rainrain and more.

gokväll bloggen! hoppas ni mår bra. själv är jag ganska trött o så .. men det går väl! efter skolan idag hängde jag med lina hem o va där i några timmar, inte alls mycket men mycket roligt hade vi? haha. jagälskardig! ja, dagarna går bara fortare o fortare tycker jag, o snart är det helg, härligt! imorgon har jag inte så många planer, åker o prövtränar igen på cheerleadingen, hoppas på det bästa! på fredag blir det inget ettåtti för mig utan då åker jag på släktkalas för maria&farmor i frista .. vi har hyrt ett hus där så alla får plats o ja, jag har hört att vi ska ha femkamp o annat så jag ser faktiskt framemot det! har inte mycket mer o säga tror jag, helgen blir en go helg har jag bestämt. me like! nu ska jag träna. hade bäst! kärlek till er.

dagens.














suprise.


ja, som jag sa i förr-förra inlägget i think, det va en sak jag skulle gjort i tisdags. o nu tänkte jag berätta detta, inte så stor grej, men iaf, jag ska börja i cheerleading! ja, för er som inte vet så har jag lagt ner fotbollen för en måndad sen typ .. jag har alltid varit lite osäker på fotboll, o tillslut insåg jag att det inte riktigt är min grej. så jag har suttit o funderat på vad jag egentligen ska göra o verkligen vill, så då fick jag tanken, cheerleading. det är ju både gymnastik,vighet,dans & styrketräning så det va det jag skulle göra i torsdags, provträna med juniorena .. men det blev helt enkelt inte så. men nu ikväll så åkte jag faktiskt, lite kaos först men sen när allt fixa sig o jag kom dit så va det riktigt kul! man fick väl inte göra mycket, självklart va det också ganska nervöst eftersom allt va nytt + att dom höll på att öva inför SM tror jag. men jag fick va där o kolla o pröva lite .. men träning behövs med, jag märkte verkligen hur alla andra va tusen ++ ggr bättre, haha. men så är det, jag tänker komma på torsdag igen o ja, jag tror jag ska fortsätta även om det va första gången idag, men ja, det kommer ju gå bättre o bättre!:)


upptagen.

ja, rubriken säger väl det mesta just nu, har verkligen varit såå upptagen i helgen o ah, dom dagarna jag inte varit tillgänglig, jag kan säga att jag är ganska upptagen denna vecka med men just nu ikväll efter jonathans (bror fyller 6 år igår, så kalaset va i eftermiddag!) kalas, riktigt mysigt. ja, jag kan iaf säga att jag har stortgillat denna helgen, väldigt. först i fredags så va jag på stan, köpte ingenting direkt, två linnen o sen åkte jag till ettåtti på kvällen. lördag, familjekul i stan, en församlings grej! + att man träffa många också, efter det så gick jag med christina & sara en stund, vi åt pizza på ''alleterassen'' tror jag den hette, mkt gott, men hallå..svindyrt?! sen gick vi faktiskt från stan till brämhult där christina bor, långt men mysigt. så efter vi kommit dit så va vi tillsammans, elsy kom en stund o sen åkte vi till kyrkan o va servitriser på cafeékvällen dom hade där, tack så hemskt mkt för den kvällen vänner, sara,christina,matilda,anna,karin & joel, ni är bra! sen idag har jag varit hemma, åkte inte till kyrkan utan va hemma o tog det lugnt o städa faktiskt hela huset typ .. ja, låter overkligt men det är faktiskt sant, haha. sen i eftermiddag har vi haft kalas för jonathan, inte så mycket släkt men det är ju bara mysigt, tack! så nu är jag 'äntligen' ledig om man säger så, tills imorn. har väldigt många bilder nu som jag tänker ladda upp, men det kommer iaf från lördagen igår, promise! föresten, alla andra bilder från habo, ni får dom snart, förlåt! ha en underbar söndagkväll. kramar!

fredagens.

världens tuffaste bror? JA. 
grattis i efterskott.






charmigt värre, min bror fick en ansiktsmålning, o jag skämtar inte..han blunda hela tiden, verkligen njöt!

ni är bra!







































skumt väder.

