Känns som LÖRDAG.

Gokväll! Kan ni tänka er...solen har varit uppe hela dagen idag, iallafall i Borås, det är helt underbart!:) Varit ute hela dagen och bara njutit och hatt kul, det är en härlig kul dag. Idag har jag som sagt varit ute då, sen har jag bara tagit det lungt nästan hela dagen, men det är så underbart att göra det ibland!:) Jag har också varit ute och sprungit med Pappa&Olivia till skansasjön, och dom andra åkte bil dit. Det gick jättebra på vägen, jag kände faktiskt att jag fått lite mer kondition än förut, och det känns bra att ha det. Sen så skulle vi eller jag skulle ju bada för dom andra hade på sig sina badkläder men då hade inte mamma tagit med sig min bikini så då blev jag lite besviken..för det var ju jätteskönt i vattnet, och jag menar det! Men sen så doppa jag fötterna och sköjlde ansiktet så det gjorde ingenting endå. Sen så stanna Olivia kvar alltså hon skulle inte springa med oss tillbaka, så då sprang jag&pappa. På hemvägen gick det bra enda tills vi var i samhället alltså Målsryd så börja jag sakta ner och nästan svimma av att det var så varmt men jag överlevde hem som tur var, jag gick en bit och sedan sprang jag det sista. Jag var så varm efter att mamma tog iskallt vatten och hällde över mig, åh det var verkligen underbart att få bli svalkad, ah det har varit ett riktigt sommarväder idag och väldigt varmt. Sen så duscha jag och efter det så åt vi mat, och det var verkligen smarrigt. Grilad kycklig och sallad, och min lilla förrätt också ;) Ah det var verkligen gott efter en varm dag och att man sprungit också. Men erkänn att det känns som en Lördag? Det gör det för mig iaf. Alltså man tror man är ledig imorgon fast man är ju inte det, ah det är konstigt, men det är skönt med en skoldag imon iaf :) Imon ska jag kanske vara med Emilia :D Men nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott! Kraaaamar.




Idag hade vi verkligen andvändning för våran uteplats! ;)

FIKA :)

Äppelpaj, muuma.



Min fina mamma!♥

syster i svartvitt, älskar dig!

Sommarblommor.

Boni med vattenslangen :) Sprutade på mig hela tiden x)













Vår underbara kvällsmat:)

Våran underbara kvällsmat:)

Den smarriga grillade kycklingen :D

Gulleplutten. Jonathan åt nog 3 majskolvar, han älskade verkligen majskolv!x)

VARMT

Goddagens vänner!:) Hatt en bra förmiddag? Idag har jag varit ute hela morgonen kan man säga, åh jag bara älskar vädret. Jag har spelat fotboll,solat och hatt lite vattenkrig med pappa&jonathan. Det var först pappa&jonathan som skulle ha vattenkrig med våra vattenpistoler, och det fanns bara 2 stycken så jag fick inte vara med, men sen så fick jag en idé. Jag kan ju ta vattenslangen, så jag spruta på pappa först så han blev helblöt och sen Jonathan, haha. Men jag kom inte undan för sen så hämnades ju dom x) Ah men vi hade iallafall jättekul!:) Sen för några minuter sen så gjorde Jonathan och jag ett litet mellanmåll till mig,jonathan&pappa, vi gjorde då äppelklyftor med smält mörkchoklad och 3 små runda knäckebröd. Men vi åt inte så mycket eftersom vi ska äta sen. Men det var gott!(Y) Jag bloggar om dagen ikväll tror jag, för vem vill vara inne en sån här dag? Inte jag iaf ;) Ni får ha en underbar dag så hörs vi ikväll! Puss&Kram.




Vattenkrig!:D

En äppelklyfta med smält mörkchoklad.

muuma.

STOLT!

JAG HAR LAILAS AUTOGRAF!:D haha. Nu tänker jag inte tvätta mig på ett år xD



OBS: Förlåt för hårig ARM ;D


Mysig kväll!

Hejsan!:) Aså fyh vad vädret har varit bra idag, sol&värme, i love it! Idag har jag faktiskt inte slappat hela dagen för typ klockan 3 så kom Hilda&hennes mamma och hämta mig. Vi skulle till stan :) Jah ni kanske tror att vi skulle shoppa eller bara titta och gå till affärer men nej, vi skulle titta på RLV final ( Rätt Låt Vinner) Men den börja 4 så då gick Hilda och jag på stan sålänge, jah vi köpte en mors-dag present men jag kan tyvärr inte säga den nu eftersom mamma läser min blogg och jag kan inte avslöja det ;) Sen så gick vi in till Gina och Hilda köpte också glass :) Sen så började det och vi gick till Torget, där stog det en ganska stor publik redan men vi fick en jättebra plats endå faktiskt, tack vare att Hildas kompisar redan hade kommit och vi fick stå vid dom och dom stog längst fram eller två snäpp bakåt men man såg jättebra endå!:) Hilda och hennes kompisar hade gjort skyltar till sin kompis som skulle uppträda på RLV. Aså det var bara 10 bidrag som gick vidare och tänk att gå vidare till final, jah det är inte dåligt ;) Hon som Hilda och dom kände hette Elin också, jag vet hon hade snyggt namn! haha. Men alla bidrag var faktiskt jättebra och alla hade ju scenkänsla och kunde sjunga! Verkligen duktiga tjejor :) Och vet ni...Laila Bagge var också där! Aså hon var ju ansvarig för detta tror jag och det kändes så konstigt att se henne i LIVE aså på riktigt! Hon var verkligen jättefin :) Sen så uppträde också Alexander som var med IDOL, han var väldigt duktig (y) Sen så kom det typ en full kvinna och en utveckligsstöd gubbe som hållde på att dansa mitt i allt, och tanten som var full luktade skit och var jätteläskig, hon hade typ målat sig i ansiktet med röd färg och hade en ölburk i handen, ah där ville man inte stå iaf. Sen så var det tillslut vinnaren av RLV som skulle ropas upp och det var verkligen rätt tjej, jag älskade verkligen hennes röst, verkligen en mogen röst! Men alla som uppträde var jätteduktiga :) Sen så åkte vi hem igen och då åt jag korv med bröd och nu så ska jag vänta på ROBINSON FINALEN, jag hejar på Jarmo ni som inte visste det, jag tror faktiskt han vinner endå :) Vi hörs imorgon alla!:D Puss&Kram och ni är värdefulla.




DAGENS OUTFIT.

RLV

LAILA BAGGE!:D

Första uppträdandet :)

-''-

En jättesöt tjej som sjöng.

Här är hon som vann. Verkligen en talang var hon!:)

Alexander.

:)

Detta är nog det längsta inlägget jag skrivit på länge!

Godmorgon alla underbara personer!:) Sovit gott? Jah nu tror ni säkert att jag sovit länge eftersom jag skrev ett litet inlägg igår på kvällen, och då var jag ju heltrött! Men jag vakna halv 8 idag av mina syskon, och jag försökte somna om men då satte dom på TV:n och då sa jag till dom,men efter det när jag skulle somna om gick det inte alls och jag bestämde mig för att gå upp, jag orkade inte försöka mer ;) Har ätit en härlig frukost och nu nu sitter jag här pigg&glad och ska skriva allt som jag varit med om på våran skolresa!:D Okej det börja med...

FÖRSTA DAGEN:

Det börja med att jag vakna 05.50 och gick upp och gjorde igoning mig och kontrollera min packning. Sedan så åkte
vi iväg, först så lämna vi Lisa på fritids i skolan och sedan Jonathan på dagis och sen åkte vi till skolan igen och där stog allihopa, eller nästan alla ;) Alla verkade pigga&glada och hade med sig allting. Sen så när alla kommit så dela vi upp oss så några satt i Morgans buss och några i Pappas buss. Jag satte mig i Pappas buss då, och dom som åkte med var Stina,Annie,Tessan,Isa&Claes :) Jah på vägen så var det bara jag,Annie&Stina som pratade hela tiden, iaf så hördes vi mest x) Vi titta i tidningar,åt vårt gottiligottgott som vi hade med oss och Annie skojjade om saker, ojj vad jag skrattade, aså Annie borde bli en komiker hon är så rolig! Jag måste berätta en grej hon sa när vi åkte till Sävsjö, aså jag skratta så att magen gjorde ont. Vi stannade en gång på resan för att dom vuxna skulle prata om vägen och vissa skulle ta lite luft, och sedan när vi skulle åka så låste Stina ute Claes, men sedan så banka han på rutan och Stina låste upp, men då sa Annie:
-Men Claes kan ju gå till Sävsjö.
- Ska jag gå? sa Claes och flina lite.
- Ja du har ju din cykeldräkt!
HAHAHAHAHA. Aså jag flabba ihjäl mig! Ni som inte fattar så kan jag berätta att Claes cyklar mycket och en gång eller 2 gånger tror jag så har han hatt sin cykeldräkt på sig, och den sitter hur tajt som helst på honom och då börjar vi alltid skratta lite för det ser lite kul ut, så det var därför det var så kul x)) haha, jag börjar skratta nu med ;D Sedan så var vi framme men vi var inte framme vid Campingen utan på BodaBorg! Och sen gick vi in dit och vi fick hänga av oss utekläderna och sedan sitta i en matsal tror jag, och där fick vi en fralla och en festis, mm det var mycket gott!:) Sen så kom en kille och prata om regler och annat som var viktigt att veta. Sen fick vi börja och då så var vi ju indelade i lag så jag var med AMANDA,MILLAN&JESPER. I det första så gick vi in till olika celler och det fanns både kluringar till lösningar och banor och annat. Först så klara vi ingen eller vi fattade inte så mycket så vi tyckte det var skittråkigt rent ut sagt,men sedan så hitta vi faktiskt en bana som vi verkligen var beroende av, vi gjorde den minst 12 gånger tror jag, aså i en bana fanns det flera celler som man skulle klara för att få en stämpel, och vi klara alla utom en som vi blev så arga på, men sedan så ville vi verkligen klara den så vi försökte flera gånger, och sen efter tusen år kändes det som så KLARA VI DEN! :D ojj vad vi blev glada, vi kramades och skrek och var så nöjda, vi gav verkligen inte upp! NI ÄR GRYMMA :D Sen så gjorde vi lite fler och dom var också ganska roliga, men den vi vi klara och gjorde flera gånger var klart bäst, eller det tycker iaf jag ;) Sen så splittrades lagen lite så alla var med alla nästan men det gick också bra, sedan var jag så trött att jag inte orkade göra så mycket mer, Tessan och jag gick ut för att ta lite luft. Sen så glömde jag berätta att vi fick TACOBUFEÈ där med,  det var också gott och vi hade det så mysigt!:) Sen så blev det LAZERGAME (jag tror det heter så x) ) för oss och det var en höjdare! Fyh vad kul det va :D Jag blev träffad typ 100 gånger men endå var det skitkul att spela! ;D Sen tror jag det var slut och vi tog på oss och tog med våra saker och åkte sedan till Campingen, och det var ju ganska mysigt tyckte jag :) Lite öde var det men endå så gjorde vi massa kul,  vi spela brännboll,grilla tillsammans och spela också lite fotboll. Det var faktiskt två stycken som bada med! Stina&Jesper, aså hur kunde dom!! Det var ju iskallt :o Men det gick bra för dom, dom överlevde ;) Sen så blev det kväll och då så fotade jag och Millan&Tessan nere vid sjön som låg vid Campingen och sedan gick vi upp, allihopa i våran klass utom Jag,Johanna,Tessan,Amanda&Millan titta på film på Stinas dator i Stina,Isa,Millan&Annies stuga men vi tjejer som inte gjorde det var inne i Min,Johannas,Amandas&Tessans stuga och pratade och hade skojj vi med (Y) Sen så var jag trött och några andra med så vi gick och borsta tänderna och gjorde färdigt oss för natten. Men sen så blev det något emellan som inte var så kul, aså några tjejer ifrån klassen var ute och skulle borsta tänderna tror jag och sedan när dom skulle tillbaka till stugorna så träffa dom på några killar, det var typ 3 styckna först, sen så berättade dom för oss som var ganska lugna att det var några där och dom var väldigt mysko, sen så gick Millan in till hennes pappa och sa att det var några där och när dom vuxna kom ut så stog dom uppe på åkern, och en av dom ringde någon och efter en stund så blev dom 7 styckna och vi visste ju inte vad dom skulle göra och Pappa,Morgan&Claes ringde polisen och berättade vad som hade hänt. Och sedan så när Claes sa att några poliser skulle komma så blev vi lugna igen men sen efter en stund till så hörde vi någon banka någonstans och vi trodde först det var tjejorna som busade aså från vår klass men det var det inte utan det var dom  killarna som hade bankat på doms vägg aså huset. Men sen så blev det tyst igen och jag kände mig trygg eftersom poliser skulle komma och titta till och att vi var säkra i stugan så jag somna på direkten sen.

