// elinbeeerg.

Hopp

Det finns hopp för både dig&mig



R.I.P<3

Godmorgon kära bloggläsare! Okej, för det första så måste jag säga att vi åkte inte till Göteborg igår, och det vet jag inte varför? blev lite besviken där.Men nu sitter jag här och gottar mig med min macka och varmt te:) Igår så märkte ni nog att jag inte hade någonting att göra, men det var att jag fick en dator i mitt rum igår och var super lycklig! ;) Ja och sedan så var jag nog inne där i 5 timmar, okej 1 ;D Och sen så går man ju in till sitt rum då och då och det första man ser är ju en dator, så man är ju inne på den och sedan så har man gjort allting man skulle göra och vet inget mer. Vad ska jag mer? Ska jag lägga in några bilder? ni vet sånna grejer. Men sedan då så tittade jag på Robinson istället, och var tillsammans med i Earth Hour :) hehe..jag sökte på google idag och såg några bilder på städer, mycket skillnad kan jag säga! Nu ska jag göra mig igoning för sen we going to the church!:) Det kommer nog vara en ganska känslosam dag ;( Sedan när jag kommer hem så ska jag kanske vara med min kusse Lina men annars om hon inte kan så ska jag städa mitt rum, vet att det inte låter kul men jah sånt måste man göra ibland :)) Hoppas ni får en skön dag! Och föresten så känner jag mig mycket bättre ;) Hade gott kära vänner! / elin

okej, jag har ingenting att göra- sommar kom! Jag vill vara ute :o

  • elinmariaberg™

 


Göteeborg!

God'dagens bloggläsare! Morgonen är snart förbi ;) Idag så vakna jag ganska sent endå, och jah..det var bra! Jag gick upp och gosa lite med katten min och sen ner och tog en rejäl frukost! Var ganska hungrig idag för jag var på kalas i Alingsås igår och vi åt ganska tidigt, och jag var hungrig när jag kom hem men åt ingenting och ja då så kurrade det förfullt i magen på morgonen idag;) Sedan så skulle Olivia och jag hjälpa pappa med tvätten eller sortera strumpor och sånt..och..det var ju sådär kul. Fast jah vi hade kul endå för vi då hitta mammas strumpbyxor, ah sånna där genomskinliga bruna.. och vi drog på dom på huvudet x) ahhaha..först blev man lite rädd när man såg sig själv men sen så bara Olivia och jag föll i skratt! Jag kan visa några bilder här sen! Och jag lovar ni blir inte rädda ;) Ja idag så träna jag inte iaf, jag är fortfarande krasslig och förskyld så nej vi väntar med det till nästa vecka. Nu ska jag vila hela helgen så jag blir pigg&frisk nästa vecka! Ja och senare idag så ska släkten åka till Göteborg till en som heter Tore, vet inte jag tror det är farfars bror ;) Jag har aldrig träffat honom så jah det ska bli kul! Och hoppas han står ut med 24 personer som kommer till hans lilla hus x) hahah..Mer av dagen kan jag inte berätta för som jag har sagt..det är bara förmiddag!

              PUSS&KRAM //elinmariaberg

Ginatricot(L)



GINATRICOT(L)

                              

Värme

Värme, kom hit!!

//elinmariaberg®

hemma idag ''/

Godförmiddag! Idag så är jag hemma och är sjuk ''/ Fast endå känner jag mig lite bättre nu, och det är ju bra iaf. Ja idag så har jah tittat på TV och suttit vid datan, jättebra start vah? nej utan jag ska skriva i bloggen nu och sen inte vara inne så mkt på datan idag för då får jag fyrkantiga ögon, hähä. Aja idag så ska jag ta det lugnt och jag vet inte om jag kommer på kalaset ikväll, men jag hoppas ja känner mig bättre ikväll iaf! Jag ska nog pyssla lite idag, vi fick något pyssel av posten och det verkar vara roligt och det tar lite tid med;) Sen ska jag också bädda sängarna och städa lite sa mamma i telefonen så det är inte helt en slappardag! Nu har jag inget att berätta mer för jag har inte gjort så mkt mer, det är ju fortfarande förmiddag med ;) Pusshej från mig// ßeeergs




kolla in→http://www.youtube.com/watch?v=u8zHcjf0k5U


sjuuk..

