FRÅGESTUND


Okej! Nu är det dags för Frågestund.
Fråga vad ni vill :)

Går till såhär:

Kommentera
Skicka kommentaren
Så lägger jag ut frågorna sedan på bloggen, och ni ser svaret där!


FRÅGESTUNDEN BÖRJAR...NU!

LUCKY

Shaa vänner. Nu är jag riktigt arg på mig själv. Först så skrev jag mitt inlägg och sedan när jag skulle ta fram en bild råka jag tabort sidan xD hahaha. Asså jag måste skratta bort ilskan! Men aja jag får vell skriva nytt. Men dagen började med skolan, engelska,matte,nordamerika & sedan så sluta vi..eller inte riktigt. Sista grejet så sjöng 5:orna in våren och läste sina dikter och det var vell fint! :) Sedan så sluta vi vid typ 12.20! jippi. Härligt att sluta tidigt. Men när jag gick hem så var jag nog hemma i 5 minuter tills Olivia & Lisa också kom hem. Vi gjorde nog ingenting..eller rättare sagt jag gjorde inte det. Jag satt typ bara vid datorn. höhö. Men efter 16.00 så var jag så trött så jag gick ut och gick råslättrundan min. Jag tog lite kort och hade jätteroligt! haha. njaa..inte så. Men när jag kom hem så åkte mamma & jag till Ica MAXI, där köpte vi jättemycket, stort lass hade vi med oss hem x)) Sedan så åt vi och jah sen så satte jag mig här uppe och titta på bloggar och nu skriver jag själv i min egna. Hoppas ni får en lyckad valborgs kväll och hade riktigt myys :) Jag har ju gjort lite ny bloggdesign, eller den är inte så ny och inte märkvärdig, men jag har iaf lärt mig att ladda upp en bild! Lite efter jag vet (Y) Hade bäst och ni är bäst! KRAM ELIN.

Bilder från idag:


Basket med tjeejorna :)

Looove to yoou<3..

And you too <3

Och den kommer i...MÅÅÅL :D

Snyyggingar :)

Här förbereder sig 5:orna för sitt lilla uppträdande :)

Den här har Millan tagit..och dem blev jättebra! <3

Fotograf: Millan - skitfin!

Fotograf: Millan - Den också! <3

Denna tycker jag om! Mycket bra tagit :)

Göllig :))<3

Här sjunger 5:orna

Många baarn x))

Söt bild vah? :))

Dagens outfit.

Jag.

Tog den idag :)

RR

RR - haha ..knäpp bild x))


Happy day!

Hääj :) Skola idag först då, hade dom ''vanliga'' lektionerna men vi hade slöjd idag som jag skrev förut, sista lektionen, det gick vell ganska bra! Sedan så följde millan med mig hem, och vi keka lite först, fiskpinnar och makkisar :)mumss. Efter det så satt vi vid datorn lite och hoppade studsmatta, sedan så ringde vi en kille x)) haha. Vi var helt flum och skratta typ hela tiden, han tyckte nog det var normalt (Y) Men vi hann inte vara mer, för vi skulle till stan. Aså vi sprang till djupadahl och vi hann i tid! Sådan tur hade vi. På bussen kom Filippa in senare och vi satt och prata och sånt. Men när vi kom till stan så hade dom redan börjat dansa, ah just dé! Jag har nog inte berättat. Vi skulle åka in och titta på Tessans och hennes grupps dans, och jag skulle filma också. Men när vi kom dit var det tjocksmokt med publik och dom hade redan börjat dansa, så vi fick se nästan halva dansen men vi såg inte tessan för vi kom inte fram och såg typ inte. Men det var inte vårat fel utan bussens tycker jag! Dumma tider har dom faktiskt. Men sedan så gick vi runt och kolla lite, träffa Lina&Johanna och många andra:) Sedan gick vi in på jolinajoel och jag sa till Frida (min kusin) att jag skulle åka hem med dom. Så efter stan så gick jag till Frida och sedan lite efter kom Stina också. Vi gick först en ganska lång bit till doms bil och sedan så åkte vi hem. När vi kom hem så började dom göra kvällsmat och det var jättegott! Sedan så tittade vi på HSM 3 ;) haha. Jag tycker den är sådär men titta lite på den. Men nu har mina småsyskon gjort igoning sig och det är läggdags för dom. Men Olivia & Jag ska vara uppe lite till iaf med Stina&Frida, och vi ska hade mycket myyys. Orkar inte skriva mer för idag så vi hörs imon, BYYYYYYYE (L)


Bilder från idag:


haha...en kul bild som Millan tog när hon hoppa på min studsmatta x))

Filippa och Millan (L)

Filippa :)

staaaaaaaajna & fraaaaajda (L)


Skolan börjar.

Godmorgon på er, nu ska jag snart till skolan och slutar halv 3 idag, vi ska föresten ha slöjd idag med, vi hade det inte i fredags så vi skulle ha det idag (Y) Men hinner inte skriva mer nu, skriver mer sen idag, Ha en fortsatt bra morgon. Kraaam.


Nu har jag äntligen städat! :)

Halloj på er! Hoppas ni har hatt en bra dag, det har faktiskt jag! :) Dagen började att jag vaknade vid 06.30 och somna inte om, ne jag burra in mig i mina kuddar och hållde på med min kalender i min mobil tills det blev dags att gå upp, haha..så intressant. Olivia skulle åka direkt när jag kom ner, hon skulle till universeum med sin klass och då fick jag vara hemma på morgonen själv, och det var mycket skönt! Fast Olivia gör nästan aldrig några oväsen eller sånt men jag tycker det var gött endå. Sen var det skola och Claes började med att läsa då. Sedan så var det lite mer lektioner på dagen men orkar inte rabbla upp alla x) Men det var en ganska okej dag. Blåsig och varm dag har det varit. När jag kom hem så åt jag lite sen..ja sen så börja jag faktiskt ta ansvar för mitt rum, och det var såklart att städa det! Aså jag ska inte säga hur dammigt det var, men jag kan säga att på vissa ställen var det äkligt! Men jag var iallafall inte på gränsen till ''Rent Hus'' som tur var ;) Men sen så gick tiden så fort att det var träning precis efter städningen. Så mamma följde med mig eller vi cykla dit. Hon skulle handla på Ica Hjärtat och då så kunde hon cykla med mig till träningen också. På träningen var det ganska kul, vi sköt lite och passa också. Sen så var det ju läxhjälp men jag cykla hem istället, men inte själv utan Emmy & Emelie G sällskapa mig också! Vi prata lite om Dalsjöfors och hur det kommer va när vi ska hälsa på där med. När jag kom hem hade min snälla underbara mamma fixat kvällsmat till mig och det var så gott! Man är så tacksam att man har en mamma verkligen. Men nu har jag undrat på det i några veckor, jag ska nog byta namn på bloggen till ett annat. För jag är lite sådär på mitt namn nu, ''makeupyourself'' aså jag vet inte vad det står för eller vad jag menar med det jag bara kom på det bara, och nu vill jag inte heta det längre utan ett namn som jag vet vad det betyder. Och så ska jag nu fixa bloggen så gott som jag kan, men det kommer nog ta några 10000 dagar ;) Jag är kass på sånt. Nu blev inlägget långt ennuengång och nu så ska jag inte skriva mer, Sov gott! Puuuusss.

