skolan

sista lektionen, NO och jag har verkligen iinget att göra just nu, inget med no:n att göra. allt är klart och inget jobb, det är najs! tänkte skriva på min spanska uppgift iförsig. eftersom våran lärare ger oss en liten läxa till lovet, och det är verkligen inte så lockande precis så jag ska nog börja iallafall..eftersom jag har typ en halvtimme på mig! uppgiften va att välja ett spanskt el. icke spanskt land och skriva fakta om det på spanska. det blir ingen inlämning denna gång utan en muntlig redovisning inviduellt! men det gör ingenting för mig utan jag har faktiskt valt ett afrikanskt litet men ett betydellsefullt land som gått igenom mycket. Rwanda. många känner nog till folkmordet 1994 där 1 miljon oskyldiga människor mördas under några måndader. nu får ni inte tro att jag läst på detta bara för skojskull, ärligt talat så visste jag verkligen inte om detta! men nu håller vi på och jobbar om Rwanda och har precis sett en film som är värt att se! den är alltså baserad på en sann historia! Hotel Rwanda, heter den. jag rekomenderar! så eftersom jag själv är intresserad av afrikanska länder och har kollat och lärt mig lite om Rwanda kan jag ju också redovisa den! bra va?! ne, nu ska jag fortsätta. seriöst, det är lov om två dagar!  underbart. vi hörs!


favorit i repris!

galet bra! höj volymen och njut!

LISA, 10 år.

Idag fyller världens sötaste lilla tjej år, nämligen min syster lisa, 10 år. grattis!
tänker lägga in lite bilder från kalaset som då var igår eftermiddag..inte så mycket men jag lägger in dom endå!
ja, jag mår bra förövrigt, väldigt bra rättare sagt! min helg har varit Grym, med ett stort G! och vad var det jag sa här för några dagar sen? JO, att den skulle bli grym..och jag kan ju bara berätta att den va bättre än jag förväntat mig! allt med KUNG. all glädje. all sång, all dans, all kärlek, allt skratt. mer blev det men åh, va bra jag mår just nu, allt man fått ta del av och tagit in, just nu har jag bara en stor längtan av att göra någonting, någoy som bara utmanar en själv!ja, efter det här är jag bara så sjukt taggad & så inspirerad av allt och andra. ah, mer har jag att säga men känner att det kommer ta upp hela bloggen om jag skulle berätta i detaljer just nu, så nöjer mig med att skriva en sammanfattning, grym helg! jag har så mycket nytt att tala om här på bloggen faktiskt, jag har ju varit borta väldigt länge från bloggen så känner att ni måste veta lite om min liv lite! har tänkt att det kommer lite nytt här. lite om tankar,tro och inspiration jag har att dela med mig! känner att bloggen har en betydelse att kolla på då, så får ni ju veta lite om mig också..samtidigt! så mycket nytt kommer känner jag! ja, det blev väldigt mycket text just nu..men det är bara läsa för den som vill! annars får ni enjoya bilderna som kommer nu! vi hörs senare!














dagens.










galen&glad!

NU snöar det om något mina vänner..ojoj, först efter en timme är det fullt på marken av vit snö, alltså så underbart! jag sprang ut direkt när jag var hemma och tog dom första riktiga vinterbilderna, eller ja..på mig själv och snön helt enkelt, haha. ja, som sagt har jag just kommit hem från en galen kväll med tjejerna! skratt,prat,mat & kärlek kan jag sammanfatta kvällen med faktiskt! jo, dom senaste månaderna jag inte bloggat har jag gjort mycket nytt som jag inte berättat här! t.ex våran tjejgrupp som är på tordagar! en tjej som heter lotta har startat denna gruppen med ett antal tjejer från våra kyrkor som samlas varje tordag och pratar om allt mellan himmel&jord helt enkelt. väldigt bra för mig, för tordagar är inte mina dagar oftast och ibland behöver man bara komma ifrån allt och bara umgås och snacka! sen en annan sak jag skulle berätta är KUNG som både är imorn & på lördag. KUNG är en helt enkelt ett stort ungdomsmöte som våra kyrkor i borås slår ihop. ett kristet också för er som undrar! jag var där förra året och kan verkligen rekommendera er som läser att åka dit, hur bra som helst! kl. 20.00 i korskyrkan i norrby om jag inte uppfatta det fel, ja..det spelar ingen roll vem du är, kom som du är bara! så dit ska jag imorgon & på lördag kväll! nu tänker jag ladda upp några enstaka vinter bilder och sedan göra igoning mig, det blir alldelles för sent på vardagarna för mig just nu, man har så mycket man vill göra! men jag vill bara ge en uppmuntran till dig som läser! tveka aldrig på dig själv, utmana och våga! för om man inte har testat, då vet man inte hur det är. sov gott vänner!





 


det snöade idag.

godeftermiddag! sitter här och väntarpå att klockan ska bli kvari för att åka till tjejgrupp med ett antal underbara människor! vet ni? det snöade idag! ja, I OKTOBER! det är helt galet men amanda och jag bara sprang ut från lektionen och skrek. snö gör en väldigt glad ibland, iallafall nu dom första gångerna! fast tyvärr sluta det för några timmar sen men det sägs att det ska snöstorma och bli fullt av snö inatt, ja..ska man hoppas eller inte? skolan var hyffsat bra faktiskt, matte två ggr är väl inte det roligaste men vadå, dagen går fort! har tagit en del bilder nu också när jag kom hem..dom får ni antagligen ikväll,imorgon eller i helgen! ja, helgen är fullspräckad med saker..KUNG (det får ni veta ikväll vad det är, kära vänner) kalas, vänner, läxor..ja, så ser den ut! men jag är längtar och den kommer vara grym! ne..nu ska jag inte sitta här och babbla, ska snart åka så ni får höra lite mer ikväll vad som händer plus lite bilder också! kram.

igång igen, ja!

hallå bloggen! hjälp vad längesen det var jag skrev här! känns som flera år om jag ska vara ärlig.. ja, nu är jag igång igen, nytt alltihop helt enkelt. ja, som ni ser har jag en sprillans ny design och det är faktiskt inte jag själv som fixat ihop detta, utan ingen mindre än johanna! jag är verkligen usel på design och allt inom det så fick hjälp av denna tjej som verkligen kan! ja, jag kan inte mer än att tacka henne! du är bäst. nu är jag riktigt taggad till bloggandet igen faktiskt, det va verkligen såå längesen så ja, ska fixa lite småsaker här o där,ja..plus att det kommer en header så småning om, det kommer bli najs! nu ska jag ner o fixa lite saker, t.ex läxor och annat. skolan som vanligt imorgon, ja..man går ju i 8:an trots allt! kan ju berätta att det blivit en del läxor och saker nu som gör en väldigt upptagen i veckorna..så kan inte lova att det blir en bra upptad. nu, men jag är iallafall tillbaka! det var allt jag ville säga denna kväll. hade bäst vänner! kärlek.