Hej! :) Idag var det då Torsdag och en jobbig dag för mig! Jag hade ont i halsen och förskyld också hade jag lite ont i huvudet..det är skitjobbigt! Men vi tjejer hade tjejsnack med Bea idag och jah..vi hade det vell kul och bra;) Sedan så hade vi idrott och musik dom sista lektionerna. Jobbigt var det för mig på idrotten, vi var också 8 st. RECORD! hähä. Sedan så var det musik men istället följde Isa med mig till skolsyster :) Ja men hon fick inte följa med in som jag trodde. Aja..jag var blank i ögonen tyckte hon och varm i pannan så ja hon tog tempen på mig och jah hade 37.6 och hon sa att det var en början på feber så hon fråga om jag ville stanna kvar på musiken sista 25 minuterna eller gå hem men jag sa att jag klarar vell av 25 minuter iaf! Ja vi hållde på att göra våran avslutnings-sång och ja det blev en liten början iaf. Sedan så stack jag hem och tog mig en macka och te :) Sedan gick jag upp och vila. För jag vill så gärna bli frisk tills imon. För jag ska på kalas hos min kusin Amanda och jag har inte träffat henne på så länge och jah..jag saknar henne! Sedan så är det en bra dag i skolan känner jag på mig så ja...Jag ska hålla tummarna hela kvällen för att bli frisk! hahah, På Lördag så ska jag åka till Göteborg med min släkt och ja det skriver jag om hur det gick då! Ville bara säga det. Hostkram från mig(L)

Onsdag :)

Godagens! Förlåt..igen för att jag inte skrev i bloggen igår men hann inte...okej jag hann men fick inte för pappa ;)


                                                                                   TISDAG- mys med mamma och klippning ;)



Ja jag då vakna hes i halsen som jag har gjort i några dagar men iaf..jag gick till skolan och ja vi hade ganska tråkigt den dagen..gjorde inte så mkt ;) Ja och ni skulle sett vad jag väntade och väntade på att vi skulle sluta sista lektionen! hehe.. aja sen så sluta vi och jag gick hem. Hemma så fick jag och mamma vänta på att farmor skulle komma..och efter några minuter så kom hon! Hon skulle vara hemma hos oss medans mamma och jag åkte iväg också tills pappa kom hem. Sen for vi iväg till Bergdalen ;) ja där jag skulle klippa mig, studion hette då ''klippstudion'' Och ja det tog 1 h för Eva som hon heter att klippa mig och vips så kom en annan frisyr som jag fortfarande inte vant mig vid men är faktiskt ganska nöjd! Sedan så åkte mamma och jag och fika på stan och köpte lite kläder och grejor. Vi hade jätte myys'.



                                                                                            ONSDAG (idag


Idag så vakna jag med att jag hosta en rejäl host som hördes över hela vårt hus x) hehe..sorry!  Sedan så gick jag till skolan, eller jag åt frukost och...aah ni vet nog vad man gör innan skolan börjar ;) Ja vi hade vell en ganska bra dag? eller vi städa näst sista lektionen och det var sådär.. ;) Ja och sedan så hade vi Bild sista lektionen och det var lika tråkigt som alltid.. måla skuggor gjorde vi och fyy vad jag avskyr det! Men nu är jag hemma och får ta det lugnt, okej inte riktigt för jag ska gå ut med mamma och sedan göra läxor men ja ni fattar...''fri från skolan'' hähä. Men nu orkar jag inte skriva mer för ska dra nu! Byeee.









           OBS; min kusin Amanda fyller år idaaag! grattisgrattis <3



tröttförskyldontihalsenontihuvudet...vad mer?!


