GO FOR IT!


Promenad

Promenad med Olivia idag. Tack syster!





härlig bild!



okej, man får ju aldrig med den verkliga bilden som det ser ut i verkligheten om ni förstår vad jag menar?:) men jag fick bara lust att ta kort på månen, men i verkligheten var den faktiskt stor!


träning.

hallå! lite snabbt inlägg nu, Amanda kommer snart och hämtar mig. Fotbollsträning!:) håller på till halv 1 sen så åker vell jag hem och har inget planerat resten av dagen, jo, kanske jag ska på bio på Up men det är inte säkert, vi får se. Ne nu får jag nog klä på mig, ha det bäst! Kramar från mig!


så roligt!

Alltså stan med Amanda idag var nog det roligaste jag gjort med henne, fyh vad roligt vi hade! haha. Jag måste berätta några tabbar vi har gjort idag som ah det var pinsamt rent ut sagt! Detta är den pinsamaste, jo, vi va inne på Åhlens och bestämde oss för att gömma oss någonstans bland kläderna och smaska godis och ah sitta där och mysa men när vi väl satt där så kände vi för något omoget, så vi bestämde oss för att smyga på alla personer som va där och titta, det var riktigt kul men nu kommer det pinsamaste, vi gömde alla våra grejer bakom herrkläderna för att ingen skulle ta dom typ och precis då gick en tjej som jobbade där förbi men vi trodde hon inte såg oss, men sen så när vi väl ska smyga på alla så går hon dit vi gömt våra grejer och rotar, sen så säger hon med min väska&sko i handen: SKA DOM HÄR LIGGA HÄR? vad ska vi säga, min kommentar: Ah, vi tänkte lägga det där sålänge när vi tittar, PINSAMT? självklart. men ah, efteråt så kunde vi inte låta bli att skratta åt det och genast gick vi ut från affären, dit ska vi inte sätta in foten på länge! haha. Sen har vi gjort massa andra onormala grejer, kikla varandra hela tiden, alltså hjälp vilket skrattanfall! blåste ''världens största bubblor, gömde oss för varandra inne på H&M så vi nästan skrämde varandra, och ah massa sånt. Men jag kan säga att vi har hatt kul, ah, faktiskt MYCKET KUL! Tack för dagen underbara vän!♥ Men det enda som var ett minus som inte kanske är så intressant men ah inte heller ska vi få med det av den underbara dagen men ah jag rev upp hela hälen när jag skulle stänga dörren. Ah, vi åt på SUBWAY idag, jättegott! men när vi gick in dit så var jag så klumpig att jag fastna med foten när jag skulle stänga dörren så det blev typ ett jack i hälen, gjorde jätteont och det blödde faktiskt igenom strumpan men sen så tog vi papper och torkade det och ja jag fick ha det i skon hela dagen, bekvämt? sådär. :) så jag fick gå halt resten av stunden på stan, men nu tänker vi inte på det utan det roliga som vi gjort idag, jag säger det en gång till, TACK FÖR DAGEN underbara amanda, vi har hatt så kul!:)


godisaffären JAmJam.

Jag gillar godis! (ibland)

JAmJam.

Jag tog inte alls många bilder idag, lite tråkigt men jag hann inte, vi hade så kul!
Vi frös i det sista när vi va på stan så vi bestämde oss för att gå in och sätta oss
i biografen och äta upp godiset vi köpte, myys.

glasses.

my ''new'' glasses ;)


gul,blått&rosa (y








stan med min underbara vän.


Hittade en fin vinerbild som jag tog från google, utsikt över hela Borås. :)

Halloj alla glada!:) Just nu sitter jag här och väntar på min underbara vän Amanda som snart kommer och hämtar mig. Vi ska till stan!:) Det ska bli så kul, det var längsesen vi gjorde något kul hon&jag så nu blir det en mysdag med henne på stan. :) Jag va ju i stan igår men ah som sagt, vi tittade bara på hemredningsbutiker så nu kommer vi nog titta runt i resten av stan, det ska bli mys♥ Sen när jag kommer hem så är det tjejkväll hos Felicia med Amelia,Lina&Johanna och ah det är maskeradtema och jag har INGEN ANING om vad jag ska ha på mig,hur jag ska se ut? KAOS, men ah hoppas att det ordnar sig, men nu kommer dom snart, ha en underbar dag mina vänner, ni är så bra! Puss.


