världens bästa namnsdag.




ja, idag har det nämligen varit min namnsdag!även om man har namnsdag idag har man blivit firad till max! ja det är bara för att min familj är underbar! dagen har varit väldigt lyckad. nu känner jag bara för att slänga mig i sängen o läsa. myys. imorn har jag inga planer mer än att vi ska plocka blåbär, känns som det nästan inte är någon idé eftersom mina systrar kom hem med blåbär som dom plockade idag. men vi får väl se, någonting gör jag imorgon hoppas jag iallafall, har också en sak som ska göras. men det får jag spara till senare, håll ut! önskar er en lyckad dag imorn så ses vi säkert imorn också! godnatt vänner. kram!


detta har jag haft på mig idag o jobbat gärnet! eller?

springer ut.

nu springer jag ut som jag inte gjort på länge pågrund av mitt knä. men nu känns det som smärtan försvunnit o jag kan glatt springa ut i det halvfina vädret nu! hade bra så länge, puss.

ni är underbara!















jag avskyr regn ibland..


elin,lisa,lina & olivia
ibland avskyr jag regn.. iallafall nu. i hela 2 dagar har det regnat ständigt. jag tycker själv det är jättemysigt med regn, men nu är regnet mer kallt o hårt. man vill inte vara ute, men under dessa dagar hinner man med mycket endå. har haft lina här under natten samtidigt som olivia kom inte o sov med oss i mitt lilla hus. inte så många timmars sömn men vi har orkat upp idag o gjort en hel del endå! varit o ätit på golden,kollat i butiker,köpt godis, självklart kunde vi inte göra så mycket eftersom kalla regnet bara smattrade på en när man bara gick ut men vi hade kul endå tyckte jag, tack tjejer för dessa dagar, ni är underbara! har tatt lite kort också, har nästan ingen ork att sitta här en liten stund till eftersom jag har tillbringat senaste halvtimmen på att skicka in bilder till GTs tävling. min mamma tipsa det för mig ikväll o jag gick upp hit o skicka in direkt. tävlingen avslutas den 15 augusti o´så avgörs det vem som vinner. o höjdpunkten då.. 5000 kr! ja .. inte så dumt faktiskt. så jag skicka in en massvis med bilder o nu är det bara o hålla tummarna på det! nu ska jag ner o äta en skål fil. förlåt vänner för att jag är ganska dålig på att uppdat. mig men man har inte sån blogglust just nu känner jag .. kommer väl snart igen hoppas jag, ni får förhoppningsvis bilderna imorn, men en kan jag bjuda på som jag bara älskar! hade bäst! kram.

dagar går fort..

underbara dagar har gått o jag har ännu mer bilder att ladda upp, vilket är positivt! i förrgårr va jag som sagt hos kära mormor&morfar med olivia. efter en stund bestämde vi oss för att vi skulle stanna över en natt. vi hade så mysigt ihop, även om vädret inte höll så blev det trotsallt fint väder nästa dag, då hann vi med mycket! idag har jag inte gjort mer än att hjälpt till här hemma,städat rummet,solat,njutit o varit i knallen. mysigt det med, fick hem mig lite småsaker som två par örhängen,deo,spännen,rengöring,lösnaglar (nödvändigt?) .. ja lite mer va det säkert,men vilket är små saker enligt mig.. just nu är jag inne o letar efter något fynd på ett par oäkta dr. martens eller nåt liknande.. dom är ju bara så sjukt snygga! har man tur ikväll så blir det ett riktigt kap på ett par sånna eller något annat, vi får väl hoppas! nu ska jag leta vidare så får ni fortsätta kolla på lite bilder från dagarna som gått .. kram på er!





















regn regn o mera regn.

hur tråkigt kan en dag bli? regn HELA dagen o det kommer säkert fortsätta resten av dagen. tur att man åkt hem till mormor&morfar. där blir alltid regniga dagar mysiga o roliga .. vet inte, vi ska nog hitta på något snart, för regniga dagar behöver ju alltid inte vara att sitta vid tvn,datorn,sova hela dagen? ne, jag får komma på något som får oss att piggna till! ni kanske har några tips? kommentera isåfall! nu ska jag återgå till att klura ut vad vi kan göra. ha en fortsatt bra dag trots vädret, man får iallafall mysa som är ett av det bästa som finns. (enligt mig) kram!


?

nån som vet hur man lägger in en rörelsebild från photoscape? försökt men det blir bara en enda bild. om ni vet så säg bara till! kram.

kusinvitamin.















liseberg.








jag o morfar på bild som mamma fånga uppe vid kanonen!





nånstans däruppe är jag!

jag i randig t-shirt.







barnsligt kul.

nu kommer bilderna från i fredags när jag va med min vän tessan! enjoy.


















ang. kommentarerna!

jag måste bara säga att jag blir så uppmuntrad av alla söta kommentarer jag fått dom senaste dagarna! jag har lust o skriva ett långt brev till vissa av er, sen blir man så överraskad av att andra som man inte tror kollar på ens blogg o kommenterar, det är det som är så kul med kommentarer! sen vill jag bara säga att du som kommentera ett inlägg för några dagar sen (vill inte lämna ut för mycket eftersom jag inte känner dig, det känns bäst så!) den kommentaren värmde verkligen mitt hjärta. att få veta att en sån som du läser min blogg, det är ju så kul! tack så hemskt mycket. o ni andras kommentarer, ni ska bara veta att humöret höjs direkt, även om det är en kommentar så gör det det, jag lovar! ville bara säga det så ni inte tror att dom betyder för det gör dom verkligen! pusss.

dagens.


DEL 2.

























jag tycker ärligt talat det ser ut som amanda hoppar från ett höghus, kolla lite nogrannare så ser du!






















tillbaka.

