Skolan.

Hej allihopa!:) Sitter här vid datorn och har SV, jag vill bara sluta men okej om en halvtimme slutar vi så den här halvtimmen kommer gå fort i think. :) Efter skolan blir det läxorläxor som gäller det betyder..pluggapluggaplugga. Inte så kul men måste göras verkligen ;) Bilder från igår morse kommer ikväll, det var så vackert verkligen, kallt men frostigt och ah jättefint va det! Ne nu ska jag jobba vidare, önska mig lycka till Y haha. Kram Elin


Nu återstår..

BARA DENNA, SOM JAG ÄLSKAR!!






Så häftig&jag fick den!

Tradera..jag är beroende!

Detta vann jag för en stund sen, alltså jag tyckte den var så häftig! Hoppas jag bara inte gjorde
något misslyckat igen. Måste ju vara förberedd till min systemkamera jag får om några år ;)




Skoldagen.


Adidas v



Amandas fina fläta hon gjorde på mig idag på eftermiddagen, :)

Amandas häftiga nyckelring!

Jag blev dagens stjärna idag på spanskan, haha. STOLT! :)



EN BILD FRÅN IGÅR!

Mitt snygga armband jag fick av min underbara syster Olivia igår, TACK!

Underbar helg hos Amanda!:)

Åh. Just nu mår jag prima verkligen Y Helgen i Alingsås hos min underbara kusin Amanda har varit såå bra!:) Saknar henne redan..Men har iaf fått tid med att både umgås&göra roligt i helgen, kom ju trots allt på Fredagen. :) Tack för denna helg älskade du! Och nu peppar vi verkligen till..ah du vet ;) Ja, eftersom jag sagt A måste jag ju säga B så nu ska jag berätta vad som försegår nu. Jo, ni vet GO som jag har bloggat om innan som va här för ett tag sen, hoppas ni förstår. Ah, igentligen heter det NG (Ny generation) och det är det det handlar om. I Fredags kväll så åkte jag med Amanda till ungdomscafeét som det hette, i deras kyrka, och den kvällen va extra speciell eftersom NG från Göteborg va där. :) Kortfattat om dom, det är en organisation för skolorna&ungdomarna, dom hjälper en att starta en NG-Grupp i sin skola (alltså en kristengrupp) och det är verkligen så häftigt att få höra&både se vad som händer i skolorna, när dom berättar om vissa som blivit frälsta genom en Ng-Grupp, och ah..det är så häftigt!:) Så vet ni, nu har faktiskt både jag&Amanda bestämt oss för att starta och det har redan börjat..åh jag är såå glad just nu! Så dom kommer förmodligen hjälpa en att starta och sedan är det bara att sätta igång med engagera, wooho jag bara längtar efter allt som kommer att hända!:) Så nu ska vi peppa! Igår så va vi på stan, titta runt,köpte inget men vi hade så grymt kul endå,sen så fyllde Eva också år igår (Amandas mamma/min faster) och då blev det lite kalas för henne, god mat&amandas och min supergoa tårta! mums. Sen på kvällen så blev Amanda&jag ensamma hemma,men det betydde inte att vi skulle ha tråkigt utan då var det dags för Amandas&min berömda MYSKVÄLL! Och den blir alltid lika lyckad, haha. Vi titta film,åt massor med gott&skratta, det kan man inte leva utan. :) Idag då så åkte vi först till kyrkan, underbart va det..Vilken glädje! Sen så cykla Amanda och jag hem och ah så va vi hemma och fortsatte ha det mysigt. Före jag åkte hem med bussen så gick Amanda&Eva och jag då på stan en snabbis och sen var det dags för mig att säga hejdå. Åh, åter tack för denna underbara helg!♥ Som sagt så mår jag grymt bra just nu&ska snart ta en liten RR med mamma, det blir underbart! Kram.


I skolan i Fredags. vilken härlig gubbe!