NY MÖSSA&SJAL


:)







IKEA

Hallå! Vill bara berätta att snart är hela min friggebod klar, alltså utvändigt&invändigt, HÅLL UT KÄRA VÄNNER! Igår va vi på IKEA i göteborg och köpte möblerna och lite annat jag skulle ha i my house och ah nästan allt är på plats, så bra blir det! Sen så va jag och mamsen i stan idag, myys! Vi var bara på hemrednings butiker typ, men vi hitta iaf det mesta av prylarna jag ska ha i mitt rum, lyktor,lampa,ljus m.m, allt gick som jag förväntade mig, vi hitta jättemkt fint så nu har vi köpt det och det är bara några grejer som behövs göras innan friggeboden är klar som sagt. :) DET KOMMER BLI SUVERÄNT! ja säger det en gång till, Håll ut!


Lite suddig bild men ja här är då jonathan full av energi så att han ''måste'' klättra på möblerna!

Betalningen.

Bara för att jag tkr om min ljusslinga som hänger i min friggebod så får ni en jätteliten smygbild ;)

Har man kul så har man. :)



mysiga ljuslyktor. IKEA

nya whiteboard. IKEA

TVÅ underbara dagar med..

kusinen Lina!!:) Åh, tack för dom underbara dagarna kusin, det var så kul! Självklart har man tagit lite bilder från det. Men bara när vi va ute och kratta löv och annat& när vi åt världens bästa kyckligsallad till middag o våran berömda efterrätt, det va vi värda efter vår roliga men jobbiga cykling både till affären och hem, bra kämpat olivia&lina, haha.:)




efterrätten!

glaada lina, vi älskar att kratta löv!;)



FOTO: lina♥

:)

Ute på promenad med laajna!





NG+

FOTO: lina♥

VACKERT!


Elin.


vår första satsning!

Wiho. Vet ni, igår så va jag i kyrkan. :) hur bra som helst! Sen efter så hade John sagt att vi kunde få alla biblar som dom hade kvar som ah bara stog där, NG-biblar (nygeneration) borås-biblar&streetbiblar, och så snygga omslag på vissa, så hilda och jag fick hjälpa till att proppa i alla, Så på vägen hem så stog det en fullprobbad papperskasse med biblar i som VI alltså vår NG-grupp som vi har startat i skolan, eller snart iaf!:) Vi blev välsignade med detta, och jag är bara såå glad, typ 40 biblar fick vi gratis? THANKS GOD! Vår första satsning i think, i love it.




(Y



Hösten..

är endå underbar när jag tänker efter..fast även om det regna hela dagen idag så var det en vacker höstdag! Då måste man ju också passa på att ta kort, för det är inte varje dag man får en fin höstdag, eller?


självklart måste man hjälpa till och kratta, det är ju en typisk höstgrej? ;)





färgerna är underbara!










tårtan idag♥


Rosa marsipan-prinsses-tårta, Lisas val!



hurra!

friggeboden är...

KLAR!! ja säger bara, UNDERBART!:) wiho. Och ja om ni vill veta så har jag faktiskt flyttat in dit nu, jah, jag har sovit där i 2 nätter redan, hur mysigt som helst! Alltså, där kommer jag nog bo för evigt!:) Men det är inte klart med inredningen än men nästan, så när det är klart så lägger jag in bilderna, ja, det blir en överraskning! NI FÅR VÄNTA:D


GRATTIS LISA!:)

Grattis, underbara syster. :)
Jag älskar dig!!
Ha en underbar dag sötaste du♥


Dålig kvalite på bild men det var därför det va på morgonen, ;)

Presenten från mig! haha, ne men jag gjorde en iaf en söt macka till Lisa till frukosten. :)

Wannabe Charlie Chapplin!

Hej allihopa!:) Just nu är jag med min underbara vän Hilda och vi hade inte något och göra en stund idag men sen kom min älskade syster Olivia och frågade om vi ville fixa henne till en ''maskeradkväll'' som är idag då. :) Självklart ville vi de! och ja, det blev lite för bra kan man säga...




en gullig charlie ;)




JUL!

