me&clock!

pic's on me & my lovely clock!


mysiga jag, haha.


oh, alltså gissa vem som blev lycklig idag? självaste jag, eller jag är lycklig för mer än detta men ja blev iaf glad! fick denna triwa klocka av frida idag, alltså hon har typ aldrig använt den så hon gav den till mig, idag, o jag som tänkte..ah, en sån klocka, den kan man ju drömma om, men nu har jag fått en, av min älskade kusin! världens bästa frida, världens bästa klocka, TACK!


slödag.

slödag. men endå inte. i förmiddags va jag i kyrkan, o vet ni? jag träffa min kusin frida där & hennes kille! ja, dom har varit i Borås i helgen, jag har saknat dom så mkt nu när vi inte träffas så ofta..men ah, vad säger man, jag blev häpen när detta hände, alltså efter den underbara kvällen igår så har allting gått såå bra denna dagen, ja, jag förstår inte själv..haha. glädje,klocka,mys & ah, en riktigt bra dag idag enligt mig faktiskt! har också några bilder jag slänger in nu på kvällen. :) hur har er dag varit? lika bra som min, ja det måste det varit! nu ska jag lägga mig o vila o samtidigt läsa en riktigt bra bok jag fått låna av en i min släkt, "när ingen ser oss" ah, jag fastna för den direkt o jag läser den varje dag nu, riktigt bra bok! ha en underbar kväll. o njut av den! ni är vackra människor, ville bara säga det, för det är sant! kram.


dagens outfit igårkväll. förlåt för suddet i ansiktet men va faktiskt inte beredd på att kameran tog så mitt ansikte såg lite fel ut. haha.

liiiike.

lite närmare på mina märken på adidasväskan.
NGmärket (NY GENERATION)

ilovemylord!


grymt!


g a l e n

detta underbart vackra brev fick jag av johanna i torsdags? jag tror det va det, men ja, jag kan inte beskriva hur fint det va, TACK ÄLSKADE DU!

frisyren. haha, väldigt tråkig..men så blev det faktiskt efter kvällen igår, då undrar ni nog vad vi har gjort.

what a night.

samma rubrik som johanna. what a night.
A L L T I D  V I , A L L T I D .



DEL 2









skön bild!


förlåt, men jag kom just på att bilderna är blandade i min mapp. haha, ni får stå ut med det! ;)

frukosten igen.




vi kolla också lite ishockey med!


loveyou.

DEL 1

nu lägger jag ut hälften av bilderna. nu måste det gå. haha!

jessiiie. :)

myys.

tog i sportmotivet så bilderna blir ju inte helt klara.

alltså ärligt talat. där vi sov va i klubbstugan i alingsås o jag måste bara säga att pokalerna va typ tusen st. som stog på hyllorna. ah, det är imponerande!


gooodis

haha, älska bilden!

söta du!

love

tog båda bilderna för jag tyckte dom va så sjukt fina!











jessie!


så grejt bild!

grymma becci!



söta amelia.

DEL 1

yääs. kamera batterierna är nästan klara men när jag satte i dom så funka kameran så nu kan jag lägga in alla bilder från helgen i alingsås!:) + att ni får en outfit också. kan det bli bättre? kanske. ENYOY!


ja, jag får vell börja med en bild på mig själv. haha.



söta amelia!

ihihi.


JAG ÄR LEDSEN. MEN DATORN ÄR HUR SEG SOM HELST JUST NU O HACKAR SÅ BILDERNA KOMMER INTE FRAM. KOMMER MER IMORN HOPPAS JAG, OM DEN FUNKAR! JUST NU FÅR DET BLI DOM HÄR FÅ BILDERNA. T Y V Ä R R!


loveyou!

hallå friends! förlåt för att jag inte skrev någonting igår, eller ah, va inte så mkt att säga faktiskt om dagen igår. ;) vilken underbar dag idag, ah, det har den verkligen varit. först en ganska seg men endå bra skoldag & sen mys med johanna p. inne i hennes beautiful room! åh, det va så fint, ja, hon har fått ett nytt rum o jag kan säga att det va bättre än väntat, så mysigt! o ett riktigt riktigt stort tack för denna kväll med dig vännen, prat,skratt, (kassler) haha, jag skrattar redan nu,mat o mys. tack! på lördag blir det tjejkväll hos denna underbara johanna, o det ser jag fram emot, vi har redan planerat hon o jag. :) ja, just nu då..så är jag lite nervös..jag hittar inte min SO-mapp som jag måste ha här o nu, jag har p.r.o.v imorn?! ja, o jag har inte övat något nästan, eller ja, lite men endå, jag hittar den inte, haha. men den måste ju vara någonstans iaf. så ja, snart så har jag letat i hela huset o då måste jag ju hitta den så, önska mig goodluck! ;) men nu har jag inte tid att skriva mer. ja, tiderna nu för tiden har man ingen tid alls till det man vill. kram!

M O D E .

enligt mig!








den här bilden kanske inte hör till men ja, jag tyckte denna bild va så vaker på denna modellen.

äter..

vi tar en bild på mina underbara två vänner. så fin bild, så fina människor.

bloggar senare. kram på er!

fastnat.

jag har verkligen fastnat för dessa saker. så snyggt!


ett bord typ.


radio. åh, iloveit.

minitv.

