GOTT NYTT ÅR!

rubriken får bli samma här också. :) för det är ju nytt år om några timmar , wihoo. detta året kommer bli gryymt, i promise. nu har jag också ätit klart tacosen. mums! & nu får jag äntligen lägga in lite bilder o skriva om dagen. :) ja, igår så åkte jag till träningen endå faktiskt, ja, det va så kul att träffa alla igen!:) och efter efter träningen då gjorde jag inte vad som helst, ne, jag åkte hem till kusinen lina faktiskt. ja ni förstår nog vad gjorde eftersom kl. va typ halv 11? ;) jo, ja snarka hos lina inatt. åh vi har hatt det såå myys. verkligen! först så va vi väldigt hungriga så vi satt i mörkret nästan på natten med tända ljus & mackor o alla sov + att kl. va halv 12, ja, jag kallar det iaf M Y S I G T. haha. :) sen somna vi väldigt sent igår & vakna faktiskt tidigt först, som vi inte ville. men som tur som vi hade så somna vi om igen, puuh. annars skulle jag varit hur trött som helst idag?! haha. o idag kan man säga att vi bara varit ute nästan, ja i hela 3 timmar har jag o lina gått + att vi hade sparken med oss, hela vägen! ja, det va hur kul som helst verkligen o då menar jag väldigt mkt skratt, haha, tack för den underbara dagen underbara du! åh, vad jag tycker om dig. och just nu sitter mätt&belåten,o ja bloggar såklart. ;)o vet ni, senare ikväll börjar jul allt, ja vi inviger det nya året såklart! o då är också linas familj hos våra grannar faktiskt, o dom bor inte alls långt bort från oss, så jag ska träffa lina lite senare, ja innan kl. 12 iaf. :) så jag får träffa henne en gång till idag. haha. men nu vill jag önska er ett gott, ne faktiskt ett grymt 2010 år på er! o allt bra önskar jag er också. kram på er! ha en fortsatt bra nyårsafton vänner. njut av dom underbara vinterbilderna, underbart väder idag!


månskenet igårkväll. månen lyste upp allt på marken nästan, så fint!

tog också kort på ljus som va omkring mig, speciellt på månen ;) lite inspiration av johanna.






morgonen. kolla på narnia, men inte filmen utan dedär extracdn som är med ;)

hiih.

tummen upp på vädret idag!



iloveyou.





gillar inte minen på mig, haha. :)


sista bilden ;)

du är föör söt!

att bli skjutsad på sparken va för riktigt underbart, vi gillar'T!


wiihoo.


haha, lina&jag like this pic! eller hur lina? ;)





o det bästa med promenaden, va inte det "narniaskogen" ? åh, det va såå vackert på den stigen, verkligen. + att den va ennu vackrare när lina va där! :)

snö överallt.



glad tjej!


det va verkligen så vackert lite tidigare ikväll hemmas hos lina, solnedgången, åh jag älskar att se solnedgångar, speciellt hos lina&dom ;)


den här bilden tog lina innan jag åkte hem typ, åh jag älskade den. det ser typ ut som hjärtan!:)


jag idag!

sista bilden.








GOTT NYTT ÅR!!!


GOTT NYTT ÅR!

åh, gott nytt år underbara ni. förlåt för dålig uppdat. ska bara äta tacos med familjen + mormor&morfar som är här!;) haha, bloggar efter. känner mig lite efter i strömmen också, håll ut! kram.

bilderbilderbilder.

nu kommer bilder från dagen. massor av frost & dropp bilder om man ska säga så, alltså kan man kalla temat för "dropp&frost" haha. fick sms för en stund sen att vi skulle ha träning ikväll, kl. 21 men jag är så osäker om jag ska dit eller inte, men jag är 98% på det så jag tror det blir träning endå. roligt att träffa alla tycker jag!:) före det nya året också. jag har en fråga till er som kanske vet, hur får man en sån bredd på bloggen/bilderna så att bilderna får lite liv, så att dom får den bredden så bilderna ser bra ut kan man säga. om ni vet, snälla kommentera o hjälp mig, för då är det roligare o se bilderna!:) nu ska jag provsitta i vår ursnygga soffa som vi köpt idag, åh vad jag gillar den, det är nästan farligt att lägga sig i den, för jag kommer nog somna på en gång, så skön är den nog! hihi. ha en underbar kväll vänner&njut av den + att ni får kolla på lite bilder också. kram!


iskall snö.

haha, morgonbild på mig utanför min friggebod ;)

ville visa också min lilla "ljusafrikan" i lite bättre ljus. åh iloveit!

o min andra i lite konstig skärpa. men det är min andra afrikasak! en giraff typ :)

en liten bild till..

o en till..

o sista. haha, egobilder igen ;)


droppe.














tåget kom precis när jag klicka till. haha, det va lite sådär läskigt när det bara kom..men lite fick jag med!:)


wiiihooo.

hahah, den här bilden gillar jag verkligen inte. haha!









ja gillar jonathans room! iaf hans säng & tvplacet!;)

:)

ut!

godmorgon! sitter här i min pyjamas fortfarande, ja, idag va det nog rekordet för att sova ut, idag vakna jag faktiskt 11! haha, ja, vissa av er kanske tycker det är tidigt men för mig så blev jag nästan förvånad, själv är jag inte en sån som vaknar sent. men jag antar att det är bra med att sova ut, då blir man nog piggare idag!:) ja, o som rubriken säger, JAG MÅSTE UT! alltså när jag kom ut i snön så sken solen hur starkt som helst o det va hur fint väder o det är kvar nu med + att mina syskon varit ute i typ 1 timme o kom in för en stund sen, jag måste verkligen njuta av detta väder, så ska in o klä på mig nu! det blir nog också lite bilder hoppas jag. om jag inte är så skakig som jag va igår, haha. ;) funderar på att ha en liten frågestund snart, vad tycker ni? jag tänkte, massor av bloggar har frågestunder just nu, o man måste ju följa med i strömmen så jag funderar på det med, men det är inte säkert..jag tycker det är erat val!:) kommentera om ni vill. för då gör jag det!:) nu får ni ha en solig bra vinterdag, kramkram på ER!




tack!

jag vill också tacka för kommentarena jag har fått dom senaste dagarna. jätteroligt!:) skulle vart kul med mer, men det är erat egna beslut vänner! ni behöver inte kommentera om ni vill, men det är kul för mig! tack iaf, ni är så värdefulla, det vet ni. :)

wihoo.

vilken dag, fridfull&riktigt mysigt har det varit, just idag!:) ja, dagen började med att jag verkligen fick sova ut. nog lite skillnad mot igår? haha. sen har vi bara gjort bra grejer idag, men endå tagit det lugnt. så skönt!:) för några timmar sedan så åkte mamma till jobbet o kvar blev jag o jonathan, men vi hade inte tråkigt. först tog vi på oss varmt o lekte ute, haha, det va ju hur halt som helst på vägen o då va det perfekt att åka pulka, jättemysigt! sen när vi kom in blev det bakning som gällde, kladdkaka. mkt gott kan jag säga! vi lyckades iaf. :) nu sitter jag här o är ganska trött faktiskt, men jag förstår nästan inte, hur kan dagen gå så fort? alla dagar bara försvinner, ne, så får det inte vara, lite segare får det gå tycker jag. imorn har jag faktiskt tänkt att jag ska va med någon underbar vän, det vore så kul. för det va längesen man va med sina vänner!:) men vi får se. nu ska jag snart gå till min friggebod tänkte jag, mysa av kvällen. o det jag vill göra nu är att ta kort på hur det ser ut, för nu är det faktiskt klart! fast jag ska sätta 3 ramar med tre bilder jag tagit på vägen ovan mitt skrivbord, o det är nog bara det som fattas, annars är det klart!:) ja, jag älskar det. men jag har faktiskt tagit kort idag inne i mitt hus men ja, man har ingen riktig kamera ni vet o jag har faktiskt undrat dom senaste dagarna, bilderna ser så konstiga ut. särskilt när man tar inne, ja, en riktig kamera skulle funka. för då ser ni ju bäst! så jag tänker nog inte lägga in bilderna idag, ni får annars kommentera om ni vill se det endå, för då kan jag gärna lägga in dom. :) men jag får va nöjd med min mobil! det är iaf den bästa kameran jag haft så jag får vänta, o jag kan göra det också. hoppas jag, haha. :) jag får vell be någon med en system/digialkamera komma o fota mitt rum, haha. ne vi får se! hade bäst. kram!


glada bror!