Inte så bra bild men glömde berätta att i Fredags kväll så starta ju LJUS I ALINGSÅS/LIGHTS IN ALINGSÅS
och vi var där och gick en liten runda och titta på vissa belysningar, ex. denna coola ljusslingan eller vad det var,
aja den var cool iaf ;)

Här ser ni den lite bättre.



Det här tyckte jag var lite gulligt, hjärtat gjorde ju allt!

VACKRA DU!

Pictures.

Pictures.

Pictures.

Höst.

BAKA TÅRTA!





Vi var också och fotade vid NOLHAGABERGET. Fyh vad vackert det va, utsikt över hela Alingsås
nästan! Men blev inte så många bilder eftersom vi tog med deras lilla systemkamera så ska försöka
få tag på bilderna och sedan ladda upp dom här!:)

HÖST.

Lite häftigt!

Utsikt.

söta du :)





Snygga cyklar cykla vi också på, i love it.

:)




bilder.






mee.


Läxor...


Hej bloggen!:) Just nu sitter jag här och pluggarpluggar som går sådär men ska verkligen försöka plugga mkt nu ikväll, för imorgon så ska allt gå bra. Y det har jag bestämt mig! Idag vare då näst sista dagen i skolan för denna veckan och jah den gick vell bra, förutom att jag känner mig så missnöjd med matteprovet, ah, vill inte berätta så mkt men det var inte mitt bästa kan jag säga! Men jag ska verkligen plugga sönder matte idag för att vi har ett imorgon med och det ska jag iaf få känna mig nöjd med, hoppas jag!:) Imorgon på alla lektioner är det prov förutom idrott. MATTEPROV,SOPROV&NOPROV, greejt! Kan säga att dom här senaste veckorna har varit rejält jobbiga&stressigt men våran mentor sa att det kommer lugna ner sig snart så det känns skönt ;) När jag kom hem idag var jag ganska slut efter sista lektionen idag, idrott. Vi hade typ ett test där man skulle springa 6 km på 30 min, och ah, det gick vell bra antar jag men blev väldigt trött efteråt. :) Imorgon har vi då som sagt en idrottslektion till men jag tror den inte blir lika jobbig som idag, hoppas det! Y Och vet ni? Efter skolan så kommer mormor&morfar och hämtar mig och sedan skjutsar upp mig till Alingsås, till min underbara kusin AMANDA:D wiiho, alltså har inte träffat henne på jättelänge&saknar henne så mkt så det ska bli så kul! Ska vara där över helgen och ah längtar :) Också måste jag verkligen säga att kan man ha snällare mormor&morfar? skulle inte tro det. ;) Alltså dom är underbara.♥ Ikväll kommer jag förmodligen ladda upp några bilder från veckan, för det behövs och ah så kanske vi hörs senare :) Hade bäst&önska lycka till tills imorgon, det behöver vi!:) Puss.


Tävling - Vinn ett valfritt smycke från cocoo.se :)

Hej allesammans!:) Har precis kollat in Fokis blogg och titta nu på det senaste inlägget, en tävling! Tänkte, varför inte vara med?;) Så nu har jag valt ett valfritt smycke från Cocoo.se och ska nu delta i tävlingen tänkte jag, håll tummarna! (Y


Wohoo, erkänn att den är snygg?:o i love it!

LOVE!


Hitta ytterligare en lycklig syn nu! En underbar sida som jag bara älskar, alltså allt möjligt mellan smink&möbler, och udda grejer är också med, i love it!♥

LOVE!


Alltså, hitta dom här stolarna, kommer inte ihåg hur men blev så lycklig att jag såg dom, i LOOOVE THEM!♥
ÖNSKAS!:)


Bilder från veckan..


:)

Sepia.

Såhär har blommorna och allt växt, alltså runt detta..jag tycker det är så vackert!



FYYND.

FYYND



EttÅtti - FotoTÄVLING.