USBspelare.

bilder.

bilder från dagen! förlåt för dålig uppdat. men denna dagen behövde jag verkligen. imorn är jag där. då är jag frisk, ipromise! så nu ska jag ta en kopp te o läsa min bok. här kommer bilder, ha en underbar kväll. / elin. 


gjorde denna fläta med mitt eget hår idag. ja, såhär blev det, men det va svårare än jag trodde med att sätta fst den, haha. :)

nu kommer bilder på mina presenter som jag fick igår. som sagt, riktigt nöjd! :)
vita,gråa&svarta trosor, riktigt söta. av mormor! 

min ursköna nattskjorta som jag fick av mormor också, åh, den är verkligen jag!

ett lila ljus (syns inte på bilden tyvär men det är typ mörklila) + en skiffelstenplatta som den stog på. fick av farmor. tack!:)

- dom bruna runda godisarna - i små askar som jag fick i samband med ljuset o "plattan", hihi. dom är riktigt mums!

detta fina kort som jag fick av kusinamanda, tack vännen!

alltså denna gillade jag riktigt mkt. fick den av fam.s. jo, det är faktiskt typ som en fotoram fast i ett nyckelringsformat istället, 143 bilder kan man ladda upp o bilderna ser faktiskt bra ut på displayen, den ska jag verkligen ha på min nyckelring i skolan, då har man ngt o göra på lektionerna..;)

fokus på dom vinröda örhängerna! fick dom här örhängerna o dom där bakom av amanda också, så söta! o dom rosetterna hade jag faktiskt tittat på förut. o nu har jag dom! hihi. tack!♥

fokus på rosetterna!

presentkort på nästan allt i stan! 100 :-. kom faktiskt inte ihåg vem jag fick det av, tror det va fam.b., men tack iallafall!:) o så kan jag också berätta att jag fick 420 :- till med. wiihoo.

o dom här söta ljuslykterna som jag fick av fam.b., dom står redan framme vid fönstret!:)

slänger in några bilder på dagens outfit medans jag håller på! så här har ni den.


det va det sötaste!


sista dagen..

oh det får det faktiskt bli tycker jag, nu räcker det med sjukdomar från mig. ja, jag är hemma idag, både mamma & jag ville det, o det va nog bäst för jag måste verkligen vila idag, fast jag tänkte, ah, i helgen blir det säkert lugnt o jag kan kurera mig o va frisk, men nej. först cup direkt på fredagen efter skolan,fullt upp med kalas & ja, jag har inte hunnit vila mig o jag som ville så gärna åka till skolan idag, vara frisk. så det va faktiskt det rätta beslutet att vara hemma, för jag vill verkligen inte smitta mina underbara vänner, det vill ju ingen, o kanske också känns konstigt o vara i skolan o inte må bra fortfarande, ja, så jag ska verkligen vila o ta det riktigt lugnt idag, det ska jag verkligen, o + att det här får bli sista sjukdagen på det här året, ja, jag tänkte..ja, skönt det skulle va att vara sjuk snart, o så blev man det..men efter några dagar o det sitter kvar så orkar man inte..man vill vara pigg&glad! ska snart ta en kopp te igen tänkte jag, jag får dricka mkt idag. men jag önskar mina läsare en underbar dag o inga sjukdomar hos er hoppas jag, ni är värdefulla! kram.


det får bli en bild på dom här saknade personerna. frida&daniel, saknar er så mkt!

frisk,

ja tack! åh, ja, jag är fortfarande inte helfrisk o hostar som bara den så nej..den är inte över. ni undrar säkert nu hur vi hade det i helgen, alingsås cup. jo, det va faktiskt grymt bortsett från att jag inte mådde bra, men vet ni? om inte jag skulle hatt mina tjejer i laget som gör mig så glad skulle jag nästan sovit hela helgen, men dom höll mig uppe. åh, ni gör mig verkligen glad! o alla saker vi gjort, stan,fotboll,skrik,fotografering,mys o åter mys. det höll mig vid liv kan man säga, haha. :) just nu orkar jag faktiskt inte berätta alla detaljer som vi gjort, det blir en väldigt text + att det tar tid..men ja, ni förstår nog nästan vad vi gjort eftersom det va grymt kul!:) igår åkte jag faktiskt hem endå tidigare, hann se en match tjejerna spela sen fick jag skjuts hem av annies pappa, tack så hemskt mkt! det va nog bäst så, för annars skulle jag inte ens gått upp ur sängen idag. men på tal om idag, gick inte till kyrkan för att jag skulle kurera mig tills eftermiddagen, ja, här har det varit kalas. synd, för jag ville dit, det va ungdomarna som skulle hålla i det i kyrkan idag men ah, nästa vecka!:) tiden före kalaset tillbringades i mitt hus, städning, promenad o ja, göra igoning. som sagt, vi har hatt kalas här idag, både för mig o olivia och mamma. haha, låter kaos men det va så roligt! fick så mkt fina saker, precis sånt jag vill ha o blev väldigt nöjd. lägger in bilder ngn dag, promise. :) nu är jag nästan helt slut o ska snart ta mig ngt litet o äta, sen ska jag lägga  mig i tid tänkte jag, för jag ska vara frisk imorn, det ska jag verkligen! håll tummarna. ja, jag har faktiskt tagit väldigt många kort från cupen så kameran har kommit till användning, men som otur va så tog batteriet slut på igår på morgonen så det är från i fredags, + att jag måste köpa laddningsbara batterier istället för vanliga, dom tar slut så fort. så tyvärr kan jag inte ladda upp bilderna idag, dom kommer i veckan, när jag köpt!:) men har faktiskt några på mobilen så dom kan jag vell slänga in om ni vill? ja, några får det bli. nu avslutar jag här o önskar er en underbar fortsatt bra kväll. kram på er!

lite bilder från skolan i fredags bara!:)

yääy.

ni är grymma!


nu kommer lite bilder från cupen!



byggplaståkning igår.




söta annie!:)

haha.

underbara johanna. + att hon fyller år imorn, wiiihoo.