älskar dig.

det va typ dom här bilderna som blev bra, idag va jag väldigt skakig när jag tog kort, alltså jag är väldigt skakig i vanliga fall också, speciellt när jag ska ta väldigt bra motiv..det gillar jag inte! haha. :)

baktime.

o gottegrisen, kan man säga! ;)

o två små egopics!


lavalampa. haha, vilken bild egentligen.

dålig uppdat.

har ni märkt nu på dom senaste dagarna, eller iaf igår o idag, jag är ledsen men jag har faktiskt hatt en kär kusin på besök o massa annat, alltså fullt upp & det är bara positivt!:) fast jag har tänkt på en sak, vem är det egentligen som bestämmer när o vilken tid man ska blogga? det är ju ens egna blogg o om man hinner så bloggar man ju, jag tycker bara det är ens egna beslut, blogga när man vill. ingen som tvingar en! hoppas jag inte iaf! haha. :) dagarna har varit såå bra verkligen, kyrkan,släktträff,kusin på besök,stan,kalas ja, mkt har varit dom senaste dagarna! igår så hade jag verkligen ingen tid alls att blogga kan jag säga, först va det kyrkan som gällde & efter det va det släktträff! wiihoo, i love it. så grymt kul va det, träffa nästan alla kusiner som jag inte träffat på länge t.ex frida & amanda o ah massor av andra, åh, jag är så glad att jag har mina kusiner & hela släkten faktiskt, så bra!:) sen efter då så åkte amanda hem med oss, hade så kul igårkväll, massage av min underbara syster som erbjöd sig, är det inte lite lyxit? ^^ sen så gjorde vi igoning i min friggebod o gjorde oss själva också igoning såklart, men sen så blev det inte sovdags på en gång, nejdå, det blir det typ aldrig när man sover över? enligt mig, haha. ;) vi hade faktiskt bestämt oss för att ligga på mitt golv. på min sköna matta. ja, en bra idé tyckte vi först då men sen när vi väl låg där så kändes det inte så bra faktiskt, våra ryggar skulle nog brytas när vi vaknade idag o det va inte så skönt dessutom så vi bestämde oss att amanda ligger i soffan o jag i min egna säng, bäst så ;) vi sov gott, inte så sköna drömmar man hade då men jag vakna iaf tidigt, skulle gå på toan, jag kände att jag måste göra det så jag väckte amanda när hon låg o sov, haha. förlåt vännen! o sa att jag skulle gå inte då. sen så när jag va klar så va amanda uppe & efter en stund skulle hon också gå på toan o ja, när vi kom in då så va vi faktiskt inte alls trötta, jo det är sant, eller trötta o trötta..(vi va ju hur trötta som helst) vi skrattade typ hela tiden, gjorde massor av grejer som vi inte ens orkade men vi gjorde det då, haha, vi är lite sådär udda ibland, haha. sen så tog det timmar o vi försökte sova men det gick verkligen inte så tills slut när klockan närmade sig mot 9 så gick vi in o åt frukost. härlig morgon, inte sant? idag så åkte vi också tidigt till stan, för amanda skulle åka med bussen kl. halv 3 o vi tänkte då gå på stan en stund före. ganska smart :) sen så va det dags för att åka hem o jag hoppas verkligen resan gick bra kära vän ;) nu ikväll för någon timma sen så åkte vi en stund till vår kära mormor som fyllde år, ja, ennu en gång, grattis! det va verkligen en så härlig stund o bara sitta där o prata med alla. + att det inte va så många, grattis!:) nu är jag hemma o ska bara göra klart mitt rum, städa det sen idag o sen är det bara läggdags för mig tror jag, eller ska nog umgås också med familjen, man pratar inte så mkt med dom nu för tiden..dom är så värdefulla för mig!:) idag blev det en lång text. men så mkt, så bra! hade bäst vänner. kram!


isdroppe. :)

släktträff!

förlåt för suddiga bilder ennu en gång, men det är faktiskt lite svårt o ta med mobilkamera när alla rör sig, liv o rörelse, haha. :)

maat.

matdags också såklart ;)

sötnosarna själva, malva&amanda!:)


bjuder på denna bild. o den här färgen får det bli -sepia-

oliviia.

suddig bild, men bild på två kusiner, tjejerna o min kusins kille också ;)


o daniels spel va väldigt populärt bland både små..

o stora ;)


haha. :)

aktiviteter blev det också, som höll oss vid liv ;)

söta, verkligen. så fin!

:)

hihi.

förlåt för så många lika bilder, men jag tyckte om dessa bilder. :)


så vacker!

ja, jag blev lite förvånad idag, jag kunde faktiskt ta motvien -vattendroppe- idag med min mobilkamera, o det funka!:)



haha, sista bilden får avsluta detta långa inlägg, när amanda&jag "försökte sova" ;)


nu drar

vi ut i det vackra mörka vintervädret, men inte ska vi göra vad som helst, jo, äggkastning! ;)


vinterdag

igen, är det inte underbart?! jo, för mig iaf. :) mår ni bra? det hoppas jag, själv mår jag grymt men trött bara efter den lilla korta stunden på stan, ah, även om det va en liten stund så blev man typ trött på en gång. så mkt folk va det i stan & om det inte va det som gjorde en trött så va det säkert något i luften som gjorde att man blev så trött som man är, haha. :) men nu är jag äntligen hemma o snart ska vi också äta lite fruktsallad, det borde pigga upp en, hoppas jag! mamma&pappas kompis kommer på besök en stund förstår ni. ;) men jag köpte faktiskt en julklapp som jag sa att jag skulle göra förra inlägget, ja, det känns bra. en julklapp till min kusin amanda!:) tyvärr, som sagt så kan jag inte säga vad det är för hon läser faktiskt bloggen, så tyvärr.. men påminn mig någon om att kanske lägga ut bilder på det i efterhand, jag är hur glömsk som helst, haha. ;) ja, ikväll har jag faktiskt inget planerat, jo, ska ut en stund för att ta lite frisk luft tänkte jag & + att jag ska ta en dusch för imorn!:) ja, ni vill säkert veta vad det är imorn? självklart ska jag berätta. jo, imorn är det som vanligt kyrkan som gäller. :) men efter det så åker vi inte hem utan stannar, det är faktiskt släktträff där imorn, så otroligt bra, verkligen. då får jag träffa alla mina kusiner som jag inte sett på länge, jag ser så fram emot det. :) nu tänkte jag ladda upp lite bilder från idag & kanske några från igår, hade bäst vänner! o ni ska veta att ni är så älskade, ville bara tala om det, ja, jag vet att jag säger sånt hela tiden men jag menar det verkligen! ni är älskade. kram på er!