ANDRA DAGEN:

Alla vakna av att Morgan knackade på vår dörr. Vi visste att vi skulle gå upp för att sedan om en timme skulle vi åka och äta frukost på ett Wärdshus. Och vi skulle inte komma tillbaka till stugorna igen så vi fick ta på oss kläderna och sedan börja packa ihop och städa allting. Och det gick jättebra!:) Tillslut var alla klara och vi åkte till Wärdshuset. Det var verkligen ett jättefint hus och ganska stort. Sen när vi skulle gå in så fick vi se..ja ni kanske inte tror mig men vi fick se dom killarna som busade hos oss ni vet kvällen, dom tittade på oss och vissa börja flina lite och jag blev så sur på dom att jag gav dom en sur blick, haha jag bara kände det att nu ska jag göra det x) Pappa,Morgan&Claes pratade med dom lite vad dom hade gjort och jah jag hörde inget för pappa berättade för mig..Ni kanske tycker att Pappa,Morgan&Claes var konstiga för att dom ringde polisen men nej det var dom inte för jag fick reda på att dom hade kletat ner grädde på en tants hus med och det var TÖNTIGT av dom, hon tanten hade gått upp till oss och sagt att vi hade gjort det men vi hade ju inte det och då visste vi att det var dom. Fyh vad fega dom var! Men när vi skulle äta frukost eller gå och ta så reste sig dom och gick iväg. Frukosten var ganska god men endå lite snål tyckte jag men det gjorde inte så mycket jag var nöjd endå!;) Sen efter allt så åkte vi till ett FAMILJEBAD, och där hade vi det grymtkul! Allihopa hade kul, och det såg man på dom för alla var så glada :D Det var ju en skoldag för det var tidigt på Fredag morgon vi åkte till Badet ju så vi var helt själva! Några tanter och gubbar men dom störde inte oss, vi hade verkligen jättekul! Sedan efter 1 ½ timme så kom det barn från doms skola tror jag och skulle också bada och då blev det ganska mycket kö till ruscherbanan så vi bada i vattnet och kasta boll istället och det var också kul (Y) Tog också kort på Millan,Stina&Annie när dom åkte ruscherbanan med Emilias kamera sen tog jag kort på fler tjejer ifrån klassen ;) Sen så orkade inte vi bada mer så vi gick och duscha och gjorde oss klara. Sen så satt alla och väntade utanför på alla i klassen sen så åkte vi. Fast vi åkte inte hem än utan då var det lunch och då åkte vi till Wärdshuset igen, och det var jättejättejätte god mat tyckte jag som vi fick! Verkligen vällagad mat och smaklig och det gillar jag ;D Så var det dags att åka hem och som vi var uppdelade i bussarna dit satt vi hem också, och vi hade lika kul på hemvägen med tyckte jag, jag tycker verkligen om er tjejor!♥  Vi stanna också på Donken på hemvägen, vi fick glass och vissa tog ponfrittes och några små hamburgare, jag orkade inte äta mer så jag tog ingenting men jag hade mysigt endå. Sen så åkte vi hemåt aså vi stannade inte mer utan vi åkte raka vägen hemåt, och på vägen så somnade jag och jag sov nästan halva tiden hem, och det var så skönt att sova (y) Och sen var vi framme och då sa alla hejdå till varandra och åkte hem igen. Och när jag kom hem så skulle ni sett var trött jag var jag var nästan lite svimfärdig, jättetrött verkligen!:) Men inombords så var jag hur glad som helst att vi hatt det lyckat och så kul på våran skolresa!:D Sen gjorde jag inte så mycket mer utan jag tog det lungt resten av dagen och somna nöjd.

Nu kommer bilder från SKOLRESAN!:


Pappa påväg till BodaBorg

Stina läste lite tidning på resan :))

Gottegrisen själv ;D

Tog kort på en åker på vägen ;)

Stina som fotograf. Väldigt fin bild!:)

Framme!:D

Inne i vår stuga, här packade alla upp som ni ser ;)

Här sov jag&Tessan, jag längst ner och Tessan uppe :))

Allt vi hade med oss, blir du frestad nu? ;)

Kvällen. Här spelar Amanda&Johanna lite fotboll :))

Våran stuga.

:)

Haha, den här bilden var kul, kolla bara Johanna xD

Älskar er tjejor!♥

-

Det var ganska mysigt endå :))

Brännbollen

Sötnosen Annie!:)

Och här igen!:)

Myspys med läsk,godis och spela kort ;)

Det var så fint på kvällen så jag tog ett kort på stugorna igen ;D

Tessans coola brillor!!

Här var sjön, och som ni ser så är det en stort torn vid bryggan, det var verkligen
jätte högt!

Millan XD

:)

--

TORNET :D

Här ser ni hur högt det var!

hihi. Det blåste så mycket där uppe på tornet.

Det var verkligen vackert på kvällen vid sjön, jag älskar att ta kort då!:)))

Här är en till 8)

--

KVÄLLEN i stugan :)

frukosten. Erkänn att det var fint inne i Wärdshuset!:)

frukosten.

Här ser ni WÄRDSHUSETS framsida

Tulpaner ♥

En liten fisk :)

Fotograf: Millan  - En ros.

Tog kort på hundkex. Dom är så fina i svatrvitt (y)

:)

Donken (:

Dom har precis förlovat sig !:)

LOVE IS IN THE AIR

Sommar direkt!

Hallå!:)Har ni hatt en bra dag? Det har jag. Nu är klockan mycket och för att jag ska kunna somna nöjdare med dagen så skriver jag ett kvällsinlägg:) Jag kom hem typ vid halv 4 idag från skolresan, aså vi har verkligen hatt kul! Men jag berättar om dagarna imorgon istället också lägger jag in alla bilder som jag tagit, det blev 91 bilder och jag orkar verkligen inte ladda upp dom nu så det blir imon! Jag är heltrött nu och jag tror att om jag bara lägger mig ner och ska sova sommar jag direkt! Vi hörs imon!

ganska stressad..

Hallå! Hoppas ni mår bra:) Idag så var det ju skola och den skoldagen som gick var helt okej! Vi körde faktiskt tidningsleken idag igen, det var kul (Y) Sen så gick det så fort att vi slutade och jag gick hem. Först så möttes jag av Olivia i dörren, sen så orkade jag inte hålla på att göra mat men jag blev så glad, för Olivia hade redan fixat, tack syster!♥ Sen så blev det packning på en gång, tror jag fyller två stora väskor med grejer tills imorgon, aså jag är sån..jag packar alltid för mycket, men hallå, bättre packa för mycket än för lite ? ;D Sen så la jag av lite och satte mig här nu och bloggar lite. Snart om typ 20-25 minuter så kommer Amanda och hämtar upp mig, sedan så åker vi till shell där vi träffar alla och sedan åker vi till Grönahög, eller heter det så, samhället kanske heter någonting annat det kanske är bara laget som heter Grönahög, aja strunt i det x) Idag så vet jag att vi kommer äga!:) Vi är ju B.Ä.S.T! Sen när matchen är slut så åker vi hem eller vi duschar ju också men sedan så åker vi hem igen, och jag hoppas vi kommer hem ganska tidigt iaf vid 9 för då har jag tid på mig att packa färdigt och äta också! Men nu ska jag ta på mig och packa lite till matchen och så ses vi kanske på Fredag kväll eller på Lördag, för imon blir det SKOLRESA TILL BODABORG! Åh jag längtar ihjäl mig, det kommer bli så kul!!:D Håll tummarna för fint väder och att vi kommer ha det jättebra, ah jag kommer iaf hålla (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)++++ till oss! obs! •(Y) betyder ''tumme upp'' • Hade bäst och ni är grymma! Puss&Kram.


OBS: Inga bilder idag, im sorry!:(

Helt slut..på ett positivt sätt :)

Gokväll! Det första jag har att säga är att jag beklagar för dålig upptradering! Nu mera så bloggar jag bara på på kvällen men jag hinner bara på kvällen, men ska försöka blogga mer på en dag om jag verkligen hinner, jag har så mycket nu..först matchen idag och jag var också på stan idag med mamma och köpte skolavslutningskläder, och jah det är hemligt så det blir ingen bild jag lägger upp;) Sen imorgon så har jag match igen men jag hinner faktiskt blogga lite på dagen för då är jag hemma och ska också packa tills skolresan, sedan åker jag till matchen och jag kommer hem typ vid nio eller något för det ligger i Grönhög (eller vad det heter) och det tar 50 minuter dit så det blir inget kvällsinlägg tror jag inte ;) Sen så åker jag på skolresa med min klass på Torsdag till Bodaborg och kommer hem på Fredag, ganska sent tror jag. Sen har jag inget mer än att köpa något till Morsdag på söndag ;) Jah ni förstår nog nu varför jag inte kommer blogga så mycket så det blir nästan ett uppehåll. Aja, idag så hälsa vi ju på klasserna!:) Det gick väldigt bra fast mitt hjärta bankade hela tiden för att jag var så nervös. Det mesta vi gjorde var namnlekar. Och det gick ju bra, haha. Man skulle komma ihåg alla namn och det var ganska lätt att komma ihåg men endå var man så pirrig att man glömde bort, sån är jag ;) Men det gick utmärkt, min klass kommer nog bli jättebra!:) Sedan så efter skolan så åkte jag med mamma till stan och leta efter skolavslutningskläder, och vi leta och leta och tillslut hitta vi en jättefin ... jag säger inte än :) (hemlis) Och jag blev så nöjd faktiskt, den var jättefin!:) Sedan så åkte vi hem och jag åt lite innan vi åkte till Engvallen. Matchen gick skitbra! Alla kämpade verkligen gärnet idag och vi kunde ha vunnit, det blev 2-1 till dom. BRA KÄMPAT GIRLS!♥ Men nu är jag hemma och ska slänga mig i min säng och bara soova. Jag är helslut nu!:) Men på ett positivt sätt. Ni får hade bra så hörs vi imon eftermiddag! Puss&kram.