Bilder från idag:


Dagens klädsel

Örhängen (stora) - ?
Pumatröja - Stadium
Linne - H&M
WARP byxor - Stadium
Strumpor - Newbody

Bild på ena örhänget.

I (L) PUMA

Fånga en bild på min katt Findus när han gäspa..ganska skojjig bild!

Grönsaker.

Hallon.

''Go for it''

Tjena! Solen är uppe ännu. Härlig och mycket varm dag idag :) Iallafall, jag var i skolan idag till 14.30 och då så väntade jag, jag skulle ha utvecklingsamtal klockan 3 så det var ingen idé att gå hem före det. Sedan efter några år så kom mamma, ne men efter 30 minuter kanske ;) Jonathan var också med. Utvecklingsamtalet gick vell bra. Ska inte avslöja mina omdömen, ni vill nog inte höra! Men det gick jätte fort och vi gick hem. När jag kom hem så hoppa jag med bror för mamma och dom andra skulle handla. Jag hade sagt att dom skulle handla melon, haha. Jag är beroende faktiskt. Men när vi hoppa så hoppa vi med min pilatesboll xD haha, det var kul men bara en liten stund, råka ge Jonathan så mycket studs när han hoppa på bollen att han flög av, och det var inte bra av mig! Jag fick så dåligt samvete att jag bar in honom till toan och tvätta av honom och sedan gav jag honom lite bananpengar som det heter :)) Sen kom mamma och Olivia hem och hade köpt melon, man njuter verkligen av frukt och grönt. Sen så gick jag in på datorn, chatta och titta på bloggar. Sen skulle jag blogga själv men då skulle vi äta kvällsmat så det var ingen idé. Så nu gör jag det :) Jag måste bara fråga ni som vet, Vart designar ni eran blogg? dom bloggar jag vet har skitfina bloggar och jag älskar verkligen allas design. Så om ni är snälla så kan ni ju kommentera! Imon är det träning. Nu ska jag kolla TV och ni får ha det bäääst. Vet ni att ni att ni är sånna underbara människor och ni är verkligen bra, det ska ni veta allihopa! Puuuuuuss elin.

Kort från idag :

Man har verkligen kul när man sitter och väntar på sin mamma.

DAGENS outfit :)

En omgjord bild på en vitsippa :)

Och en till..lite mer mörkare



Lördag & Söndag :)

Hejsan:) Jag kunde inte skriva igår eftersom jag hade fullt upp med andra grejer, Men jag tänkte skriva nu om min dag igår idag istället då :)


Lördag 25/4 :

Jag & Lina vaknade 07.30 eller någonting igår och var ganska pigga. Men vi låg och prata rätt länge i våra sängar men sen efter ett tag gick vi upp. Vi hade bestämt oss att vi skulle äta frukost ute på studsmattan i det fina vädret, så vi gjorde frukosten och la den på en bricka, sedan så tog vi en utefilt och våra kuddar och täcken ut med :) Vi hade jättemysigt. Som ni ser på en bild så hoppar jag&Lina nerför trädet i våra täcken och kuddar, skitkul var det! Men sedan gick vi in och klädde på oss tror jag och sedan blev det datorn. Vi satt där ganska länge men sedan gick vi ut igen. Sen var det mat och efter några timmar var det Jonathans kalas, det var bara mammas sida som skulle komma då. Jah, Jonathan fick många fina presenter och alla vi fick smaka på många goda bakelser och tårtor som mamma gjort! mums var det. Men sen så åkte Lina hem och jag gick upp och tänkte skriva i bloggen men jag gjorde inte det, jag tänkte också skriva vad jag och Amanda(min kusin) gjorde hos farmor med. Jag skulle sova över där för Amanda skulle annars vara själv och då tänkte jag ge henne lite sällskap och samtidigt se henne igen, det var ett tag sedan. Men vi åt då tacos när jag kom dit, eller vi gjorde tacos rättare sagt ;) Det var supergott faktiskt och vi satt och prata och åt och sånt. Sedan efter några minuter eller kanske efter en kvart så var vi sugna på lite mysmums, först tänkte vi fråga Böhm om dom hade något men dom var inte hemma så tillslut så gick vi till City istället :) Där köpte vi Popcorn,Salta pinnar,Melon & Physalis. Så gott! Vi titta på film och åt och hade kul tills klockan var 11.30 tror jag och vi gjorde oss igoning och la oss.

Våran mysfrukost på studsmattan :)<3

Här är frukosten då som vi gjorde :)

En av våra mackor..

Laaina (L)

Fri som en fågel!

Här kommer ''fri som en ful fågel''

VIIII (L)

''Korven''

MUMS.

MUMS igen.

Och mums ännu en gång...

Älskar diiig (L)

Här kommer dom! Gästerna :)

Presenter! :D fast inte till mig :'(

Dukningen

Här öppnar han dom. Lisa var också med, hon var nog avendsjuk.

Susanne,Morfar & Inga :)

Här fick jag med alla på en bild iaf :)

beautiful girl in the sun

And a beautiful girl too! (L)

Vi i nattens mörker...nee skojja bara. Där hade vi köpt vårat mys, inte
så bra bild men endå :D



Söndag 26/4 :

Jag och Amanda vakna vid tjugo i åtta och vi låg där och myste lite och prata med :) Sedan så ville vi titta på film och det gjorde vi med, fast inte hela filmen, för vi gick och åt frukost sen. Idag är det kyrkan först och sedan så ska jag spela match på Målevi, jag vet inte vilka vi ska möta men Amanda ska kolla på mig iaf :D Vi ska samlas 3 och matchen börjar 4 så ikväll kanske jag bloggar mer eller inte, vi får se. Ha en underbar härlig vacker fin dag! ;D Kraaam.

Underbar dag.