God'dagens kära underbara söta fina .osv. Idag har det varit en kass dag(iaf för mig..) Jag har skit ont i huvudet nu och jag har ont i halsen och ..ja det som står där uppe x) Ja idag var det då Måndag och tja..början på veckan ska man vell säga. Ja det gick inte så bra för mig i skolan idag, va jätte trött och hostan lät förfärligt! Ja men jag klara dagen i skolan endå :) Sedan när jag kom hem så blev det TVtvtv ;D Sedan kom mamma hem och vi prata lite..ska inte träna idag, jag vet inte heller om jag kommer imon i skolan :( men hoppas de!! Jag ska ju klippa mig imon och jag vill vara med på träningen på grusplan imon och det dära grejet Benny startade upp..efter träningen blir det att man samlas i GSK-stugan och fikar och gör matte tillsammans, det verkar väldigt mysigt :)) Jag ska snart äta lite spagetti och kötfärssås, jag hoppas jag kan få i mig någonting iaf ;) Nu ska jag vila lite..önska mig kryakryakrya på mig, för jag vill verkligen gå imon!! Pöss & Krööm //www.beeergs.blogg.se

Bajs!!

Söndagsöndagsöndagsöndag osv. höhö.. ja idag så var det en sovmorgon för mig, vakna 09.00 :) ja ni som tycker att det är tidigt ni får tycka det men för mig är det bra! ;) Ja jag fick skynda mig lite för jag skulle åka till kyrkan. Ja en underbar ungdomsgudstjänst där, och tjejer ni var bäst på att dansa (y) Sedan så åkte jag då till Stadium och bytte kläder, mamma köpte ett par byxor och 1-3 par tröjer igår, och vissa passa bra vissa inte, så jag bytte dom. Ja sen så åkte vi hem och åt lite mat, ja och jag gjorde inte så mkt på en timme tills mormor & morfar kom till oss! Vi åt fruktsallad och grädde&glass :)) gottigottgott! Ja nu sitter jag vid datan och får reda på att Färglanda cup är samma vecka som vi skulle åka till Danmark :( bajs! Men nu försöker dom planera om så vi kan åka ngn annan dag:))) Nu lättade lite...Sedan så ska jag ut och gå med mamma och sen ska jag äta och sova :) bra dag va? Hade!  bye.

bilder:)



sry blogg!

Go'kväll! Förlåt att jag inte blogga igår men hann inte.. men jag berättar om min Fredag endå ;)



FREDAG:

Ja då så vakna jag ensam med Olivia på morgonen sedan var det bara upp och göra igoning sig
för skola var det förstås! Efter skolan så åkte jag med Emilia,Stina & Annie till stan, vi titta lite på grejer sedan så
åkte Stina & Annie till Knallen, och klockan var jättemycket! Så Millan och jag stack och sola, först så gick vi till Sunhouse men det var tråkigt, gubben var ju skitsur! Så vi gick till Citysol :)) Ja där så ville vi sola! Det gick jättebra båda fick färg ;) Sedan så sms Stina och sa att dom skulle sola om 5 minuter när vi skulle sticka till discot, dom missa den bussen dom skulle ta och kom senare till discot. Vi, klassen skulle samlas 17.00 på skolan och Stina och Annie kom kl. 17.30 :) Men det gick bra för dom också! Ja på discot var det jätte kul! Vi hade massa skojj :D Ska lägga upp lite bilder :) Sedan så åkte jag hem eller det sluta 23.30 för oss för vi stanna ju kvar där för att städa..och fatta hur trött man var när man satt där i sista minuterna, man kunde ju nästan somna på golvet. Men när jag kom hem så la jag mig på en gång och godnatt för mig.

LÖRDAG (idag):

Ja idag så vakna jag 08.30 och kom på att vi hade träning, Johanna sms mig och frågade om jag skulle träna, och ja jag var faktiskt på G för att träna idag:)) Så vi hämta Johanna kl. 09.45 och åkte till Engvallen. Där stog vi och ingen hade kommit, men sedan kom ju Dennis och efter Benny. Men det kom inga fler på en stund...så vi trodde vi skulle springa själva med dom men nej..efter en liten stund kom '' Moroten&Tomaten'' också! :D jippie:) Vi hade jättekul när vi sprang...vi sprang mellan skog och berg och vägar x) hahah..Johanna J skada sig i handen, och jag halka på isen. Men det gick jättebra! Alla var så duktiga :))) Sedan så fick vi glass! mums vad gott det var..tänkte äta 2 och det blev 1 och en halv glass ;) Sedan duscha vi och basta. underbart! Ja sedan var ju vissa av oss galna i omklädningsrummen..jag hörde att det hördes enda ut till en sjö att vi skrek och sjöng xD Fast jag var inte så galen, var bara tråkig...Sedan så åkte jag då hem med juhännä och har varit hemma resten av dagen..vilket underbart väder säger jag bara! Jag gick ut och hoppa lite studsmatta och har ätit fruktsallad:) Sedan för 30 minuter sen var jag och gick med mamma en lång prommis. Ja och Amanda och Millan ringde och fråga om jag ville vara med dom men jag var trött...förlåtförlåtförlåt! Men är ganska trött. Nu ska jag snart äta lite kvällsmat och sedan TV- robinsson 09 :) Hejsvejs!