Hej igen!:) Måste bara berätta om igårkväll! Igår så va jag med Hilda&Lina hemma hos hilda. :) Vi hade jättekul! Efter några timmar så bestämde vi oss för att åka ner till stan före EttÅtti och sedan gå från stan till EttÅtti då :) I stan så kolla vi bara i några få affärer och sedan tog vi en fika på Bakgården, lina&hilda åt kladdkaka med grädde& jag tog blåbärspaj med grädde. mums! Sen så orka vi inte gå mer så vi gick ner och köpte tugummin och lite godis och sedan gick vi ner mot kyrkan till EttÅtti. Igår på ett Ettåtti var det temat - FotoTävling. :) jättekul va det! bara att jag var stendöd efter typ men dagen var så lyckad! Y På fototävlingen va jag med lina,hilda,christina,pärla&min mamma ;) vi hade jättekul ihop, blev lite stressigt bara för när vi hade typ 2-3 motiv kvar så var det bara 3 minuter tills man skulle sluta och sedan ladda in bilderna på datorn, men våra bilder blev helt klart bäst tyckte jag! Vi tog kort med Christinas kamera. :) Efter det så ladda vi in bilderna på datorn och valde ut dom bästa, det var 5 motiv! Sen så var det ungdomsgudsjänst i kyrksalen efter. :) Vi fick också se bilderna i det sista (dom bilderna som vann då) och vi vann ett motiv, och det var REFLEX :) hihi,om nu undrar hur vi gjorde så gjorde vi så att alla fick varsin bokstav i ''reflex'' och sedan bildade vi det på rad, den blev så cool ;) Efter EttÅtti så körde vi hem Lina och sedan åkte vi hem och jag somna blixtsnabbt. som sagt, jag var stendöd när jag kom hem! Nu kommer två kort som blev bra igår ;) bara två st. haha.


söööta liina v

Motiven.

Gobit
Reflex
Fruktansvärd
Surt
För mycket
Lagbild, annorlunda.

igentligen så var det ju 6 motiv men den sista ''röd tråd''
va att alla bilder man hade tagit skulle ha samma tema
och hänga ihop.


Har bestämt mig nu!

Hej alla bloggläsare! Alltså nu är jag verkligen urdålig med uppdat. Men har faktiskt bestämt mig för en sak nu. :) Jo det är såhär, att nu har ju jag börjat ny skola, mycket läxor&man är också med vänner och så och tillsist är det då träningar och ah jag hinner verkligen inte på dagarna kan jag säga, och när jag hinner så orkar jag inte så har bestämt mig nu att detta kommer bli en blogg där det kommer inlägg ngn gång ibland, när något intressant händer/har hänt, låter det bra? Jag är ledsen men så är det just nu :/ Men vi kan ju bara hoppas att att jag kan hinna oftare ;) eller hur? Nu kommer bilder från veckan nu&veckan före denna, hade bäst&ni är värdefulla! Kram.




Omgjord bild.

hahaha, kom du ihåg hannah? Det var typ för någon dag sen när Hannah&jag skulle gå till bussen och plöstligt fick jag syn på en liten babysko hänga på en gren, haha? hur hade den kommit dit, ah vi började skratta iaf ;)

SpaNskA lekTioNEN i DaTaSaLEN

Som ni ser va det typ tomt i datasalen på lektionen, men det var inte så konstigt..halva klassen skulle ha
drama och fick gå ifrån så det var typ 7-8 personer, rätt skönt endå ;)

Coola AmaNda (a

Någon dag i veckans outfit :)



Tog kort på Amandas öga, vi gillart! (y

YEEES!

Hej igen! Vet ni, jag har hittat min mobilsladd nu!:) jag är såå glad. Fast igentligen så sa mamma det till mig, så nu kommer bilder!








Mitt urfräna halsband jag fått av mamma, älskar det!

Omgjordbild ;D

Min myströja jag köpt för några veckor sen, den är underbar :)

Tog kort hos frisören som klippte mig ;) Mitt hår.

haha.



Mitt hår efter. Ni kanske inte ser någon skillnad, men lite kortare& så har hon klippt av alla slitna toppar Y

:)



-Målade brädor till friggeboden idag. :)

:)

Ny färg på huset, blev det bra tycker ni?:)

Va ute på morgonen idag och fotade lite.





