ekorre.

igårmorse så va mamma o jonathan ute i skogen, när jag solat klart på balkongen gick jag ut till jonathan som stog och kollade på vår katt findus som leker med en mus som jag trodde när jag efter en stund såg att det va en ekorre, en unge. då förstog jag varför en fullvuxen ekorremamma satt på trädet medans findus lekte med ungen, så jag hämtade mamma o en handduk o så la vi honom där i, världens sötaste unge måste jag säga + att han inte ens va skadad?! men hans mamma satt kvar i trädet längst upp typ o väntade, men vad skulle vi göra?vi vet ju inte hur vi ska få upp ungen dit, så nu har vi hatt curry'( som vi döpt den till, passar honom perfekt.) både hela dagen igår o tills nu, vi vet inte hur vi ska göra, om vi ger den till djursjukhuset får vi betala o där får han nog inte så mycket hjälp heller, sen så försöker vi kolla om vi ser hans mamma, men inget sett än. jag är lite orolig, eftersom han inte vill äta, vi har prövat med vatten&socker som det stog att man kunde ge, hand drack lite men inte tillräkligt. så jag hoppas verkligen han får aptit o börjar äta, även om det inte är hans mammas mat , men det som är lite lustigt är att det känns som han tror vi är hans familj, för efter jag försökte släppa ut honom o tog honom igen så har han börjat vägra springa till skogen igen, han bara vänder sig o klättrar på en, som att han inte vill ut själv utan va med oss. vem vet, tänk om vi kan uppfostra honom, vårat eget lilla husdjur, vore inte dumt. jag har också börjat läst på google hur deras levnadsätt o annat är så jag kan lite iallafall, men curry' gör faktiskt inte så mycket endå. sover, klättrar på en,myser,sover osv. ja, just nu sover han igen. men det är bara så sött, både när han är vaken o sover. när han är vaken klättrar han upp på en, under,över o ja,  + att när han sover så kurrar han in sig, antingen i ens hand,tröja, eller en filt o sover , han är så söt. det är klart man är lite sådär rädd att findus vår katt ska se honom o döda han .. men inatt så hade han sovit hela natten i en filt som jag la ut o omfamna han .. så just nu vet vi inte vad vi ska göra utan har honom här inne sålänge. ah, jag vill iallafall inte att han ska ut i skogen igen, jag vill behålla honom! det vill nog alla, fast det är ju inte så lätt. har tusen mer ord att skriva men känner att jag skrivit klart, haha. här får ni några urgulliga bilder från när vi tog upp honom o från idag när han va lite piggare, jag hör förmodligen av mig imorgon om hur han mår, ja, jag känner iallafall inte mig rastlös, vilket jag är glad över.hade bäst! kram.


IGÅR.

IDAG


världens bästa mamma.

´
världens bästa mamma? HELT KLART. grattis på morsdag!
kärlek till dig.


lördag.

gokväll! sitter här o funderar på om jag ska börja städa min friggebod ikväll, eller imorgon? nja, orkar nog inte, haha. sån är jag idag tyvärr, riktigt trött. men inte så konstigt eftersom kl. va 8 när jag vakna, ja, hela jag har nog ställt om så att jag vaknar i vardagstid, alltså vid skoldagar. men, sen när sommarlovet börjar så kommer det bli annorlunda, underbart det. idag har jag varit hos farmor&farfar & i knallen. åkte till farmor&farfar först o åt god mat, efter det gick vi från deras hus o ner till knallen, hitta inte så mycket, tänkte köpa skolavslutningskläder men nej, inget hittades. men jag kan säga att när inte jag hittar någonting löser det sig på något annat sett, det händer ofta, o det antar jag är positivt? när vi åkte hem så va mina ben off o nu sitter jag här. ikväll har jag inte så mycket planer, skönt o bara va hemma ikväll .. syster o jag ska unna oss lite med ansiktsmask o annat, så kvällen blir anmält mysig! det gillar vi. imorn är det morsdag o då ska vi fira mammamin, så antar att det inte blir något bloggande tyvärr .. föresten, cheerleadingbilderna, vet inte om någon är intresserade av dom, inte så bra kort eftersom vi uppträdde själva, men jag vill gärna veta om ni vill se dom, kommentera annars, för då kan jag gärna lägga in några! ha en underbar lördag. bless!