bong & cip !:))

Hejsan! Torsdag idag och väldigt underbar dag :) aså solen lyser så gött i ansiktet nu! Idag så hjälpte vi 1-2-3 ;D hahah...det var bara lite skojj x) Sedan så hade vi musik sista lektionen , och det var kul! Fredrik sjöng en sång om Claes och Leif xD haha sången om Leif var så bra! Sedan så lekte vi en lek, alla satt i en rund ring och så ...aså det är så komlicerat att förklara tycker jag ;) men vi sa iaf bong& cip, när man gjorde något fel i leken så skulle man slå handen på bröstkorgen, och ni fattar nog vad det såg ut som x) haha..Sedan när jag kom hem så tittade jag på TV och sedan så åt jag nudlar :) nu sitter jag vid datan och snart ska jag och Boni leka Barda igen xD hahah..det ska bli kul! Imon är det Disco och sola ska jag med. Hoppas det går bra! Och jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig?! aja ska hitta på något iaf. Ha den bästa dagen nu, i det soliga vädret/ elin


18 mars en Onsdag - ÄNTLIGEN SOL!!

¡Hola! Idag så var det då redan Onsdag , fy vad fort tiden går! Snart är det Fredag och då är det vårat disco! Och före det så ska jag sola solarium och ni ska veta vad jag har tjatat på Millan&Stina om det! hahah..Men jag tror jag klarar det ;) Ja vi var ute näst sista lektionen idag , hahah det var lite kul! Man blev lerig, för vi klättra i berg x) Stina, jag & Isa hade lite roligt där uppe ;) Vi ramla och hitta också en rutten bänk på bergen. ucha .. sedan när vi kom tillbaka så hade vi bild och det var mindre kul. Vi skulle rita skuggor eller nåt x) Nu när jag kommit hem så har jag varit ute och solat sen har jag hoppat studsmatta med Boni och lekt med han i skogen, haha vi lekte Barda xD Sen har jag gjort Smoothie (stavning?) Ja det var iaf gott! Nu ska jag äta och sedan titta på TV tror jag eller kanske upp till mitt rum och planera lite ((: Have a great day everybody! //elinmariaberg.



SOMMAR , snart är du här!


Ont i halsen!

Go'kväll mina vänner! Idag sluta vi 13.20 i skolan :)) gött! Millan följde med mig hem och vi hade jätteroligt :D Hon va hos mig i 2 timmar , tror jag ?x) vi åt lite,gunga,loveline och lite annat skojj. Sedan när hon åkte hem så titta jag på Manus: X på datan ;) hähä...ganska bra faktiskt! Sedan jogga jag råslättrundan! haha jag är duktig ;D not! Ja sen åt jag lite kvällsmat och sedan blev det TV. Imon så ska jag nog gå hem själv efter skolan och träna på glosorna, skriva i bloggen(självklar mening!) och sedan ska jag jogga med! Imon är det bild i skolan och då ska jag,Isa & Johännä visa upp våran kattmat! xD är lite komplicerat men ja det ska vi iaf (: Nu ska jag göra mig igoning och titta på Bygglov! hahah..intressant, jag vet. Hadebäst <3 elinmariaberg:)



obs: Snygging på bild!