ville visa upp mitt läckra halsband man fick i julklapp, så min stil verkligen!:) iloveit. + att jag har på mig det idag.

konstig bild.

haha, tog kort på olivia igår när hon satt vid datorn, lite inne i filmen kanske ;)

tog lite kort på mig också igår. o det är ju så ovanligt? haha. ;)


morgonfotograf ut i den vackra snön!


min lilla friggebod i hörnet ;)

någon konstig bild jag tog idag, på våran spis, haha. vilka motiv man har ibland...

frost på bilrutan..


tog liten smygbild när vi åkte hem, bara lite ;)

mp3:n & väskan..

haha, tog en bild precis när jag lyssna på någon såndär musik som jag gillar som mest, ;)



dagens outfit.

o en sista liten gläädje bild!


stan

godförmiddag vänner!:) just nu är jag faktiskt i knalleland, ja, lite konstigt känns det nu när det redan varit jul men ska faktiskt byta med några mer nu efter jul också,ja, o jag har inte köpt klart till alla så det får jag göra nu. det är också utförsäljning i vissa affärer så det är också lite därför vi också åkte hit, haha.:) nu måste vi hitta parkering faktiskt,det är knökfullt! usha mig, men vi kommer säkert hitta snart, kram på er!

NARNIA

nog den bästa filmen jag sett kan jag faktiskt säga, såå bra verkligen! ja, det va väldigt länge sen man titta på denna film & så går den idag, nu på TV4. :) fast just nu är det paus, alltså nyheter. så tänkte blogga mellan det. haha. jag avslutar här. hoppas er dag varit underbar & ha en fortsatt bra kväll underbara vänner, ni är värdefulla, det vet ni! kram.

25DecEMbER.

Godmorgon kära ni! mår ni bra efter dagen igår? hoppas ni hade en underbar julafton, som jag o min familj hade igår! åh, man ville bara att myset skulle fortsätta när man skulle gå o lägga sig, ja så bra va julafton!:) idag kommer jag bara ta det lugnt i think, kanske hittar på något, håller på med julklapparna mina & annat, jag tror detta kommer bli en bra dag den med. o jag kan också berätta, att för en stund sen så snöade det ute, åh, jag hoppas det kommer mer snö! det är så mysigt. fast då ska det va kramsnö ;) snart ska jag göra igoning mig o gå ut i mitt lilla hus. vad ska ni göra idag? sista grejen jag ska berätta också, bilderna från igår, som sagt, ni vet att min mobilkamera är USEL att ta kort när det är mörkt o man måste ta med blixt, ah, o det va det verkligen igår så ja, det kommer typ bara bilder på lite ljus,personer & julklappar, det va nog dom som blev bäst! haha. ha en underbar dag vänner! kramkram på er, verkligen!


en söt bild på syster medans vi va hos farmor&farfar :)

ljus.



lisa&hennes peruk som hon gillar väldigt! bra köp farmor ;)

hahah, åh vad jag gillar denna bild! ja, som ni ser..peruker passar både unga&gamla ;)

dålig bild på julklapparna igår, men ja, såhär såg det ut!

morgontrötta jag, idag.

men försöker alltid hålla humöret uppe! ;)

julklapparna...

är färdigöppnade o jag är så nöjd, såå nöjd!
alltså egentligen ville man ju inte ha några
men endå när jag fick allt av alla så vill
man ju iaf inte lämna tillbaka dom&tacka nej?
det tror jag inte någon gör, snart blir det julkvällsmat med familjen
& sedan fortsätter mysen, ja, underbart!
vill också tacka för allas julklappar ennu en gång & för stunden
hos farmor o farfar för en stund sen, vill också säga att alla människor jag känner, ni är så värdefulla för mig. god jul ennu en gång kära ni!


julbilder!



jag idag.

sepiabilder.

tänkte visa hur T-shirten jag fick av lina såg ut på mig på några bilder, jag gillar den hur mkt som helst!:)


o klockan va självklart på!:)

sista bild.

nu kommer några frostbilder.



olivias öga.

glada tjejor!


:)

vinterdag. perfekt för en julafton!

julmys&dekoration som jag gjorde vid matbordet :)

+ små gulliga kort till alla!

morgonjulklapp!



wihoo. jag är såå glad över min morgonjulklapp som jag fick idag (julafton) ah, egentligen skulle jag bara vilja ha denna "afrikakvinna" som man också kan sätta ett värmeljus på, ah, bara den i julklapp skulle göra mig glad, jag blev såå nöjd över denna, tack så hemsk mycket. o precis min stil! iloveit.

förlåt för dålig skärpa&ljus på bild, ni kanske får en bättre bild senare idag!:)

julafton.

snön är här
julmyset har kommit
budskapet i våra hjärtan
familjen samlad
det är jul                                                                                       
underbara julafton
GOD JUL FRÅN MIG!
ni är underbara människor.
 


                                                                ÖNSKAR ELIN!


julafton imorn!

oh jag längtar, o jag tror faktiskt inte jag är ensam om det, det kan jag lova vänner!:) idag har det varit en underbar vinterdag o underbar dag med kusinen lina o massa mer! tack för dagen kära kusin. vi har öppnat julklappar, o jag blev så nöjd med mina, tack vännen!♥ o jag hoppas också du blev glad för dina, haha. vi har också hittat på mera t.ex som att åkt pulka vid nymansbacken med jonathan också&gjort korthus, som vi inte hade humör på, eller iaf jag ;) ja, en underbar dag helt enkelt. o nu vill jag också säga till er alla.. GOD JUL till er älskade vänner, hoppas ni får en fridfull o härlig jul, men det kommer det säkert bli. snön är ju här & jag vet att den kommer vara kvar imorn med, åh, jag längtar!:) ikväll blir det lite julklappsinslagning för mig o lite förjulmys också, som lina&jag o andra hatt tidigare idag! nu kommer underbara bilder från idag. jag önskar er allt bra imorn, hade bäst! julkramar från mig!:)

det kommer förhoppningsvis komma ett tidigt inlägg imorn, en liten julhälsning kanske ;)


mina LP skivor! som jag gillar.

förlåt för så många likadana bilder, t.ex denna pose! haha, men det är jag i ett nötskal, ha alltid tummen upp! :)

mys med ljus idag på förmiddagen med lina, julklappsöppning.

hihi.

min julklapp!

mina julklappar. erkänn snygga?! tack lina!:)

söta du!

snöö.

wihoo.

:)

korthus som lina va proffs på!


jonathan gömmer sig ;)


pulkåkning, vi gillar't!

jag älskar er.