är tillbaka efter 3 underbara dagar. liseberg, alideberg med lina + övernattning & övernattning med hilda. helbra dagar helt enkelt! just nu är jag en aning trött o sugen på fil. vet inte om jag har ork att sitta o ladda upp alla bilder jag lovat, inte idag, men en ledig dag imorn om inte vädret är för bra så lägger jag in lite bilder! men man kan ju heller inte hoppas på dåligt väder imorn. men ni förstår nog, om det är dåligt väder. bloggning förhoppningsvis! hoppas ni har haft det lika bra som jag! ikväll får jag nog städa upp mitt rum efter allt o slappna av , sen får vi se om någonting annat kommer imellan! happiiness.

en dag med tessan.

eftermiddagen har spenderats med tessan i dalsjö. barnsligt kul! både, bad, sol (?), lek o skratt. det gillar vi! vi hann med ovanligt mycket endå. ah, ett minne. tack för dagen vännen! den va bäst. nu sitter jag här o behöver något mer i mig en fil, så ska snart ner i köket igen. föresten, kosterbilderna får vänta.. jag fick ändra mitt inlägg pågrund av att jag skrev att del 2 skulle komma iförrgårr, så blev det inte. eftersom det är så underbart väder så är jag inte inne för tillfället. men hoppas ni förstår! har bilder från idag med som kanske kommer imorn. varför ett kanske? jo, imorn befinner jag mig i liseberg med nära o kära, kommer bli riktigt kul. hoppas bara vädret håller, för det måste det! nu måste jag ner i köket o ta mig något. ni får ha de bäst så länge, så hörs vi när jag är här igen! puss.


kär i jordgubbar.

imorse åkte mamma o olivia o plocka jordgubbar i dalsjöfors. hem fick dom med 8 liter jordgubbar i en stor hink. gissa hur glad man blev! just nu är min mage uppsvullen av alla jordgubbar känns det som, jag är kär o kommer frossa av dessa tills dom tar slut. m-m-m.



lovley.

hejj sunshines! vill bara säga hur glad jag blev för er som kommentera inlägget om "ny blogg". eftersom många skrev att ha kvar den så gör jag faktiskt det! gör väl om lite design o så .. har tröttnat lite men vi får se. tack att ni kommentera, annars skulle jag velat om det här ett bra tag till. nu kommer resten av alla awsoome bilder från koster! tänkte faktiskt ladda in dom igår, men bara för att det är några snubbar här som gräver så kom dom tydligen åt telekablen, så varken tvn,telefonerna eller datorn funka igår. men idag fixade dom det så nu är det igång igen! hoppas ni fortfarande mår bra vänner! jag mår som jag alltid brukar på sommaren. njut av bilderna nu! happiness.




















del 2 kommer om någon dag!


EN NY?

funderar på att ta bort bloggen o göra en nyare .. kolla igenom några inlägg som jag lagt in för typ 1 år sedan för en stund, ALLT har verkligen förändrats. men vet inte riktigt än, kanske vore kul om man skulle haft den kvar endå eftersom det är kul o kolla på allt gammalt men endå göra en nyare, vad tycker ni? ni får gärna kommentera, uppskattas! eftersom jag är så velig. det är bara att det värsta är att få till designen igen, jag ska nog ha samma header endå, ah, nu märker ni att jag är velig. haha, bäst att jag inte skriver mer så får ni ta över genom att kommentera vad ni tycker. puusss.

homiiie.

I'M HOME. jag saknar det redan .. men på något sätt njuter jag av att vara hemma igen, efter två underbara veckor. tack för allt! för en-två timmar sen packade jag upp hela röjet o jag är äntligen klar, alltså man blir så hemmablind ibland, bara man kommer hem igen så blir man alltid stolt över att man bor just här, vårat lilla hus i en liten by .. charmigt på något sätt. har många fler bilder jag inte lagt in nu den senaste veckan på koster. dom kommer någon dag, om det blir så varmt som idag hela veckan tillbringar jag hellre dagen ute än inne faktiskt, men bilderna kommer! imorn vet jag inte vad som händer, ska antagligen till stranden! puss.


efter regn kommer solsken..




dagen började med regn o slutade med blå himmel o sol, hur bra har man?! dagen har spenderats mest med familjen på nordkoster när vi vandra runt på olika ställen, det som va vackrast va ju endå utsikten! alltså såå sämst att jag inte tog med kameran ni skulle bara anat hur FIINT det var .. men ja, hoppas vi åker dit innan lördag för då ska vi hem! men tog faktiskt med mig kameran i förrgår när vi satt på klipporna o utsikt över havet o alla båtar o satt o fikade, underbart! tänkte slänga in dom sen ska jag ut igen, måste passa på, för vem vet? det kanske är spöregn imorn .. men vi har iallafall haft tur med vädret, verkligen! hoppas ni mår bra där hemma o snart åker jag hem om ytterst några dagar .. känns skönt att träffa alla igen efter dessa veckor men ja, kommer sakna koster också för den delen, det är ju mitt lilla smultronställe! fortsätt njut! kärlek.




















kosterkärlek.

nu kommer fler pic's från koster .. har sett att jag fått några kommentarer, jättekul! jag kan säga att jag inte hinner att svara på alla o så.. men ni vet nog vad jag skulle svarat hoppas jag, saknar så många nu!
som ni märker så är vissa av bilderna jag lägger in oredigerade, det är bara för att det tar extra lång tid här o redigera, + att jag inte har mitt redigeringpogram här .. sen vill man ju inte sitta här extra nu när vädret är perfekt, så hoppas det går bra endå vänner! ha det bääääst.













om ni undrar är det ingen speciell dag jag tagit alla kort utan det är från dagarna här på koster!








dagens.
linne - nelly.
shorts - kapph.
flippflopps - ?