dagens.
hatt - kapphahl.
T-shirt - åhlens.
halsband - gbg (kapphahl)
3kvarts byxor - nelly.
brun axelväska - friis&CO.


första glassen jag köpte i år faktiskt, magnum gold. en höjdare!


blusigt.

hej bloggen! jag är ledsen för dålig uppdat. dom senaste dagarna, har varit lite upptagen o ganska trött så ja, ibland har man sånna dagar. dagen har varit bra, konditionstest som gick rätt så bra faktiskt, o en fortsatt skön dag. bara att solen va framme imorse men inte nu, regn o kallt .. anyway, ikväll ska jag till ettåtti i hope, känner mig lite sleten just nu men om jag bara får upp energin igen så åker jag förhoppningsvis! nu får ni en dagens! + att ni antagligen får cheerleading bilder imorn, hade "uppvisning" igårkväll så passade på att ta några bilder, inte så mycket men ja, några! nu ska jag ner o ta en kopp te, mys! äntligen fredagsmys. kram på er.

dagens.
blå blus - h&m
lackcykelbyxor - lindex
glatiator's - dinsko.

barbent.




o så får jag bjuda på en mysig bror!


sitter här i min friggebod med läxor o fru...

dsc03769 (MMS)

sitter här i min friggebod med läxor o frukt. egentligen skulle jag satt mig inne i vårt hus eftersom jag hade allt färdigt där men sen kom jag på att jag satt på värmen imorse inne hos mig, för vädret har ju varit sjukt kallt idag så då va det precis perfekt för mig att sitta här inne. läxor behövs ju men för att göra det mer lättare skar jag upp lite frukt o äter det samtidigt, det går alltid lättare då, plus med bra musik, tips från mig! det får bli oredigerade mobilbilder idag för att jag mobilbloggar! nu ska jag fortsätta, imorn har vi no'prov! kramar.


dagen behövdes!

hejj! åh vad denna dagen behövdes, o just att vi hade studiedag va så perfekt! dagen tillbringades på stan idag som sagt, storshopping! skor,shorts, ah..det som jag faktiskt behövde, så dagen har varit grejt! nu sitter jag här med en belåten min men endå ganska sleten efter helgen, men då vet man iallafall att man sover gott inatt! imorn är det skoldag igen, kanske att man skulle vilja ha en ledig dag till men ja, skolan behövs också! jag har faktiskt inte planerat in nåt denna veckan mer än att vi ska ha en "miniuppvisning" för våran nybörjargrupp i cheerleadingen, första uppvisningen för mig, ska bli intressant! haha. vad har ni för planer för veckan? ja, jag har en känsla av att vädret iallafall kommer bli underbart, så mycket kommer tillbringas ute i veckan. nu slänger jag in lite bilder från min dagens + på det jag köpte, bless!

dagens.
lite otydlig men jaja!


mjukisshorts. (svarta) H&M.
jeans. cassels.
ljusblå shorts. kapphahl.
svarta leggins. åhlens.
korta lacktights. lindex.
halsband. (GÖTEBORG) kapphahl.
ring. H&M.
gladiatorskor (svarta) dinsko.
sandwich x2. maxi.
hoppas jag pricka in allt, haha.

mina händer är lite speciella för er som kollar lite extra, haha.
jag hade riktigt torra händer förut men har
börjat smörja mig men det sitter kvar
fortfarande, sen har jag händer som blir lätt röd/lila o torra, så kan det va!



SVAR PÅ TAL.


konfirmation.

gokväll! sitter här o bara ler, underbart att man är ledig imorn! just imorn är så perfekt eftersom jag behöver den, studiedagar gillar vi! imorn ska jag också till stan o kolla lite skolavslutningskläder o annat eftersom vi inte "hann" i göteborg, så dit ska jag imorn! idag har dagen tillbringas i kyrkan på konfirmation och hos joel som konfirmerade sig, mycket trevligt. när vi kom hem så tog mamma o jag en rejäl springtur som fortfarande känns men det är ju bara så skönt när man väl kommer hem o lägger sig på gräsmattan i skuggan o bara slappnar av, ett av det bästa. snart ska jag göra lite nödvändiga saker som behövs, tror jag ska plugga lite eftersom det är studiedag imorn o då hinner jag inte typ, så lite vore inte skada. ja, jag måste bara säga till er alla, stressa inte nu utan njut av ledigheten som ni har nu till det sista, sen är det sommarlov, o då får man njuta extra mycket! hoppas ni får en go kväll, bless!

grym dans tjejer!