Svar till anonym!



först o främst vill jag säga, tack för kommentaren anonym men jag vill så gärna veta vem du är. :) skulle vart bra om du ville säga det? iaf, tyvärr kan jag inte berätta julklappen som jag sa i förrförra inlägget i bloggen faktiskt, för det finns vissa som läser den som ska ha julklappen, jag är ledsen, men jag kanske kan säga det efter julklappsutdelningen, vi får se!:) så där fick du svaret, hade bäst!

snöväder..

verkligen! snön bara öser ner o jag är trött. :) fast endå har man inte lust o bara lägga sig i sin säng o borstat tänderna o så, nej, jag stannar uppe endå! underbar dag idag, verkligen. knalleland,shopping,yvonne m.m. jag har nog faktiskt köpt allt nu, tills julafton iaf, det finns vissa jag ska byta julklappar med efter men det har jag lite tid till men dom som får t.ex imon, som Lina får, ja, imorn har vi en heldag tillsammans och julklappar, myys. o sen på julafton då, familjen,mormor&morfar,ja, ni förstår säkert ;) idag eller ikväll så va vi faktiskt inne på "myrorna" o kolla lite, första gången jag varit där inne! ingenting för mig kan man säga, men en sak jag fastna för va dom grymma LP-skivorna, åh, ilikeit. så 3 st blev köpta av mig, wiihoo. o nu ska jag också tänka&göra kreativt av dom också, det kommer säkert bli bra! sen sist av allt hälsa vi på farmors gamla granne som flytta för ett år sedan, Yvonne, eller ska vi säga "tomte-freak" ? haha. jadu, om ni någonsin går in i hennes hus så kommer ni bli så överraskade kan jag säga, jag blir faktiskt det VARJE gång, ja, så mkt julstämning har hon inne hos sig. allt som hör till julen i hennes lägenhet, sjukt men endå roligt o titta på ;) nu är jag hemma o ska snart ta mig lite kvällsmat, behövs efter en lång dag, haha. :) ha en underbar kväll vänner. kram på er!


pengar.


o olivia&farmor ska ju alltid dröja på tiden o va inne på BR, särskilt tvreklamen, ;)

hemma hos yvonne.

tomtar.


o sista bilden, nu har ni fått lite koll på hur mkt hon har, o jag kan säga att det dubbeltdubbelt så mkt mer än så!

jag har..

kommit på världens bästa present!

morgonkvisten.

hallå alla härliga människor! vad gör ni nu såhär tidigt på morgonkvisten? finare namn för morgon tycker jag, haha. ;) förlåt för inget inlägg igår kväll men jag orkade faktiskt inte, men ja, så är det ibland. men idag kommer ett från igår & lite bilder. :) iaf, idag blir det tvärt om, nu åker jag&olivia till farmor&farfar, ja, känns lite roligt eftersom vi va hos mormor&morfar igår, men det kommer säkert bli lika kul som igår :) olivia ska lämna sina jultidningar o sen ska vi till knalleland/stan o handla dom sista julklapparna, hoppas jag hittar allt nu!:) sen hade farmor&jag pratat om att åka till ett samhälle här i Borås, kom faktiskt inte ihåg vilket, men ja, vi skulle åka dit o gå på en 50-tals auktion hon&jag, o jag älskar gamla häftiga saker! men nu är det så att det är stängt över jul, inte kul..men vi ska på en annan i knalleland tror ja det låg, det kommer säkert bli lika kul, hoppas jag!:) ne nu ska jag göra igoning mig, ha en underbar vacker morgon. ni är grymma! kram.


hos mormor&morfar på morgonen..:)

jul.


promenad till sonja&affären :)

frost.

frost.

julklappsinslagning :)

julklapp till fadderbarnet, Luciano! :)

snö i mörker.

ICAMAXI.

ett E får avsluta detta inlägg ;)

nu..

drar jag till mormor&morfar, myys. hade bäst vänner!

fjärde advent..

går mot sitt slut men är så glad att det varit en så lyckad dag just idag! :) först vakna jag av en att va helt förvånad över mig själv, jag va hur pigg som helst just idag, sprang nästan ut i det kalla vädret o bara log mot allt, t.o.m vårat hus? haha. sen så mötte jag pappa på vägen till vårt hus o han skulle spola isen o då bestämde jag mig för att hämta posten, i min pyjamas, härligt! sen va bara morgonen helt bra. hann med allt innan Hilda kom o hämtade mig! sen bar vi av till kyrkan, övning pågång innan allt börja o vi skulle sjunga. ja, vad ska jag säga, jag trodde faktiskt inte det skulle gå så bra när vi sjöng, det va hel kul idag! så lyckat, så bra. så jag&hilda ångra absolut inte att vi sjöng idag, absolut inte!:) efter kyrkan så fråga faktiskt mormor&morfar, ja dom va i kyrkan idag faktiskt:) dom undra om vi ville ut o äta med dom, på någon resturang som va öppen en sån här söndags eftermiddag, så efter kyrkan så åkte vi till stan, men behöll allt glada saker som hänt före!:) först tänkte mormor&morfar på någon resturang, kom faktiskt inte på namnet just nu, men den affären va inte öppen tyvärr, men tur det, för vi åt nog på en bättre resturang, vi åt på Oliven. alltså jag säger bara, det va nog den godaste o välgjorda mat jag ätit på länge om jag ska va ärlig, såå god. som sagt välgjord&mättande, det gillar vi! tack så hemskt mkt mormor&morfar, ni är så värdefulla för oss!:) efter det så hade vi bestämt att vi skulle gå på stan en stund men egentligen så ville mamma hem men vi gick endå, en liten stund men jag hitta två julklappar! så nu har jag inte så mkt kvar faktiskt. :) nu är man äntligen hemma o får mysa denna fjärde advents kväll, mkt mysigt enligt mig. imorn har jag ingenting planerat tror jag, skönt men endå skulle det va bra att göra någonting också, vi får se hur det blir.:)  ska också försöka innan torsdag att åka till stan/knalle (igen) o köpa klart allting o lämna alla jultidningar hos mormor o runt omkring där, men det kommer säkert gå o att jag hinner, hoppas jag! föresten, fick en liten anonym kommentar av som sagt en anonym : har du börjat bli fjortis elin?:)  om jag förstog det rätt, jadu, det hoppas jag inte..men ville bara försöka lite att sminka mig som en, haha. ja, sånna ideér får man ibland!:) jag önskar er alla en underbar vecka. kramar på er!


älin.


möblera faktiskt om i min hylla igår kväll, hitta igår i torpagrunden förstorade lego som vi har användt men som inte används nu längre..men nu när jag hitta dom så bara ja fastna för alla färger på dom o hur dom ser ut, lite min stil, så jag tog in två lila som jag hitta i lådan o bara använde lite kreativitet från mig själv, ska göra om igen tänkte jag men ah, såhär får det se ut sålänge ;)

man kanske inte såg legot på den första bilden, här kommer en andra!:)

oliven.





min mat, mums.



en sista bild, stans fontän, lite juligt sådär ;)


stan..

hallå vänner! vilken underbar vacker dag, fast kallare än igår. 12- faktiskt. men ska jag va ärlig så tycker jag de va kallare i veckan än idag, men det kanske är för att solen lyst på hela dagen, det va så vackert. :) tidigare idag som jag sa igår så va jag&familjen i stan, ja, för att köpa julklappar till alla, men jag köpte fakiskt bara en grej o tyvärr kan jag faktiskt inte säga det här, för att det är till en tjej som läser min blogg ibland o ah..ni förstår ;) sen va det också ganska kallt o man ville hem o äta o så men jag hann iaf titta ut vad jag ska köpa till alla, eller nästan kan man säga. :) jag måste faktiskt ha mer pengar innan jag börjar handla, så imorn måste ja verkligen åka till mormor&morfar efter kyrkan o lämna alla mina jultidningar, för då är jag klar o då kan jag ta pengarna + att det är lättare o handla då ;) så det har jag planerat imorn. snart ska jag faktiskt ta på mig varmt o gå ut i det underbara vädret som är ute just nu, det ser så lockande ut också. :) + att jag har lust att ta mer vinterbilder idag, jag lägger säkert in dom ikväll i hope, hade bäst vänner&hoppas ni är lika glada som jag! kram på er. :)


förlåt men igårkväll innan jag skulle ta en riktig dusch så hade jag bara lust o sminka mig lite till en fjortis, ja jag förstår inte tanken men ja här kommer lite överdrivna bilder, verkligen! haha, skratta gärna!

ja, minen på denna bild, haha, så skrattretande! o detta får bli sista ;)


vackert väder.

frost.


stan.