Hej alla som läser detta! Idag så var det sista skoldagen innan helgen och det är bara så härligt! Vi hade ingen slöjd idag och vi sluta tidigt det var två grejer som var bra, nu undrar ni säkert varför jag inte säger klasserna, men jag var så nervöös så jag visste inte om det var bra eller dåligt. Men vi fick reda på klasserna sista halvtimman, men det bästa var att vi fick sluta 15 minuter tidigare tror jag! :D Det var faktiskt snällt av Claes. Men jag kan ju babbla upp alla som kom i min klass, jag kom i 7F :)

Oscar bergman
Lovisa bergmann
Rebecka Bäck
Emilia danielsson
Daniel forsbring
Stina friggerdal
Calle jakobsson
Amanda johansson
Julia johansson
Tim kiikonen
Rasmus lindahl
Jennifer Rundqvist Lundgren
Joakim räihä
Jonathan stomberg
Andrea storberg
Markus ståhl
Louise årebäck
Marcus österdahl

Jag blev nöjd! :) Det blir nog jättebra. Sen när jag kom hem så var ingen hemma så jag satte mig vid datorn en stund tills mamma och dom andra kom hem, jag visade min klass med för mamma :) hon tyckte att det blev bra med. Sen så kom pappa och vi börja äta fika och fira min bror, han fyller år idag och jag skulle gärna vilja att ni skickar en kommentar till han! Ne jag bara skojja, men han fyller 5 år idag och det kan man nästan inte tro ;) stor pöjk. Och efter det så cykla jag och mamma till Ove, han har en cykelaffär i samhället och mamma köpte en cykel där men den var för trög sa hon så hon skulle kolla på en annan, så jag följde med då ;) Hon hitta en men hon köpte inte den än, han skulle kolla om den riktigt var okej med, så mamma fick gå med mig, men vi gick inte hem utan till Målevi för att titta på träningskläder, ja träffa också några av mina vänner där med, sen så köpte mamma träningskläder, det var nog Shorts och en T-shirt till både Olivia och jag. Sen så skjutsa mamma mig nästan hela vägen hem. Nu sitter jag och väntar på min underbara kusin som ska komma till mig. Hon ska sova över och vi ska nog ha det jättemyysigt och kul! Snart så kommer hon och jag ska städa lite i mitt rum innan så det blir inte mer av inlägget än såhär idag ;) Men det är ganska mycket endå..Ni får ha det jättemysigt och härligt i den fina vårsolen och hade bäst! Kram&Pöss //elinmariaberg


Här kommer bilder från idag då :)


Skolan :)

En bild till :))

Basket med domma underbara vännerna (L)

Millan (L) Sommar

(L)

Millans sunglasses

Gölliga millan :)

muums

Elin älskar kaffe

Glass!

Grattis min sötnos!

myys'

det vi åt

Cooling ;)

Dagens outfit

Målevi :)
 


Nervöös.

Aså nu undrar ni säkert varför jag bloggar så sent, men jag har hinner inte på dagen (vissa dagar iaf :) ) Min dag började att jag väcktes av mitt alarm igen, men inte så tidigt denna gången, eller sådär tidigt kan man säga, 06.30 vakna jag. Jag gjorde frukost och sedan så klädde jag på mig allt. Sedan så åkte jag iväg till dagis. När jag kom in till avdelningen ''Boken'' så satt dom och åt fortfarande så jag satt där i soffan och typ kolla på alla x)) Sedan så var dom klara och vi börja leka, vi byggde med klossar,lego & staplar ;) Sedan så spela vi med, och jag förlora hela tiden, och så skrattade dom åt mig med..haha. Men sedan så gick vi ut allesammans och grilla korv, fyh vad mysigt det var! Stina & Jag hade det lungt typ hela tiden, sedan kom Isa, hon gick hem på morgonen för hon mådde illa men hon kom tillbaka sedan, och det var ju bra! :) Vi satt där och prata och lekte ''lite'' med barnen med. Vi var där typ i ett år kändes det som men sedan så var klockan 11.05 och vi börja gå mot skolan för att äta mat, när vi var framme så åt vi före våran klass så vi träffa inte dom fören vi var klara och gick ut, då såg vi dom gå till matsalen också prata vi lite med Millan med ;) Sedan så gick vi tillbaka till dagis, eller nej vi gick till kiosken xD Vi tänkte eller Stina tänkte köpa glass, men då fick inte vi det, Stina blev lite irriterad på ''Lone'' som hon heter så hon börja tjafsa lite med, men sedan så gick vi endå. Vi gick till dagis igen, men vet ni...när vi kom in så hade inga av avdelningarna börjat äta än..så vi kunde vara för oss själva igen, då hämta Stina albumet på halva klassen och några i 7:an var också med när dom var små. Fyh vad söta dom var! Kan lägga in några kort om ni vill :)) Vi satt där typ i 15 minuter tills vi gick ifrån varandra till varsin avdelning igen. Sedan var det tysta stunden eller vad det heter, så jag fick läsa bok för 3 småttingar då. Jag hacka i rösten hela tiden, haha ..det var pinsamt. Men sedan var det leka igen och vi gjorde det typ hela tiden tills jag åkte hem. När jag kom hem tog jag mig lite yougurt och flingor och satte mig vid TV:n och bara slappa! det var verkligen gött! Men sedan så fick jag gå upp igen för det var typ träning om 1 timma då. Men för mig så var det 20 minuter tills Johanna,Johanna & Lina kom förbi mig, för vi skulle gå till träningen :) Jag var ganska slut så jag prata ingenting, förlåt för det vänner! Men sen kom vi till träningen och vi kom i tid. Träningen var vell bra, vi spela lite på gräs sista minuterna..detta var sista grusträningen för i år idag, men jag har längtat mycket efter gräset så det gör inget för mig! Men nu ska jag krypa i säng och ''försöka'' sova, vi får ju reda på klasserna imon och jag är så nervööös. Berättar mer imon, Sov sött! Kram// ElinBerg

bilder från idag:

Första bilden, en vitsippa :)

Och en till..

Jag och barnens bukett.

sötnosar!

Och två sötnosar till ;)

stiiinisen, så gööllig

:)

haha, titta Alex hår x)

Lite uppgifter jag gjorde idag med.

Trääning <3

Snöögg bild , fotograf: Lina

Visst är den fin! Fotograf: Lina

Snyygg pose juhännä

HAHAHAAHHAHHA XD jag tyckte denna bild var så kuuul! Lina du är bra på
detta!

gootttigottgott med mat;)

Helt slut..