en snabb bild jag tog idag, haha. pröva o sminka mig lite överdrivet innan jag helt fixa igoning mig, ja, man ser inte klok ut, haha.

mys!

godnatt vänner, haha. vad ska man säga, kl.är 00.33 just nu o alla vi tjejer kollar någon film. har aldrig kollat på den men den är inte bra. så både johanna o jag bloggar på mobilena, haha.:) laget va grymt idag, det blev några matcher ändå ikväll. så vi kom hem typ tid halv 11 o har inte ätit en riktig kvällsmat faktiskt, men imorn ska våra tränare åka tidigt på morgonen o handla till oss o vi har nästan hela dagen på oss att göra någonting kul, vi har bestämt att alla tjejer åker till stan, yääs. åh, det kommer verkligen bli mys. sen då som sagt på kvällen så blir det matcher på kvällen men är som sagt osäker på om jag ska vara med. jaja, vi får se!:) nu ska vi flesta göra igoning oss o mysa tills vi sommar. sov så gott lärare. godnatt kramar från mig!

snyggt?



haha, trodde ni på det? ja, det ser ganska verkligt ut men jag lovar, det är bara en pärla jag satte på imorse för att se hur det skulle se ut om jag verkligen hade piercat mig, haha. ja, skulle jag passa i det? det är frågan.

alingsås cup.

ja, angånde alingsås cup. såhär är det. jag är inte hel frisk än o kan ju vara med på alingsås cup, men undantaget är att jag inte får/o orkar inte spela, men jag vill ju titta på o fotografera o verkligen umgås med tjejerna, det vill jag verkligen. så jag smsa faktiskt benny (tränare) o fråga om jag fick följa med på alingsås cupen ändå o lite till. svaret va: självklart! om jag blev glad! men han sa också att jag skulle i nödfall, eller nödfall o nödfall men iaf att jag skulle kunna stå en match om jag blev bättre på dagen imorn, men så va det ju så att jag har faktiskt frågat ellen f. olivias kompis om jag fick åka med hem för dom spelar bara imorn o sover inte över inatt så dom skulle åka vid halv.4 eller framåt 6. om dom gick vidare, åh då kan jag ju åka hem..men så är det så att dom första matcherna börjar typ vid halv.7 eller nåt på kvällen o då om jag åker hem så kan jag ju inte titta på mitt lag, så han gav också förslaget att stanna med oss o åka hem på natten, alltså kommer jag hem vid 00.00 som sagt, ja, jag vet inte vad jag ska göra. men jag får ju också se hur jag känner, om jag känner att jag orkar vara med o titta till natten så gör jag det men om jag fortfarande inte mår bra o det är bättre att åka hem så åker jag hem. så ja, imorn får vi se hur det blir då. :) men jag blev iaf glad att jag fick följa med endå! så det blir nog några bilder om inte jag har en sån otur att batteriet tar slut, men nej, så får jag inte tänka, det kommer inte ta slut! skoldagen idag va vell sådär..jag är ju inte helfrisk så det va inte en sån skön skoldag för mig idag faktiskt. nu får jag avsluta här för jag måste verkligen packa, snart åker vi. halv.5 hämtar annie mig o ah, jag har inte ens packat än så jag måste verkligen göra det..haha, typiskt en "elingrej". haha. ha en underbar helg nu så får vi vell se när nästa inlägg blir! kram på er.

bilder från igårkväll!

haha. jo, några bilder från igårkväll blev det också! oseriösa. iaf på mig! ;)

men denna är fin tycker jag, inte oseriös! :)




my room

my lovely room. yäs, nu har ni bilder inne i min friggebod. passade på igår, när jag ändå hade städat o det va ganska fint efter så passade jag på att ta fram kameran o ta, så här har ni mitt rum. E N Y O Y !


min cube.

mitt rum nu då!



skrivbord.

glömde mina andra två presenter som jag fick av johanna&mamma. jag la ju in bilder från detta inlägg på alla mina presenter jag fick o glömde dom här två, dom här underbara två "kronljuslyktor" eller vad det kallas för. men det va verkligen så fint, o passade perfekt i mitt rum, tack johanna!:)

o denna skojpresent jag fick på morgonen. ja, ni som inte vet så är detta nästan det bästa naturgodiset ever o dom kallas paranötter, åh dom är underbara, o + att dom är nyttigare än dom i affären. för domhär köpte mamma lite dyrare..haha. jag bara skratta när jag fick detta!

igår. skrev brev till vårat fadderbarn i afrika, o ilove afrika, som ni vet. o nu är jag också klar med brevet, o vet ni, jag ska ge en av mina kuber till honom, för han fyller år i februari o då förtjänar han den mer än jag, men som jag skrev, du är värd mer än denna, kom ihåg det!




mina vackra systrar! + att olivia fyller år imorn, grattis till henne!:) hon till höger.

o vackra findus! haha.

hemma

när man är som tröttast. är hemma idag igen, det va ett måste o jag är inte frisk ännu.
ja, o just denna veckan, o imorgon åker vi till alingsås cup o ska va där tills på
lördag, kommer hem vid typ 00.00 på natten o sen på söndag ska kanske jag&hilda
sjunga i kyrkan & sen är det också kalas för mig,olivia & mamma samma söndag.
fullt upp, yäs. men inget är omöjligt, jag kommer klara helgen! så om
jag bara tar det så lugnt att jag kommer bli bra imorn så blir jag glad!

dagens bild.
dagens citat
det finns hopp!

lalala.