När vi kom fram till Dalsjöfors så stog alla klasser i grupper utanför skolan,
haha jag råka ta kort på gånghesters killar x)

Älskar er!<3

Annie&Johanna, ni är för goa! :)

sovmorgon, göttans :)

Gokväll! Nu sitter jag här framför datorn ganska trött, jag har precis kommit in från att ha hoppat studsmatta med Boni&Olivia ;) Ja idag blev det en slappardag kan man säga, men det var skönt efter en lång helg tyckte jag. Åh jag vill verkligen inte att dagen ska sluta, jah jag är jätte pirrig för imorgon,när vi kommer till Dalsjöfors och får möta alla men jag har den bästa idén som hjälper till det, att vara sig själv! Men det braiga är ju att vi har sovmorgon också imorgon, och det är så skönt! Men Emilia&Johanna kommer till mig på morgonen och jag är ganska seg på morgonen så jag vaknar nog tidigt endå, men det är inte deras fel utan det är bra för mig, för annars blir jag stressad:) Imorgon kväll är det också match, hemmamatch så jag cyklar dit. Och jag hoppas verkligen jag inte får ont i benet mer nu för det värker och det är inte kul, att det ska alltid vara någonting som begränsar allting som jag gör speciellt matcherna och träningarna på fotbollen, det är trist men jag ska hoppas på det bästa!:) Nu måste jag göra igoning mig och sedan ska jag läsa och planera lite till skolresan t.ex packning och sådant! Så ni får hade gött och sov sött♥ Puss&Kram.



Vi spela också lite fotboll :) SÖTNOSEN MIN♥

Åh, jag är en stolt syster som har en sån söt bror! Här ska han upp på studsmattan..

Bilderna från igår!:)

Hallå!:) Kom precis hem från skolan och tänkte lägga in mina bilder jag tog igår :) Skulle göra det på morgonen idag men jag hann tyvärr inte. I skolan idag så har det inte hänt så mycket. Vi hade brännboll idag, vi ska ju ha brännbollstunering nästa vecka så vi tränade lite idag då ;) Det var sådär..jag har ju så ont i mitt ben nu och kan ju knappast springa men jag hoppas det verkligen går bort, för jag ska spela match imorgon! Idag ska jag träna på lite glosor tills på ONSDAG och sedan ska jag nog ta det lungt, Elfsborgsmatchen är ju idag och jag har ju biljett men jag tror faktiskt jag inte går endå, jag orkar inte x) Imorgon ska vi ju till Dalsjöfors och hälsa på klasserna och se runt där och lite mer och det längtar jag verkligen efter, fast endå inte. Det positiva är att man får träffa alla och det negativa är att jag är jättenervös! Men jag vet att det kommer gå bra imorgon och vi kommer säkert ha jättekul!:) Men nu får ni njuta av titten på bilderna från igår så hörs vi kanske ikväll om jag orkar eller imorgon :D PUSS&KRAM.♥




En annorlunda fågel vi såg på Ramnaparken igår, den var faktiskt cool,den hade en jättelång fjäder där
bak ;)

Okej, ni kommer märka att nästan alla bilder från ramnaparken är på vattenfallet som fanns där!;)
Men jag tyckte det var så jättefint.

Vi såg också några ankungar i vattnet, så söta!

Det fanns också små mysiga stugor i parken med :) Och nästan på varje tak så växte det gräs och blommor
på. Violer såg man tusentals av, det var så fint!:)

Här är alla påväg att sätta sig i gräset och plocka fram pikniken :)

Denna stugan var så mysig tyckte jag!

Pikniken

om ni märker hade vi det så mysigt.

HILDA(L)



--

:))

Vattenfallet.

--

Det forsa ner vatten hela tiden.

Dom här blommorna var vell fina?:D

-''-

Aså erkänn att Hilda är sjukt duktig på att göra buketter! Aså den blev så fin!Hon borde bli en designer,
 verkligen :)

--

--

--

Vattenfalletstopp :)

Svart-vitt älskar jag♥

--

--

Ja, det blev väldigt många bilder på vattenfallet men jag kan säga att det finns några bilder kvar...

--

--

--

Nej, nu hade jag fel..detta var vattenfalletstopp!;)



Älskar dig min vän!:)

Såhär blev buketten, SÅ FIIN!:D Och den fick min mamma också, hihi, Hilda du är för snäll!

Såhär såg doms badkar ut! Aså fyh vad snyggt det var, ja jag blev iaf mycket avendsjuk ;D

entrén, så snyggt :)

Detta kort har Hilda gjort, snacka om fint! Hur fint som helst♥

Hennes pärlpyssel som jag tog kort på ;) haha jag är lite konstig ibland..x)

DRÖMHUSET! (deras hus)

Vi åt också lite hallon med glass igår :D

Glassen vi åt då :)

mumsmumsmums..

Hilda spelar piano. Jag lovar, hon är en stjärna på att spela!♥

Nu somnar jag gott..

Gokväll!:) Hoppas ni hatt en bra dag. Idag har jag varit i kyrkan på morgonen och sedan så gick några som går i kyrkan till Ramnaparken och hade piknik och va tillsammans. Hilda fick följa med oss dit för vi skulle vara och Hildas föreldrar skulle åka hem och då ville jag&hon gå med till parken så vi gick med våran familj, mamma visste ju inte att Hilda skulle följa med så hon gjorde ju ingen macka till henne, men i kyrkan så fanns det överflöd med mackor och pålägg från bröllopet igår och det var ju så bra! Så mamma gjorde en macka där istället till Hilda:) Jah..vi hade det så mysigt där! Först så åt vi och prata tillsammans, sen gick jag och Hilda runt lite och hon plocka en sån fin bukett med blommor att jag tog kort på den, den var jättejättejättefin måste jag säga! Och jag då fotografera massor som vanligt ;) Sen så skulle vi åka hem eller Hilda&jag skulle hem till henne, vi skulle vara där idag då, så mamma skjutsa oss dit :) Det var första gången jag var inne i Hildas och deras hus, jag har bara sett huset inte inuti. Och det första ordet jag sa när jag kom in var bara ''WOW'' aså ni skulle sett deras place! Aså fyh vad jag älskade inredningen och precis allting! Dom hade det så fräsht och snyggt i sitt hus, det var precis min stil:D Så jag börja fota allting i huset för jag jag tyckte om det så, haha jag är lite konstig x) Och jag säger bara..om du är rastlös så ring Hilda och kom hem till henne, aså hennes rum var fullt med pyssel, man kunde göra så mycket! Pärla halsband,pyssla,göra kort,sy,rita och lite mera ;D Verkligen så mycket kul att pyssla med! Sedan så har vi hoppat nästan hela tiden och pysslat och gjort annat kul, verkligen en underbar dag med dig Hilda!♥ Vi kolla också på match när John Ragnar (ungdomspastorn i kyrkan) när han spela! Hildas mamma sa att han spela för dom hade åkt förbi och sett det och vi ville så gärna kolla, så vi gick dit, aså det var jätte nära! Kanske 200 meter ;) Han spelar ju i Norrby och Norrby spela mot Rångedala alltså där Hilda bor ;) Så Hilda visste inte vilka hon skulle heja på men vet ni..hon heja på Norrby! För John var ju med där och då hejade vi på dom ;D hihi. Sen så kom pappa och hämta mig vid fotbollsplan där matchen var så vi kollade lite till på den, fast inte hela för sen så blev det lite kallt och det var dags att åka hem så då gjorde vi det, vi sa hejdå till Hilda och sedan åkte vi :) Jah sen har jag inte gjort så mycket mer än att ätit kvällsmat&duschat, och nu måste jag bara säga att jag har tagit 64 bilder och orkar verkligen inte lägga in dom nu för jag är så trött och klockan är ganska mycket så det blir imorgon jag laddar upp dom, hoppas det går bra. Ni får sova gott nu så hörs vi imon! PUSS&KRAM♥


Tröjan som jag älskar!

Hej igen!:) Nu lägger jag upp några bilder på tröjan jag köpte igår, ni vet ''afrikatröjan'' :D Jag bara älskarälskarälskar den <33



framsidan.


baksidan.


Såhär ser den ut framifrån på mig. Det blev inte en sån bra bild men ni ser nog ;)



Och såhär bakifrån. Är den inte snygg?!:D

Ibland behöver man skratta av sig lite..

Gokväll vänner! Nu har det varit 2 långa och härliga dagar och nu är jag ganska trött..Idag så var vi på bröllop!:) Micaela&Patrik gifte sig. Det är några vi känner i kyrkan, pastorns dotter :) Det var jättefint och allihop var så uppklädda fina och speciellt brudparet. Vi var ju inte bjudna till bröllopet så vi fick sitta på läktaren, men där såg man allting bra endå! Som tur var ;) Patrik, brudgummen sjöng också för bruden och det var faktiskt jättevackert, man fick nästan tårar, det var verkligen jättefint! Men vi åkte hem efter det för sedan var det ju bröllopsfest och vi var ju inte bjudna så vi åkte hem och fika lite. Jah, som sagt så gjorde vi inte så mycket före vi åkte på bröllopet eller på förmiddagen kan man säga. Vi gick till City och handla lite sedan så skratta vi nästan hela tiden, aså våran farfar har verkligen humor, eller iaf har han den humorn som vi gillar, han borde bli komiker nästan, så rolig var han!x) Ah, man nästan grät så mycket som man skratta, haha vi hade verkligen roligt. Ibland så måste man skratta av sig lite ;D Ah, sedan efter vi bröllopet så fika vi ju och sedan packa vi ihop våra saker och åkte till Resecentrum för att säga hejdå till Amanda, hon skulle åka buss hem till Alingsås. Efter det så blev det raka vägen hem till oss :) Farmor stanna en ganska lång stund och prata med mamma. Och Olivia&Jag berätta vad vi gjort. Nu så ska jag snart äta små pizzor som pappa gör där nere nu, jag hoppas det blir gott! Han är duktig på att göra sånt ;) Sedan blir det vell Robinson och jah..jag tror jag lägger mig sen, för vi somna ganska sent igår och vakna tidigt idag och dom här dagarna som varit har varit så mycket så är också trött efter det, men nu ska ni inte få höra mina beskymmer utan ha en underbar härlig kväll nu, så hörs vi imorgon!:) PUSS&KRAM.




En snigel jag tog kort på igår på morgonen :)

Amanda igår på stan:) Älskar dig♥

:)

Våran icedricka x) eller vad ska man säga, isglass nästan fast smält ;)

Tog kort på indianerna medans vi gick förbi.

Här är kussen&jag påväg hemåt..

Du är underbar.

Kvällsmaten igår då, pannkakor med blåbär :D

--

Såpbandy på 180 :D


Idag påväg hem från City, jag vet jag tar alltid kort på vägen hem från något men inte dit
jah..jag vet inte varför x)

Farmor mixa ihop massa frukt i deras mixer och gav oss detta, åh det var underbartgott!

Middagen.

♥♥

Älskar er <3

Vi :)

Påväg till bröllopet!

Välkommshäftet man fick när man kom in :)

Före bröllopet, dom öva lite på sångerna :)

Några tjejer som satt inne i kyrkan, en av dom som sitter där är min kusin :D

Dom var så fina!:)

Vigseln, jag zooma in på brudparet så det kanske inte blev så bra kvalite på
bilden men ni ser nog!

-''-

Här är det en tjej som sjunger solo för brudparet.

-''-

:)

Här fick man då ta kort på brudparet, och det kom jätte många blixtar hela tiden ;)

Här går dom ut.. Visst är dom fina?:)

Yes jag fick ett kort på dom, och när dom pussas med, det blev ju ennu bättre ;D

Dom fick också massa rispåsar på sig som alla slängde på dom, hehe..