16/3-09

   
Hej :) Idag var det då Måndag och skolan börja (igen). Idag så lacka vi tänderna i skolan:) och jag älskar ju det! Ska jag rätta till meningen så ska det stå hata:) Ja vi hade två vikarier sista lektionen, Claes var på något möte eller nåt? aja..det var ju sådär kul.. vi fick två glassar idag av Jesper och Matttis, gratis i efterskott! Fast jag tog en glass bara..vet inte varför känner lite sug i mina tänder efter den pigelinen, hähä x) Nu när jag kom hem så hade vi fullt hus med barn! Hjälp vad dom skrek och lekte..Lisa hade med sig Ellen och Olivia, Matilda & Filip :)) haha..Olivias kille ;) Nu har jag ätit en macka och ska snart klä på mig träningskläder. Ska till fysträningen! Amanda kommer och hämtar mig :D Sedan ska jag träna på mina glosor (: Och sen sova tror jag! Ha en cool dag // elinmariaberg


Kalöjs.

Go'kväll! Idag så vaknade jag & Amanda väldigt tidigt, kl 07.00 vaknade jag sedan somna jag om och båda vakna samtidigt vid typ 08.00 men vi låg kvar länge efter :)) Sedan så åt vi frukost och klädde på oss. Sen iväg till Kyrkan. Jag sjöng idag och det var inte bara lite pinsamt de ;) Sedan så åkte vi hem och åt mat och Amanda & Olivia sjöng SingStar:) Ni var jätteduktiga! Ja Amanda,Jag & Olivia gick sedan ut en sväng, ganska fint väder idag faktiskt! Vi smög också på Olivias lille kille, Filip xD hahhah...det var kul!! Sen när vi kom hem åkte vi på kalas, hos Böhm :) Det var Joels kalas, aså han fyllde år..hmm förrförra onsdagen tror jag x) Vi hade jättekul där! Fick massa god mat och en underbart ljuvlig tårta ;) Vi titta också på ''PetssonoFindus'' hähä :) Sedan tittade vi på när Joel öppnade sina presenter, han fick jättefina grejor! Nu är jag hemma och har gjort mig igoning till natten, Godnatt bloggläsare (:


´Myyys

God eftermiddag (: Idag så vakna jag 07.46. Ja jag skulle då åka och möta min underbara kusin Amanda! Så vi åkte och skjutsa min lillasyster till hennes kompis sen åkte vi till gångehester och mötte Amanda där :)) Ja sen åkte vi till Sjöbo och titta på GSK/MIF när dom spela bua-cup ;D Sedan så när vi hade kollat så åkte vi till stan, ja vi var jätte hungriga och letade efter en plats att äta på i stan. Gissa vi gick till jättemånga cafe'n men alla var skit dyra!! :o varför ska allt kosta så mycket? så vi åt en macka på ett cafe' på Åhlens. Sedan var vi mer hungriga så vi köpte en korv också! Sedan så gick vi och titta på lite grejer. Ja sen orka vi inte gå mer så vi gick tillslut till City, vi skulle handla lite mys till ikväll. Sedan så ringde pappa och sa att vi kunde åka med han. Han sa att vi skulle gå till pingstkyrkans parkeringshus :)) så vi gick till en kyrka , men det var helt klart fel! hahah..sen gick vi till en annan men den var också fel. Ja men sen när vi sprungit så hitta vi tillslut. (som tur var) Ja vi har varit hemma här och myst lite , Amanda har sminkat Olivia jättefint också! Sedan gick Amanda och jag ut och gick in i samhället då kom en bil med en tjej och en kvinna i och fråga om dom sett några 4 hästar lösa :O vi blev jätterädda! Vi sa nej och vi våga nästan inte gå någonstans, vi trodde hästarna skulle komma springandes hitåt. hahah..men det gick bra! Vi hade jättekul!! :D Ja nu så ska vi snart vara ensamma hemma och ha myyspys! Ha en fortsatt bra dag! / amandaelin\


Top Model.