åh, jag tycker olivia blev så fin på den bilden o så kommer man o förstör med den minen, haha. typiskt mig!:)

solnedgången. men ser inte så fin ut där eftersom jag satt i vår bil o tog kort inne i bilen, o ni ser vårat bilfönster ser inte bra ut, haha.

jullov!

wiihoo. äntligen jullov o jag är riktigt glad nu! just nu vill jag bara åka till vår skola o mula mig i snön o krama alla andra o bara va glad! haha, så glad är jag nu. :) idag så slutade vi tidigt men jag åkte inte hem utan som sagt, jag följde med Hilda hem idag. :) det va typ bara 2 timmar vi va i skolan idag, men det va bara att jag ville va i skolan idag. ja, jag hade den känslan, va så kramglad idag men ja nu är man vell glad att man sluta tidigt endå. :) hemma hos Hilda va det mest bara öva,öva o öva tills på söndag, ja, Hilda o jag ska sjunga i kyrkan faktiskt, ska bli hur kul som helst! o det blir faktiskt riktigt bra, håll tummarna! sen har vi också varit ute o ritat & ah, hatt en bra dag, tycker jag!:) nu när jag kommit hem så åt jag först o sen har jag satt mig här, som vanligt, låter hemskt..enligt mig, haha. senare ikväll eller ja efter bloggandet o det så ska jag nog ta en dusch, för det behöver jag nog, luktar faktiskt rök från igår, på klassaktiviteten ;) imorn tror jag faktiskt jag måste få tid på stan o köpa julklappar till alla, jag tror inte jag har någon dag annars, så det blir nog imorn. jag önskar er allt bra detta jullov& att ni får det underbart, ni är värdefulla vänner! massor av kramar från mig. julkramar!:)


stekarn på bild!


sötnosar, glada för lov!

julavslutning med klassen, mys!


juleskum&marshmellows, vilken blandning? ;)

morgonkvisten..

juluppvisning eller vad man ska kalla det, sista grejen innan jullovet börja!

hilda :)

jag älskade dom här sakerna, ni kan nog aldrig gissa vad det är? jo ficklampor, haha. så häftiga!:)

frukt!

hihi.



elin gillar't

glada jag.


retro, jag gillar.

vi bjuder på sista bilden, du är go min vän. :)

iskallt!

hallå! hur har ni det i det iskalla vädret, iaf här i borås?! uscha, fast det är bra på ett sätt, snö,mysigt men att det blåser kallt & är iskallt verkligen, det är inte bra! idag, en kall dag som sagt men har vell varit väldigt bra tycker jag. :) vi hade 3 lektioner idag, engelska,svenska&läsning sen klassaktivitet på eftermiddagen. men före det så va det också chokladbollstävling med hela skolan, alltså det va typ en från varje klass som va med, det va så roligt, eller ja sådär mysigt kanske ;) sen så gick vi ut i det 10- gradiga vädret o frös ihjäl, ne men ärligt talat, det va iskallt! o vi va ute i 2 o en ½ timme, ja, men endå så va det lite mysigt när alla värmde sig i vindskyddet o grilla marshmellows & korv, men det sämsta va ju det iskalla, men ja, nu är det över o jag sitter här hemma o är varm, så jag ska inte klaga nå mer ;) efter skolan så va jag med millan, haha. tack för dagen vännen!:) nu ska jag göra igoning mig, imorn är det sista dagen o ah, tagga för den! sen efter så ska jag va med Hilda tror jag, kommer nog bli en lyckad dag! kram på er.


skolan.


söta amanda

o oscar..

o carro :)

kallt.

spanska. sista spanskan för i år! :)

tuffingar där!

Eunice.


utflykten.

som ni ser, det va iskallt, så vi satte oss inne i ett skjul, det va faktiskt mysigt!^^

:)

söta du.

grillning pågång..



juuulkula.

millan!:)



mys dag.

Gokväll! vad gör ni vid denna tid kära vänner, själv sitter jag o bloggar som ni nog förstår o pratar med en vän, o verkligen tittar tillbaka på denna dagen, verkligen en mys dag! först skoldagen, gick väldigt bra, hade dom två sista proven för detta året o läxorna också, wihoo. så ni förstår nog hur man bara njuter av att vara fri från det, haha. sen efter skolan va jag med myslina, följde med henne hem. först god mat!, prata,basta,rulla oss i snön,få kramp nästan (haha) m.m jättemysig dag med dig lina, vi har alltid roligt du&jag. o den 23 december blir säkert en dag man minns, vi kommer ha så kul då! :) jag älskar dig kusin. tack för dagen! när jag kom hem så satte jag mig här strax efter, inte så socialt, ska nog ändra på datatiden. haha. imorn blir det näst sista skoldagen men det är typ en halv dag för sen så ska vi hela klassen på klassaktivitet på eftermiddagen tills vi slutar, haha. ja, undra hur det kommer gå, men det kommer säkert bli kul, mamma har varit så snäll o köpt fika åt mig, speciellt marshmallows, för vi ska grilla, tagga för imorn säger jag bara!;) nu kommer som vanligt bilder från dagen. hade bäst vänner, kraaam!


måste bara lägga in denna bild som jag tog igår när jag busade med katten, haha, han ser så kul ut när man gör det..

ruuffs.

film på NO med två klasser..

bilden, millans hand. snyggt namn tycker jag? ;)

amanda.

så klockren!

fääärg. fotad av millan :)

i like.

haha.

jag älskar min nyckelring!

ja, på läsningen så skicka amanda&daniel mest kedjebrev till varandra, så kul o så gulligt ^^

här läser daniel sitt brev..:)

söta du.

haha.

ljuuus.

:)

fjortisar, ja kan man säga kanske ;)

snööööööö.

God eftermiddag allesammans, hoppas ni mår bra?:) sitter här & har lite sådär ont i min mage nu, haha, kan va att jag precis ätit tusentals makaroner precis nu ;) men mår också bra över att titta ut genom fönsret, SNÖÖÖÖN har kommit, wiiihoo. vi gillar't! iaf, idag slutade vi tidigt faktiskt, jag&amanda fick skjuts av millan hem, tack så hemskt mkt. :) multisportstuneringen idag, ja, inte så kul som man förväntat sig men gött med inga lektioner, trodde vi. haha ;) åh jag älskade allas klädsel denna skoldag,eller förutom alla fjortisar såklart ^^ ta inte illa upp! tog faktiskt några bilder & vissa t.ex lina&amanda hjälpte mig med att ta också. :) nu sitter jag här hemma o har tusen tankar o allt proppfullt i huvudet, men det är mest positiva faktiskt, men endå stressade, köpa julklappar,kort till luciano (fadderbarn) o mera. snart ska jag nog ut o fota lite mer o sen behövs det också pluggas lite för min del, SO & MAprov imorn, tagga! hade bäst vänner, kom ihåg, du är så värdefull!


söta kusin idag, åh du är riktigt gullig!

o stiliga johanna,du va så fin!

jag idag då, ja ni ser nog hur jag ser ut, amandas&mitt tema: barn.