--

:)


180 idag då!:) (Ettåtti)

Hallå! Förlåt att jag inte bloggat tidigare idag, men har inte hunnit. Idag har jag varit med Amanda på marknaden ju ;) Vi hade superskojj verkligen! Och vet ni, jag köpte en tröja som jag bara älskarälskarälskar. Ja ni undrar nog vilken, och det ska jag berätta, det var en AFRIKATRÖJA!! wiihooo, äntligen har jag hittat en snygg tröja, eller långtröja kan man säga. Och jag blev så glad, för att jag fick rabatt på den, aså den kosta 200, men jag fick den för 180 kr. Aså han tyckte Amanda&Jag var så snälla så att jag fick den för det priset, och jag var den första kunden som fick rabatt, egentligen så fick man inte det men jag fick det! Snällt eller vad? :D Ja vi köpte också glass och vi prövade mycket kläder, vi hade en rolig stund tillsammans iallafall! Men stunden är inte över, snart ska vi till 180! Vi får gå dom här sista gångerna innan sommarlovet, eller dom som är 13, så kul, och dom ska ha såpbandy. Det går ut på att man ska spela bandy på såpa. Men Amanda&Jag ska inte vara med för vi har inga kläder till det, åh det skulle varit så kul att spela,men vi får vell titta på, det är ju också roligt!:) Men nu ska vi snart åka och vi kommer typ hem vid 11 eller något tror jag så jag bloggar inte mer för idag utan imon, och jag har inga bilder eller jo jag har tagit kort idag men jag hinner inte ladda in dom nu så ni får se dom imorgon! Ha en underbar kväll, Puss&Kram♥

Tack för denna underbara dag!

Tjena!:) Hatt en bra dag? Det har jag, verkligen♥ Jag&Lina och resten av familjen förutom Olivia åkte ju till Anelundsparken idag, och ska jag erkänna så hade jag aldrig varit där, inte Lina heller ;) Men som sagt så har vi hatt
det hur bra som helst och vilket väder? woho, hoppas solen stannar kvar nu! Jag sa ju att jag skulle ta typ 100 bilder och det var nästan det, det blev över 50 iaf ;), ganska mycket men jag hoppas ni gillar dom!:) Vi har också varit nere vid Pinocchio :D Och vi tog kort hela tiden, iaf Lina&Jag ;) Sedan så fikade vi och spela lite boll och sånt. Aså jag visste ju inte vad som fanns på Anelundsparken men precis när vi gått dit så var det en enda stor lekplats, och jag tänkte, åh vad kul det ska bli, haha. Ne men Lina&Jag var förstora för allting i lekplatsen eller några saker kunde vi ''leka'' på x) Men vi hade det så kul sen och ångrar verkligen inte att jag åkte dit och att Lina följde med! Sedan så åkte vi hem till oss och här har vi också hatt jättekul! Vi var nästan bara ute hela tiden. Vi busa också med Jonathan, haha han spruta på oss med sin vattenpistol aså hjälp vad vi skratta xD Men nu har hon åkt hem och det blev tråkigare, men tack för en underbar dag kusin! Du är underbar ♥ Jag har precis ätit kvällsmat och nu ska jag bara vara hemma hela kvällen, eller det är ju inte så mycket kvar men endå. Och att det är Torsdag är ju helhärligt! Fyh vad skönt att vara ledig i 4 dagar nu, bara vara ledig är hur underbart som helst!:) Ja ni får nu titta på alla bilder jag lagt in, vi hörs imon! Imon kommer min kusin till mig och vi ska gå på Vårmarknaden och sedan sova över! Längtar :) Puss.




Lektunnel ;D Vi gillart!

Hej Lina!:)

Lite av lekplatsen..

och lite till. Solen hade gått i moln när jag tog denna så det blev lite mörkt 8)

Vi ska gunggunggunga du&jag :D

Det fanns väldigt mycket skog där (:

Okej, nu när ni ser domma bilderna så märker ni nog att nästan alla bilder
är på blommor, men det fanns tusentals olika!:O
Och verkligen jättejättevackra!

--

Det fanns stora buskar med bara blommor också!:)

Söt blomma

den här med ;)

Det fanns en fontän också mitt i alltihop, så mysig!

Domma blommorna har jag aldrig sett. Men dom var coola tyckte jag.

--

Min vackra kusin!(L)

--

Fotograf: Lina:) Sånna här blommor fanns det tusentals av, eller hur Lina? :D

Alltså får man vara sötare?:o det är vell olagligt att vara över söt som hon är
på bilden?! Älskar dig!♥

En stor fin blomma som jag tyckte om!:))

Förlåt att det blir så många bilder på bara blommor men jag älskar blommor!:D

Om ni tittar bortåt på bilden riktigt noga så ser ni Pinocchio ;D

''Tjoho! Jag ska träffa pinocchio!''

Han ser ganska liten ut på långt håll men när man kommer närmare och närmare
så har man lite fel.

--

Jag har träffat pinocchio, jag har träffat pinocchio! ;D

Ja Lina, Pinocchio är längre än dig..x)

Jag och pinocchios enorma fot!

Puss ;)

:D

haha. Den här bilden blev rolig Lina x)

Jag ska nå dig, jag ska det!

Sötnos!

:)<3

Min backe, bara min !

haha. Den här var verkligen jättekul! ;D

--

Hela gänget!

--

--

VI♥ ignorera mig tack!

hehe ;)

Älskar dig Lina!:D

(LL)

Pinocchio i vårt hjärta <3

--

JÄTTEJÄTTE mycket blommor verkligen :o

sista bilden för Anelundsparken.

Det blev lite mys med physalis på vägen hem..:)

Min kvällsmat med..

En paprika och kötbulle macka ;D

Pigg&Glad!

Hejsan vänner!:) Hann inte att blogga på morgonen idag, men jag hoppas det inte är någon fara ;) Jag vakna typ vid halv åtta och sedan så somna jag om igen och vakna vid halv 10, riktigt glad att jag fick sova ut! Igår kväll så hade jag bestämt mig för att springa på morgonen alltså idag, och så blev det! Två underbara RR (råslättrundor) :D Riktigt skönt var det! Och att känna att man gjort det med. Efter det så var klockan ganska mycket och jag börja duscha på en gång när jag kom hem. Sedan var jag jättepigg&glad och det är jag fortfarande! Har precis ätit mat nu och sedan så ringde Lina för några minuter sen och fråga om vi kunde va, och vi ska åka till Anelundsparken tror jag det heter snart och då ska Lina följa med! Vi kommer nog ha det hur mysigt som helst! Och jag lovar att det blir typ 100 kort jag tar där då, för mamma sa att det är blommor överallt, eller iaf nästan ;) Sedan så kanske vi är lite när vi kommer hem också, vi är nog hos mig då tror jag :) Sedan så bloggar jag om min dag ikväll så då hörs vi igen! Sen ska jag också ändra min header till bloggen och det tycker jag att ni ska bestämma så jag kommer ladda upp typ 5 bilder och sedan ska ni rösta vilken, okej?:D Annars om jag inte får någon kommentar så får jag välja själv och det är inte lika roligt, så snart kommer dom ;) Nu ska jag fixa mig klar sedan så hämtar vi Lina om en halvtimme, ni får ha det bäst! kramar.


På morgonen. Före 'the runtime'' ;D

Omgjord bild på mig!:)

Dagens OUTFIT.

Vit T-shirt från GinaTricot
Tunika från protest
Tights från GinaTricot
Tofflor från Friis&Company

Mina tofflor jag fått av min kusin Frida! Fyh vad dom är sköna och väldigt mjuka:)

Förlåt för dålig upptradering!

Hallå bloggläsare! Jag är ledsen för dåligt upptradering idag men jag har inte hunnit idag heller. Nu mera har jag bara tid på kvällen till bloggen inte på dagen. Men nu är ju vi lediga imon och på Fredag och sedan är det helg, och då blir det mer inlägg! Det hoppas jag iaf ;) Idag var det ju vårat ''kakkalas'' och vi hade det faktiskt sista timmen av skoldagen, surt vah? Man hade verkligen längtat efter detta och trodde vi skulle ha det iaf lite tidigare men nej så blev det inte. Men tiden gick fort och tillslut var det sista timmen. Alla verkligen sprang in för att dom var så glada, och jag kan själv erkänna att jag var också mycket glad ;D Och det var verkligen underbart gott med allt, fast jag överdrivde lite med allt, eller aså många gjorde det, alla tog massor och tillslut blev alla magar proppmätta och några mådde illa, haha. Men det var iaf mycket mycket gott! Efter skolan så följde jag med Amanda hem :) Det första som vi gjorde var att titta på film, StepUp2 som jag fick låna av Stina. Den var faktiskt bra och man blev så sugen på att dansa när man såg alla, det är så häftigt och härligt med dans, man blir så glad! Sedan så var vi ute och vi tog också kort på varandra, aså vi tog med min mobil, efekten som heter ''Solarisea'' tror jag ;) aja,  vi tog massa knäppa och roliga kort och sedan så sminkade vi oss med vit ögonskugga så att det skulle bli lite läskigare men nej det blev det inte men bara lite x) Alltså fyh vad vi skratta! Haha, vi såg inte helt normala ut XD Sedan så var vi ute nästan hela tiden och sedan så fika vi igen, vi var ganska mätta endå men vi gjorde det, fetta lite ;) Sedan så åkte jag hem vid 19.30 och nu har jag tittat på RENT HUS och nu ska jag bara reelaxa. Och sova ut imon! :D Ni kan ju berätta hur eran dag har varit? Det skulle varit kul att läsa ;) Men det är inget tvång utan bara en fråga, så skriv om ni vill. Nu ska jag inte skriva mer så vi hörs imorgon bitti tror jag ;) PUSS&KRAM ELIN.




Fikat! Det ser kanske inte så mycket ut på bilden men det var väldigt mycket ;)

Claes bullar. Han hade faktiskt gjort dom själv, dom var faktiskt ganska goda!
Bra gjort Claes (y)

Hemma hos Amanda :D

Här kommer då lite bilder vi tog! haha vi är så normala (Y)

haha, fettabarn kan man säga att jag är! xD

Okej, den här är inte vacker. Men Amanda ser iaf bra ut och jag jah..man ser
hemsk ut men jag får vell bjuda lite på mig själv, och jag syns inte så bra heller ;)

sötnos.se. Aså visst är Amanda fin i lugg?! ;D
okej, nu vill jag inte ladda upp mer bilder på oss, för dom andra är konstiga på mig,Amanda
vill kanske inte att jag ska ladda upp alla heller 8)

:)

sista bilden...

Lättnad.