Häj! Idag var det fredag :)) ja vi gjorde de vanliga grejet. Sedan så följde jag med Millan hem! Vi åt lite sen så lekte vi lite top model , som ni ser har millan lagt in några fula bilder på mig , tur att jag hade glasögonen! Ja millan blev iaf skit mycket bättre. Vi var lite på datan sen ringde vi Sami, hahah..det var ju inte bara lite pinsamt utan mycket kan man säga x) Ja nu så har jag kommit hem. Jag har ätit lite tacos sen har jag suttit vid datan resten. Jag ska snart titta på Let's dance :)) Morgan & Helena är ju helt klart BÄST! Tyvärr så åker Elisabet & Tobias idag tror jag.. Sedan ska jag nog lägga mig , imon så ska min kusse Amanda komma till mig! Jippie :D Vi ska åka och titta på Olivia och hennes lag när dom spelar BUA-cup :)) Sedan ska vi vara ensamma hemma , vi ska ha mycket myyys. Jag hoppas det blir tråkigt väder imorgon för då behöver man ju inte sitta inne och vilja gå ut ;) På Söndag så ska jag åka till kyrkan sedan ska jag på kalöjjs :) det skriver jag om seen.. kommentarerna är väldigt få , så kommentera mer om ni vill! aja ...jag tvingar ingen, det vet ni!<3 HA DE BÄÄST ♥

'


Snyftsnyft..

Go eftermiddag! Näst sista skoldagen idag ;) bra dag faktiskt! Vi hade idrott och musik dom sista lektionerna och det var ganska okej :) Nu när jag kom hem titta jag på ''House'' och ''Pinsamheter'' hähä :) Sedan gjorde jag nudlar , och titta lite mer på TV och nu bloggar jag. Sedan 17.30 så är det träning på Engvallen för oss! Ja jag tror ni fattat det eftersom jag har skrivit det många gånger x) Förkyldningen pågår fortfarande men det känns bra endå! som tur är , vah? Annie kommer och hämtar mig sen så skjutsar johännä hem mig :) Ikväll ska jag äta gulaschsoppa! mohahaha..det får inte ni! Okej , det kanske inte är så gott bland vissa men för mig är det botten till toppen! Sedan ska jag lägga mig i tid idag för jag ska vara uppe länge imon kväll! haha..  haenbradag!


Välkommen sol!

Hejsan! Idag var det då Onsdag och ganska vanlig skoldag:) Vi fick välja idag och sista lektionen så var de bild. Sen efter skolan så följde jag med Amanda hem! Vi hade jätteroligt :D Vi titta på House och Top Model 3 :) Sedan gick vi ut och 'lekte' hähä..skojj hade vi verkligen! Imon så ska jag nog ut och jogga sedan ska jag ta de lugnt. Kanske är med någon imorgon. Vi har idrott imorgon och förhoppningsvis så är det vell konditionsträning. Och just de' ! Vi har grusträning på Engvallen imon med! Det hoppas jag och jag vill att det ska bli kul :)) Nu så ska jag nog gå upp till mitt rum och lyssna på lite musik. Vi har gäster här nu så jag vill inte störa dom så jag kan lika gärna gå upp istället! Ha en underbar kväll mina kära bloggare! puss&kram elin
har en till blogg! http://www.africalover.blogg.se :) kolla in den med!!

STUDIEDAG!

Buenos días mis queridos amigos! Espero que dormí bien, lo hago:) Hoy tenemos taller!tan bueno que es, a dormir a cabo .. cuando me desperté temprano pero .. enda fácil tener todo el día!Hoy no voy a hacer mucho, voy a ayudar a mamá a ordenar la ropa y es divertido;)Entonces, tal vez ir a la abuela y el abuelo de hoy:) pero es un quizás.Ahora sólo se comió el desayuno y antes debo hacer para que mi igoning! Vosotros, que no han taller, tienen un buen día en la escuela y tiene el taller para tener un buen día!Sí hemos escuchado mañana! y ya sabes ... mañana vamos a elegir a los amigos Dalsjö: D debería ser divertido. / / Elin♥












                  

KALAS

hejhej! Idag var det då måndag och självklart så var de skola :) Skolan var ganska okej , valde inte kompisar idag utan vi gör det imon hållde jag på att säga men vi har ju studiedag imon , gött! så vi gör det på Onsdag:) Vi ska ha en vikarie i klassen i 3 veckor nu och hon heter Beatrice. Nu ska inte jag skriva mer för jag ska till kalas nu! Hos Steenari:D Grattis Susanne!! Sedan blir det fyys..ha de bra vänner // migmig :)bild på mina underbara vänner (L)


Brunoberg AB

                                                                Här är Brunoberg's sandwitch receptet!