min kamera är slut på batteri. åh, jag har hållt på med den så mkt att batteriet är slut, haha. men då visar det ju att jag gillar min kamera!:) + att jag hade tagit bra bilder på mitt rum & lite till, som jag ville lägga in nu..åh, jaja, pappa ska åka in till stan o köpa laddningsbara batterier imorgon så det blir bra! hoppas ni kan vänta. men jag har bilder från min mobil! så det blir inte så tråkigt endå. snart ska jag ta en dusch o sen sätter jag mig nog framför tv:n o kollar på "halv åtta hos mig" åh, jag tycker det är riktigt bra faktiskt, & man får också lite info om mat, greejt! o sen måste jag göra mina läxor, men det är inte säkert..för jag är inte 100% på att komma till skolan imorn, vet faktiskt inte..men får vell göra dom endå. man vet ju aldrig. ha en underbar kväll vänner. elin.



gårdagens outfit.

l e o p a r d

amanda. :)

rasmus&tim!

love den här klockan. va hemma hos hilda idag & fastna precis framför denna, W  O  W


amandas söta halsband!

städning..


behövs just idag,just nu in my house. yäs, måste göras!

sjuk.

rubriken. ja, jag är sjuk. kom hem från skolan för typ 2 timmar sen, mamma kom o skjutsa hem mig! ♥ ne, jag mådde verkligen sämre idag. som sagt, igår hade jag ingen ork som jag skrev & idag va det värre. uscha. så jag ringde o mamma fixa så hon sluta jobbet o hämta mig, då blev man lättad..så nu har jag varit hemma ganska länge o bara tagit det lugnt, ätit,druckit te (ett måste!) + att jag tagit lite bilder med kameran, nu börjar jag förstå mig på den faktiskt, snart är jag duktig med den, hoppas jag! haha. resten av denna dagen ska jag tillbringa inne, te,läsning,mys & mkt mys till. det behövs verkligen! för i helgen åker vi iväg. alingsås cup som gäller, o jag måste va frisk till det. det är så grymt kul + att det är grymmare när man har en go gemenskap, så frisk ska jag bli till det! o sen på söndag är det också kalas, så nu får jag ta igen mig o försöka göra så gott som jag kan! hur mår ni andra idag föresten? ja, jag hoppas ni mår bättre än jag iaf. nu kommer bilder! kram.


frukost idag.

min älskade findus!

haha, random bild verkligen. men så är man på morgonen, tar bara på ngt ;)

ja, såhär ser olivia&jag ut på morgonen framför köksbordet, härligt! (y

kameran, åh, love it!

te är gott.

yääs.


ingen ork..


sry..ingen ork att blogga just nu. mår inte topp! kram.


några timmar..

har jag hatt kameran nu & jag kan berätta att dom här timmarna har jag bara tagit kort o gjort annat med min kamera, haha. så kul är det nu o ja, som sagt, jag är såå glad!:) o bilderna blir ju helklara i kameran men nu när jag skulle ladda upp dom på datan blev jag lite sådär less..dom va inte lika bra som på kameraskärmen..men jag kom på sen att jag har ju bara hatt den i några timmar o inte ens lärt känna allt om min kamera så ja, det kommer nog bli bra kvalite på dom sen när jag är klar. haha! ;) jag lägger in någon bild så får ni se! o + att ni får se hur kameran ser ut, det vill ni va? haha. :) ne nu ska jag faktiskt släppa kameran o ägna mig åt lite viktiga grejer nu innan jag ska sova, fast det är svårt för mig nu..ihih. så ha en mysig kväll & njut av den, den kommer aldrig igen. kram på er & godnatt!


ett stort fett hjärta över min min. ja, jag gillade den inte iaf. men jag hade faktiskt druckit smoothie före o va helt kladdig över hela mig så det va nog bäst med hjärtat, haha!

o såå här glad o lite till va jag ikväll! ja, släppte loss helt enkelt. typiskt mig när jag är glad, haha. :)

 

KAMERAN HAR VI HÄMTAT NU.
gissa vem som har rätt?! jag.
åh den är underbar & perfekt.
ilovethis! såå bra verkligen.
ja, beviset kommer när bilderna laddas upp ikväll.
jag är lycklig. puss!

kameran!!

hej alla glada! hur har eran dag varit idag? bra, tänkte vell det. ;) alltså nu är jag lite osäker på om jag ens skrivit detta, men har jag skrivit om att jag ska få en kamera? nej, ne jag är faktiskt 99 % säker på att jag inte sagt det, men förlåt annars, för detta har jag väntat på före min födelsedag faktiskt. ja, jag fick reda på det före, men såhär är det. hela vår familj har hatt en kamera, den va riktigt bra faktiskt, men sen paja den totalt o vi har inte hatt en kamera på länge, på kalas, hemma & annat, I  N  G  E  N! o jag vill ju/har ju önskat mig en kamera väldigt länge, jag har ju hatt min vanliga mobil, så dom sa att du behöver ju också en. så det får va födelsedagen, o den är speciellt min då eftersom jag får den som en födelsedagspresent! en chock? ja, verkligen. så pappa hitta en som han trodde på för en vecka sen typ o nu har jag väntat jättelänge o idag ringer han o säger att den är här?! ja, det är den. o jag är hyperglad verkligen!! o + att man får hoppas att just den är bra nu, men jag tror det. det är den säkert!:) så snart kommer han hem o vi hämtar den på en gång, min kommentar. "WIIIIHOOOOOO" såå glad. så nu kan jag bara vänta på att pappa kommer. o självklart måste jag ju blogga senare ikväll så ni får besked, om den är bra alltså. haha. ;) har tagit ganska många bilder idag faktiskt, skolbilder som en kommenterare har önskat o några fler faktiskt! så här kommer några. ha en underbar kväll nu vänner & så kanske vi hörs ikväll. hoppashoppashoppas det ;) kram!


första lektion. SO.


SO.


o jag gillar't!

matsalen. :)

my klock!