                                            
Åh, vet ni..för en stund sen så åt jag en utav mammas skorpor (som är världens godaste skorpor) och den första smaken och tanken jag fick var jul, det var typ kanelen som gjorde så det smaka...jul! Åh, jag vill ha jul nu, det är så underbart mysigt! Och den gladaste dagen på året tror jag. :)
gemenskapen,maten,julklappar,snö&budskapet! I love christmas♥ Men om man tänker efter så känns det som förra julen inte var för typ ett år sedan så jag tror dagarna kommer gå snabbt, också är det snart jul! Wiho. :)


Elin♥Tradera.

Ja, nu är jag verkligen fast här vid datorn på dagarna, bara för att titta om jag hittar något på tradera och ah ibland lyckas man bra. ;) Nu är det 2 timmar och några minuter kvar tills jag vinner mitt senaste bud som jag la bud på igår, wihoo. och vill ni veta vad det är? Jo en klocka och färgen är..lila såklart! haha, ne men jag gillade den väldigt mkt så ah om jag vinner den blir jag glad faktiskt. :) Och ni vill säkert veta hur den ser ut också så jah så får vell visa det, här kommer bilden!:)


UNDERHÅLLANDE kallas det.


Svar till anonym!



Hej anonym!:) Först o främst vill jag gärna veta namnet på dig men det är okej. :) Men om du vill, så får du gärna skriva det för då är det lättare för mig! Mamma har faktiskt köpt den till mig, men jag kan gärna ta reda på vart hon har köpt den men det var iaf ngn affär i stan i Borås som hon har köpt den, är inte säker men ska ta reda på det . :) roligt att du kommentera& att du tyckte den var snygg ;) Svaret kommer senare..när jag frågat!:)
KRAM.

PaKeT tiLl mIG!

det är inte varje dag man får hem ett paket enda från Kina! Ja, idag så fick jag hem mitt vinnande bud på tradera, ni vet kamerastativet, ja jag vann faktiskt det!:) Så nu är det här och har forit enda från Kina till hit (applåder) men när jag tog fram kartongen som den låg i så såg det ut som det va massa repor och smuts på stativet men sen så när jag tog ut det så var det ju bara kartongen den låg i som var det, tur!:)


Från Kina, i think. ;)

?



(y

sminkelin..

Igår så fick jag bara för mig att sminka mig för att se hur det ser ut
jag fick nämligen en foundation av mamma för några dagar sen också
hade hon köpt två nya maskaror så ja jag tänkte provsminka mig då, och såhär blev det ;)











omgjordbild. :)





smink..

snön försvann fort!


En suddig bild.
-frusen men glad amanda :) -





snööö. :)








och nu har den försvunnit, HÖSTEN är tillbaka...


:)




önskasönskasönskasönskas.

RETRO!♥
























Är med världens vackraste kusin!


Håltimma

Hej allihopa, lite onödigt inlägg kanske men vi har håltimma nu i det första och gör inget speciellt just nu så ah, då tänkte jag blogga ett snabbt inlägg ;) vet ni? Just nu så snöar det ute och amanda&jag älskar det! Men endå, snö i november, i borås? Kan man faktiskt inte tro men så är det.:) så nu ska vi fortsätta och titta ut i snö vädret och ha det roligt, hade bäst! Kram.:)

Skön kväll.

Hej igen!:) Just nu njuter jag av denna kväll, jätteskönt friskande väder som jag snart måste gå ut i, mår suveränt och är såå glad! Just nu vill jag bara krama alla som finns, haha. :) Tog lite bilder innan och tänkte ladda upp dom nu, så här kommer dom. KRAM!


:)

söta findus.

Ny tröja!:)



höst, i like.


happy.

Ny tröja!








På spanskalektion..


Hej allihopa!:) Just nu sitter jag på spanksa lektion med Amanda och några killar från 9:an :)) vi har jättekul. Ja, vi gör självklart det vi ska göra (ibland) haha, ne men just nu så ska vi öva på glosorna och tänkte bara blogga lite först, denna dagen har gått fort tycker jag eller ah vi har 2 lektioner kvar efter denna och det är roliga lektioner tycker vi. :) Matte&Idrott, sen så slutar vi! När jag kommer hem blir det NO som gäller och självklart lite datortid, hoppas jag ;) Ne nu ska jag jobba lite, Kraam.

14oktober2009

Kvällsbilder!

Färglatt.

Solnedgången ikväll, mkt fint!:)

Min friggebod!