Spindelnät.



Det märks att det börjar bli höst..





Moi.

tog ett litet snabbt kort idag när jag var ute och gick med mamma :)


Önskas.


bloggfria dagar just nu..

Hej! Hoppas att alla mår bra. :) Själv mår jag jättebra&vill bara förklara en grej för det första, jo det är ju såhär att jag inte bloggat på länge&lagt in bilder, ja vet..så tråkigt, men såhär är det jag har faktiskt ingen ork eller hinner ibland inte just nu så det är därför jag inte upptad. så mycket, jag beklagar! och en till sak, jag kan berätta att just nu går det inte att ladda upp bilderna, min sladd är BORTA!:s och jag hittar den inte just nu, men ska leta! Håll tummarna Y Men ni får fakitkst hålla ut ett litet tag, jag har faktiskt bestämt mig för några bloggfria dagar just nu men skriver så fort jag vet vart min sladd är, för då sätter jag nog igång att skriva inlägg igen, för det är inte så kul när man inte har bilder till inläggerna, eller vad tycker ni? Ne nu måste jag ut, hade bäst :) Puss.

BRA DAG!

Gokväll!:) Hatt en bra dag? Själv har jag hatt en underbar bra dag faktiskt. :) Först i skolan så hade vi SO,NO,BILD,ENG&SVE. gick jättebra alltihop! Jag kan också berätta att jag trivs så bra på skolan&att jag också har fått nya vänner. ja, jättekul. :) Idag på håltimman så gick vi till konstgräset och spelade fotboll, jag va med Amanda,Johanna,Oscar&Niklas,haha..det var jättekul också! och vi har också bestämt att det ska bli imorn med ;) Sen när jag kom hem så åt jag först, tortellini, mums! Sen blev det tid med läxorna såklart, hela 6 läxor denna veckan så då måste man verkligen inte glömma att plugga också ;) Men nu är jag nästan klar&ska snart lugna ner mig och göra mig igoning. :) En hel skoldag väntar på mig. Imorn har vi 3 läxor, Matte,Engelska&Spanska, håll tummarna Y Sen efter så kanske kanske det blir Johanna&Lina men det är inte alls säkert..för jag har så mycket att tänka på..dom andra 3 läxorna som jag verkligen måste kunna men vi får se om det går eller inte, har också idrott imorn ;) Resultatet efter klippningen blir inte idag heller, är på min dator och där går det inte att ladda in bilder så nästa gång! Hade så bra nu&sov gott, Puss.


Klippningen - blev lyckat tillslut!

Gokväll kära friends! Vad gör ni just nu? Själv sitter jag och nästan nyper mig i skinet för att vi har så många läxor denna veckan, ja hela 6 läxor faktiskt! Ja vet, tror nästan att det är en dröm och att jag aldrig kommer fixa det men vet ni..jag har ändrat den inställningen och försökt att tänka positivt, JAG SKA KLARA DET!:) haha. Idag i skolan så var det väldigt gött schema faktiskt, fast endå lektion på lektion endå men jag har tänkt så mkt på vad resultatet blir på min nya frisyr så dagen har gått fort endå ;) Efter skolan så möttes jag av mamma&sedan åkte hon och jag in till stan för att klippa mig. Ni som undrar vilken frisörsallong så hette det ''Ulles klipperi'' och jag kan säga att där ska jag nog klippa mig varje gång, fyh vad bra hon var! Först när jag kom in märkte jag direkt att hon verkade trevlig, va hon det? Ja väldigt. Hon satte igång med att tvätta mitt hår&ah sånt..och jag hade aldrig gjort det förr hos frisörerna jag klippt mig hos så detta var nytt..ni vet sånna där handfat typ som man lägger huvudet på så tvättar dom ens hår, åh jag älskade det..det var underbart skönt må jag säga! Massage samtidigt också ;) Och klippningen gick också bra, hon var väldigt noga och så men det var bara bra. Ja, sen fick man se resultatet och jag kan säga att jag inte tyckte om det i början faktiskt, hon hade tagit massa mouse&hairspray i mitt hår och det var typ lockigt när jag gick där ifrån och lite risigt så jag gillade inte det i första stunden..men sen efter träningen idag så duschade jag och kamma det och då såg jag hur det blev..och det blev faktiskt väldigt bra&lyckat tillslut,så då blev jag glad. :) Ne nu måste jag verkligen göra mig igoning och sen gå och lägga mig för imorgon bitti måste jag vara pigg, ska nog öva lite på på läxorna på morgonen också ;) Och jag kan också säga att imorn blir det en "läxdag" för mig, måste verkligen plugga om vi har 6 läxor, så det blir det! Hade nu så bra och resultat bilder får ni se imorn, hinner inte nu och orkar inte heller ;) Puss.