(y

matte.

lovethisgirls!

haha, härlig bild!

yääyh.

ja, ni undrar säkert va jag gör på lektionerna nu för tiden..haha.


tjejer väntar på lektion. men inställd blev det idag, det gillar vi!



hihi.

lina i fokus! :) älskardig.

lina&jag på bild! + oscars hand som förstörde hela bilden, haha!

spanska.

fast vi filma typ hela lektionen,resten klippte vi!:)

klippningen!

haha, denna musen är riktigt nice tycker jag faktiskt. o skolans också + stinas fina naglar. ;) hihi.


yääääääs!

yäääs. rubriken! alltså nu kan jag blogga på denna datorn, jag har fixat det. nu kan jag lägga in bilder igen på bloggen, alltså ladda upp här! åh, så greejt. så nu är jag glad & + att ni får se mig mer aktiv på bloggen & massvis med bilder hoppas jag. haha. :) så nu kommer lite bilder från igår&idag. o jag ska har faktiskt tagit kort på mina presenter, som jag gjorde igår då. ja, så nu får ni se dom! o jag gillar dom enormt! skoldag imorn, men man ska tänka positivt. det kommer bli en mkt bra dag känner jag på mig o jag hoppas också. ni får ha en underbar fortsatt trevlig kväll, kortfattat. en mysig kväll! o så hörs vi kanske imorgon om jag har tid. hoppas det! haha, kram på er! :)


alla mina grattis kort! dom va så fina verkligen. tack!

mysig outfit igår.

present från amanda, fudge (mina favvos) & en liten ask som va så fin med kompispiller i!♥

min älskade ängel. åh, den är så fin!

en retroram med en riktigt fin bild i som jag fick av lina!♥

o min brunoberg klubba som jag fick av amanda, haha. likeit!

o denna gillar jag mkt. jag fick den av amanda när hon vart i thailand, åh, är den inte söt? :)

hihi. amanda är verkligen så söt med sina grejer! haha,  o jag får vell pröva denna ngn natt tänkte jag. ;)

min bönelåda som jag fick av min underbara syster olivia, åh, jag älskar den!


söta örhängen av hilda, o min färg också, lila! :)

o dom här är bara jag! det är ju nästan som afrikanska armband. ah, dom här fick jag också av amanda från thailand, så jag, så fina!

o den här också. 4 små magneter med kort i, o jag gillar dom charmiga bilderna med, haha. så sött! o jag funderar om jag ska ta med dom till skolan o sätta dom i mitt skåp! kanske, kanske inte. :)

haha, ja ni märker nog att jag fick många charmiga grejer av amanda, men det är det jag gillar, små saker. :) o den här skrattar man ju bara åt bara man ser den, haha. så charmig! o + att jag inte ska andvända den, vem vet man kanske har en dålig dag & kan titta på den här, då kommer man säkert på bra humör, haha!

o pengar behövs alltid, tack mormor&morfar! :)

o det här behövs också för mig. så bra lina, tack vännen!:)

o domma vantarna, förlåt men det va verkligen perfekt för mig just nu. vantar hade jag nästan inga, o dom här är perfekta!


dagens outfit!
* n y s k j o r t a!

galen.

ljus.

alltså denna mobil. det va den annorlundaste jag sett på länge & plus att den va riktigt söt. lisa hade sin kompis linnea med sig hem idag efter kyrkan o då visa hon denna söta mobil. ja, det är en mobil. kamera,spel,sms & samtal kan man ha tillgång till i denna. o inte visste jag att man kunde få sånna här söta mobiler från jultidningar? jo det är sant. ;)

haha, bjuder på bilden. va med underbara lina idag. tack så hemskt mkt, grym dag med dig!:)

försenade bilder! igen.


en bild jag gjorde om för några dagar sen, tog kort på mina ljusa jeans o sen blev det såhär! haha.

läsning.



mörk bild.

smutsigt fönster utanför musiksalen, haha, men solen va vacker!

härlig bild + en go min ;)

musik.

fint!

haha, va också med söta millan för någon dag sen, grymt kul.

hihi. suddig bild men snygg!

kortet jag fick av min underbara kusin stina före min födelsedag! det var grymt, tack så hemskt mkt! loveyou!

14 år! haha.

promenad till konsum/tårpilen.


den speciella maten på min dag, mums!


skolan.

söta du!

spanska.

spanska.


jag är såå..

såå ledsen för inga blogginlägg på länge vänner..men ah så har det varit vissa dagar för mig hela tiden. men alltså egentligen så behöver man ju inte vara så aktiv om man vill. det är ju ens egen blogg faktiskt!:) har gjort så mkt dom här senaste dagarna också, så det är pågrund av ingen dator + mkt gjort. så ni vet det nu! ja, igår så fyllde jag 14 år. wiihoo. världens bästa födelsedag, åh mina underbara vänner & familj o alla andra, åh, jag älskar er såå mkt! o det är mkt. ;) haha. o världens bästa presenter också, har massvis med bilder på det + massor av skolbilder, som jag såg att en underbar kommenterare hade sagt att jag skulle göra mera, det kommer mera, promise! eller ska iaf försöka vännen ;) nu har vi fått tillbaka nya datorn som var o är fortfarande lite seg, men det går bra. men det är bara att ladda upp bilderna som jag inte vet hur jag ska göra men okej, det funkar vell om jag försöker med något ;) ni får bilderna senare för nu måste jag verkligen äta, levt på godis idag (y haha. hade bäst vänner! puusss.

bloggar

från mobilen igen! just nu är jag med underbara millan, vi har ätit -våran mat- haha, millan&jag o några andra förstår detta! vi har också suttit vid datorn o just du sitter vi i min friggebod o pratar, snart ska hon hem, ja så fort går det när man har grymt roligt! ;) bloggar senare vänner. kram!