Dad in action!;)





Snart så får jag öppna till min inredda och klara friggebod :D

Bilder från...

Här kommer bilderna från i Varberg när jag var med mormor o morfar&lina på Getterön, om ni kommer ihåg?:)
Här kommer iaf bilderna, jag var hos mormor&morfar i helgen, underbar dag! Och skulle passa på att ladda in alla dom här bilderna då men då hann jag inte så jag fick ta med mig kameran hem och ladda in dom här hemma, så nu kommer dom.
NJUT!

Det här är inte från Varberg ser jag men en bild från när jag var hos mormor&morfar någon gång i somras,
morfar&jag. :)

haha, gissa personen? Jo, det är jag! haha, åh jag skrattar redan nu, såhär galna va vi typ när vi va tsm x)

älska bilden. Jag älskar dig Lina!:)

Morgonpromenad!

laaaaaajnaaaaa.:)



mormor&morfar!

mohaha, bjuder på bilden!;)
lägg märke till mormor&morfar i bakgrunden ;)

Underbara Varberg!

Ojj, här hoppar vi fram i bilden, haha. :)

Lite suddig bild, men här sitter finalina i hängmattan vid afrikahuset!:)

:D

Här sålde masajerna alla sina handgjorda smycken, helt fantastiska!
i love it.

Så fin bild!:)





kanske lite suddig bild, men ni ser nog, ;)
Lina&jag!



Lina&jag satt i det sista i deras stolar dom hade utanför o prata lite. mys!

sista bilden från afrikahuset. :)

Lina&morfar, love you.
När vi va i Varberg på fästningen och kolla runt. :)

Det var också ett vackert par som fotades nere vid stenarna vid vattnet. fint!

ja, tog ett snabbt foto på en blomma och lite annat med havet i bakgrunden. :)

lina fotade. mkt fin bild!;o

dom är inte bara mormor&morfar utan dom är också tuffa!;D

Älskar denna bilden!:)
o älskar dig Lina.

paparizzifoto! haha, sara (efternamnet?) såg vi på en kiosk vi satt och åt glass vid,perfekt tillfälle att ta kort ;)

haha, wannabe usain ;)



tack för den helgen!:)

NY HEADER!

Nu har jag äntligen fått in en uursnygg header som min underbara kusin stina har gjort till mig,
själv blev jag så imponerad&riktigt glad över att hon gjort det till mig! TACK KUSIN♥
Alltså jag tyckte den blev hur snygg som helst som sagt och jag vill veta vad ni tycker
om den, så snällt om ni bara skulle lämna en kommentar, puss.
TACK en engång stina!:)

                            ↑
titta gärna in hennes braiga blogg också!


Så underbart bra!

Nu har jag ju glömt och berätta i förväg om det som jag och mina underbara vänner Amanda&Lina gjorde igår. men aja sånt händer när man inte hinner blogga,men nu ska jag berätta för er om en sak som vi gjorde igår!:) Men nu har vi hatt våran (Afrika) temadag! JA, det var såå roligt. Igentligen skulle ju Amanda&jag ha det tillsammans hos Amanda men så fråga vi Lina om hon ville vara med och det ville hon. :) Så igår så hade vi det, och ah som sagt det var jätteroligt&mysigt! Först så gick vi hem till Amanda efter skolan och fick pannkakor som Amandas farmor hade gjort, mums!♥ Sen så va vi vid kiosken,gjorde igoning i källaren (där va vi mest hela kvällen) och sedan börja vi göra maten framåt halv 7 tror jag. Vi gjorde maten tillsammans och fixa igoning, och ah det tycker jag är mkt mysigare än att komma hem till färdig mat, när man lagar mat tsm så är det så go gemenskap så det gjorde vi :) Sen när det var klart så tog vi ner maten,ljus och allt som skulle stå där nere och sedan tog vi på oss våra ''afrikanska kläder'' ja, vi bestämde faktiskt att om vi hitta ngt hemma som var afrikanskt så kunde vi ta på oss det för det va ju ''Afrika-tema'' och tjejer, ni var såå fina tyckte jag!:) hihi. Jag kan berätta att sitta på golvet och äta med händerna (som vi gjorde igårkväll) var nog roligare än att äta med bestick vid ett matbord faktiskt, men det mysigaste var nog när vi satte på afrikansk musik och satt där med våra kläder och dansa lite då o då, haha,♥ Och ska jag kortfatta hur det smaka med maten&ah allt så säger jag bara : DELISCHUS!(haha, mitt egna ord) så underbart gott var det, och det säger jag för att jag tyckte det! Kan ju också berätta det andra vi åt efter maten. Det blev ett ganska stort fruktbord med alla slags exotiska frukter och så blev det naturgodis också, ah visst låter det gott, och det VAR det också ;) sen efter så satt vi mest vid datorn&tv:n och bara myste av kvällen, en helt klart grym kväll säger jag bara, pågrund av mina underbara tjejor&allt vi fixat, TACK!
Sen på morgonen så blev slappt hela förmiddagen, och ah det låter hur tråkigt som helst men det var bara skönt, Tack så hemskt mkt för kvällen&lite av förmiddagen tjejor,älskar er!