:)


liiina.

grymma maria!


söta victor..haha.



söööta du. mitt lilla barn ;)





linas söta mussedräkt!:)

jag bakifrån med min söta high school musical väska, är den inte snygg?!

amanda igen!

snart påväg hemåt..

älskar er,älskar bilden.

seepia.

millan är sööt.

jag.

iloveyou.

rosetten idag. jag gillar den!

och när amanda tog kort på min rosett så ville jag ta kort på hennes små, dom va så söta!
kanske inte syns här men ah ;)

fråga mig inte varför dom är så glada, haha. :)

ja ni märker nog hur många bilder vi tagit på oss ^^

snööö.

glada jag idag.

förlåt för så många ego bilder i detta inlägg, men vissa dagar blir det bara sånna bilder typ ;)


10 dagar kvar

nu o jag längtar tills veckan är slut & när jullovet börjar, det är inte långt kvar! sitter här o har precis ätit klart min underbart goda fruktsallad som va kvar från idag som antagligen mamma&dom har ätit, mkt god + att det fanns grädde också, mums! dagen har faktiskt gått riktigt snabbt idag fast vi har hatt 2 prov, ja, matte&spanska. det gick faktiskt ganska bra, nästa matteprov som är på onsdag får jag nog öva på, det är B-delen o den är den svåraste av delarna. så plugga imon blir det!:) vi skulle igentligen ha den imon faktiskt men nu är det så att det faktiskt är en aktivitet som håller på hela dagen tror jag, multisportstunering. ja, jag tänkte va med men nu har jag hört att typ ingen av mina kompisar ska va med, så då är ju jag också tveksam..men vi får se! o dom som vill ska också klä ut sig imon, till vad som helst, haha. ja, stina&jag funderade på att va afrikaner men det kanske inte blir så, vi får se hur det blir med det. :) nu har jag tid o lägga in alla bilder från GO o några andra som jag inte hunnit med, t.ex luciaföreställningarna igår bara på vänner!, bra va? ;) ni undrar säkert hur det gick igår, jo det va riktigt kul! proppfullt med folk,härlig rytm & ah 2 bra föreställningar. sen va det kul också att så många kom, lyckat va det iaf!:) nu kommer bilder. kram på er!


-GO-före mötet så va de så kallas frågepanelen på scen. :)


shopen. härlig gemenskap!

mötet!

stina&olivia, olivia ser ju lite flum ut kan man säga, haha.

ljuuus för vänner.


mötet, riktigt bra!!

förlåt för så många, "gobilder" om man ska säga så, men ah här ser ni iaf lite mer än bara en GObild ;)

jag älskar er!

haha, olivia&amanda, vi ägde på mario cart, inte sant? ;)

:)


3AdVent. va igår ja ;)

ni va så fina tjejor!

haha.

ja, lina tog någon bild på mig, men nu ser ni iaf hur jag ser ut..på baksidan.

hihi.


GO, here we come!

God eftermiddag! hur mår ni? hoppas ni mår toppen, själv mår jag mer än toppen, så glad!:) för ikväll kommer det bli nog världens bästa kväll någonsin, ja, jag ska till GO! alltså ibland får man va stolt över sin syster, det va hon som fixa ihop allt, tack underbara du. jag säger bara ett ord: detkommerbligrymt! åh, just nu är jag överlycklig. o snart bär vi av till alingsås. :) jag har inte så mkt tid att blogga nu för vi åker typ om 10 minuter eller nåt, ja, jag kan iaf säga att igårkväll, åh, det va riktigt kul, verkligen! julbord,sånger,gråtande personer,mys,planering& ah ni förstår nog, en underbar kväll! tack så hemskt mkt amanda för att jag fick komma o tack hela familjen. kanske ja hinner blogga imon när jag kommer hem från kyrkan vad planeringen är och vad amanda o jag gjorde, kanske! men bara en mening som sammanfattar allt: det va grymt roligt. o jag är fortfarande lika pigg&glad från igår o för igår, så nu kommer det nog bli bra ikväll också. haha, jag är så glad nu! nu kommer lite bilder från igår&idag! kram på er. :)


amanda&jag satt nere i källaren o öva nästan hela tiden på låtarna vi sjöng, åh, det va så kul!

jag älskade domma skyltarna. kanske inte så märkvärdiga, men för mig, åh vad snygga!

maten. mätt&belåten påväg hem kan man säga, men på ett positivt sätt!:)

:)

åh, du är bra vännen!


min julklapp jag fick av amanda, åh det va precis dom grejerna som va nödvändiga&behövdes för mig nu!:)

stolta jag.

mitt öga ser grönt ut?! haha. :)




på väg till genrep.

här pågårs genrepet. :)

soova.

gokväll kära vänner. kan inte blogga nu, har nästan precis kommit hem från amanda, jag säger bara, underbart! jag hade det så bra där så det nästan inte går att beskriva, berättar mer imon! nu måste jag soova. kl.11 imon är det genrep till kl.1, tagga! sov gott, kram!


julbord snart!

åh jag längtar! det kommer ju bli hur mysigt som helst, och just jag får komma. hihi. :) just nu så sitter jag här o bara njuter av sista dagen före denna helgen, senare blir det en dusch& sen plugg på spanska&matte, alltså seriöst jag måste för om jag inte gör det idag har jag ingen som helst tid i helgen faktiskt o vi har spanska&matte prov på måndag, o ett till matteprov, alltså A delen på tisdag, åh jag som ville ha en lugn fredag, men ah då får jag vell antagligen mindre stressigare imon&på söndag ;) hoppas jag. för typ 30 minuters sen så va jag lite ute & tog lite luft o såklart fota jag också lite, det var faktiskt friskt men endå kallt ute, bra väder tycker jag. :) ne nu ska jag snart duscha. kl. 6 ska jag till amanda, åker faktiskt lite tidigare, för vet ni? amanda fråga om jag&hon skulle sjunga en låt under kvällen, o ja varför inte, jag vet inte om det blir seriöst men det är ju bara kul tycker jag ;) så då ska vi antagligen öva, sen så är jag nog borta hela kvällen. hade bäst vänner! kram.


bilder från igår.


(y

amandas ögon, underbara!





vilken trött blick jag ger på denna bild, haha. :)

tummen upp!