it's works.

yääs. it's works. internet är på o nu kan jag lägga in bilder! men inte så många men några iaf. :) skoldagen va bra enligt mig faktiskt, eller ganska. fort men endå segt. haha. nu är jag hemma o ska snart gå till huset mitt o mysa, o ta något gott med mig in. alltid bra! hur har eran dag varit? eller vissa av er kanske inte ens ha börjat skolan, lycko er isåfall, haha. :) nu kommer bilderna. hade bäst + att jag önskar er en underbar kväll. kram!


tänkte slänga in en bild som inte alls passar kanske, men ah, julpyntningen är ju snart borta så ja, en sista bild på min julstake, ikväll försvinner dom kanske.

amandas tofflor som hon fick av mig, hon ville att jag skulle ta kort på dom så ja, dom här fick hon + att hon tyckte dom va ursköna, mkt bra! ;)

amanda, visst är hon brun. såå brun & jag är snart avis, hihi.

and moi & min julklapp, jag gillar den mkt, det är typ en nyckelring, en afrikansk människa om man ska säga så ;)


krångel

åh, jag är ledsen för dålig uptad. dom här två dagarna, internet krånglar igen, ingen anslutning just nu. så jag får blogga ett inlägg nu på mobilen så ni vet hur det är. o + att det är första skoldagen idag!? ja, jag tycker det ska bli grymt roligt att träffa alla igen, men nästan inte det andra, haha. nu ska jag gå ut i huset o ta på mig/göra igoning, o jag är så nöjd att jag har gjort klart allt, igår. så nu behöver jag faktiskt inte stressa ;) igår så kom också amanda hit, hon har varit i thailand hela lovet så hon va riktigt brun, riktigt. sen bytte vi också förenade Julklappar, haha, men jag måste säga att mina va ursnygga, slänger in en bild sen, promise.:) men så kan man inte lägga in bilder här så det får bli när datorn funkar, ne nu måste jag gå, hade bäst vänner. kram!

trött..



o mys ska jag nu förbereda mig för. göra igoning mig o gå in i min friggebod. åh, bara ha det tyst. känner för det just nu. :) godnatt vänner.

tjejkväll.


i repris. love this photo!
lina,jag,johanna & johanna.


vinterbilder.




(y

åh, så sött! (angå. kaninen, en familj vi känner ska till fjällen imorn o dom har en utekanin hemma som behövdes passas så vi fick den uppgiften, 1 vecka o 2 dagar, ja, det kommer säkert gå bra, harry. ;)



2 dagar kvar..

DAGENS BILD:

sen kör det igång! vardagarna blir inte vanliga, utan tillbaka till skoldagar igen. ja, själv längtar jag bara efter att träffa vänner, men inte det andra. har inte det suget just nu! kvällen igår. åh, ja, som sagt va det en riktig slapp dag för mig igår, men kvällen peppade upp mig rejält. åh, mina underbara vänner johannorna kom till mig just när jag inte mådde så bra igår..så kom dom o vi satt faktiskt i flera timmar o bara pratade i mörkret med ljus i min lilla friggebod. åh, det behövdes verkligen, tacktacktack! o johanna j åkte hem efter 8 någonting o då gick johanna o jag in o kolla lite på let's dance, fast det va inte så intressant så vi gick ner o satte oss o skratta o prata massor, det va bättre! nu idag känner man sig bara fri från det jobbiga, åh, så glad så fri. idag så har jag på förmiddagen gjort klart mina julklappar, har faktiskt tagit kort nu på dom som kommer efter amanda&johanna har fått sina presenter (får man vell säga nu,haha.) sen idag så blir det ingenting planerat, vara ute säkert. men ikväll har jag iaf hört att familjen ska ha myys. så ikväll blir det familjemys. :) har faktiskt inga bilder nu o lägga upp,jo, dagens bild blev det då men ingen mer. tog inte så mkt igår för en stund hitta jag inte min mobil, men såklart, den låg i friggeboden, haha. ;) nu ska jag göra igoning mig, elin i ett nötskal kan jag berätta, alltid lika seg på dagen med det. ha en underbar dag, o ja, ni är så bra, kom ihåg det! massvis med kramar.


jag gillar er.

hej vänner! åh, vilken slappdag det varit för mig idag, riktigt slappt. men skönt är det också. att bara ta dagen som den kommer..sån är jag ibland. :) men för någon timmar sen så va pappa&jag i knalleland faktiskt, ja, jag hann inte så mkt på morgonen mer än att ta på mig o åka iväg en sväng. men det faktiskt bra för jag skulle handla dom sista grejerna till mina två vänner + syster & nu får ni faktiskt inte mobba mig..men jag har köpt en till kub! haha, ja, jag samlar på en sak till, kuber! men jag tycker dom är så snygga så ah, passar mig! men ja, jag beklagar men kan inte säga sakerna jag köpt idag heller..men nu ska jag verkligen ta kort på dom o lägga in dom i efterhand, för nu ska jag komma ihåg det. haha. :) men på tal om kvällen igår. den va så mysig måste jag säga, middag,efterrätt, film & underbara tjejer, tack för kvällen tjejer! ni betyder verkligen för mig. tog inte så många bilder från det för kameran ni vet (kameran i mörkret, inte bra!) så ja, men det va verkligen mysigt! tack. nu ska jag snart skära upp lite mango o smaska på o sen gå ut o mysa, känner för det just nu. ensam också! inte ofta..haha. :) ha en underbar eftermiddag. kram!


bild från igår. kallt!

haha, stå på händer, det va längesen. + att jag fick massa "blixtrar" efter jag gjort det..haha.

bild på johanna! :)

dukning. så fint du gjort johanna!

mat!

o efterrätt + godis, mums? ja!