Go'kväll alla! Dagen har varit lång för mig idag och kanske skriver slarv i texten eftersom jag är så trött! Jah jag kan ju berätta om min dag iaf! (Y) Först började det att jag väcktes av mitt alarm 05.66. Jag var faktiskt ganska pigg på morgonen, men det kanske också var att jag var pirrig med ;) Jag gjorde mig igoning direkt och sedan packa jag till praoen. Vi åkte vid 06.30. När vi kommit fram så hälsa jag på dom som jobbar på dagis och sedan så sa jag hej till småbarnen. Precis när jag satt mig i soffan börja alla leka och prata i mun på varandra, hela tin! Man skulle lyfta upp dom,bära dom och leka på samma gång, med alla! Fatta hur svårt det var för mig ;) Men det gick ganska bra endå. Efter minut per minut så kom det bara flera och flera barn till dagis. Men sen så delade dom sig i sina avdelningar och jag fick stanna kvar på min brors avdelning, ''Lönnen'' tror jag den hette. Vi byggde med lego och lekte i ''puffrummet'' jah det tog nog 1 timme tills vi skulle äta frukost, och jag var då döhungrig! jag förväntade mig en stor smarrig frukost, men när jag satt där var det macka och choklad, aså varm choklad då. Jag tog bara en macka, jag ville ha mer men vågade inte frågax) haha. Så när jag sa ''tack för frukosten'' så var jag jättehungrig endå! Men det gick. Efter frukosten så var det bara lek och helt vilt omkring mig, alla skulle göra någonting med mig på samma gång, jag visste inte hur jag skulle reda ut det men jah..alla fick vara med istället. Sen var det fruktstund och det blev då lungt för mig. Ganska skönt! Men efter det så skulle vi gå ut och då började det igen. Men jag kan inte säga bara jobbiga grejer, jag hade några roliga med faktiskt. Jag var då varg och killarna var kycklingar, då skulle jag ta en av doms keps och sen skulle dom jaga mig och det var ganska roligt, dom tyckte det iaf! :)) Sen så fick jag cykla på en sån där cykel, haha..vet inte hur jag ska förklara men där så hade jag också kul! (Y) Sen åkte vi ruchelbana och annat. Sedan så åt vi lunch, iallafall jag,Stina & Isa :) Vi åt i peronalrummet. Dom andra var vid sina avdelningar och åt, så vi hade det ganska lungt där inne. Sen så fick vi en liten kort stund till och försökte att göra den rolig, vi la oss i vattensängen! haha. Stina älskade det och låg där i en bra stund. Vi satte också på lamporna med, men sen gick vi ur, fy vad pinsamt om fröknarna skulle komma in dit. Sen var det ''lugna stunden'' och jag fick läsa för två tjejer. Och sen så var det en av tjerna som ville läsa en till och då fick man göra det igen. Jag kom inte ihåg mer vad jag gjort, jo jag gör det..ett enda ord behövs '' LEKA'' . Vi åt också mellanmål. Det var macka då. Sen stack Stina & Isa hem och jag var kvar, men det gick ganska fort tills jag åkte hem och var helt sluut! Sa hejdå till alla och hoppades att sängen låg brevid mig. puuh. Men jag ska inte säga det..imon blir det en ny dag och då byter vi avdelning, men den blir nog ganska intensiv den med. Men när jag kom hem så åt jag och sedan blev det TV och frukt. Men nu ska jag göra igoning mig och hoppa i säng, för imon blir det tidigt också. Men går hem tidigare då, kl 14.30. Lääängtar så till FREEEDAG! :D för då får vi reda på klasserna! :)) Men här kommer lite bilder från idag, sov gott! pöööööss eliin

Här är då två morgonpigga barn, Samuel & Elliot ( den piggaste står bakom)
Ville ;)

Här leker vi! (y)

Gungor är kul!

Ruchelbana med ;)

Små sötnosar

DAGENS outfit
- Örhängen, H&M
- Tröja, Ginatricot
- Byxor, Stadium, WARP
- Strumpor, NEWbody

Bilden förklarar min långa dag..

Texten?

Förlåt för att inlägget blev långt idag, och jag beklagar att jag inte har större text men det går inte att ha större, i promise. Någon som vet hur man förstorar texten, kommentera då! Behöver verkligen hjälp :) 

Bokat & Klart!

Tjena! Dagen har varit lång men det gick ganska snabbt i skolan, men vi sluta ju också 13.20 med ;) Efter skolan så gick jag hem eller jag cykla föresten. Jag skjutsa Lisa men sen kom Olivia på med, men då fick båda sitta på cyklen och jag gå med den, ganska jobbigt! Men när vi kom hem skulle vi direkt åka till stan, fast det tog nog 20 minuter för oss att komma iväg, det blev lite bråk och annat stojj i vägen. Men det är ointressant, bättre att berätta min&vår dag i stan istället :) Först träffa vi mormor vid torget, och gick direkt till resia•, vi skulle ju boka en resa till Danmark då. Ja det gick smidigt och bra och jag bara säger...superkul kommer det bli och så mysigt! Vi ska också till LegoLand xD haha. Men det är så bra att vi har betalat och gjort klart allt innför detta.Men vi åker ju på sommarlovet ;) Sen har vi varit inne i många affärer, vi åt också glass på McDonalds men jag åt ponfrittes och en latte, förlåt att jag är helt onormal men jag älskar kaffe! Eller rättare sagt tycker om det! haha. Hoppas jag inte är ensam i min ålder iaf. Men efter det så gick vi och köpte och titta på många olika affärer, vi gick också in på BR och där hade jag jättekul! ;D Eftersom jag hade mobilen med mig så tog jag såklart kort på massa med, tog lite kort på BR med. Men efter en lång stund på stan var klockan mycket och vi åkte hem, vi köpte löste på vägen och vet ni...vi fick 4 sånna där grejer man lägger lösteet i :)) snällt tyckte jag. Var också inne på JolinaJoel och träffa Frida där med. Men sedan åkte vi till Gånghester och köpte lite och sedan hem igen. Mamma började direkt med maten och jag satte mig vid datorn, jag titta på bloggar och sedan så började jag skriva lite i bloggen tills maten var färdig och jag sluta.Men nu gick jag upp igen efter maten och fortsatte skriva på detta inlägget (Y) Imon är det PRAO för ni som inte visste det, det ska bli superduperkuperkul! xD Ska åka till dagis kl. 06.30 på morgonen, jag vet att det är tidigt men mamma&pappa börjar jobba på morgonen så min bror Jonathan får åka till morgondagis eller vad man ska säga. Så jag följer med han och så äter jag frukost med småttingarna ;) Det blir nog både mysigt och kuuligt. Men senare så kommer Isa och Stina till dagis och jah då ska vi börja jobba! Jag ska vara där tills 16.00 :o För mamma hämtar Boni då och då åker jag samtidigt med dom då, vet inte när mina andra vänner åker hem men det kvittar. Vi fick också en lapp av Claes idag om att vi ska skriva på några frågor, en fråga ser ut så här, ''Vad arbetar du'' och en annan ''Vad jobbar man med'' och det blir svårare och svårare frågor i dom sista..Och det värsta är att vi ska redovisa för klassen med, efter! Fyh vad pinsamt. Men kommer ta med kameran imon och ta många kort och berätta om den dagen :)) Ha en fortsatt trevlig kväll // beeergs


Här kommer då bilder från idag!


Dom stora och lyxiga ''höghusen''

Broder :)

Hela släpet!

Olivia springer, haha lite konstig bild x))

Halva stan med Viskan

blommor..

-

Så mysig affär..

Här är då ingången in till Resia• och ni som inte vet vad som är på bilden ska
jag nu förklara, det är då många burkar, och i varje burk är det en sort sand, och den
sanden kommer från en, vad ska man säga städer och öar då, dom har alltså tatt lite sandstrand
från varje resestad/land/ö man kan resa till, eller kanske inte varje men några iaf, ganska coolt.

Jag gillart!

Hade så tråkigt att jag tog kort på detta..