hallå kära vänner, förlåt för ett sent inlägg men har verkligen inte hatt någon ork& inte hunnit blogga på hela dagen, ni vet skolan&sen när man kommer hem är det bara o ta läxorna, vet ni? rekordet för mig va idag 2 timmars pluggning, bara på NO, vi gillart! ja, jag förstår inte nu när jag är klar med det hur jag orkade 2 timmar, men jag klara det!:) så nu är jag ganska säker faktiskt, tummen upp!(y nu ska jag bara göra igoning mig, packa alla saker tills imorn o bara lägga mig i sängen o läsa tills jag somnar, även om jag har sovmorgon imorn så vill jag somna lite tidigt, eller tidigt o tidigt ;) åh, mormor är så snäll, jag ringde till henne nu ikväll o bara fråga om hon ville skjutsa oss o ja självklart ville hon det, så amanda&jag får sovmorgon imon! tack så hemskt mkt underbara mormor. :) imorgon så är det som sagt NO prov o ja, jag är ganska säker också så det kommer säkert gå bra, för alla! sen efter skolan så gör jag vell ingenting fram tills kl. halv 7 då jag ska till min kompis Amanda på julbord, ja, hon bjöd faktiskt mig, hela hennes familj&några vänner tror jag kommer o så fick jag komma, åh hon är så söt! så det har jag o se fram emot imorn!:) denna helg är det fullpackat för mig, först då julbord hos amanda på kvällen, sen på lördag blir det luciagenrep inför söndag (uppvisningen) 11-13 och sen ska jag va med lina!:) o då är det ju på lördag kväll det är lite jobbigt, det är nämligen GO i alingsås (ni vet GO som jag va på för många månaders sen) ny generations arbetet ni vet? om ni inte kom ihåg det så finns det i min blogg, någon månad, ni får leta upp!:) och då vet jag inte vem jag ska åka med dit, för jag vill så gärna! men jag hoppas att jag får tag i någon som ska dit o hem så det ordnar sig, för det så grymt bra! sen då på söndag är det kyrkan som gäller & på kvällen blir det luciauppvisning 2 ggr. ja man är lite sådär nervös tills de men ja vi får hålla tummarna!:) o nästa vecka är det sista veckan o då blir det väldigt mkt att tänka på, iaf läxorna tyvärr..3 prov! men ah det kommer ordna sig, som sagt, allt kommer ordna sig dagarna framåt! det gör det alltid så man få va positiv. :) nu ska jag göra igoning mig o bli förhörd på min läxa tror jag, sov så gott, ni är värdefulla! kram.


jag pröva faktiskt mammas urläckra (enligt mig) jacka som hon köpt, hon andvänder aldrig den o jag ska nog ärva den när jag blir större, jag tycker den är läcker ;) (o snart passar den mig)


skuummisar(y


nu kommer fakiskt en smygtitt på min friggebod, ni ska snart få se den (några detaljer kvar bara) men vissa ställen är helt färdiga, som detta, vid mitt fönster, vad tycker ni, blev vägtexten bra? :) jag gillar den mkt!

oh jag storgillar min finalilablommigalampa som står vid mitt nattbord, ilikeit!

skrivbordet då, lite mörkt kanske, men när allt är färdigt får ni en bättre bild när det är dag ;)

tummen upp för 2 timmars NOplugg.



bloggar..

just nu, ja, förlåt men visste inte vad min rubrik skulle heta idag, den fick heta bloggar.. haha ;) dagen va lika bra som igår, alltså en go dag till, iloveit! jag har inte så mkt att berätta om skoldagen, vi hade vell ett oväntat bildprov som man inte alls har övat på, men snälla, man skulle bara måla som man då gör på bild så det var lätt!:) Nu sitter jag här och tänker på läxorna som är både imorn& så är det prov på fredag (kemi) så måste verkligen plugga ikväll, ingen mer datorsittande tror jag..:) lite bilder kommer från dagen, funderar på en frågestund igen, men det är bara om jag får några frågor, vi får se! hade bäst underbara människor, kraam!


engelskalektion!


yäääs.

charles dickens, det vi håller på med på engelskalektionerna nu för tiden..:)

sveenska.

läsning, julia. :)


kvääälls

godis, ilike!:)

8 december.

Hej allesammans, hur mår ni? hoppas ni mår bra. :) Just nu sitter jag här o tänker, 1000 tankar i huvudet just nu.. iallafall, idag va det en ganska bra dag tyckte jag, skön dag. först hade vi läsning, fast istället för det så va det bibliotikariesnack med klassen typ, tips om böcker :) sen hade vi matte&NO, gick faktiskt ovanligt fort idag, skönt! sen så hade vi bara goa ämnen tills vi slutade, drama&musik. sen så hade vi inställd svenska idag så ja vi sluta 14.25, mkt bra + att jag&amanda fick skjuts av amandas farmor efter skolan, tack så hemskt mycket! nu är jag hemma, o ska snart börja med läxorna, sen blir det lämning av några jultidningar tror jag& sen har jag inget planerat, bara sitta i min friggebod o tänka kanske, vi får se..nu kommer bilder från dagen, kram på er!


amandaa.

bibliotikariesnacket..:)

iloveyou.

julia,jennifer&millan.


söta jennifer!


nästan hela klassen, i full storlek. :)

sötnosar!






suuddig.

ja ni märker nog att jag har många bilder på klassen denna dag. :)

haha, ja killar i ett nötskal..

musikuppträdandet för halva klassen, ja, idag va det deras tur, dom hade nog 80-tal tror jag ;)


mj - bille jean med rasmus&oscar, haha, ni är för roliga. ;)

men det bästa va ju när louise kom, då körde vi igång, verkligen!

haha, hela gruppen ;)

iloveyougirls!

inläggets sista bild..härlig va? :)


jagälskarminsyster!



hihi.


det måste

bli bättre alltså, ja, mitt bloggande, jag tycker jag börjar bli mer oaktiv på bloggen & tycker faktiskt att bloggen börjar bli tråkig, men jag måste verkligen ändra på det, för jag gillar min blogg + att jag tycker om att skriva också ;) så det måste ändras! dagen har varit mkt bra tycker jag, en go dag helt enkelt. :) just nu sitter jag här vid datorn o har nästan ätit upp min udda mat, ja, ni vill nog inte veta vad konstig  kommunikation jag har till middag idag, haha!:) senare ikväll ska jag nog plugga på allt vad jag kan på NO:n, eller nja inte allt vad ja kan men ni förstår nog ;) sen skulle jag också lämna lite jultidningar tänkte jag ikväll men det är ju blecksvart ute, haha ja det får man leva med nu i vintertiden, det blir såå fort mörkt ;) men kanske någon jultidning, vi får se! jag är ledsen, men har faktiskt inga bilder nu som jag laddar upp för dagen, dom jag tog va i bussen hem o dom blev bara suddiga, så det är nog bättre o slippa dom, haha. :) kram!


alltså dethär är bara för mysigt, igår då, så när jag precis bloggat klart så kommer jag ner för mina systrar ropade på mig då, o sen fick jag se min katt findus med en liten tomtemössa av något slag på huvudet, så sött! olivia&lisa hade bara satt på den där och han märkte ingenting, så kelsjuk, åh jag älskar dig! :)

the day.

har varit greeejt! (y kyrka,mys,fika hos morbror&sussie,luciaövning..ah dagen har varit så bra helt enkelt!:) har tagit lite bilder från dagen som vanligt, hatt lite mer lust att ta kort idag faktiskt, haha. hoppas ni har hatt en underbar dag? i hope so. kram!


muuuuma.

ja, jonathan va glad hela tiden som ni ser ;)

:)

ja, ibland har man bara lust att vara lite wannabe, fast detta blev vell lite överdrivet kanske? haha.