älskar er tjejer!

























bilder.


dagens.












visar vad jag har köpt imorn, har inte fotat det än!


lyckat.

gokväll kära ni! är just nu helt mör i hela kroppen, speciellt mina ben som jag vandrat med i göteborg idag, härligt! åh, vad härligt jag haft det idag. imorse kom vi iväg vid 10-11 tiden typ. när vi va framme lämna vi pappa&ulf som skulle gå mot starten för göteborgsvarvet o börja gå mot centrum. sen har vi kollat,ätit underbar mat,umgåtts & bara haft det så mysigt, klart man viljat göra mer, tiden går ju så oerhört fort när man har kul o tillomed fastnar man framför typ varje affär, men ja, fler ggr får det bli! det va lyckat. men man märker ju också vad man uppskattar att bo på landet o lugnet man endå har när man är i storstäder, så sjukt mycket liv, haha. imorn ska jag på konfirmation för min kusin o andra härliga personer! nu kommer lite bilder från igårkväll på festen, det va riktigt kul med kan jag säga! ha en underbar lördagskväll o så kommer dom andra bilderna från idag senare! kram elin.








man fick göra varsin teckning som symboliserade glädje,fest m.m, själv skrev jag afrika, som är glädje för mig! ni ser den vid inringningen! tyvärr blev det inte roliga bilder från festen, jag blev lite missnöjd men jag ska se om jag hittar någon som tog bättre, då lägger jag in eller så länkar jag!

freeedag.

hejj! just nu så laggar min dator hur mycket som helst, o då menar jag det! men ja, vi får väl se hur det går, haha. dagen har varit riktigt bra, gått fort o ah, bra! vädret är ju nästan samma idag också, på morgonen va det riktigt kvaft, då hade vi idrott också, så det kändes! sen nu har det åskat o regnat lite men inte så mycket som igår, skönt. ikväll så ska jag till ettåtti på fest, god mat,dukat,lekar,andakt o annat, så det ska bli riktigt mysigt! imorn kan jag också se framemot, vi ska nämligen till göteborg! pappa ska springa göteborgsvarvet o då följer vi med, så antagligen shopping! har några saker jag ska leta efter där, men ja, vi får se vad som händer, hoppas iallafall också att vädret håller! nu ska jag ner o äta, förlåt för lite tråkigt inlägg men ja, som sagt så laggar datorn o känner inte för att sitta här i 1 år o ladda upp lite bilder o så, men hoppas det går. du är grym!


such a sunny day.

åh, ÄLSKAR VÄDRET RENT UT SAGT! det är varmare utomhus än inomhus, jag lovar! såhär ska dagarna vara, men om solen bara vill så får det gärna bli varmare! mår faktiskt bättre idag, ena näsborren är igentäppt o lite smått huvudvärk men annars grejt! dagen har också varit desamma tycker jag. ikväll så får jag ägna mig åt läxorna som jag sa tidigare, ganska mycket men ja, bättre att göra klart dom än att göra dom i efterhand? hoppas ni är på glatt humör nu när solen är tillbaka, jag önskar er en underbar onsdag! nu ska jag njuta, kärlek till er.

dagens.

ny ring. + att jag kristallisera lite av min hand, den såg inte så fin ut.











förskyld?


saknar habo 2010.
gokväll! inga dagens på dom senaste dagarna. jo, det har inte varit så märkvärdiga om man säger så, så det är anledningen. dagen har varit sådär, inte mått bra faktiskt, man känner verkligen att kroppen inte hänger med som den ska + att jag börjar bli förskyld, vilket jag INTE gillar! ikväll tar jag det lugnt i hope, läxor ska jag väl nog göra sen ska jag bara ta kvällen som den kommer, så att jag iallafall kan gå till skolan imorn! nu är det dags att räkna ner skoldagarna, 19 dagar om jag inte har fel, aja, något sånt. men åh, vad jag längtar! bara kunna släppa allt o njuta dom veckorna tills 8an börjar då, men dom tankarna får inte störa mig när jag är ledig, verkligen inte. hoppas iallafall att ni mår bra! nu ska jag in o lyssna på låten hilda&jag ska sjunga på talang (i skolan). ja, jag har inte berättat det här, men på elevensval för några veckor sen så valde jag ju musik. o då så bestämde hilda&jag att vi skulle sjunga på talangtävlingen i skolan, haha. kanske inte så seriöst men jag ser fram emot det & om man vinner så vinner man 1000 :-, vilket betyder 500 var. o det är ju hur bra som helst! så håll tummarna. ha en go kväll nu! xxxx elin.

tjejkvällen för två veckor sen ..




ja, nu börjar jag få igång det, nu ska jag försöka ladda upp försenade bilder! här kommer några från
tjejkvällen för två veckor sen i pingst.










vårmarknad.








va lite dålig på att fota i lördags, hade fullt upp.

om några timmar ..