Ponfrittes på McDonalds då :)

Och mamma tog då en mormotskaka.

Min latte :D

Ni som inte vet hur latte ser ut, om man tittar på denna bild så vet man iaf att
det är mycket skum i!

Kul bild, ja vet!

BR (LLL)

Åh, jag verkligen drömmer om att få en sån här! (Y)

Om ni undrar varför jag hade så kul på BR, är det då att jag hitta en sparkcykel!
Jag tänkte, istället för att gå runt i BR så kan man ju åka runt istället! Bra idé va? haha.

Dagens outfit !

Affären är super!

?

kuuulig bild vah?

Tillsist en omgjord bild, fast bilden blev ganska konstig x))


MÅNDAG 20/4


saknar mitt koster! (LL)

Hallå! Måndag idag då och det betyder skoldag med ;) Ganska okej dag, idrotten var jag med på men gick på orienteringen. Chicken Nuggets idag! Supergott. Sista lektionen så gjorde jag också om nationella proven med. Efter skolan så gick jag hem och när jag kom hem och stog vid dörren blev jag kissenödig och allt så jag fick slänga av mig min jacka och skor och springa in. Findus stog också och jama utanför också x)) Nu har jag ätit lite fil och flingor och ska snart äta en frukt med. Intressant? i know. Senare ikväll blir det promme med Johanna Jingnäs och Johanna Pevny :)) Ser fram imot det. Just nu har jag tråkigt och vet inte vad jag ska göra men tror jag nog ska ta lite kort, det är iaf roligare än det jag gör nu ;) Inget mer skrivande om denna dagen tror jag inte...Kanske lägger in lite bilder ikväll och kanske kanske skriver med :) Chaoooo♥


DAGENS OUTFIT



Rutig kortärmad tröja- H&M
Kofta- Kappahl
Crocker Jeans- JC
Strumpor- ?

Tjena! :) Kyrkan idag var roligt! Vi gjorde våra lägerekon och så sjöng vi och så ;) Det var härligt att se alla igen. Efter kyrkan så åkte vi och titta på några valpar som mamma hade sett. Hyper söta säger jag bara, man kunde inte släppa dom! I promise. Sen så åkte vi från dom och man ville åka tillbaks igen för att det var så mysigt. Men vi åkte till några vi känner i Trandared (Rose,Ingvar,Edwin&Wilma) Vi åt supergod mat och en lika god jordgubbspaj :)) Sedan så satt jag med dom vuxna och vi prata lite och vi var där typ i 2 timmar tror jag ;) Och farmor fyllde år idag och gissa en gång, efter vi varit hos Rose och dom så åkte vi till Farmors kalas xD Där fick vi smörgåstårta och jag var inte så hungrig så jag åt inte så mkt..Efter det så satt vi och prata och jag och Joel pröva en träningsgrej farmor&farfar hade ;D haha. Joel mådde illa efter det. Sen så när jag skulle åka hem så fick jag en påse med kläder av min kusin Johanna :D Jättefina var dom! Vissa var lite förstora men dom växer jag så småningom i. Nu ska jag göra mig igoning och sen lägga mig, imon börjar skolan igen..är inte så redo för det kan jag säga men jah..man måste ju ;) Ha en fortsatt trevlig och mysig kväll och må gott! //elin :))

Här kommer lite kort från idag som jag tog :)

En av valparna som vi titta på :)


Min kusin:)

Här är min kusin Ellen med två små barn när hon var i AFRIKA

Superduper glad!

Godkväll vänner! Ja detta är då ''halva dagen'' som jag ska skriva om ;) Jag och dom andra har varit ute typ hela dagen! Vi har också solat länge med, har sånna där röda ränder under ögonen nu x)) Mormor gjorde en god grateng och vi drack upp den sista colan med. Sedan så åkte vi och köpte glass, fast jag köpte ingen..som konstigt var så var jag inte sugen precis :)) Men jag åt melon i mängder, haha. Jah älskar frukt på sommaren! Senare så gick mormor och jag råslätt-rundan och tog ganska många kort med doms kamera, jag lärde också mormor hur man satte på ''makro'' på den med ;) Sen så kom mamma&pappa hem och hade med sig massvis med kläder till skor med sig hem. Dom hade iaf hatt det jättemysigt i Göteborg! Dom har ju sovit över där en natt sen igår då :) Det var därför mormor&morfar var här hos oss, jag tror jag skrev det igår med men ni som inte läste det får veta det här x) Vi åt kycklingsallad och bröd och mormor och morfar åkte hem sedan. Jag fick ganska mycket kläder av mamma och pappa och blev jättenöjd! Kanske lägger in några bilder på det dom köpte men det är ett kanske. Nu ska jag ta mig en frukt sedan ska jag göra mig igoning och sen är det nattinatti för mig! Imon i kyrkan är det ''lägereko'' det är superkul! Vi pratar om vad som hände på Habo-lägret och sånt, så det längtar jag lite efter! Sedan så vet jag inte om jag följer med familjen till några som vi känner eller åker till mormor&morfar eller vara med en kompis, men dom vi ska åka till efter kyrkan ska bjuda på grillning och fika och det låter frästande tycker jag, så jag tror jag följer med endå! Imon blir det mitt första inlägg med ''dagens outfit'' hähä. Men ska inte skriva mer för idag och sov gott och vakna pigga imon! Kram Elin                                      


Här kommer lite bilder från det jag tog idag!


Normal till........

Omgjord

MELON (LLL)


Han är bäst!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.932025


Snuvig morgon må ja säga...



Godmorgon, vakna av att gå på toa och var snuvig, d et är så jobbigt. Vakna också på natten över snuvningen :/ Iaf så har jag ont på många ställen idag. Frukosten var bäst som jag också trodde igår :)) Vid bordet så prata vi om knäppa och psykiska gubbar som finns, hehe. Sen mitt i samtalet om det så börja vi att prata om fotboll istället ;) Efter så satte jag mig vid datorn och tänkte att jag skulle skriva lite i bloggen på morgonen, och om jag orkar så ska jag skriva om halva dagen ikväll..men nu har jag ingenting mer att berätta, morgonen är ju inte över äns. Men ni får höra mera ikväll! Fortsatt bra morgon på er  ˆˆ  //elinmariaberg

förskyld igen :/


Omgjord bild :)))