Här pågårs matlagning ;)

Inte så fräsch bild men ah vi åt kycklig iaf, och igår så stog lina och var duktig och rensa hela kyckligen :)
Bra jobbat ;)

javet att ni blir frestade, själv vill jag bara äta upp allting!



På det här golvet satt vi och åt med mysbelysning och all god mat!:)

Inte så bra bild, men det var väldigt mörkt men här ser ni lite iaf.
¨
Underbart söta Lina med sina afrikanska kläder, åh du var så fin!:)

Här ser man typ ingenting av Amanda, men hon var också så underbart söt i sina afrikanska kläder
och ah så fin var du!:)

Här är då jag med mina afrikanska kläder, lite suddig bild men ah så här såg jag ut, om ni då ser någonting ;)

YUUMMI!:)

myys!

Tog en snabb-bild när jag gick hem från Amanda.:)


Mys!


Just nu sitter jag vid brasan med världens bästa bok och myser av kvällen!
Det här är livet. ;)

Bilder från helgen.


GÅRDAGENS KÖP!
Nya skor!:)
I love them.♥
Inte så bra bild kanske men
dom syns lite iaf ;)









Gårdagens ''FYND'' :)
hihi, alltså när vi var inne på en lite marknadsaffär så
hitta jag denna och tyckte att den var så söt, men jag köpte
faktiskt inte den för att den var söt utan också för att
jag kunde dricka kaffe i den ;) haha, ja ni som inte vet
så tycker jag väldigt mkt om kaffe och får inte dricka
så mkt så varför inte köpa en liten kopp som jag kan
ha mitt kaffe i ? :)

Köpte också ett par goa benvärmare till hösten. Det är bra att ha!:)

haha, bilden?
Jag fråga Olivia om hon kunde fota min tröja
som jag också köpte igår för jag inte kunde
få till ett kort själv, och jag ser ju helt flum ut
också så kommer mamma precis in i bilden
när Olivia fotades så jah..men jag hade ingen
bättre bild på min nya gosiga tröja så det fick bli denna ;)

I fredags inne på H&M.

En sen dagens outfit .

EttÅtti.

godiis.

Nästan alla bilder har jag faktiskt tagit med pappas gamla mobil, den är bättre än min fast endå så när man
laddar in dom så blir dom inte bättre..men på mobilen blir dom det? Men det kanske inte är så konstigt, eftersom
jag har skickat över alla dom bilderna på min mobil eftersom denna mobilen inte har något MemoryCard så då
blir dom ju oftast dåligare, men jag hoppas ni ser bilderna iaf?;)

Har fått en höst/vint jacka av min underbara kusin Frida och jag älskar den, tyvärr har jag
ingen helbild på jackan och mig som blev bra men därimot märket som sitter på ena ärmen av
jackan, Jesus, jag tycker det är häftigt!(Y


Bilder från veckan.

Hej igen!:) Förlåt, det blev ingen mer uppdat. igår men jag hann faktiskt inte så bilderna kommer nu istället. Har nästan precis kommit hem från skolan och är vrålhungrig just nu! Men snart är maten igång och ja det kommer fixa sig, hade bäst! Kram.


Här kommer ''frost'' bilderna. :)



dimma.

:)



Var inne med millan på Tårpilen igår, och där inne fanns det massor med godsaker!

millans klubba.



Jennifers öga. så vackert!:)

Klassen som står och väntar på Engelskan.



hahah, ni är för goa!

Ett kort jag tog för en stund sen.