ååh, alltså denna hade dom köpt i sydafrika, o som ni vet så älskar jag afrika? ;)
då skulle ni bara sett hur jag älskade denna?! man ville bara ta med den hem!:)

iliiike.

ja, som ni ser så är min mobil värdelös rent ut sagt när den ska ta i mörker eller så, ni
har nog märkt det tidigare, det är därför det skulle vara praktiskt med en kamera men jag är nöjd!:) iaf, detta rum (övervåningen) har dom designat o gjort ordning o det blev såå bra verkligen min stil!:)

tog några bilder när jag tittade på deras sydafrikasresa dom va på för inte så länge sen tror
jag?;) aja, jag skulle nog tagit bilderna från datorn o lagt in på en gång, det kanske
inte blir så bra bilder när man tar kort på datorn, aja, här ser ni en sorts väska, liknande en CD-skiva, så grymt häftig!

saker gjort av burkar, (t.ex colaburkar o annat) så häftigt!

o dom här tyckte jag va snyggast, vet inte vad gitarrena är gjorda av men jag gillade dom mkt! :)

grymt bra!

rent ut sagt! alltså ikväll så va det nog det bästa grejen som hänt mig på länge, jag har faktiskt varit på konsert, och nu måste jag verkligen säga att det va det, det var så grymt braa!:) det var faktiskt i våran kyrka (kors) och det va "myrra" som uppträdde, alltså ja, ni skulle varit där, det va såå häftigt&såå bra, jag kan inte beskriva det med ord nästan. men det pigga upp mig& gjorde mig gladare på en gång, åh, man ville bara att det skulle fortsätta, ah..så bra va det. ;) före detta hände så va jag på 2 timmars fotbollsträning med tjejorna mina, vi va bara 3 st tjejor då men vi fick några 97:or som va med också, men det var riktigt kul! sen efter så va jag med min älskade kusin lina o vi hade också jättekul, det är så mysigt att vara med dig. :) o sen då när hon åkte hem så skulle vi ju på konserten, jag kan säga en grej som jag faktiskt kan säga nu för den tanken är borta nu, jag mådde så dåligt när jag åkte dit, ja allt sjönk ner till botten o jag kände mig helt värdelös, men så va det ju precis perfekt med den konserten som vi va på, den pigga upp mig helt& bara skjölde bort alla känslor, så nu är ja såå glad! nu kommer jag solklart somna med ett leénde på läpparna inatt, hihi. men det tråkiga är att jag inte alls har varit på blogghumör&faktiskt heller inte på "fotograferahumör", jag är ledsen men sånna dagar kan man ha ibland& man får också ha sånna tycker jag, man behöver inte göra det hela tiden, men ja, det kommer mer bilder från dagarna framåt i veckan, då är jag nu på det humöret att jag vill ta kort&blogga ;) hoppas det. kram på er, sov sött!

det kommer bara 3 bilder från när vi åkte hem från konserten...

fast denna tog jag när vi va på konserten ;)

icamaxiii.





bilder

från kalaset från ikväll. kalaset gick jättebra!  (nästan bara ego bilder ;s)


iloveyoumysister!


det var ganska mörkt inne så därför blir inte bilderna så bra, men stå ut endå, haha. ;)

hihi.

martin&simon. :)


muuma.


kalas

hos morbror snart, förlåt för dålig uppdater. idag, i'm sorry, hade bäst! kram.

3 DeCembER.

Hallå friends! hatt en underbar dag idag, tror jag säkert. :) jag har hatt en mkt bra dag idag faktiskt, äntligen är jag frisk! :) (och amanda också för den delen) det är mkt bra. har faktiskt tagit många bilder från skolan idag, fick faktiskt ett önskemål om det inom bloggen, en anonym som kommenterade, såklart ville jag det! ;) men som ni vet så blir många bilder konstiga o det är inte heller så lätt att ta kort när man är i skolan, lektionerna,lärarna också så är min mobil väldigt seg när den ska ta o alla rör ju sig hela tiden, ja ni förstår nog? :) men jag fick iaf till några! haha. :) åh, det har faktiskt varit en riktig flams dag idag, både roligt& kanske lite överdrivet ;) men dagen har varit bra som sagt! just nu så har jag bara sån jullängtan, alltså jag äter pepparkakor,lyssnar julmusik&har det så mysigt just nu här hemma, men det blir kanske bättre senare ikväll för då är det luciaövning kl.7 då är det mer jullängtan tror jag ;) snart börjar det dra ihop sig faktiskt, 13 december så är det luciauppvis. o ja måste öva lite mer på alla sånger & såklart på min dikt jag ska läsa .. men det kommer säkert ordna sig!:) nu kommer bilder från skoldagen, kram!


jennifer,julia,millan&oskar :)

i like you! (o fast du inte syns millan så vet du att jag menar dig med, haha.)


taggad för svenskaprov, såklart! ;)


läsning..

haha, daniel&amandas finger, vet inte vad dom håller på med på denna bild, haha.


hihi, jag gillar er!

är vi inte lika? ;)


spanskalektion..

haha, som ni märker så är det väldigt mkt liv på våra lektioner..;)

haha, ni är för goa killar!

fjjoortisar!


;o

jag känner inte dig lilla vän..


skolbilder.

kommer nu!:)
2 december snart förbi..


frost vare mycket av idag!




väldigt många frost bilder märker ni...:)

haha, sista bilden nu! :)

love you my dear!


engelska, alltid roligare med min vän! :)

lääxor

pågår just nu!



1 december..

hallå glada människor!:) hur mår ni i en sån här kall men endå fin 1 december dag? hoppas ni mår bra. själv mår jag inte så bra..fortfarande, även om jag va i skolan idag ;) ja, men först måste jag bara se om ni håller med om en grej, att först vara sjuk o kanske hinna lite efter i skolan o sen när nästa dag kommer & man vill till skolan så försover man sig, är inte det en elin berg grej tycker ni? själv tycker jag det är ganska likt "mig" ;) men som turenstur hade jag faktiskt sovmorgon idag och mamma va ledig så det ordna sig! på vägen till skolan mådde jag toppen (eller ville må det) men sen senare under skoltiden/dagen så blir jag sämre o mådde inte bra igen, halsen,förskyldningen o ah mådde inte bra helt enkelt :/ men det värsta var att jag har nog smittat amanda också! jo, för hon mådde inte heller bra idag + att hon blev typ hes i eftermiddags så ah, jag har fått lite dåligt samvete kan man säga..:/ men ah, iaf, så efter musiken så hade vi bara en lektion kvar och det var den seega svenskalektionen o båda mådde verkligen inte bra, det syndes nog på oss ;) men ah, så jag ringde till mamme (amanda, du förstår? haha.) o som tur var så kunde hon skjutsa oss! så vi blev så lättare för det.. :) tack mamma! så hon kom o hämta oss och sedan åkte vi faktiskt och hämta mina jultidningar samtidigt, ja dom hade kommit igår faktiskt!:) efter vi skjutsat hem amanda så åkte vi såklart hem och vet ni, när jag kom hem så hade min underbara syster faktiskt gjort en överraskning till mig! ja, en mkt mkt god efterrätt! alltså, jag skryter inte nu men har en såå kreativ syster måste jag bara säga! i love her. :) så det piggade faktiskt upp mig lite! sen har jag inte hunnit göra så mycket mer, snart ska jag göra varm te med honung i o mysa i min friggebod tror jag, krya på mig lite..men ja, vi får hoppas att jag kan gå till skolan imon, o kunna va med helaa skoldagen, haha. hade bäst! kram.


korridoren.


musiklektionen. idag hade vi faktiskt våran kulturuppträdande, hiphop hade vi valt. :)
det gick vell bra tyckte jag, lite kort uppträdande kanske men ah det gick bra!:) på bild: Daniel,Calle,Stina&Julia.

spotlight "måste" man ju bara ha ;)

aaamanda o stiiinaa.


haha, spexiga daniel in på scen ;)






sötnos!

halstabletter (yy


det var såå fin solnedgång när vi åkte hem, man måste ju passa på!

min underbara goda efterrätt jag fick av min syster!:)

passionfrukt!♥