Två limpor (skivor)
Smör
Skinkost
Skinka
Ost
Bostongurka
Rom
Hamburge dressing
Majonäs (en pytteliten klick)
Halv vindruva
Kolasås (pytteliten klick)
Timjam
Marmelad
                                                                      Topping: En vindruva.
                                                                            Brunoberg & CO

Pyttelite Juice
Halva röd saft
Resten Fanta exotic (röd)

                                                                             Topping: Apelsinklyfta




BUA-CUP

Godmorgon! Idag så vaknade jag tidigt igen :o fattar inte? när jag ska upp till skolan så är jag trött men när det är helg och jag vaknar tidigt så är jag pigg? hur konstigt är inte de va x) Idag så är det BUA-CUP i Sjöbohallen :D det ska bli roligt! Jag har ett så bra lag med! :)) Men först så ska jag till kyrkan men ska åka tidigare från den för vi ska samlas halv 1 på Sjöbo. Ja nu så spelar vårat andra lag ;) För vi ska spela på eftermiddagen. Hoppas det går bra för er i första laget! Nu ska jag göra igoning mig , och jag säger bara ...vintern kan smälta bort nu, det är dags för vår? aja...hoppas den är borta imorgon iaf :) Imorgon så ska vi ju välja kompisar till Dalsjö! Jag har då bestämt mig ..men om ni frågar så kommer jag inte svara. Okej?  aja ...have a nice day everybody! // beeergs


Fotbollsträning

Godmorgon bloggare! idag så vakna jag ovanligt tidigt för en lördag. 07.36 x) Men det som var bra var ju att jag var ju så pigg! så jag gick upp den tiden och börja min morgon:) Jag åt frukost sen så har jag tatt de lugnt men nu sitter jag vid datorn och bloggar som ni ser ;) Om någon halvtimme så kommer Amanda och hämtar mig . Sista fotbollsträningen inne idag! Hoppas det går bra :) Jag kanske bloggar lite senare idag , Men ha en fortsatt bra förmiddag ! Från Elin♥


Let's dance idag!

Godeftermiddag! Idag var det Fredag , helg nu! så gött :) Idag hade vi slöjd , och dom vanliga grejerna i skolan men slöjd säger jag bara för att vi har det 1 gång i veckan;) Slöjden var sådär...blev klar med mitt tidnigställ och nu ska jag då ha fritt arbete men jag vet inte vad jag ska göra x) men jag ska tänka på det... När vi åkte hem så åkte vi med ''Tönt Erling'' (stavning?) Annie var modig att säga att han var det! Bra Annie :D Sen sista lektionen så fick vi reda på att vi ska välja vänner till Dalsjöfors på Måndag! Roligt:)) Jag ska vara hemma hela dagen idag. Ska ut en sväng med Olivia sen så ska familjen beställa pizza eller kebab! gottgott. Imorgon blir det sista inomhusträningen för i år i Äspered :) Jag hoppas jag kan vara med imon , jag har börjat fått ont i halsen och förskyld är jag :( inte roligt! Sen på Söndag är det BUA-CUP och efter är det kalas:D längtar lite faktiskt:) Ha en underbar helg allihop!! önskar elinbeerg

slappardag..

Idag var det näst sista skoldagen för oss men sista skoldagen för johanna denna veckan ;) hon ska åka till stockholm! ha det bäst där<3 Idag så hade vi idrott och musik sista lektionerna. Idrotten var kondition och ni vet vad jag tycker om det.. Jobbigt! Sedan musik , ja då hade vi en lek som vi gjorde förra gången. När jag kom hem var jag hemma själv och jag satte mig och titta på lite TV sen kom Olivia hem och vi åt mat tillsammans:) aså det har varit så mycket för mig denna veckan så idag ska jag slappa hela eftermiddagen men ska gå ut med mamma sen. Jag kan inte sova om jag inte varit ute sen jag kom hem från skolan! konstigt nog men så är det.. 3 dagar kvar till Bua-cup, hoppashoppas det går bra! :) Imon ska jag inte göra någonting, kanske ska jag ut och jogga en sväng men det är ett kanske. Nu ska jag lägga mig i sängen på mitt rum och bara ta de lugnt! ha en ''good day'' // elin.