Gokväll! Hatt en bra dag? Hoppas det ;) Förlåt att jag inte blogga innan men jag har inte hatt någon tid till det faktiskt, har varit hos mormor&morfar och bakat hela dagen sedan blev det träning och nu har jag äntligen tid med att skriva, allt är klart!:) Skolan gick väldigt bra! Och vi titta på film idag, Bolt blev det ;) Åh, den var faktiskt riktigt bra måste jag säga och sorlig med, man kände lite tårar ibland. Vi har hatt typ 2 lektioner och sedan blev det film dom sista lektionerna då, så skoldagen gick ganska fort, men vi sluta ju också 13.20 med ;) Sedan kom mormor och hämta mig och vi åkte till dom. På vägen höll vi på att prata om vad vi skulle baka vi fundera lite på sirapskakor som jag aldrig hade smakat men mormor sa att det var väldigt gott så det fundera vi på ett tag sedan blev det rabarberpaj men nej det är inte många som gillar så nej, men när vi kom hem och tittade i boken '' fyra sortes kakor'' så bestämde vi oss för att baka drömrulle! Åh det är en riktig favorit hos vissa så vi baka det. Det gick som en dans kan man säga! Men vi var ju också två som bakade och då går det ju extra fort ;D Sedan så ville vi inte sluta baka utan vi baka ringar med pärlsocker på, jag kallar dom för mormors ringar :D Vi gjorde en extra stor sats och det blev nog 90 ringar som vi bakade! woho, det var mycket det ;) Men det var nästan bara mormor som baka dom eller hon rulla dom iaf, jag var så klen och kunde inte ens rulla degen eller jag kunde men det gick segt så mormor fick ta över istället och det gick mycket fortare..Sedan så var vi klara och jag satte mig framför TV:n och tittade på TopModel och mormor kolla också lite grann. Sedan var klockan mycket och vi åkte till Engvallen, vi mötte också Lina,Johanna P&Johanna J gående. Dom hade gått till Engvallen men vi mötte upp dom en liten bit bort från Engvallen och dom åkte med det sista ;) Träningen gick också jättebra! Vi hade kul och alla träna och kämpa jättebra idag! BRA TJEJER!:D Sedan så gick jag med Amanda&Annie hem eller dom cykla och jag gick, vi prata om allt möjligt, och vi bestämde också att vi kanske alla tre kunde vara imorgon, det skulle varit roligt :)) Nu är jag nyduschad och klar och ska gå och lägga mig! Imon är det kakkalas och jag bara längtar att få se alla goda bakelser alla gjort och bara gotta i sig, fast inte för mycket kanske. Men vi hörs imorgon och ha en underbar kväll! PUSS&KRAM♥



Film:)

Under bakningen, någon smördeg vi vispa runt ;)

Drömrulledegen. Jag vet, det ser ut som omelett eller någon slags kladdkaka ;D

TopModel

Allt vi bakade, fast vi hade tre plåtar till med ringar tror jag eller två ;)

Jag blir bara frestad bara jag ser bilden x)

Utanför mormor&morfars fönster. Doms vackra blommande träd!

ANNIE:D

Lugnet gör mig lycklig.

Gokväll vänner! Jah jag skrev ju att vi hörs imon men det blir ett kvällsinlägg idag iaf ;) Dansen gick hur bra som helst! Sista dansen före uppvisningen som vi ska göra på Söndag, aså ändå var det ganska tidigt, vissa steg är jag faktiskt lite osäkra på..men jag får vell öva!:) Vi ska också samlas tidigare på Söndag innan gudstjänsten i kyrkan, så då får vi öva lite endå. Sedan fick jag skjuts hem av mormor&morfar, fast jag gick en bit för jag ville att dom skulle släppa av mig en bit från mitt hus. Jah jag orkade inte gå hem direkt så jag satte mig under ett träd och bara myste och tittade på solnedgången, åh vad mysigt jag hade! Jag fotografera också när jag var ute, så dom lägger jag in också ;) Sedan kom jag hem och då blev det TV och jag tittade på Talang 09, åh det var slutadition (stavning?) idag och det var faktiskt rätt personer som gick vidare, speciellt han som sjöng ''Will always love you'' jag tror han hette Victor, fyh vad jag gillade honom! Han hade verkligen TALANG :D Nu är snart dagen slut och den slutar med en mysig stund i sängen med en bra bok att läsa i :) Vi hörs imorgon! PUSS&KRAM



Jag på dansen, vad är det för min jag har x) FOTOGRAF: Elin Lindgren

Ungdomsrummet.

The beautiful tree.

--

:)

--

--

--

--

Röda träd ;)

VACKERT.

Dom här blommorna älskar jag♥

Kakkalas!:D

Godeftermiddag! Vad gör ni? Själv sitter jag här och väntar.. ska snart åka till dansen. Idag har det varit en ganska slapp dag men endå inte ;) I skolan så hade vi inte så mycket eller jo det hade vi men jag har inte mycket att berätta, på idrotten sprang vi elljusspåret vid målevi och det gick bra!:) Sedan så hade vi Leif sista två lektionerna och det gick med bra, sedan fotboll på rasterna också. Sedan så gick jag hem med Olivia efter skolan, och när man kom hem så gjorde man lite mat och sen TV, och jag blev så trött efter det att jag gick ut en liten stund, sedan har jag inte gjort något mer tror jag. Mormor&Morfar hämtar mig tidigare idag efter dansen eftersom Martin ska spela match och dom vill så gärna titta men det gör inget för mig, för vi har slutat dansa då och sitter inne i ungdomsrummet så då gör vi inte så mycket mer än att prata och skratta ;) Sedan blir det nog läggdags för mig för att jag ska orka vakna upp imorgon pigg&frisk :D Imon blir det hem till mormor&morfar och baka järnet! Vi ska ha fikkalas kan man säga, alltså på ONSDAG. För vi har läst 500 böcker och då ska vi fira det med att Claes bakar bullar och vi får också baka! Vi har bestämt oss för att baka massor med kakor och bara mumsa i oss, det längtar jag efter, fast det kommer nog bli kakor över, själv har jag inte bestämt vad jag ska baka än men det kommer jag nog på imorgon! Nu måste jag klä på mig och åka iväg, VI HÖRS IMORGON! puss&kram↓



Regnig
morgon

Millan och sin banan x)

Klassrummet, ISA&STINA :D

I love you girls!♥

Fotograf: Olivia Berg - freedom!

Helt inne i TV:n

Okej? Nu undrar ni säkert vad detta är. Jo det ska jag förklara, Det är en vatten-
blåsa som sitter på min häl, upptäckte idag att det såg ut som ett hjärta, ganska
coolt vah? ;D

Lycklig över att vara kristen!

Hallå vänner!:) Har ni hatt en bra dag? Hoppas det för det har jag hatt! Gudstjänsten i kyrkan var mycket bra och underbart, det är det alltid men idag var det lite extra ;) Frida bad för mig och jag blev så glad över det sen för det behövde jag, verkligen, Tack min vackra kusin!♥ Sedan så åkte vi hem och åt korv stroganoff med pasta och ris och sedan så har vi varit ute och sedan har jag byggt med Lego med Jonathan, haha. Han är för söt när han leker med sig själv, älskar dig bror min :) Jah sen har pappa,Olivia,Jonathan&Lisa åkt till Äspered och tittar på när Lisa och hennes lag spelar match, och mamma har åkt till jobbet så nu är jag hemma själv och har städat lite och varit ute och spelat fotboll med mig själv, jag vet att det låter tragiskt men det är jättekul!:D Nu ska jag snart gå ut lite igen och då tror jag att jag ska fotografera också! Sedan kanske jag lägger ut bilderna, vi får se ;) Men jag skriver nog inget mer för denna dagen utan imorgon, det blir nog inget morgoninlägg imon för jag har ganska brottom på morgona när jag ska till skolan men jag kanske hinner om jag skyndar mig ;) HADET BÄST OCH NI ÄR VÄRDEFULLA! puss&kram↓




DAGENS OUTFIT.

miiin brooor♥

haha, blåsa upp bubblor med tuggumit i mun är så kul x))

haha, beklagar för mörk bild men det här var nog den största bubblan jag har
blåst upp på länge :D

Morgoninlägg :)

Godmorgon bloggläsare!:) Sovit gott? Det har jag fast jag vakna tidigt och somna sent igår. Jah jag blogga ju inte igår kväll för jag kom hem väldigt sent och var hel trött efter allt, så det blir idag på morgonen jag får berätta om kvällen!:) Eller vad som hände. Jo det var i Pingst igår med, trodde det var i Kors eftersom mamma sa det men det var det inte ;) Mycket bra och så kul hade vi! Det var faktiskt bättre nu när man inte satt så långt fram utan man satt lite längte bak och då kunde man höra ljudet mycket bättre! Ungdomspastorn Joakim Lundkvist tror jag han hette var där och predika om himeln och det var verkligen underbart att lyssna på, sedan så hade dom ett drama och det var så bra, det handla om en tjej som inte våga prata med en mobbad tjej, för då skulle alla retas, men en kväll så bad hon om den mobbade tjejen och efter den kvällen så våga hon prata med tjejen som var mobbad och hon andra tjejen som vågade prata blev inte retad, sedan så börja dom be för andra och sedan så blev dom tillslut en grupp, och bad varje morgon före skolan och det blev mer och mer som blev kristna, ah det var verkligen hur bra som helst, det skulle ni se!:) Också berättade han om människor som blev frälsta och det var verkligen coolt att se och höra doms historia. Lina&Hilda var ju med igår också, och dom tyckte det var så bra!:) Roligt hade vi verkligen måste jag säga. Men nu ska jag klä på mig för jag ska till kyrkan snart och sedan blir det bara en vanlig dag, men det är ganska skönt eftersom man är lite trött efter veckan som gått, men jag bloggar nog i eftermiddag så vi hörs då! PUSSOCHKRAMELIN♥



LOVSÅNG.

Joakim pratar om himeln:)

Dramat :D

Här också!

ÄLSKAR ER SÅ !(L)

Myssofforna :) Lite mörk bild men ni ser nog lite ;)


Rolig kväll idag med :D

Hallå!:) Mår ni bra? Hoppas det. Idag var det ju BRAKOMPIS och det gick mycket bra, fast vi kom inte vidare, men vet ni igentligen skulle vi kunnat göra det :o Men domarn som dömde våran match sa att sett lag dragit sig ur så då skulle vi inte spela någon mer match, och klockan var typ 11.30 eller något, då blev jag inte glad, vi spela jättebra på alla matcher och man var sugen på att spela mer. Men sedan när vi var påväg hem så ringde Annies pappa och sa att vi skulle spela en match till, åh då blev jag och dom andra arga på domaren kan man säga?! Vi kunde ju gått vidare, jag hoppas han skämdes rejält mycket efter det, åh och vår sista BraKompis med och så sabbas allt, det var inte kul! Sedan så åkte vi till Målevi igen och duschade och skratta och prata där och sedan blev det hem igen, och när jag kom hem så kom jag precis lagom till maten också :) Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag utan varit ute och solat,spelat fotboll och lite till, och sedan har jag tatt det lungt för jag var ganska slut när jag kom hem. Sedan så kom det ett pogram på TV som heter ''DoubleTrubel'' eller någonting ;) Jättekul och mycket bra pogram tyckte jag! Alla i familjen fastna vid detta och det gick flera avsnitt av det så vi satt och titta på allihopa, det blev nästan som en film, men det jättebra pogram och det går på BARNKANALEN om ni vill titta på det, vet inte vilka dagar men hoppas ni får se det :) Nu ska jag äta lite kvällsmat innan min kompis Hilda kommer, hon ska åka med oss till Korskyrkan där GO är :) Hoppas det blir kul som det var igår, fast det är nog annorlunda idag. Men min kusin Lina skulle också med mig och jag måste ringa henne nu och kolla! Så vi hörs imon, hadetbäst(v


haha. Amanda tog kort på mig på Målevi xD men hon fick till bilden!:)

I♥glass!!

Vanlijglass,skorpsmulor jag smulat på och strössel :)

Att ligga ute i solen och bara ta det lungt är underbart.

Tog lite kort idag när jag var ute i det underbara härliga vädret!:)

..

Nästan samma bild men endå :D

Sista bilden för idag!

Lyckat hoppades man på, lyckat blev det!