6 dagar kvar..

wihoo. snart är man 14 år o ja, tiden går såå fort. ah, alltså ja, fast de varit snö hela vintern nu så blir jag alltid förvånad dagen efter att det fortsätter o är kvar. ja, jag vet att jag skriver att det är snö varje dag men det är ju sant..ah det är en sån dag idag också, solig vacker dag. denna dagen kommer bli lika bra som dom senaste dagarna, det vet jag. har inget planerat för dagen sådär bara ikväll, då blir det filmkväll hos johanna + att lina är med, så myys & så får man träffa tjejorna igen, vi kommer ha det grymt ikväll! ja, så ser denna dagen ut såhär långt, det kanske blir något under dagen före det men vi får se. :) ha en underbar dag vänner. o + att jag slänger in lite bilder från morgonen, love!


tummen upp, idag är jonathan glad!

o jag med! tog lite "smygkort" på findus också. haha, han tyckte säkert jag va störande med mobilen framför näsan på han!



jag älskar dig.

ladda ner..

just nu laddar jag musik till telefonen. behöver lite mer o lyssna på!:) snart ska jag äta,ja, nu för tiden blir det så sent med kvällsmat för mig, haha. :) nu har jag äntligen städat friggeboden o nu är det klart, skönt! ikväll ska jag ta det lugnt som vanligt o ta en dusch senare tänkte jag, vad ska ni göra? :) ha iallafall en underbar kväll läsare. ni är värdefulla allihop! kram.


tänkte visa mina två hyllor just nu, den här kallar jag min "retrohylla" haha...

o det här är min snygga afrikahylla då, det ser lite tomt ut men om jag bara fixar till något mer så blir den ju snygg, i like it!


sibririsk kyla?!

hallå vänner! åh, nu är jag precis proppmätt efter middagen för en stund sen, men riktigt gott med! för nästan en timme sen så va mamma o jag på promenad till ica, o jag hade riktigt rätt med tjocksnö, det va riktigt tjockt så man fick kämpa lite ibland men det va riktigt underbart väder. :) medans vi va inne på ica o mamma tog fram sin turkiska yogurt hon skulle köpa så läste vi löpsedlana som satt på väggen, o vet ni? det stog på en av dom, sibirisk kyla påväg till sverige, sibirisk kyla! ah, då kommer iaf inte jag gå ut. haha. men nu när man kommit hem så känner man iaf att man varit ute iaf, det är en bra känsla. :) ni får ha en underbar kväll. kram!


mer snöbilder!






tjockt

med snö idag, ja, så tjockt att vår katt inte ens kan gå i den för att sen sjunka ner. haha. men det är härligt tycker jag, vi har iaf fått en vintertid kan man säga. :) nu går internet o jag ska lägga upp bilderna från igår som jag sa. om dagen idag, idag har jag faktiskt inget planerat, kanske jag ska va med johanna idag. men vi har inte bestämt än så vi får se ;) självklart ska jag ut i snön en stund också, vem vet, kanske det är den sista? då får man passa på! ne nu måste jag göra igoning mig, för snart så ska jag ut o städa friggeboden (det blev faktiskt ingenting med städning igår) så ni får ha det riktigt riktigt bra idag kära läsare, o här kommer bilderna! kram.


newnewnew. i like it!

dagens köp + lite fynd!

o jag gillar mina kuber, enormt! (ja, det är ju bara o ignorera min tumme bara, haha.)

o min afrikanska kvinna, ja, ni förstår nog nu att jag inte samlar på en vanlig sak, ne, nu har jag faktiskt också en egen afrikansk hylla, bra? yäs, snart bor ju nästan hela afrika hemma i min friggebod!

o den andra, det fattas också bara lite afrikansk musik sen kan jag också lära mig spela, eller iaf hänga med i takten, haha. :)

så här mkt har det snöat hos oss! ja, mkt är det verkligen.

internet?

godkväll vänner! ja, egentligen skulle jag bloggat på vår dator o lagt in bilder från idag & alla things jag har köpt idag, både fynd&köp, nöjd!:) men nu är det så att internetanslutningen inte funkar! ja, så jag kunde inte lägga in bilderna endå,haha. men vi får hoppas att det funkar imorn, det tror jag. ;) nu ska jag snart göra mig igoning o ta ut alla saker till min friggebod, o sen bara slappna av med världens bästa bok o sova, det behövs! ni får sova riktigt gott nu vänner o så får vi vell hoppas att jag kan lägga ut bilder imorn? ;) haha. kram på er!

LÄSVÄRT!

detta inlägg är inte vanligt om jag ska säga så. jo, jag har faktiskt funderat dom senaste dagarna. o ja, för någon månad sen så sa ju jag att jag skulle inte ha en tillgänglig blogg utan det kommer bara inlägg ibland, o nu är det nästan så igen fast har också undrat på att ta bort bloggen o göra en ny. men bara designen, inte headern. :) kanske ska jag satsa på en liten mindre blogg på blogspot tänkte jag. då har man inte så mkt krav (som jag har) att va tillgänglig på bloggen hela tiden. eller så kanske man ändrar sig, ja, ni märker säkert nu att jag är ganska velig av mig ;) så vi får se hur det blir! för annars så tar jag en liten bloggpaus snart, ne, som sagt, vi får se!:) nu kommer bilder från helgen & igår. åh, vilken natt&dagar! haha, skratt behövs mkt hos en själv. lina har varit här i helgen kan man säga, hon snarka hos mig & sen har vi verkligen hatt underbara dagar. som igår, många tror nog inte det.. men vi gick faktiskt kl.4 typ eller halv o bestämde oss att gå till mormor&morfar, ja, i dom första minuterna va det ljust men sedan så blev det ganska mörkt, eller det blev väldigt mörkt när vi väl va påväg dit, men vi hade så kul. o det bästa va nog när vi köpte två fina rosor till dom, dom blev så glada. det är verkligen kul o uppskatta människor, det gillar jag! ;) sen vad det värt att gå dit tyckte jag & säkert dom andra också. risgrynsgröt & tillbehör till fick vi & sen bara vi myste hemma hos dom, vi har verkligen hatt kul! idag kan jag säga att denna dagen tillbringas hemma med lugn o ro för mig, jag är väldigt trött idag o känner för det, så är jag säkert pigg resten av denna vecka. :) ne nu ska jag göra igoning mig o städa min friggebod har jag tänkt. vi får se hur det blir med bloggen! ;) kram.