Tränatränaträna..

Hej! Nu ska jag träna snart , ska åka till broplan och spela lite fotboll! hoppas hoppas att det inte är så plaskit och geggit nu på plan för då skriker jag!! Skolan idag var vell okej:) Har ätit nudlar och småätit lite,bara lite ;) Sen har jag spelat ett mobilspel och nu sitter jag här och väntar tills Amanda kommer! Föresten min kusin Joel fyller år idag! Grattis Grattis<3
Ska ut nu och hoppa lite studsmatta innan träningen börjar eller ska man säga när Amanda kommer och hämtar mig ;D
Hörs imon // elinelinelinelinelin


Regelutbildning

Go eftermiddag! Tisdag idag då,det betyder då att jag har varit i skolan såklart ;) Ganska rolig dag idag faktiskt! Millan & jag satt i grupprummet idag när vi hade historia :) vi hade superkul! millan lyfte en stol och sa att hon var Augusti den starke. Sen lyfte hon stolen igen och den gick sönder! xD men millan som är så duktig satte ihop den igen;) sen lekte vi med den uppstoppade örnen x) ja vi sluta 13.20 idag :) skönt ! Nu sitter jag och äter några makaroner sen ska jag inte göra så mkt...juhännä kommer 17.00 till mig ! :) vi ska vara tills regelutbildningen ;) roligtroligt<3 ha det bra mina vänner !
//beeergs


Om du är hungrig ? kom inte hem till mig.

Hallu! :) Hoppas ni haft en bra dag idag , jag har haft sådär ;) men kanske ska man säga bra iaf ! aja...vi hade idrott idag :) någon uppvärmning och sedan någon lek som hette 'apberget' ganska kul faktiskt x) Fysträning lite senare i eftermiddag, johännä kommer och hämtar mig :)) aså man måste ju äta riktigt när man ska träna senare , ja då skulle jag laga mat men när jag titta i kylskåpet & kylen fanns ingenting! jo det fanns ju nånting men endå.. ingen mat ? ja så jag fick vell bestämma mig för att blanda ihop någonting ;) smart va?   not! men jag kom då på att jag skulle göra makaroner och blanda det med yougurt :) jag vet...det låter inte gott och det var ju på mitten av gott då ;) men jag ska nog ta lite fil & flingor eller en toast sen! pusspuss <3


Melodifestivalen - bra?

Hej ! Jag måste ju berätta om min kväll igår ;) hann inte göra det för jag hade så mkt att göra!
Jaa .. jag var då på Engvallen med min familj , ja aså min systers lag skulle sova över där och sen
då hade dom bestämt att familjerna skulle komma då kl 17.00 eller va det 18.00 ? aja jag har väldigt dåligt minne. Ja vi hade aktiviteter och så ;) sen så skulle vi grilla korv men det blev så sent på kvällen så vi åkte hem istället :) Jaa..då åt jag gulachsoppa och en smörgås,jätte gott! Sen satte vi oss och kolla på melodifestivalen , asså snälla,tyckte någon här nån var bra? kanske någon ...men jätte dålig keografi på vissa låtar. Men den jag tyckte va bäst var ju Darin - se på mig :D aså han skulle varit med i melodifestivalen istället för pausunderhållningen ;) han hade ju lite falska toner i låten men endå tyckte jag han var bra! sen så la jag mig och vips så blev det morgon. 1 MARS idag :)) ja.. jag vakna då kl. 07.15 men somna om igen och vaknade 08.25 :) bättre de! Sen så gjorde jag igoning mig och vi gav oss av till kyrkan.
R.I.P curtis <3 sen kom vi hem och åt mammas soppa :) sen gick jag & Olivia råslätt-rundan och sen titta man på lite TV:) nu sitter jag vid datorn och lyssnar på låtarna från melodifestivalen, sen ska jag äta kvällsmat och TV sen läggdags för mig! puss&kram från mig <3