Gokväll alla!:) För en kvart sedan så kom jag hem från GO. Och jag har ett ord som beskriver hela kvällen, UNDERBART! Men jag kan ju iaf berätta lite om kvällen :) Det vill ni säkert höra också!:) Jo det började med att vi kom in i pingstkyrkan till en fräch entré och väldigt fint inne med, men det kanske inte var så konstigt eftersom dom har byggt om ;) Men extra fint var det när GO hade fixat massa spex med ljus och allt vad dom hade gjort! MARIO KARY&GUITARHERO, lyxit? sedan kunde man beställa och köpa kläder också, jättefina tröjor och väskor och annat, man ville nästan ha allt, men jag köpte en bok och Olivia en tröja, jag tror jag ska låna den ibland för den var mycket snygg! Sedan släppte dom in oss och det var värsta disco ljuset och musik där inne, det såg verkligen coolt ut :) Och vi satte oss längst fram med, man har tur ibland. Sedan så var det sång&dans och tävlingar och mycket humor också, och nyheter och ett roligt pogram visade dom också, haha, det var verkligen kul! Ett fullt ös var det verkligen, och på ett posetivt sätt, jag menar det var jättecoolt att se ungdomarna eller vissa av dom släppa loss i det sista :D Sedan när det var slut så var man mycket glad över det man sett men öronen var helt fulla, man hörde inte så bra efteråt, men det var därför vi satt långt fram och det var ganska högt ljud också, men vi överlever och det var inte så farligt! ;) Men nu ska jag gå och lägga mig för om några timmar blir det upp igen och sedan BRAKOMPIS fast först samlas vi vid Målevi kl. 08.45 så jag måste vakna tidigt imon som jag inte gillar, men vi får hoppas att jag är pigg och glad då och när vi spelar med, man måste alltid hoppas på det bästa! Och vi kommer äga alla imon, eller hur Hello Kittys?! (vårat namn) Men ni får ha en fortsatt bra kväll och sov gott :) Godnattkramfrånmig♥


Svartvitt

Vanlig färg.

:D

I'ts all about you!

Go-teamet, rikigt bra!:D

Här var det en kille som var pogramledare och jonglera med olika grejer,
sjuktbra var han och det var också kul att se på!

:)

Här jonglerar han med eld på pinnar, lite läskigt sådär...

TÄVLINGAR VAR DET OCKSÅ :D

Lite spex med xD fullt ös verkligen!:D

Halva bandet!:)

www.nygeneration.se

Tipsar er om GO sidan eller Nygeneration, mycket häftig reklam för detta! :)

Sidan → http://www.nygeneration.se/viewNavMenu.do?menuID=384 om inte sidan funkar så gå in på www.nygeneration.se.


PUSS&KRAM.



obs: Ni ser min kusin i klippet ;) blont hår och ganska lång.


GO! det är värt att komma på :)

Hej bloggläsare! Sitter här och relaxar lite ;) Vi sluta 1 idag i skolan så jag har inte så mycket att berätta om ;) Vi hade bad och slöjd idag iaf :) Efter skolan blev det mjukiskläder och datorn som jag sitter fortfarande vid, hihi. Nu ska jag ta det lungt i några timmar tills jag ska till Go! Just dé jag har inte berättat det i bloggen, jo det är en kristen grupp som sjunger och predikar och allt roligt dom gör här i Borås,dom ska vara här i 3 dagar nu och jag hoppas det blir lyckat! jag måste bara säga, det är värt att komma ikväll, för ikväll tror jag dom ska ha en konser eller nästan som en ;), och det är verkligen coolt att se alla som är där, jag lovar dig, du kommer se mer människor än vad du tänker dig, det är så coolt! Och jag bara säger du som bor i Borås, gå till pingstkyrkan idag kl 18.00 och var med om en upplevelse du aldrig kommer glömma, eller du kommer iaf komma ihåg det, jag ska dit för första gången och jag vet nästan hur det kommer vara men jag tror jag kommer få se mer. Jag hoppas verkligen det kommer många dit och helst mycket ungdomar!:) Det skulle vara skitcoolt(Y) Jag längtar så mycket till kvällen! Har frågat några vänner om dom vill följa med men det gick inte för dom :/ Men jag hoppas dom kommer med nästa år :) Åh vad jag längtar, och det är extra kul när man ser sin kusin med på scen också, hon ska leda lovsångsteamet och sjunga, det ska bli kul och se henne också! ;) Men nu har jag ingenting mer att skriva för den här halva dagen men jag bloggar säkert om GO ikväll när jag kommer hem eller kanske, för vi har BRAKOMPIS imorgon och då ska jag gå upp tidigt men kanske blir det ett inläggeller inte, men nu ska jag ut och fotografera lite!:) Ha det bäst och ni är värdefulla! Puss&Kram.

Bilder:

Fotografera en bild innan jag gick till skolan :))

Bad.

haha, millan och jag hade ingenting att göra på syslöjden så vi tog kort lite, eller här tog jag kort på henne när hon hoppade från en bänk x)

Visst är hon fin? Hennes hippieband som hon gjorde på slöjden var med också!:)

Millan tog kort, den blev så bra tyckte jag!:D

Sötnos.se?!

Inte så fräch bild men jag såg en död näbbmus på vägen hem..stackaren..
Okej, ni förstår nog att jag är en djurälskare :)

Dom kanske inte syns så bra men detta är mina hippieband ! ;D

En härlig dag kan man säga! :)

Gokväll vänner!:) Hoppas ni hatt en bra dag. Sitter här och äter mycket god mat, Pasta Alfredo och grönsaker, mycket gott måste jag säga efter en bra dag. I skolan så hände det inget speciellt, jo vi fick BraKompis grejorna! Det var vell bra grejer, aså jag bryr mig inte så mycket om vi får men lite kanske..jag tyckte inte om våra tröjor! Dom var gråa som förra årets tröjor med, aså en annan färg detta året iaf? Men så blev det inte. Sedan på musiken så fick vi reda på att vi har bara en gång kvar av att skriva våran text till låten som vi valt, och vet ni..Vi kom inte på något idag heller? Vi har ganska bråttom eller mycket kan man säga! Men vi kom på lite idag av att skriva ner rim som ska vara i låten och det fick vi också som hemuppgift att skriva några rim som passar i vår låt, och jag hoppas verkligen alla engagerar sig i detta för annars blir det inget, och det är inte så kul sista året i skolan heller, så jag hoppas vi hinner verkligen :) Sedan efter skolan så följde jag med Millan hem och vi hade jättekul! Vi baka,hoppa och spela fotboll och lite mer, vi baka scones(stavning?) det var supergott! Sedan blev det träning direkt efter sconsen, aså jag typ slängde mig i dom för jag var så stressad, förlåt millan för det! Träningen gick superbra! Vi hade mycket roligt tyckte jag (y) Bra kämpat och tränat tjejor :D Sedan efter matchen så stanna jag kvar med Amanda och Johanna var med oss en liten stund men sedan var det bara Amanda och jag, och vi hade verkligen kul, aså våran humor? Den är för konstig så att den blir rolig, haha. Vi titta på Amandas syster som dömde och min syster och hennes lag spelade, dom vann igen med 8-1 tror jag! Aså ni kämpade bra och Olivia gjorde mål också, bra syster (Y) Och Alex (Amandas syster) dömde mycket bra :) Och efter det så blev det hem men jag åkte inte med min familj utan cykla med Amanda, jag fick låna Alex cykel, tack så mycket! På vägen hem så blev det skratt och fniss med, och jag menar hela vägen ;) Men det var kul. Sedan så kom jag hem och nu har jag ätit klart och ska duscha ,så jag bloggar inget mer nu, utan imorgon! Hade bäst och sov gott, Puss Elin.

Bilder från idag:

Millan i skolan :D

Stina&Johanna :)

Smoothien som vi gjorde, eller rättare sagt det var Emilia som gjorde den!
Super god!♥

Aså titta på detta fina! Millan dekorera glasen så fint! Hon är bäst på sånt här,
verkligen!<3

Båda glasen :)

Närbild.

Jag tyckte dom blev så fina att jag tog flera gånger x)

Visst är hon vig?! Aså ni som tror hon är på studsmattan så är hon inte det..
fattar inte hur hon vågar!?

Den här bilden blev cool :)

Flying girl on the trampoline, här hoppar hon bakåtvolt..

Min underbara mat!


BRA MORGON

Godmorgon! :) Har alla sovit gott? Hoppas det. Jag har sovit gott men på morgonen så börja Jonathan skrika för att han inte ville till dagis och då vakna jag, men jag tänkte gå upp den tiden endå så det var bra! Stackarn..det borde inte vara så kul att bli väckt så tidigt på morgonen och sedan till dagis, det var som när jag praoa där då var jag ganska trött när jag vakna tidigt med, så jag förstår han :) Nu är jag faktiskt helt klar! Duktigt vah? ne jag skojja bara, ne men jag har faktiskt skyndat mig idag med att packa ner idrottskläder och ta på mig mina egna och välja kläder jag skulle ha på mig, borsta tänderna och borsta håret, jag har hunnit med mycket på morgonen. Så nu har jag iaf lite tid till att blogga innan jag går till skolan. Idag har vi inte så mycket i skolan, vanliga lektioner men vi har också idrott och musik dom sista lektionerna, nu hoppas jag verkligen att vi jobbar på vår låt idag på musiken, annars är det nästan försent, eller nej kanske inte men vi har typ inte musik varenda dag utan varje Torsdag så det är lite ganska brådis men vi kommer nog hinna! :) Det får vi hoppas. Sedan så är det fotbollsträning ikväll. Nu ska jag gå för att Julia kommer snart och klockan är ganska mycket, men vi hörs senare och ha en underbar morgon alla! :) Puss & Kram Elin ♥

Bilder från igår:

Tog kort lite på kvällen :)

Har fastnat för svartvitt ;)

:)

Det finns så mycket fina blommor man kan sätta i vas nu!

Stekte lite champinjoner till kvällsmat..mums!

Findus♥

Ibland behöver man stanna upp.

Hallu. Hatt en bra dag? Hoppas det :) Förlåt att jag inte blogga när jag kom hem från skolan men internet var konstigt och det gick inte och gå in. Men skoldagen idag har gått bra, Deadlinen var ju idag och ja jag hann klart men blev inte så nöjd med arbetet, aså klart man är tacksam för att man hann men gjorde det sista ganska slarvigt och jag hoppas hoppas inte att jag får underkänt och att ingen annan får det, det är inte kul. Sedan hade vi BILD sista lektionen och det gick bra! :) Sedan så börja det ju regna precis när vi skulle sluta, eller hos oss i Målsryd regna det iallafall ;) Men vägen hem gick suveränt, gick en annan väg idag och sällskapade Johanna :) Vi prata typ om magsjuka hela vägen, inte så frächt ämne men det var kul x) När jag kom hem gjorde jag mat till Olivia och mig, lagade makaroner och köttfärs, och lite mer till. Åh vad gott det var att känna av den goda smaken av kötfärsen, jag tror det är Felix, den som finns i burk, mums ^^.  Sedan så blev det House och Blue Water High ;) Det är så bra tycker jag! Sedan så kom resten hem eller alla utom mamma som jobbar till 10 ikväll. Men då gick jag och la mig i min mjuka säng och bara låg där, aså fyh vad underbart det är igentligen, man tror inte det är så mysigt men det är det verkligen, och att stanna upp från allt och bara ligga där och göra absolut igenting är så gott, man stänger av utevärlden och bara är. Pröva det någon gång det behöver du som är ganska stressad. Sedan så satte jag mig här igen och fick äntligen till internet. Kanske bloggar innan jag somnar men jag tror inte det faktiskt, jag har ju nästan ingenting att skriva om mer, och det vet jag för det är typ några par timmar kvar tills jag går och lägger mig (y) Men kanske det blir ett, och då får jag också ha något och berätta om med ;) Men nu ska jag ut och hoppa lite sedan blir det TV tror jag, Hade Bäst!


Blommor.

Jag fattar inte att det blir så mörkt på alla bilder plöstligt ?