riktigt skumt väder idag faktiskt, först sol,sen svarta mål,snö, ah..jag tycker det låter som ett skumt väder, haha. dagen har varit bra faktiskt, har inte så mkt o säga. men en grej, tjejkvällen blev inställd idag pågrund av magsjuka tyvärr..såg verkligen fram emot det men ja, så är det väl ibland, det får bli nästa gång kanske! men bara för att det va inställd så tänkte jag göra en annan sak, som är försent nu..men vet ni, jag ska laga mat nu o hinner inte skriva om denna ''sak'', så det får bli annars senare, en överraskning för er som inte vet! :) nu kommer en dagens! hade bäst. kram!


nytt armband.




världens bästa emilia.



tack
för dagen millan, stan,shopping,mcdonalds,skratt & annat, rubriken säger vad du är, du är världens bästa emilia, tack vännen! det vi köpte idag får ni i helgen eller nått, för att jag tyvärr inte hinner så mkt mer i veckan, imorn är jag upptagen,på fredag.. vet jag inte, ettåtti på kvällen iaf. så ja, som jag alltid säger 'vi får se'! nu sitter jag här o övar engelska tills imorn, för imorn är det prov! jo,på tal om att jag är upptagen imorn är för att jag ska på tjejkväll hos kristin direkt efter skolan, börjar 16.30 till 19. ja, ska faktiskt gå första gången imorn, det är några tjejer jag känner inom ettåtti som samlas hos kristin som då har hand om gruppen, verkar så mysigt o dit ska jag imorn, o jag ser verkligen framemot det! + att vi ska göra t-shirtar också, så längesen man gjorde sånt, men jag tror verkligen det kommer bli lyckat! nu måste jag träna vidare, hade bäst! kärlek till er.

dagens i bild.



kalas..

godeftermiddag bloggen! äntligen så kommer solen fram, natten o förmiddagen har ju bara bestått av moln,en del regn & blåsigt. om cirka en timma så är jag på kalas, martin&simon fyller år o ja, det kommer bli mysigt hoppas jag,det är alltid lika trevligt med släktkalas. har inte så mkt o säga, jo, hilda o jag sjöng ju idag i kyrkan, det gick väldigt bra o va faktiskt riktigt kul också, mkt folk o ja, allt va bra idag!:) nu hoppas jag bilderna som inte gick o ladda in igår laddas upp nu, från kvällspromenaden, haha. ha en underbar söndag, kram på er alla!

det blåste riktigt mycket o det är därför mammas mössa står rakt upp, haha.





peaceful.


att sitta inne i huset, lugn omgivning o bara kolla ut o se när det blåser o när träden gungar.. det är lugnet själv. nu får ni några bilder från mammas o min lilla kvällspromenad imorn eftersom det inte går att ladda upp mer bilder en denna bilden ovan, kärlek till eR!


kallt!?

åh, alla varma soldagar som varit i veckan. nu idag, kallt,blåsigt&molnigt, kunde man faktiskt inte tro. hoppas det kommer lite värme senare idag, det är ju iskallt just nu! hur mår ni föresten? jag hoppas ni mår riktigt bra, själv är jag lite småtrött från att jag la mig sent igår men annars mår jag '¡estupendo!' (toppen). äntligen helg o denna helgen har jag faktiskt inte planerat så mkt, ganska skönt..speciellt idag, inga planeringar,ska skaka täcket o så men ah, det kallar jag nog ingen 'planering om man säger så, haha. det enda är att jag åker till kyrkan ikväll o ah, det är ett möte men dom har också något för 'barnen',film & annat, o sen är det tacobufeé, så där ska jag vara ikväll!:) sen imorn ska jag åka lite tidigare till kyrkan för att hilda&jag ska sjunga, du vet väl om att du är värdefull, fast det är inte den lugna versionen utan den mer gungigare om man säger så, kommer bli galet bra! sen funderar jag på att åka till knallen o kolla lite saker, vi får se hur det blir med det. nu kommer bilder från igår när jag först va med lina, tänkte tatt med mig kameran till ettåtti, men det blev inte så..det va riktigt bra igår måste jag säga! kramar.

såhär mysigt hade lina&jag igår.





tordagkväll.