är det slut på det lediga, jag har faktiskt "lovat" mig själv att kämpa nu i det sista, då mår man ju ännu bättre när man väl slutar skolan? tror jag ska köra på det. denna söndag har varit riktigt skön, för en stund eller ah, en timma sen typ så kom jag hem efter en skön springtur i det "halvsköna" vädret, riktigt skönt faktiskt, även om jag inte sprungit på länge. snart ska jag in i rummet o röja hade jag tänkt mig, måste fixa lite från helgen som varit, kläder utspritt,luftmadrass på golvet o lite annat. imorn har jag inga planer, vi får se vad som händer som sagt. jag orkar tyvärr inte ladda upp bilderna från igår när jag va på marknad med amanda, så det får bli i veckan. men en bild kan jag bjuda på ovanför. hade bäst! kramar.
- va beredd på att det kommer en video i veckan från i fredags också, underhållning kallas det .


loppisfynd på åhaga.

yes, i förrgår så hade åhaga en riktigt stor loppis, 270 bord tror jag det va. o när vi ändå skulle handla på maxi så tänkte vi att vi går in och kollar om vi hittar något fynd. sjukt mycket folk o bilar men vi kom in. alltså loppis är nog ett av det roligaste som finns, hitta alla dom sakerna man bara vet att "den hitta jag först!" den tanken. o jag kan säga att jag gjort ett riktigt fynd, 147 kr för allt det som är på bilden nedanför, så najs! och man blir ju bara så glad när man väl går ut o har gjort ett fynd, haha. en vit skinjacka,vit blus,väska,nyckelring,armband & en kjol. 147 :- för allt. bra? JA.




vår. grönt o skönt!

gokväll bloggen! sitter här med ett förnöjdsamt leende på läpparna, är riktigt glad nu. har verkligen gjort så mycket saker, idag va jag som sagt med amandakusin på vårmarknaden i stan hela dagen typ, tack amanda, även om vi inte va så länge så hade vi det riktigt mysigt! just nu sitter jag här o nästan pustar ut lite .. kände att jag endå är riktigt slut efter allt också, men denna gången på ett positivt sätt. har inte så mycket att säga mer, imorn åker jag till kyrkan o sen efter händer det inte så mycket, vilket innebär relax. ha en underbar lördag, det är ju faktiskt skönt ute (!?) nu kommer lite bilder från dagarna. kramar!

tjejkvällens outfit.


















fotboll.
























awsooome.

har hatt det awsomeee, både igår o idag. helt klarT! det har verkligen varit lyckat, både med tjejkvällen, hur bra som helst o det tog ju inte slut sen utan lina stanna över inatt, så dagen idag spenderades med henne. tack tjejer för allt! har väldigt många bilder från kvällen, inte lika många som dom förra tjejkvällarna men ett antal, haha. just nu sitter jag här o ska snart ner med mamma o ha ansiktsbehandling, bara hon & jag hemma, mysii. imorn har jag lite grejer jag ska göra, amandakusin kommer hit ner o vi tänkte åka till vårmarknaden o kommer säkert göra massvis med saker, så det ska bli så kul, att få träffa henne! hoppas ni får en fortsatt grym långhelg, kärlek till er!

LÄS
!
sorry, alla bilder tar verkligen tiiid att ladda upp, så laddar upp dom senare eller imorn, alltså nu får jag snart skärpa mig, jag har så mycket bilder jag SKA ladda upp, helt sjukt. ne, dom måste komma upp, bättre sent än aldrig får väl vara min bortförklaring!


långhelg.

förlåt för dålig uppdat. vänner! sitter här o har precis hjälpt mammamin med facebook'en, jag skämtar inte .. men senast hon va inne va för typ 2 år sedan, haha. jag älskar min mamma! har inte så mycket att lägga till, imorn har jag fullt upp, storhandla till tjejkvällen,loppis,tjejkväll, mys. helgen kommer bli grym! så nu måste jag kila ner o ringa lina, & planera för imornkväll! ha en underbar långhelg, njut! kram.