Tjeena! Idag sluta vi tidigt i skolan. klockan 1 :)) Vi hade bad,syslöjd,lunch,rast,''claesläsning'' & berättelse eller tystläsning, medans Claes läste så massera eller klia tessan mig, det är så skönt! Om ni vill ha det lika skönt som mig att bli masserad så ring Tessan eller smsa :) häähä. Sen så sluta vi och ja jag kom hem och titta på ''Supernanny'' ganska bra men efter en liten stund så tröttnar man på pogrammet, det gör iaf jag! Sen så laga jag mat och sedan så var jag och Boni ute tills mormor&morfar kom,mamma och pappa ska åka till Göteborg och stanna där över en natt och komma hem imorgon kväll :) Så mormor och morfar ska då passa oss ;) Mormor håller på att göra kycklingsallad nu och dom har köpt sånna där baugetter och något annat bröd och dricka och allt myyys! Vi ska nog ha jättemysigt :D Frukosten har mormor också köpt till, och jag som älskar frukost med. Imon ska jag inte träna eller springa på löparträningen tror jag eftersom jag har ont. Och jag har blivit förskyld med..baaajs på det! Men Talang 2009 är idag och jag längtar, jag tycker det är jättekul att titta på..fast bara när det är underhållande såklart ;) Jag känner mig inte bra nu och ska nog vila lite ikväll istället för att göra massa grejor. Sedan efter maten ska jag nog ta kort med mobben, har ingen annan kamera, aså mina två andra är konstiga? och mammas och pappas är batteriet  slut så mobilen får det bli nu! Igår så fick vi lotter hem från matchen och jah min familj köpte 8 styckna och vi satt typ uppe till 10 igår kväll och hoppades att vi skulle vinna stort, men alla vann ett lottpaket som var det billigaste grejen, men vi vann iaf, mormor köpte dom sista men hon vann inte nu står det mellan den sista lotten som morfar ska skrapa och han har säkert turen med sig idag! ;D hoppas det iallafall. Mamma ska passa på att hitta en skinnjacka till mig i Göteborg och jag hoppas hon verkligen gör det med! :) Men ska inte skriva mer för idag men imon blir det ett nytt inlägg ;) Hoppas ni får en fortsatt bra dag och vet ni..ni är mycket värdefulla! :) Men bara för att jag ska ha lite kul så måste jag fråga vad ni ska göra idag! Kommentera och skriv det! Puss&kram från mig!


Match idag!

 

Hej! Måste skriva ett snabbt och kort blogginlägg idag, ska spela match och vi samlas 17.00 och johanna kommer och hämtar mig vid tjugo i typ. Men idag så hade vi idrott näst sista lektionen, orientering hade vi, ganska kul faktiskt! :)) Sen hade vi musik sista lektionen, vi öva på sången vi ska sjunga på skolavslutningen, den kommer nog bli superbra! Och håll tummarna för alla i mitt lag att vi ska vinna matchen och att vi ska äga ut rydboholm(stavning?) :D. Imon så ska jag ta det lugnt tror jag :) Talang imon med, hoppas det blir underhållande som det inte blev så mycket förra gången ;) Måste packa nu mina saker till matchen och föresten, newbody grejerna har kommit och vi ska hämta dom efter matchen, hoppas mamma köpte något till oss iaf. Men ha de bääst! // elliiiin

träningsvärk i hjärtat-eller brevid.


AFRIKANSKA TRUMMOR (L)


Goddagens! Idag så gick det både segt och fort i skolan, sluta 14.30 idag :)) Sedan så följde millan med mig hem, vi tänkte äta först så vi titta i alla skåpen vad vi hade för något ätbart. Men istället så var nästan all mat slut..Men vi bestämde oss för att göra pizza och låna 1 dl mjölk hos grannen, vi skulle göra degen först. Resultatet blev superduperbra säger jag bara! Godaste pizzan jag ätit iaf ;) Sedan så busringde vi till Olivias kompisar...och jag tror jag inte ska berätta vad vi gjorde då x)) Sen så gungade vi och sedan så skulle vi hoppa men jag hade jätteont i mitt hjärta så jag kunde inte iaf :/ Jag ville så gärna göra det men det gjorde för ont. Vi gick in och efter några minuter åkte millan hem..det gick supersnabbt tyckte jag! Nu har jag tråkigt och tänkte nu då blogga, för nu har man lite tid iallafall :D Sen ska jag ut och gå med snöggingen juhäänä och vi ska nog gå en ganska lång stund sen är det dags för lääxa :/ Engelska.. Sen ska jag lägga mig tidigt ikväll eftersom jag är skittrött idag! Ha en underbar solig kväll och ni är bääst!// din elin (L)

Bloggar sent :)


jag har brist på biiilder! :O

Go'kväll ni som är uppe :) Nu sitter jag vid datorn 9 på kvällen och skriver , men jag måste verkligen skriva idag. Igår så åkte Linnea hem på kvällen och det var trååkigt :( Vi hade superkul! Jag kan också berätta lite vad vi gjort :) Igår kl.09.00 som idag typ så skulle jag skriva blogg och jag skrev och skrev, men sen tryckte jag på en knapp så texten blev ''kursiv'' och det ville jag inte att det skulle se ut så jag tryckte flera gånger på knappen, sen så råka jag trycka nånstans så att hela texten raderades! åh, jag blev så arg då, och pappa sa till mig att stänga av precis när jag skulle skriva på nytt, så det blev då inget blogginlägg iaf..men nu ska jag verkligen inte vara så klumpig. Men ja Linnea kom kl. 17.05 till Borås och vi stog och väntade på henne, sen kom hon och vi kramades så mycket! Det var jätte längesen vi träffades faktiskt :) Ja ni som inte vet så har jag bott i Falun men flytta till Borås för typ 2 år sedan, Linnea var min bästa kompis och hon är det fortfarande men iaf så var vi tillsammans nästan varje dag i Falun, sen efter några månader sedan sen jag flyttade hälsa jag på min klass och var där i 2 dagar tror jag. Och sen dess har vi inte träffas, bara pratat i telefon och på datorn så det var så kul och träffas igen! Men vi åkte då hem och jag visa henne runt lite i vårat hus och jah vi hoppa såklart också:) Sen så hoppa vi så mycket att det blev kväll och hon&jag tänkte åka och titta på vår skola :D Vi gungade och snurrade och såklart prata vi mycket med! Sen så var det nattinatti för oss...Ne inte precis vi titta på film också prata vi jöttemycket tills klockan var ganska mycket :) Sen blev det Måndag och det var sista dagen ;( Men vi bestämde oss för att hoppa lite mer på morgonen och sedan så åt vi frukost, sen visste vi inte vad vi skulle göra så vi bestämde oss för att åka till Knallen :) Vi åkte buss dit typ vid 12.05 eller nåt. Vi åkte genom stan och sen så stannade bussen vid resecentrum och ja vi skulle ju inte hoppa av där...men då sa busschaffören ''Ni måste hoppa av nu'' och vi såg nog ut som två frågetecken, vi skulle inte till stan, det stog på tabellerna att bussen skulle till knalleland men så blev det inte..vi fick hoppa av och vi gick till stan istället, och vi bestämde oss att här kan vi vell vara istället då, men när vi kom dit så var allting stängt! ÅH, vi blev så sura typ att vi ringde mamma och fråga om stan var stängt hela dagen, och ja..det var det. Men Knalleland var öppet sa mamma och vi blev lite uppmuntrade då, men det gick ingen buss till knallen så vi fick alltså gå dit, det är inte så långt till knallen från stan men vi fick ganska ont i bena. Men vi kom tillslut in till knalleland och blev så nöjda :) Det var ganska bra att vi gick endå! :) Vi bestämde oss för att äta först, så vi gick in på ''Eat'' och åt, vi åt någon mat som hette ''TexMex' nästan som tacos. Och det kosta 100 kr för en person, men vet ni...man fick faktiskt ta hur mycket man ville och många gånger och tillochmed dricka ingick! :D Vi hade det så gött tillsammans och mysigt var det också. Vi gick typ in på alla affärer man kunde gå till ;) hähä. Men vi köpte inget, bara glass :) så vi tänkte köpa något iaf, så vi gick in på Cubus som vi inte gått till, där prova vi många mellan fina och konstiga tröjor x) Vi hitta tillslut två tröjor som vi köpte, sånna färgglada och så sköna var dom! :) Linnea tog en lila och jag rosa. Sen orka vi inte gå mer så vi bestämde oss för att åka buss hem. Men där hade vi otur med, det gick ingen buss till Målsryd! Vi träffa typ en gammal tant som prata mellan finska och svenska med oss och vi börja garva lite efter, hon lät så skojj! Men vi ringde också till mamma och fråga om hon kunde hämta oss men hon var och titta när Olivia spela match, så det gick inte men pappa kunde faktiskt hämta oss men vi fick typ vänta i 30 minuter till och för att tiden skulle gå så gick vi in på BR :D haha, vi hade kul där! Sen så ringde pappa oss och sa att han var på väg, men han skulle inte hämta oss i knalleland utan i stan, åh! Vet ni...jag tror ni fattar säkert, jo vi fick då gå tillbaka till stan (igen!) Vi var stendöda när vi var framme och åkte hem! Hjälp vad ont man fick aså! ;D När vi åkte hem så hoppa vi resten av dagen tills vi gick in och åt och visa våra tröjor, sen kom Linneas mamma men hon stanna kvar en ganska lång stund så vi hoppa lite till iaf. Men sen så var det dags att åka för dom och säga Hejdå. Vi kramades länge och sa typ hejdå 100 gånger x) Sen åkte hon iväg. Då efter hade jag tråkigt och saknade hon redan (L) Vet ni..dom har påsklov nu! haha. Lyckoostar vah? Jah jag skrev nog inte lite om våra dagar tillsammans utan allt tror jag xD haha. Men vi hade iaf jättekul! Idag 14/4 så har jag varit med juhääänäää och vi har hatt jätte sköjj och sen så träna vi! Men nu vill eller orkar jag inte skriva mer...GODNATT (L) //ääälin