gokväll! redan tordag o det känns riktigt skönt, snart är det helg igen o man kan bara vara 'ledig'. dagen har varit okej, lite kyligare idag kanske men solen va iaf framme! just nu sitter jag här o ska snart ut o hoppa lite, studsmattan är ju faktiskt framme..eller okej, den är alltid framme, om jag då ska avslöja så har vi inte tatt in studsmattan på typ 2-3 år och ah, den har alltså stått ute året om, kanske inte så bra då, men det får jag vell avslöja, haha. men resultatet blir ju att den är riktigt mjuk, men den är fortfarande bra som tur är! inga läxor heller mer för denna veckan så idag har jag bara tatt det lugnt, imorn ska jag ha hem lina hit, inte varit på länge, sen blir det ettåtti på kvällen, veckans höjdpunkt! så jag kommer nog inte vara på bloggen imorn eftersom jag har fullt upp, vi får se hur det blir. nu önskar jag er en skön tordag o ta vara nu på fredagen imorn, känner på mig att den kommer bli grym! kärlek till er.

dagens.


just nu.

kommer nästan skapa en ny kategori 'just nu' eftersom jag lagt upp så många, haha.
visst är detta inte smart när man väl ska göra det som behövs?läxor,godsaker & sol. +++ från mig.





lovely day.

gokväll underbara soldag! det har verkligen varit nästan samma läger som igår tycker jag, varmt o härligt, så ska det va o det ska också fortsätta, men det får gärna bli varmare också! hur mår ni vänner? hoppas på det bästa, själv mår jag grejt! för en stund sen åkte min vän hilda hem från att vi har varit idag. vi har hunnit med mkt tycker jag, övning på låtar (på fredag&lördag) o annat, tack för denna dag hilda, du är bra! på tal om 'övningarna' som jag sa nu har jag faktiskt inte berättat eftersom jag fick reda på det igår & i lördags, först på fredag ska jag o hilda ha hand om lovsången och ja, bestämma låtar o sånt..sen på söndag så ska hon o jag sjunga, det kommer bli gryymt! så det har vi bestämt lite inför o ah, det har gått bra faktiskt. nu ska jag ta några av mina läxor med mig ut o sitta med en filt eller ngt liknande, känner för det just nu. hoppas ni hatt en underbar dag, som jag hatt! kärlek till er.

dagens.

övningen för en stund, soft.




månDag.

nu ska jag äta mannagrynsgröt & sen hinner jag inte blogga mer än tills jag kommer hem från "gammelgympan" som jag nu kallar det, haha. vi får se om det blir något ikväll, får hoppas. kram!

.DEL 1.














lite av min patrull.
ulriks buss, grejt!






gissar på att detta är elsys arm!:)









lägerkul.













njutning.

åh, jag äälskar verkligen detta underbara väder, sol,blå himmel o man kan säkert gissa vad det andra är! det är ju verkligen en sån perfekt sista lovdag, för imorn börjar det vanliga igen. ja, men jag är så nöjd,så lycklig, så glad över detta lovet måste jag tillägga, speciellt lägret, som va det bästa. gemenskapen,tävlingarna,andakterna,maten..allt, verkligen allt. jag funderar på att gå ut istället för att ladda upp del 1 av alla tusentals bilder, för jag vill verkligen ta vara på denna dagen innan allt kommer tillbaka, vädret speciellt, så jag tror att det blir i veckan eller antagligen lite ikväll om det funkar, hoppas jag. kramar på er!

lycklig? JAA.



jag är hemma efter ett minne för livet.
habo 2010, VÄRLDENS BÄSTA läger, tro mig!
tack för allt, tack för att ni finns & jag totalt älskar er allihopa!
det här kommer jag ha med mig, det blev verkligen bättre än förväntat, veeeeeerkligen.
nu ska jag njuta över allt gott jag fått tatt med mig hem o 1 del kommer antagligen imorn hoppas jag,
hade bäst! mkt kärlek till er.


systrar.




a gift.

ett färskt sydafrikanskt halsband jag har fått av lena & anton. tack så hemskt mkt '
OM jag är glad!


klartt.


taggad till topp!


tack!