dagens i bilder.





hejj vänner! hoppas ni mår grejt, själv mår jag riktigt bra! ska snart ner och äta tänkte jag, har inte mycket planer för denna kväll mer än att planera lite i veckan o läxor .. that's life you know. men jag är glad ändå, nu är jag vråålhungrig så måste kila ner till köket, jag vet inte om jag hinner blogga mer än såhär men ja, ni märker nog om det blir eller inte, haha. ni är bra! kram.

happyday.

gokväll! vilken skön dag .. snart så tänkte jag gå ut till mitt rum o byta lakan o städa upp lite, innan jag tar en varm dusch. hoppas ni hatt en bra söndag, själv har jag haft det riktigt mysigt faktiskt! glömde lägga in dom sista bilderna från skolmarchen igår, så jag lägger in dom nu istället! imorn har jag inga planeringar sådär, vi får se vad som händer. men bara 3 dagar i skolan denna veckan, mums. hade bäst! kramar.






















fick en söt bukett av daniel&markus på vägen, sött om något?


låt kreativiteten flöda ..


jag börjar verkligen få glädjen tillbaka igen. alla dessa dagar som varit blandade av känslor, ibland bara man sket i saker man verkligen skulle göra, tappade orken väldigt fort. så allmänt tråkig ändå. varje dag som går blir det bara mer o mer tankar som proppar ens huvud. genom det har jag tappat orken att göra något, ta tag i saker. självklart va det bättre när man va liten, så mycket mer frihet & inte ens behöva tänka på allt runt omkring sig .. men kan man inte ändra på det? va så när man är äldre också? jag tror faktiskt man faktiskt kan göra det, om man bara vill. leva livet, även om det finns beskymmer ibland..men bara överlåta sig till Gud som tar hand om allt, bara ha den tanken gör mig så glad! så dom senaste dagarna har jag funderat på vad jag verkligen vill, vad vill jag göra när jag kommer hem från skolan som gör mig glad, vad vill jag göra för andra så att jag blir glad, vad vill jag egentligen för att bara få den glädjen tillbaka? det finns ju endå en hel del man vill göra, som man kanske får vänta med.. som att jag vill åka till Afrika, väldigt stor dröm. men den kan jag ha kvar, för det finns ett hopp att jag kan åka dit. men varför inte börja i det lilla? fundera på vad man kan göra här o nu. det har fått mig att tänka om helt, man kan ju göra så mycket nu. t.ex har jag en sak jag skulle vilja utveckla, jag gillar väldigt mycket att sjunga,fotografera,sprida glädje .. något sånt. låta kreativiteten flöda. även om du tror att du inte är något, så se inte ner på dig själv även om du är ung, nej, för du betyder så mycket & du kan förändra en hel del bara genom det du gör, du behövs! så självkritisera inte dig själv, va nöjd med den du är, ingen är som du, du är vacker, ta fram talangen i dig och bara vet att du är älskad. självklart är det svårt att ta emot dom orden, det vet jag själv .. men om du bara tänker om så ser du att varenda ord is true about YOU. gör det som ligger på ditt hjärta, stå upp för den DU är och vad DU gör.


fredag ..

vilken grym dag + att det kommer fortsätta ikväll, ännu grymmare, äntligen fredag! kom hem för en halvtimme om inte mera från "skolmarchen", det va faktiskt riktigt kul, bara att man hade förväntat sig mycket mer, o då menar jag mycket. det stog att dom skulle ha stationer längs vägen, vi va på typ 2? sen va det fikat man skulle betala för, 20 kr för en mugg med saft,som jag inte ens tog? skumt, men jag har ändå hatt det riktigt kul! hoppade sedan av vid djupadal med amanda o gick hem, haha .. våran humor. welike! nu är jag hemma o ja, jag kan säga att jag mår dubbelt så bättre idag än igår men är endå riktigt trött i huvudet, så ska ta det lugnt tills ikväll när jag åker på ettåtti, min fredag kommer bli bra! vad ska ni göra idag? ja, nu får ni enjoya alla bilder som tagits!

















man har verkligen inget annat än att ta kort på vitsippor känns det som, haha.


ni får mer bilder imorn, det här får va del 1!

hemma.