ja, här bjuder jag på en fjortisbild nu när det närmar sig min födelsedag, då blir jag ennu mer fjortis! ne, jag skoja bara med er, jag ska va mig själv. i promise! ;)


syster. middag i kyrkan ;)



fik på stan med underbara lina. myys!

o en smoothie passa bra den dagen. + varsin araxboll men den kommer inte på bild.

o lina är söt som vanligt!

soovtime!

promenad till m&m!


åh dom blev ju så glada över buketten! :)

lite närmare bild kanske.

myys i soffan framför skidåkning ;)

testblogg?

wiihoo. vilken dag? ah underbar, tack så hemskt för dagen underbara kusin, Lina. :) riktigt bra dag, o vääldigt mkt skratt hörre du. som, wii play,gulfjärtan iller & more, åh vad vi skratta. haha! har inte tagit så mkt bilder idag faktiskt, hade inte så lust när man hade mkt kul!:) nu har hon åkt o jag saknar dig redan lina, men imorn kommer dagen bli grym. mys & bio, jag vet att det kommer bli en grym dag, så vi träffas imorn, om ni undrar vilken film det blir så ska vi se avatar, det är ju den som är nog den populäraste nu i think, men iaf, det ska bli kul!:) men jag tänkte idag på morgonen när jag då höll på att ta reda på fakta om bloggdesign, jag ska nog göra en liten testblogg som jag prövar lite saker o designar om o så också kanske det blir en ny blogg med lite bättre design tänkte jag. men headern, den HÅLLER JAG KVAR, jag lovar!:) nu när jag också pröva bredderna på bloggen så blev det ju helt fel så det är därför jag ska pröva mig fram lite, på en testblogg då. nu får ni dom bilder som togs idag. ha en fortsatt bra kväll vänner! eliiin.



oh, ni är grymma tjejor!


oh sista bilden, jag älskar den.


11 dagar kvar..

jag har faktiskt lärt mig en grej nu på morgonen! ja, en sak som kanske funkar, det är att jag fått reda på hur man får bredden på bilderna på bloggen faktiskt, med hjälp av en bra blogg som ger allt för en bloggs design, o jag tror alla vet vilken blogg det är? klicka o där fick jag faktiskt ett tips! som jag faktiskt inte tänkt på så mycket men fick reda på det nu, att man inte behöver lägga in ALLA sina bilder man tagit från dagen, utan ta tid o titta några bilder som blev bra, det är nog det som intresserar läsare. o det viktigaste. att inte lägga in likadana bilder, det har jag faktiskt fått höra & sett men inte gjort något. haha,så det ska jag faktiskt tänka på..då blir det roligare med bloggen!:) nu ska jag göra igoning mig o vi har funderat på att åka någonstans men vi får se hur det blir! jag bloggar senare iaf, o lägger in lite bilder i think. kram!


o just de, det är bara 11 dagar kvar tills jag fyller år?! wihooo.

hemma

nu är jag hemma igen! o vill bara säga. tack så hemskt mkt för denna underbara dag mormor&morfar. så mysigt har vi hatt som sagt. :) har också tagit lite bilder. från idag&igår! ikväll ska jag nog packa upp all things jag tog med mig till m&m, imorn har jag inget planerat, bara en grej men den vet jag inte om det blir nåt, lina o jag kanske ska på avatar på bio imorn,men vi får se hur det blir! antingen imorgon eller på söndag. :) nu vill jag önska en underbar första kväll på detta året till er kära läsare! ni är grymma.


första raketbild!










o jag gillar det som vanligt!

promenad.




:)

du är så underbar syster!



påväg hem.



efterrätten idag, åh vad gott de va! ;)

o sist av allt, fotbad. så perfekt för mig som har ja, fula fötter kan man säga, haha. :) så skönt!


1JanUAri

wiihoo. första dagen på nya året! 1 januari o jag känner på mig att detta året kommer bli gryymt. eller, vad känner ni? ;) ja, nyårsaftonen igår va ju helt underbar, först va ju mormor&morfar här o åt o vi umgås både ute o inne kan man säga. haha. sen före kl.12 så åkte jag&olivia hem med mormor o morfar, o så mysigt vi hade? självklart, rikigt kul med att se lite mer raketer än i vårat samhälle, fast förra året får man vell säga nu, men jag säger igår, så tyckte jag det va mindre raketer än vanligt, enligt mig o vissa andra, men det va verkligen mysigt endå!:) idag har det verkligen varit en så skön dag, vi har tagit en riktig go promenad som vi gick i förmiddags & sen har vi vart här inne o mysigt bara, bara en go dag. snart så ska jag nog vila en stund framför TVn o jag vet faktiskt inte när vi ska hem men jag vill inte hem, iaf inte nu! haha. :) ha en underbar kväll. så lägger jag in alla bilder ikväll, hemma hos oss! kram från mig..