mer bilder...

hallå kära människor!:) Mår ni bra? Hoppas det. Själv mår jag toppen, en aning seg&trött men endå glad o pigg ;) haha sån är jag Y Dagen idag har varit jättebra.  :) Skolan&efter. efter skolan va jag med millan, kul!:) Åt gott,palla äpplen (måste göras om) skratta& ah allt vad vi gjorde, du är underbar♥ sen typ kl.halv 8 åkte hon hem:/ Men tack så hemskt mycket för dagen min vän!:) Nu ska jag snart göra mig igoning och göra lite läxa och sedan krypa ner i sängen&läsa. Imorn blir det ju skola såklart, sen blir det faktiskt andra försöket på klipptid, ah det blir faktiskt på Ulles klipperi eller vad det nu hette, mamma säger att hon verkar bra och ah hoppas det blir bra ;) Har bestämt iaf att det ska vara uppklippt&ah vi får vell se mer, resultat får ni kanske imorn eller på Onsdag, för jag vet inte om jag hinner lägga in bilder efter fotbollsträningen imorgon, som börjar k l17.30-19.00 och sen ska man ju duscha och äta o sånt så vet inte, vi får se! Men nu kommer resten av alla bilder från tjejkvällen. Hade bäst! Puss.


Jag (:



Tycker om er.

Amelia. :)

Underbara söta du!









tjejsnack..













bilder från tjejkvällen..


Liiina. ♥

Goooodis.

Lina, mästerfotografen!

söta amelia.

den bästa kameran ever!:)

tycker om er!!

:)


bilder kommer senare, måste göra en sak först...alla andra bilder kommer om en stund!:)

Tjejkvällen - så lyckad!