hejj vänner ' hur mår ni denna måndag? själv mår jag bra, trött men endå pigg! för typ någon timme sen så kom jag hem från tjejkvällen från igår, vi 4, ( johanna,johanna&lina +jag) tack så mkt för detta, skratten,videos,massa gott,friggeboden o ah, ni betyder verkligen tjejer! ni 3, älskar er. har självklartt tatt med mig kameran o tatt riktigt mkt nu, men alla är ganska lika så det blir några! idag består dagen av, slapp,packning,gäster o mys, måste vila upp mig nu till habolägret som vi åker till imorn, gryymt! så ja, det blir inte så mkt bloggande på drygt 5-7 dagar tror jag, men ska vell försöka uppdat. när jag kommer hem, om jag inte då är helt slut, haha. nu får ni enjoya bilderna o ha en härlig dag bortsett från vädret, kärlek till er.

gårdagens outfit.






"påskmuffins"



























glad påsk!

ja, glad påsk som sagt på er mina vänner! förlåt för dålig uppdat. men har hatt fullt upp typ, varit hemma o hatt lite påskmys,sprungit, sen hem till hilda, som bestog av övning(vi ska sjunga imorn!),påskäggsjakt o massa annat, tack för den lilla stunden hilda, du är bra! nu är jag hemma o ska snart ta mig ngt o äta o sen bänka mig framför tvn o kolla på nattmuse´et 2 tänkte jag, om inte så ska jag göra ngt annat, som vanligt! hoppas er påskafton varit grymt',just de, tänkte bara säga detta.. tänk också på budskapet, det är viktigt det med! nu kommer som vanligt lite 'påskbilder', för jag har faktiskt tagit med mig kameran hela dagen typ, hos hilda med! ha en underbar kväll, kramar!





jagnjuterverkligennärdetärsånnahärdagar,uunderbart.



dagens.





påskägget jag fick, så sött!

hilda.


hildas grymma klocka!




talang 2010.

som sagt, påskmysen va verkligen lyckad! maten,släkten & den härliga stämningen, jag känner mig som en stor bulle men med gott samvete! haha. just nu försöker jag både kolla på datorn & tvn eftersom det är talang också, tycker det är lite segt just nu, men det är väl säkert i början det är så, hoppas jag! nu kommer lite bilder från myskvällen med släkt, ha en go fredag! kram.

min lilla rosett.




syskonkärlek.




ett så sött kort vi fick varsin av mormor&morfar.
ett kort
två påskägg
en hundralapp
en trisslott
jag älskar er mormor&morfar.

älskar er!






efterrätt.


älskade pappa.


påskmys '










hönor uppe vid slätthult, passar ju bra eftersom det är påsk? ;)





kvällens outfit.
hej bloggen! om drygt en halvtimme ska familjen & jag på påskmys hos våra kusiner + mormor o morfar, det är det jag ska göra ikväll, mys, JA! dagen annars idag har varit okej faktiskt, sov ganska dåligt på natten pågrund av att pappa hade tagit mitt element till vår "nya källare" så det va verkligen iskallt. sen har jag faktiskt städat huset,inte mitt utan vårat om man säger så, om ni inte visste det så kan jag verkligen få sånna städkänslor ibland o bara gör det, men jag antar också att det bra för då har man ju städat? haha. sen har jag också tatt en lugn promenad med kameran hängandes, tog också lite bilder som jag ska lägga in nu innan jag klär på mig, älskar nu när våren kommer o allt blir lite färggladare, ett +. det är dags för fredagsmys, kram på ER!


lov!

har nästan glömt av att det va sista dagen idag före påsklovet, äntligen fri från skolan en vecka, vännerna kommer jag sakna eftersom jag ska bort på läger men att va fri från skolan är en känsla ja gillar! sitter här nere i en av våra fotöljer o lyssnar på musik, det kan jag säga att det slappnar jag verkligen av med + att jag också duschat o fixat lite så jag känner mig nöjd o ska snart gå in o fixa lite i mitt lilla hus, bloggar från mobilen just nu så kan inte ladda upp bilder men vill önska er en bra torsdagskväll! kramar.

favvo.


yes, just nu äter jag en av mina favvorätter. så underbart gott! upptader. senare.