Vägen hem...


Det är så vackert nu när våren har kommit! :)

House :)

Inte så bra bild, men såhär såg maten ut idag för oss.

DEADLINE!

Godmorgon, sovit gott? Det har jag :) Nu är jag klar och ska gå till skolan snart, som en vanlig vardag. Idag i skolan så har vi inte så speciella lektioner, jo Bild som vi bara har på Onsdagar. Sedan så är det ''DEADLINE'' för Nordamerika idag, man är lite nervös att man inte ska hinna, men jag ska verkligen jobba gärnet! Nu måste jag klä på mig klockan är ganska mycket och jag ska borsta håret också så vi hörs i eftermiddag! Puss&Kram Elin.

Mysig kväll.

Gokväll! :) Jag kom precis ur duschen och är nu klar till läggdags;) Fast först ska jag titta på semifinalen av melodifestivalen nu, men det är ju inte svenskar bara utan andra länder med, vi ska ju kvala detta året, och Malena har sjungt nu och ja hon klara det men lite svagt i vissa stunder men hoppas verkligen det går bra. Dom andra verkar inte bra, jag såg på dom första nu och ne Malena är bättre! :) Matchen i kväll gick mycket bra! Alla kämpade som vanligt, men vi vann inte. Men det var 95 som vi spela mot och dom var ganska bra så det var lite svårt men tyckte verkligen vi förkäna att vinna, verkligen. Det blev 5-2.  Nu känner jag mig mysigt trött igen, haha det gör jag nästan varje dag men nu gör jag det lite extra :) Imon är det ingenting som händer för mig men kanske funderar på att jogga en sväng eller bara ta det lungt, vi får se. Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på semifinalen, hoppas ni får en bra natt och sov gott alla, Godnattkram från mig :)

Bilder från ikväll:

Olivia :) När vi skulle cykla till Engvallen (där vi spela match)

Älskar er.

Mirre <3 (MARIA)

Tog kort på när vi stretcha efter matchen ;)

Stretchningen efter matchen, bra kämpat girls!

Olivias och hennes lags match! Dom mötte BORÅS GIF :)
och dom vann med 9-3 tror jag, bra kämpat ni också!

Mysig kväll?


Äntligen sol igen!

Heej bloggläsare :) Åh, nu gjorde jag det som inte fick hända, jag tog bort mitt inlägg som jag skrev nu så nu skriver jag igen, åh varför jag x)? Jah, idag så var skolan bra, eller det gick bra! ;) Vi spela fotboll på rasten och det var kul, Tessan&jag undrar på om vi ska börja göra det för det var mycket roligt. Vi hade näst sista lektionen för Nordamerika idag och jag tror jag hinner. Eller det får vi hoppas! Efter skolan blev det hem och sedan satte jag mig här och blogga :) Det är alltid kul med det. Snart så ska jag äta lite och sedan värma upp mig för matchen, jag hoppas det går bra och att vi vinner! Och jag behöver inte säga att vi ska spela bra idag för det gör vi alltid, vårat lag är bääst! När jag kommer hem ska jag duscha och sedan blir det köttfärsås med makaroner, ni vet den köttfärsåsen jag visade på ett inlägg, två burkar som jag tog kort på inne på ICA MAXI, aja det ska jag iaf äta, åh jag längtar efter smaken av den det var det bästa jag visste när jag var liten, eller iaf tyckte jag om det jättejätte mycket ;) Sedan blir det blogginlägg igen tror jag, då skriver jag självklart om hur det gick på våran match: :)) Nu funderar jag på faktiskt att byta tema eller inte tema utan bilden som är på min blogg, eller vad tycker ni? Snälla kommentera om vad ni tycker, det skulle varit bra för då vet jag (Y) Hoppas ni har hatt en bra skoldag eller kanske ni varit lediga, hoppas ni hatt det bra då med ;) Vi hörs ikväll! Puuss.

bilder från idag:

Fotbollsplan (y)<3

haha. Tog kort på datorn när jag satt och jobba med mitt Nordamerika ;)

Inte så bra bild, men jag tog kort på bäcken eller närbild kan man säga x)

Sool :D

Bilden är mörk.
DAGEN OUTFIT.

I'd like that.

En stressad morgon.

Godmorgon :) Har ni sovit gott? hoppas det. Vakna av mitt alarm 06.30 men jag somna om igen och vakna av mamma kl 07.00, åh jag skulle gått upp när alarmet ringde! Annars så är jag så stressad på morgonen men nu är jag sådär, har tagit på mig kläder,borstat tänderna och nu ska jag borsta håret sen är man klar, men jag tar sån tid på mig på morgonen känner jag, ska försöka snabba mig mera ;) Nu kommer Julia som vi går med till skolan så jag bloggar inte mer nu utan gör mig färdig så hon inte behöver vänta! Vi hörs sen, puuusss.


Trött.

Hallu :) Kom nästan precis hem från dansen, och det gick väldigt bra! Vi har lärt oss nästan hela dansen men några steg ska vi träna på. Det blir nog jättebra! :) Som ni ser så blogga jag på mobilen, jag skrev inte det men det gjorde jag. Jag var typ 100 meter bort från kyrkan när jag blogga så det gick lite fort ;) Men iaf idag har skolan gått fort och bra. Vi hade idrott idag och brännboll hade vi. Sedan efter skolan så följde millan med mig hem, vi fick skjuts av hennes pappa hem till mig också! (y) Tack! Jah, vi åt potatisgratäng och kött till mat och sedan så tog vi en bit av sista tårthalvan, mums. Sedan så har vi suttit vid datorn och pratat och sånt sen har vi hoppat studsmatta och lite mer, vi hade iaf kul! Tack för en underbar dag Millan :D Sedan så åkte hon hem 17.10 så då blev man själv igen men inte länge, för att sen så skjutsa pappa mig till dansen. Och jag har inte så mycket mer att skriva om denna dagen, jag har precis ätit fil&flingor nu, jag vet att det är intressant men ja. Vi prata också om linjer som man kan gå på i gymnasiet, jag ska nog välja Media eller något annat men media är det jag tror. Men jag har några år kvar tills det beslutet kommer så man kanske inte ska fundera på det nu precis. Ska göra mig igoning nu och bara ligga och slappa tills jag somnar, jag är mycket trött nu efter denna dagen, även om den inte varit så mycket så är jag det endå. Imon är det match mot Örby och undrar om vi ska spela borta eller hemma, jag får skika in på vår hemsida ;) Hoppas ni hatt en rolig och härlig dag! Tycker om er. KRAM :)

Bilder från idag:

Rolig bild x) Här äter millan sin goda tårtbit.

Ja här chattar millan med en ''anonym'' ;)

Rockarn själv, haha du är snygg Millan.

Här sitter hon vid datorn :))

Woho! Emilia kan äntligen flyga :D

hihi. Här hoppar millan direkt från trädet men bilden skulle blivit tydligare utan
det där sträcket som är ivägen! :o

Snygg pose i luften x) haha.

sööööööööötnooooooos <3

haha helt rubbad bild men såhär såg man ut i håret när man skulle ti dansen :)(y)

<3

<3

Dance

Hej vänner! Nu är jag påväg till dansen och är framme nu, bloggar senare ikväll! Ha inte hunnit blogga idag. Vi hörs:) puss.

Dagen slutar med en mysig promenad.

Godkväll! Kalaset har varit hur bra som helst, väldigt lyckat blev det :) Jonathan fick många fina presenter och maten och tårtan blev godare än vad jag tänkt mig. Vi hade också jättekul, vi lekte en lek som nästan alla kusiner var med på man skulle göra något ljud sedan så..det är komplicerat x) Men vi hade skitkul!Också fick jag massa grejer av min underbara vackra kusin Frida, aså hon är verkligen snäll, dom ska ju flytta snart och då röjde hon hemma hos sig och tog med sig väskor och plånböcker aså dom var hur fina som helst, och jag fick en vinterjacka med, jag blev så glad! Tacktacktacktack osv. ennu en gång, du är bäst!  Nu är jag ganska slut men ska gå en runda med mamma för att bara komma ut lite, då somnar jag bättre också. Bilderna blev många men det är bara kul att titta på dom, njut av titten och sov gott! Ni betyder <3 Puss.

Bilder från kvällen:

Kusinerna :))<3

Jonathans boll som han fick, den var kul och väldigt cool färg med.

Stina&Ellen, ni betyder<3

Älskar er.

Här är då dom vuxna ;)

Cakes.

Hann inte ta kort på hela tårtan så det blev halva x))

FRIDA(L)

Älskar dig Farfar <3

Sista bilden från idag. Godnatt.

ÄNTLIGEN!

Hej, (igen) Nu äntligen efter många försök kan jag lägga in bilderna så här kommer dom! ^^


Mamma (L)

BORÅS ARENA! :)

Min sportiga mamma ;D

Om ni undrar så har jag jättemånga bilder på mamma x)
Förlåt för mörka bilder..

Aså ärligt talat, ''Varsegod och smörj dig'' haha, solfaktor nu.

Det var värsta duktiga hundarna som uppträde med, mycket duktiga (y)

Linné var också där och sällskapade oss en liten bit.

Tog kort på utsikten högt uppe, fast det syndes nästan bara industrier x))

Här är då jag som står uppe på berget :))

1 mil, då blev vi stolta ;)

Okej, mamma sa att detta berget hette något men jag kom inte ihåg, men
det var iaf någon skidbacke. Väldigt vackert!

Här är jag igen.

Och en gång till x))

MEDALJER VAR VI ALLT VÄRDA ;)

Såhär såg den ut :)

Också fick vi ett band när vi kom dit.


hihi. Vi tog massa bilder på oss som ni ser :D

´´Det gick som en dans´´

Hallå!:) Har precis varit i duschen och nu är jag klar. Linnemarchen gick som en dans måste jag säga, det gick faktiskt väldigt fort och jättebra! Först så samlades vi på fotbollsarean där Elfsborg spelar, då kände man sig cool ;) Sedan så gick vi iväg och ja..vi fick se mycket fina utsikter och väldigt vackra stigar och sånt. Vi gick mest i skogen faktiskt. Men vi träffa ingen som vi kände fast det var typ 1000 personer där x) Konstigt. Men när vi kom i mål kändes det så bra och vi var jättenöjda! Men jag fick små bölder på fötterna som gjorde ganska ont men det gick bra. För detta så fick vi faktiskt en medalj också! haha. Då kände man sig stolt ;)Mamma och jag tänkte faktiskt gå det här varje år, som en tradition :) Sedan efter vi gått så åkte vi och handla lite på Willys också sedan så åkte vi hem och då var det hopp i duschen ;) Detta är det som har hänt och jah jag får blogga mer ikväll om kalaset som börjar typ om en timme och annat, nu ska jag fixa mig klar och vänta. Jag längtar lite tills släkten kommer och till den goda maten och såklart tårtan. hihi. Ni får ha det bra och vi hörs ikväll! Puuss på er.

Tyvärr så kan jag inte ladda upp bilderna från Linnémarchen nu för att datorn är helt konstig det har hackat eller något men jag får se om jag laddar upp dom snart eller ikväll! :)

DENTIONDEIFEMTENOLLNIO

Godmorgon eller ska man säga godförmiddag ;) Vakna halv 9 idag och var faktiskt ganska pigg, när jag gick ner och såg om dom andra var vakna så var dom det. Gjorde en smarrig frukost som jag skulle vara mätt på i några timmar, sedan blev det borsta tänderna och ta på mig träningskläder. Om några minuter åker jag till mammas jobb och så åker vi till Ryahallen sedan så går vi! Ni som inte har läst vad jag ska göra idag så ska jag gå på en grej som heter Linnémarchen det är att man går en runda då, man kan gå den längsta som jag tror är 2 mil eller nej kanske 1 och en halv ;) Men mamma och jag ska nog gå 1 mil tror jag :) Det ska bli kul. Vi har med oss två bonaqua och varsin frukt och så får vi lite mat på vägen eller mat och mat vi får bullar och saft x) Efter det så åker vi hem och duschar sedan blir det då kalas, och sedan så bloggar jag om det ikväll, Vi hörs då. Ni får ha en bra dag alla! Tack för att du läser min blogg :) //KRAM ELIN.