Hej vänner!:) Mår ni bra? Hoppas det. Själv sitter jag här och har precis ätit mat, och samtidigt är jag också helt slut. Ja, igår somna vi typ vid 2:00 och vakna vid 9 typ. Men dagen igår/idag har varit såå bra. :) Ni vet ju att jag va på tjejkväll igår. Först när vi kom dit så var alla i pyjamas, det var så mysigt! Först gjorde vi massa roliga lekar tillsammans som potatisleken,ballongleken,cheeseballsleken&ah allt det där, det var såå kul! haha. Sen så satte vi oss i sovrummet, alltså det rummet vi skulle sova i ;) Vi sov i ett mysigt rum i källaren, blev väldigt varmt på kvällen men det gick endå att sova. :) Sen gick vi upp och satte oss i Amelias rum, okej..jag glömmer det aldrig! Jo så här va det, Alla satte sig i Amelias säng och sen så skulle jag också sätta mig vid kanten och då bara de braka i hela hennes säng och sängen gick typ sönder, oh fyh vad jag skämdes, Johanna J fick sin saft på sig och Amelia också och ah no förstår nu hur min tanke va: ÄR JAG SÅÅ TUNG?! jag måste ha gått upp flera kilon. haha. Men vet ni vad? jag hade faktiskt inte gjort sönder den och va också inte så tung, ne för det var en annan kille som hade gjort sönder den före, ah han hade hoppat i Amelias säng så att den braka ihop och då släppte det för mig må jag säga, haha trodde verkligen jag var så tung x) Sen så var maten klar och jag var såå hungrig faktiskt. Vi fick nog världens lördagsmysigaste&godaste mat tror jag, TACOPAJ!♥ Åh vad gott det va, Amelias mamma gjorde den och jag bara älskade det. :) supergott! Sen fick vi också efterrätt och då blev det pannacotta, och det är också en av det godaste efterrätterna i min lista och det var jättegott också, tack så mkt! Sen blev det såklart godis,chips&cheeseballs..mums!:) efter det så satte vi på MAMMAMIA och tittade på den sen blev det två filmer till som vi inte ens hade någon alls aning om vad dom handlade om så vi stängde av och istället satt och prata&skratta tillsammans, det är mycket roligare! Sen busringde vi lite med, haha. jättekul! Ah sen blev det vell prat&skratt&busringning enda tills kl. va 2:00 och alla var trötta och somna. Sov faktiskt väldigt skönt inatt fast jag är helt slut idag men aja så händer det när man har kul ;) Idag så vakna vi typ vid 9 och åt frukost vid halv 11 eller ah någon ting sånt. Sen busringde vi lite mer och sen körde vi spel&grejs, just de! Glömde säga att igentligen skulle jag till kyrkan idag men glömde helt bort tiden och hade inte min mobil nära så mamma&pappa hade ringt flera gånger&dessutom så var kl.11.00 när jag titta och då va det ju försent. men nästa gång kommer jag!:) Efter allt så ringde Johanna Js pappa och sa att han skulle komma och efter en stund så kom han och vi åkte hem. Åh, tack för dom här två dagarna tjejor och ah allting, ni betyder! v När jag kom hem så var jag så nere att jag inte gick in i det första jag gjorde utan la mig på min bag i skuggan och vila typ 3 min tills jag hade fått lite energi. Snart så ska jag upp i rummet och röja kläder&allt som behöver göras, ah det har legat kläder i mitt rum typ i 1 vecka nu som jag inte tagit hand om så nu är det nog dags tror jag ;) Sen så ska vi nog ner till Kransmossen och spela lite fotboll bara vi i familjen (utan mamma tror jag) hoppas jag orkar det iaf.föresten bilderna från tjejkvällen och allt går inte att ladda upp så jag tipsar er om Felicias blogg hon&alla andra tog hennes underbara bästa systemkamera och tog kort med hela tiden och det kanske blev typ 1000 bilder eller nåt men den var jättejättebra, en sån måste jag bara ha!! - www.feeeeelicciaa.blogg.se :)

Tjejkväll!

Goddagens underbara vänner! Jag beklagar så för dålig uppdat. men jag har inte hunnit&orkat precis. Sitter här nu nyduschad och fräsch för kvällen. Ja, jag har inte berättat det än!:) Jo igentligen skulle det ju va MIF-dagen idag men dom smsa igår och sa att det inte blev något alls för att det var vattenskada på planerna, sämst! Jag&alla andra hade verkligen längtat&peppat inför detta men så blev det inget alls. aja, sånt är livet ibland :/ Men det har och kommer iaf inte bli en tråkig dag idag endå! Ne för idag ska jag på TJEJKVÄLL!:D hos Amelia. det är en i tjej i mitt lag och hon är såå snäll. Jag ser verkligen fram imot ikväll när det är, också är det pyjamasparty, haha. Jag ska också sova över där med, åh det kommer bli såå mysigt! Y I Fredags så var det också en superdag verkligen. Först så va det skolan, gick jättebra som alltid. Orienteringen gick också jättebra ;) Sen efter så va jag ju med Lina&Amanda, först hos Amanda och där åt vi mat (nudlar♥) och också efterrätt, Amandas mammas goa blåbärspaj! Åh vad jag älskade den, den var super!:) Sen gick vi hem till mig och där så skratta vi och ja vad gjorde vi, flamsa typ hela tiden x) det är vi! Sen åt vi också före vi åkte till EttÅtti, det var jättekul verkligen. Jag hoppas att ni också tyckte det mina underbara vänner (Amanda&Lina) :). Vi hade verkligen bäst!:) Hoppas ni vill följa med mig fler gånger för det är såå kul på EttÅtti verkligen. :) Sen så åkte vi hem. Idag har jag varit hemma mest, hjälpt pappa med friggeboden, det är jättekul att se när vi bygger på friggen och se att den blir bättre&bättre, längtar!:) Sen så har Olivia och jag sålt jultidningar en stund idag också, ja ni tycker säkert det är töntigt, men vadå..varför inte sälja och tjäna ihop lite pengar&få en suverän premie, haha. jag tycker det så kul ;D Sen så har jag då duschat och nu ska jag snart bli upphämtad av Lina min underbara kusin och sen åker vi, ja jag bloggar nog imorn senast då tror jag. :) Ne nu måste jag skynda mig att packa&allt vad som ska göras, hade bäst! Puss.