Linnea kommer idag! :D


En bild jag tog på Habo- en bäck :)


Hejsansvejsan! :) Underbart väder idag (igen) , man bara älskar det! Idag så var jag i kyrkan, underbart var det måste jag säga! :) Min kusin sjöng solo också och det var så vackert. Idag så kommer Linnea från Falun till mig och jag längtar sööönder ;D Det ska bli superkul! Hon kommer typ om 2-3 timmar , vi ska hämta henne på tågstationen 17.04 sedan. Nu är jag hemma och ska bädda min säng snart x) Har laddat upp med mycket grejer hon&jag ska göra faktiskt. Efter bäddningen så ska jag hoppa studsmatta med Olivia och hennes kompis Martina som är här, haha. Jag ska nog äga ut dom på vem som hoppar på rumpa längst ;D Hoppas ni har det lika bra som mig och underbart väder med! Hinner inte skriva mer nu...jag skriver mer imon! Ha de bääst//www.beeergs.blogg.se


Vår/sommarkänsla




                                                                          www.beeergs.blogg.se


GLAD PÅSK



 GLAD PÅSK
på er alla! :) aså min morgon är inte slut än men halva morgonen har jag varit helt konstig? Jag vakna typ 7.00 av all värme i mitt rum och täcket låg hullerombuller (igen) Jag gick upp och sms:a Benny om vilken tid löparträningen börja,sen gick jag ner för att äta frukost för jag skulle ju träna sen. Jo jag tog en rejääl frukost måste jag säga för att orka springa i 1 timme kanske ;) Men sen när jag ätit färdigt så sms:ar Benny och säger att det inte är någon träning, okej alla kanske fattar, ni tänker såhär ''Men Elin det är ju Påskafton'' Ja jag kom på det sen men mamma och pappa hade kollat på hemsidan igår kväll och det stog att det var löparträning idag men så var det inte, och det värsta var att jag väckte Benny x)) så pinsamt var de.. Så nu sitter jag här färdig men frukosten och de oså ska vi inte träna endå, åh jag blir så arg på mig själv, att jag inte sov mera!! Men jag tänker springa själv idag istället, kanske upp till slätthult eller vid Engvallen, jag vet inte :) Som ni läste igår så ska ju jag har godis/fika förbud i 2 år och jag bestämde mig för att jag ska ha fika förbud i 1 år och godis förbud i 2 år ;) Mamma sa också att glass och tårta hörde inte till till fika(det gör det igentligen) för på sommaren hör ju faktiskt glass till för det. Men det värsta är att jag har börjat idag och får inget godis eller fika :/ Jag kommer nog sakna det tror jag endå...Men nu istället för att träna på morgonen ska jag hoppa studsmatta och spela WII med Jonathan :)) Sedan på eftermiddagen typ ska jag ut och springa tror jag ;) glad påsk önskar jaag eer♥


10/4-09 - Långfredag


Godmorgon, vakna kvart i 9 idag och såg ut som ett troll..Ja mitt hår stog rakt upp och mitt ansikte var helt onormalt x) haha. Och mitt täcke låg på snedden och alla mina kuddar på golvet. Jag sover nog jättegott på natten ;) Men iallafall, jag gick och åt frukost, steckte två ägg med två mackor, sen te drack jag med, jag måste ha te på morgonen ibland, det är så gott! :) Jag gick direkt upp till mitt rum och satte på datorn och gick in på bilddagboken och prata på msn. Och det gör jag fortfarande. Idag så ska jag vara med Sara P :D Vi ska vara hos mig och inte göra någonting, haha. Jag ville vara hos hene för jag tycker vi har så tråkigt här hemma ;) men nu ska vi vara hos mig och jag hoppas vi hittar på något kul :) Ska göra igoning mig snart innan hon kommer. Jag ska också ut och springa idag och jah det hinner jag nog eftersom det är ''lång''fredag. Då hinner man nog med det mesta tror jag ;) Imon ska vi spela match tror jag :P Och då skulle vi spela hemma. Eller det är jag kanske som bara tror det, ska nog kolla våran hemsida så det verkligen är sant ;) Sen är det ju PÅSK imon med, och ja tror det blir ganska mycket godis ;) Och vet ni, aså detta låter kanske omöjligt för mig men jag ska sluta med fika och godis i 2 år xD och då efter jag klarat det så ska jag få en systemkamera ! ;D SÅ BRA VA? ;D eller kanske ska fråga om vi får åka utomlands till Afrika kanske?! haha , ja tror att jag klarar det eftersom jag vill så gärna ha en systemkamera! Önska mig lycka till för detta ska jag göra :D Men nu ska jag göra igoning mig och sedan ska vi skjusa Olivia till Martina, Saras syster och på vägen tillbaka tar vi med oss Sara, så Sara är hos oss och Olivia är hos dom;D Hade bäst ! // elinmariaberg