ja, som rubriken ser ut så är jag hemma idag, mådde inte bra igår o va helt slut så jag stanna hemma idag, idag mådde jag inte riktigt bra heller, iallafall på morgonen. nu är jag väl sådär .. men jag kan säga att jag fått vila upp mig rejält o bara legat i det solen. sen har jag tänkt att träna ikväll, vet .. låter helt sjukt, men jag mår ju ganska bra just nu så jag vet inte, vad tycker ni? haha, ne, .. jag tycker endå nu i slutändan att det låter sjukt, eftersom jag varit hemma idag, jaja, vi får se hur det blir! imorn är det ingen skoldag direkt utan då går jag & min klass skolmarchen (linnémarchen typ). skolmarchen är en milrunda som ens klass går, eftersom våran gamla klass har gått den + att mamma o jag gick den förra året, fast lite längre .. så vet jag ju lite hur det går till, men denna gången så har dom stationer längs vägen så då behöver man ju inte "gå" hela tiden om man säger så, men jag tror det kommer bli kul, med våran klass så vet man ju aldrig. nu ska jag ut i solen o bara njuta, kram!!


mysii.






hejj! åh, jag är ledsen för igår, jag ladda inte upp inlägget som jag sa, men det va för att hilda hängde med hem o jag va upptagen så hann inte det, men så tänkte jag ladda upp det nu, men så är datan så lagg att det inte går o ladda upp bilderna?! ja, sånna saker blir jag så lätt irriterad på, kort stubin helt enkelt. så, ni får vänta med alla "försenade bilder" från t.ex, habo,kalasbilder & min o linas dag, känns som jag har mycket framför mig, haha. ne, men jag hoppas ni kan vänta, jag har så fullt upp nu o när jag väl kan blogga så går det inte som jag vill, så det är nog bäst att jag väntar ett tag! men ni kan få en dagens, det GÅR att ladda upp, haha, udda .. om en stund springer jag ut i det halvvarma vädret, har frusit ganska mycket idag .. + att jag inte känner mig helfrisk, vet inte vad det är .. men hoppas att en springrunda lättar. imorn så åker jag typ direkt o tränar cheerleading i två o en halv timme, härligt! kan inte säga när jag har tid att göra allt, för när jag gör det så blir det aldrig av, håll utkik! kramar.


elevensval.


godmorgon! sitter här med hilda o lyssnar på denna låten. thousand miles. jag kunde inte inte blogga igår eftersom jag inte hann att ladda in alla bilder, men har sparat halva inlägget här så jag lägger in det ikväll, vilket betyder att inget stämmer, eftersom jag skulle skriva den igår, haha. men iallafall, just nu har jag elevensval, valt ämne "musik". trodde faktiskt det skulle bli drygt men hilda & jag håller på att öva till talang som kommer hållas här i skolan, det är riktigt kul faktiskt! nu måste vi öva vidare, hade bäst & önska oss lycka till! bloggar sen när jag kommer hem, kärlek till er.


SVAR.

ANONYM :
var har du köpt solglasögonen? :D

från inlägget , upptagen ..


SVAR :
jag har faktiskt köpt dom på second hand på gärdhem i dalsjöfors,
finns nog inga kvar eftersom dom va begangnade men du hittar massor av annat där ..
tips, åk dit! kram.

photo's ..























femkampen.






jonathan dirigerar "gratulationlåten".



kärlek till er.

tjohejj bloggen' det känns som jag fortfarande sover även om jag varit uppe i ett antal timmar, ja .. trött är jag iallafall. hoppas ni mår bra vänner! fredagen igår va nog den underbaraste på länge .. släktkalas. gemenskap,mys,mat,femkamp,skratt,lugn & kärlek .. det är nog min sammanfattning av kvällen. jag är nog en lyckoprick som har världens bästa släkt? JA. + att typ 187 bilder laddads in för en stund sen, alla från fredagen, också från skolan, det va faktiskt utklädningsdag igår, skulle egentligen klätt ut mig men gjorde inte det, så jag tog kort på alla andra! haha. jag kom också på att jag har lovat ganska många grejer nu, bilder från habo (!!),kalas bilder o har några till jag ska lägga in, jag är inte säker på att jag laddar in allt på samma gång, blir antingen lite idag o resten imorn eller allt imorn, vi får se! nu måste jag fixa mig, sitter här med en morgonfrill fortfarande, kramar på er!


















bilder från kvällen får ni i eftermiddag något liknande!