Just dé, glömde att säga att jag sedan åkte och titta på matchen, det var verkligen en såå bra match. Och ah, vårat lag vann med 15-0, jag nästan led med andra laget :/

Matchen.

Älskar er.

:)



hihi. :)



Regnig dag i skolan.

Jag älskar Amandas armband hon hade på sig igår, det kommer nog från SydAfrika :)

Du är vacker min vän.

Vi hade håltimma på morgonen och hade såå tråkigt men när vi börja ta kort så blev det roligt igen ;D

Fining!

Amanda fotade, den blev jättecool!

VI ÄR SÅÅ BRA!

loveee yoooou.

CooLinGar

hiihi.



Detta är den underbaraste bilden jag sett på länge!

hahaa.



Pyssel,



Jultidningar.

Gullunge.

EttÅtti

EttÅtti

Gjorde om en bild på mobilen. :)




Sol eller regn?

Goddagens underbara människor!:) Fyh vilket väder det är nu, REGN&KALLT! åh, jag vill att det ska bli sol, samtidigt som jag tycker det är mysigt att sitta inne och tända lite ljus och ta det lugnt men också för att jag vill gå och titta på matchen för nu får jag inte det, när det är sånt här väder så blir förskylningen värre..:/ Men om det fortsätter regna så ger jag all lycka till mitt fotbollslag! NI KOMMER VINNA♥ Skolan idag gick jättebra, läxorna också!:) lite varierande väder idag, först på morgonen så var det sådär sen blev det varmt&nu kallt och regn, vilket väder kommer sen? Ska snart göra varm mat till mig för nu är jag hungrig. Jo just det jag hoppades ju så att jag skulle bli frisk idag och vet ni? Jag var faktiskt hur pigg som helst idag + att jag har blivit bättre, jag säger bara : THANKS GOD!♥ fast nu har det kommit tillbaka lite men imorn kommer jag säkert vara hur frisk&glad som helst hoppas jag ;) Vi hade också idrott sista lektionen idag, orientering. vill ni veta en sak? Jo, jag tycker faktiskt att orientering är det tråkigaste som finns men när man har en sån underbar vän som Amanda så blir det bara roligare o roligare, tack för att du finns! Idag på orienteringen gick de greeat! Vi hitta dom vi ville hitta&kom i tid till bussen så dagen idag har varit bra. Nu ska jag då vila mig tills imorn, imorgon är det idrott igen och sedan på Lördag är det faktiskt mif-dagen som är jättekul och då måste jag vara frisk!:) Sen ska jag också till Ettåtti imorn, ni som inte vet vad det är så är det en ungdomsgrej dom har på fredagskvällarna i kyrkan, SUPERKUL! roligare är det nu för Lina&Amanda vill hänga med mig och ah det blir roligare då tycker jag. :) också så ska vi vara före det också, hos Amanda tror jag det blir. Sen på Lördagkväll är det tjejkväll hos Amelia som jag blivit bjuden på, tack! Det kommer säkert bli såå roligt!:) Ne nu är det dags för mat, hade bäst&vi hörs, Puss.


Min ursnygga nyckelring! KENYA ♥

Och idag blev det mina söta mysiga strumpor, ja visst är dom söta?:) Och såå sköna också!