Hooome ;D

Goddag ! :) Nu är jag äntligen hemma, eller jag kom hem igår :)) hehe. Men aså jag orka inte skriva igår för min data hackade sönder och jag var väldigt trött efter. Jag har ungefär 100 bilder från lägret och jag tror ni inte orkar bläddra ner hela bloggen för att se dom så jag tipsar om att ni går in på bilddagboken.se och söker på eliinmariaberg och tittar på bilderna där istället x) Men iaf, jag har hatt det hur underbart det någonsin kan bli! Ni som inte var med, ni har missat en hel del! Älskar verkligen gemenskapen där :) Man fick lära känna så många nya och några man redan pratat med men har fått till kontakten ännu mer:) Men jag tror jag inte kan berätta alla dagar nu för det orkar jag inte, det är faktiskt sant! Men när ni sett på bilderna på min bdb så tror jag ni förstår alla dagarna ;) Idag ska jag packa och ta det lugnt. Jag är helt slut efter allt. Och jag måste faktiskt erkänna att jag gillar att packa men tycker inte om att packa upp, så ibland brukar packningen stå i flera dagar men jag orkar inte se att det står massa packning överallt så jag tar det nog idag! ;) Snart är det påsk och jag måste ha lite påsk i mitt rum så jag ska nog fixa det idag, rita och pyssla lite, det blir nog kul! Vet ni, just nu är jag super lycklig! :D Jag älskar livet just nu. Ni får ha de hur bra som helst idag och bara njuta av hela dagen! Tycker om er alla//beeergs

Kan ju lägga upp en bild jag tog vid sjön Vättern :)



Och en jag tog på ett träd, zooma in mossan och där nertill blev det suddigt:



SOMMAR (L)


Dagen är inne! ;)


Go'eftermiddag! :) Idag var det sista skoldagen då. Vi titta på film första lektionen och den var inte så bra, tyckte jag iaf :) Sedan rast, fyyh..vi stanna inne nästan hela rasten för att det var så kallt! :S Sedan så åkte vi iväg till slöjden :) Och det var ganska roligt, sydde på min ödla och den blev inte bra tyckte jag ;) Men kanske blir den bra endå, den är ju inte klar än ;) Jah jag hade inte tränat på glosorna och texten på Torsdagen så vi skulle ju ha läxförhör sista lektionen men jag träna lite innan och jah, det gick ganska bra.. hade 2 fel x) Efter det körde vi någon lek där ett av borden gissa och om man gissa fel hade man inga fler gissningar, aså den gången, och om man hade rätt så fick man gå tidigare ;) Och vi fick gå typ vid fem i 1 ;) Vi sluta 1 så det var inte så mycket tidigare så jag väntade på Isa och sedan fick dom gå och vi gick till min systers avdelning eller vad ska man säga ? x) Hon sluta t.o.m senare än oss det tog jätte lång tid för dom att sluta, och förlåt Isa att du fick vänta! Sedan gick jag hem och satte mig vid datan ;) Min dator är helt knäpp?! jag fattar inte bara jag ska skriva så blir det fel den haaaackar :O Måste be pappa kolla på det, men jag satte mig vid pappas dator istället så jag kan skriva i bloggen iaf ;) Detta är sista dagen nu då och ni får se nästa blogginlägg på Onsdag, förlåt...jag kom på att jag sagt det typ 100 gånger nu på bloggen xD Men så ni vet det.. Nu ska jag packa det sista och om några timmar åker jag :))) Mamma skulle köpa lite Cashewnötter till mig på vägen dit ;) hiihi. Men jah ni får ha ett superduper bra påsklov och ni som kollar in min blogg ni får ha ett ennu bättre påsklov ;D haha. HA DET BÄST ♥ // beeergs®

Snart bar det iväg!

Go'kväll! Idag har det gått fort så det är därför jag inte skrivit på dagen. Först var det skola då, vi hade inte musik sista lektionen för musikläraren var sjuk..så vi gjorde påskpyssel igen! :) Före det så hade vi gympa. Och då var vi ute i det fina vädret, vi spela brännboll! JÄTTEKUL :)) Sen gick jag hem och tog lite mat i mig och en chokladboll, ja jag kom inte ihåg vad jag gjorde hemma medans jag väntade på johanna. Jag titta på TV och jah det var det enda typ ;) Men sedan så gjorde jag mig klar för fotbollsträningen och Johanna kom och vi cykla till Engvallen. Där var vi då själva först sedan kom Bec :) Vi körde en grej vi gjorde på musiken för några veckor sedan ;) Det var ganska kul! Sedan började det och jah det var vell sådär att träna idag, det var en konstig träning rättade sagt, jag vet inte varför men det kändes så för mig. Nu har jag kommit hem och har ätit och duschat :) Nu står jag i mammas&pappas rum och packar ner mina kläder tills imon, vi åker ju imon! jippe:)) Ska sedan sova gott inatt är helt slut!! Men ha en fortsatt bra kväll och sista blogginlägget imon då, men jag bloggar ju om allt på Onsdag! ;) Kram//beeergs

Isa (L) Elin ;)

Hejsan! Jag beklagar att jag inte skrev igår men datan gick inte igång :S Men jag gjorde inte så mycket igår så jag behöver nog inte berätta, jag var med Juhännä iaf ;) Men idag var det då Onsdag och Isa och jag skulle vara. Ja i skolan så hade vi vanliga tråkiga lektioner och sedan Bild sist, vi gjorde påskpyssel, ganska roligt faktiskt! Sedan så följde Isa med mig hem :)) Vi åt först glass med kolasås och en dubbelmacka. Vi satt i det fina vårvädret! Härligt är det ute nu. Sedan så hoppa vi lite studsmatta och gjorde lite mer grejer, aså jag säger bara, jag tror nog Isa inte hade det så roligt, nästa gång är vi faktiskt hos dig! För hos mig är det bara skit tråkigt x) Men Isa hon är rolig och vara med (L) Nu har Isa åkt hem :( Tråkigt har jag det nu, haha. Ikväll ska jag börja packa för HABO lägret som jag och Olivia & Pappa åker till på fredag så det är inte så många dagar kvar :S men jag tror jag klarar av det. Så ni kommer inte få se några blogginlägg för en på Onsdag :/ Jag kommer sakna bloggen skitmycket!!;D Ska börja packa redan nu har jag bestämt mig :) Så kan jag ta det lugnare senare ikväll. bra va? Ha det bäst! // elin:)