Dagens outfit.

Adidaströjan har jag fått av min underbara kusin Stina! Den är så fin :)



mee.


hemma v.s skolan

Hallå igen bloggen!:) Nu undrar ni säkert hur min frisyr ser ut men i'm sorry, såhär är det, vi åkte till gånghester, yes. Gånghester blev det ;) Sen när vi kom dit då så plöstligt kände jag mig helsjuk och allt va fel för mig, så när vi gick in där och vänta så sa jag bara  '' mamma, jag känner mig inte redo& har inte ens tänkt ut vad för frisyr jag vill ha'' så, så blev det..jag vela framåtillbaka i bilen på vägen hem, men jag kan klippa mig nu, men jag orkar inte, jag är inte redo..och ah sånna saker men tillslut åkte vi hem igen. Kände mig hur konstig som helst när vi åkte så jag bad mamma släppa av mig vid Råslätt, så gick jag där och kände att allt var mitt fel! Men sen så gick jag hem och tillslut blev allt bra igen, bara att jag inte känner mig bra nu med, huvudvärk känner jag en aning och en aning förskyld är jag med, och före maten såg jag likblek ut så vi får faktiskt se hur det blir imorn..det blir hemma v.s skolan. :) Men det jag hoppas på mest är att va frisk&komma till skolan Y Nu för någon stund sen så höll jag på med läxorna tills imorn, gick jättebra! Nu ska jag nog ta det lugnt och varva ner för det är nog det bästa när man inte är frisk, eller hur? Hoppas ni hatt en underbar skön dag&hoppas ni får en underbar kväll! Kram.





Min dåliga/braiga bok.

Spanska..

Spanska..

Inställda lektionen tillbringades ju ute med Amanda i det härliga vädret och samtidigt pluggade&hade roligt!



Läxan.


Klippning snart!

Godeftermiddag! Har nästan precis kommit hem från skolan och det har gått suveränt!:) Dagen har gått ganska sakta men nu är skoldagen slut! Idag så hade vi ju läxa för NO, gick bra men var inte så säker på allt men hoppas det blev bra ;) Imorn är det två läxor som ska vara klara och jag måste plugga ikväll efter att jag klippt mig. Verkligen! Ska åka och klippa mig snart faktiskt, hinner inte äta nu så det får bli ikväll. :) Nu måste jag göra igoning mig, hade bäst&bilder kommer kanske imorn eller ikväll, Puss.

Förskyld.

Gokväll! Har ni hatt en underbar dag? Själv har jag hatt det både och. :) Skolan idag gick bra, vi hade läsning,matte,no,spanska.. hm..vad hade vi mer? haha, jag är så glömsk! Iaf, sista lektionen skulle vi igentligen ha svenska men våran lärare var sjuk så lektionen blev inställd! Wiho tänkte man då men då kom jag på att bussen går ju den tiden den alltid gör så vi fick vänta i typ 35 min men det var skönt, att bara sitta ute i det vackra vädret&njuta av en inställd lektion. ;) Sen åkte vi hem, när jag kom hem så gjorde jag direkt tortillini och några grönsaker till, var jättehungrig när jag kom hem&skulle också träna så det fick bli snabb mat men endå supergott!;) Sen var det dags att ta på sig och träna, var inte alls sugen på det för att ha blivit precis förskyld&det gör ont i ögonen&i huvudet och det hade det gjort dagen i skolan med men träningen gick bra endå, sa till mina tränare att jag skulle ta det lugnt och det gjorde jag, precis exakt som jag ville!:) Sen så cykla jag hem med Johanna min underbara vän, Tack för att du finns. <3 Sen när jag kom hem så satte jag mig lite här och sedan en snabb dusch och nu sitter jag här igen ;) Ska snart ta fram min NO-läxa och plugga in allt vi ska kunna imorn :) Sen blir det nog godnatt för mig! Vi ses imorgon, puss&kram.

Just nu går det inte att ladda in bilderna igen (!!) usch, varför ska det vara så? hoppas det går imorn iaf ;)