Min frukost :)

En omgjord bild från idag :) En morgontrött Elin kan man säga x))

Lyckad lördagskväll!

Hallå! Har precis kommit hem från Johanna. Vi hade skitmysigt måste jag säga, vi åt så god mat och god efterrätt med! Beklagar men jag hann inte ta kort på maten men efterrätten fick jag. Det var nog de goaste köttet jag nånsin smakat,mums vad smarrigt det var. Så myste vi också bland kuddar och ett stort täcke över oss, det blev helt klart en underbar lyckad kväll! Nu funderar jag på att gå och lägga mig för jag ska gå en ganska lång runda imon med mamma ju, Linnémarchen. Det ska bli kul! Sedan på eftermiddagen aså efter vi gått så ska vi hem och duscha och sedan blir det kalas för Jonathan&Farfar :) Pappas sida eller syskon och familj kommer då, jag hoppas det blir lyckat! Aja nu somnar jag iaf med ett leénde på läpparna. Hoppas ni haft en bra kväll! Och sov gott. Puusss.

Bilder från ikväll:


När jag kom in i ''mys'' rummet så såg jag detta mysiga som johanna hade gjort!

Hon hade också fixat det mysigt i sängen med med massvis med kuddar. Du
är underbar <3

Här är då bordet som vi satt och åt vid :)

Johanna gör igoning våran efterrätt :)

Och såhär blev dom, visst blev det bra? Och det är frästande jag vet...

Detta var gott tyckte Lina&Johanna ;)

NI ÄR UNDERBARA VÄNNER (L)

Haha, Ni är för gulliga ! :)

Hihi. Här ser båda lagom trötta ut xD

Mys ikväll med tjejorna :)

Hej! :) Har duschat precis och har gjort mig klar tills jag åker till Johanna. Jag har joggat med pappa en liten sväng, men han jogga ner till stan och jag jogga själv hem, det gick bra! Idag så har vi varit på ICA MAXI och storhandlat kan man säga ;) Sen åkte vi hem och jag har inte gjort så mycket mer :) Ska snart då till Johanna, Lina ska också dit! Fyh vad mysigt vi kommer ha det, jag tror jag inte orkar blogga mer ikväll när jag kommer hem men kanske. Ska ta mycket kort nu! Det är kul och lägga in dom sen. Men nu ska jag gå, hoppas ni får en underbar kväll! LOVE TO YOU.

Bilder från idag:


En blomma:))

hehe. Inte så bra bild men här är jag iaf ;)

Okej, jag måste berätta att jag åt sånt här hela tiden när jag var liten , fyh vad
jag älskade det! Och nu har jag hittat dom igen , jihoo ska börja äta sånt igen x)

Min vackra mamma! :) Älskar dig.

Och min söte trötta bror :D

Vattenkran.

:))


Cykla är jobbigare än vad man tror...

Godförmiddag vänner. Har precis varit hos en i Målsryd som säljer och lagar cyklar, aså mamma hadde en cykel som var trög och hon ville att han skulle kolla på den. Det tog nog 1 timme eller någonting, ganska tråkigt var det att vänta men det gick. Ove hette han som fixa mammas cykel, han bytte hjulen och så satte han ni vet sånna där styrehandtag som går framåt, eller det är lite svårt att förklara,men senare så var han klar och mamma blev nöjd! Mamma sänkte också sadlen på min cykel med:) Men när vi skulle cykla hem så blev det jätte jobbigt. Det kändes nästan som man inte rulla framåt och jag fick mjölksyra i benen med! Jag är nog jätte klen och orkar inte mycket tror jag, men jag överlevde vägen:) Idag så ska jag ta det lungt på förmiddagen, sen blir det mys med min vän Johanna, men vi tänkte vara lite tidigare hos mig och sen gå till henne, men hon har skadat sig och går med kryckor så det gick inte:/ stackarn. Men ikväll kommer jag till henne istället och vi ska nog ha det jättejätte mysigt, jag ska dit vid halv 7 :) Nu ska jag ta på mig kläder och kanske åka till farmor & farfar med Olivia min syster <3 Men det är inte bestämt men jag vill så gärna att dagen ska gå tills jag kommer till juhännä! hihi. Ni får ha en underbar härlig mysig dag och vi hörs senare, puuss&kraaam.


inspererad av bloggar.

Gokväll! Hoppas ni mår bra nu :) Det gör jag faktiskt. Jah jag har ju bloggat två gånger idag så jag behöver ju inte berätta så mkt mer än vad jag gjorde ikväll :) Först så kom mamma och dom hem och då börja hon laga mat, jag var dunderhungrig och det var mamma med! Aså det är tur att man har föreldrar som kan ta hand om en aså fyh vad god mat mamma gör, jag njuter varje gång! Så frächt så gott. Föreldrar och syskon är en del av vårat liv, dom vi älskar och verkligen ser varje dag nästan, om vi inte skulle hatt dom skulle vi inte vara något utan vara tomhänta, så tänk på att du verkligen älskar dom och vill inte förlora något av dem. Efter maten så gick vi ut och spela fotboll, och sedan lite senare gick mamma och jag och plocka blommor. Sedan blev det TALANG och Berg flyttar in :) Båda pogrammen är riktigt kul att se på! Nu hoppas jag att ni sover gott, GODNATT♥

Bilder från idag:

Dukningen :)

Ser det inte gott ut?! Om ni vill ha så tyvärr så finns det inget kvar (eller nästan x) )

Mamma värmde också baugetter till

Min älskade pappa (L)

Mysigt väder fast ändå tråkigt..

Tjena! Hoppas ni har det mysigt hemma nu. Det regnar ju här i Borås nu, vet inte om det gör det i andra städer men aja. Jag har det iaf mysigt! Sitter med myskläder och har suttit vid datorn och gjort annat sedan jag kom hem. Det var vell en bra dag idag, på slöjden så gjorde jag klart mitt tidningställ, jippie! :) Den blev sådär, men jag är nöjd! :D När jag kom hem var jag dyngsur av regn och kall, men jag möttes av min katt Findus som var ennu blötare. Jag satte på mig myskläder och bara njöt av att sitta inne och ha det mysigt utanför ett surt väder. Jag tycker det är en mysdag när det regnar för då behöver man nästan inte gå ut och bara göra ingenting. När det är sol och man sitter inne är det inte kul, för då vill man ut men endå inte. Snart kommer mamma och dom andra hem, och vi ska äta något gott ikväll tror jag. Vi prata om det i telefonen för en stund sen, så jag hoppas det! Fast nu har jag det så tråkigt att jag vill att solen ska komma, som jag ville imorse ;) Vet ni? aså jag vet inte om jag sagt detta men.. VI SKA HA SKOLAVSLUTING UTOMHUS!!! baaaajs säger jag bara. Ingen i vår klass vill ha det och inte 5:orna heller, det är bara småbarnen som inte tänkt riktigt utan sagt ja! Vi demostrerade idag faktiskt, och vi har också skickat klagobrev till våran rektor Rolf. Så arga är vi. Vi ska kämpa tills det blir inomhus, haha. Ikväll är det TALANG 09 och det ska bli kul! :) Sedan imon så ska jag nog till stan med någon, vet inte vem än, kanske mamma :)) Men nu ska jag ta mig lite fil och ta mer kort. Lägger in dom andra fotorna jag tagit ikväll! Puuusss&Kraaaam.

Bilder från idag:


Ellen och Madde :))<3

Matsalen. (Stina&Isa)

Isas campingstol :) Visst är den fin!<3

hahaha xD min kompis Stina, och hennes ''gulliga'' min :D

Myyspyys med ljus :)

:))

Mitt tidningställ ! :)

Och här igen :))



VI HÖRS IKVÄLL!

All i want is you.

Godmorgon! :) Sitter här och är påklädd och ska snart dra till ''the school''. Idag så slutar vi vid 1, underbart. Vi har tre lektioner idag och efter kortrasten så har vi slöjd. Träslöjd idag igen och det betyder att vi har Bengt. Åh jag hoppas han inte är så tråkig som han är alltid att vi åtminstonde kan få ha kul på träslöjden någon gång x) Man får bara dåligt humör när man jobbar där. Aja, när jag kommer hem så ska jag vell käka lite, för jag tror jag inte kommer äta i skolan idag iaf, Cowboysoppa eller något, det låter inte som en favorit precis. Men vi får vell se. Kanske jag ska jogga idag jag vet inte..Sedan blir det mer bloggade idag tror jag, jag tänkte göra såhär nu. Eftersom jag har skrivit typ 2 morgoninlägg på denna blogg så kommer jag nog göra det varje dag. För att annars så har jag så mycket att berätta och då är det så långt inlägg att inte andra orkar läsa det. Så om jag hinner på morgonen så gör jag det! :) Nu ska jag klä på mig mina skor och jacka och gå. Föresten, var är solen?! den är helt borta. När jag vakna idag så var det bara dimmigt och lite regn på marken, och jag hoppas inte det blir kallt idag igen, för det är hemskt! Solen, kom tillbaka nu! Hoppas ni får en underbar och mysig morgon med ett piggt humör ;) kraaaam.


Så här såg det ut utanför mitt fönster.

Ganska mysigt väder, men inte att vara ute i. Det är kallt!!

TRÄNA :D

Godagens! :) Surt väder idag :/ tråkigt. Idag så hade vi då Leffe, och det gick fort som jag faktiskt trodde ;) Bra vah? Vi hade musik sista lektionen och det var vell en ganska konstig lektion faktiskt. Vi hade en vikarie som hette Simon och vi skulle ju skriva på våran låt vi ska sjunga på skolavslutingen eller text till en låt säger inte vilken för det är en hemlis för vissa. Men han strunta i det och körde sitt istället! Han spela elgitarr nästan hela tiden och vi gjorde någon grej med rytm´ men det var inte kul ;) Sedan så fick vi sluta 10 minuter tidigare för att han sa att vi skulle skita i detta eller något x)) han var nog lite stressad? Han trodde också han var skojjig men han var nog konstigt skojjig, så tråkigt att det blev kul! Sedan på idrotten hade vi fotboll och det var ganska kul :)) Sen så var skoldagen slut. När jag kom hem tog jag mig en varm kopp med te och sedan åt jag nudlar, satte mig vid TV och sedan så stängde jag av och satte mig här uppe istället, jag vet att jag är lat. Men vad har man och göra när man är ensam själv hemma? Kan ni ge några tips för jag har alltid så tråkigt! :/ Men idag ska jag iaf träna fotboll och det ska bli kul. Får skjuts av min vän Johanna P och förmodligen får jag skjuts av henne hem med, tack så mycket!<3 Det ska bli så skönt att röra sig nu när man har varit förskyld i några dagar :) Kanske bloggar mera ikväll men vi får se! Nu ska jag packa mina saker och klä på mig och sedan så åker vi. Ni får ha det bra och vi kanske hörs ikväll. Puuuusss

Bilder från idag:

Så här såg man ut imorse när man drog ut trulsen från mitt hår. Ganska
krulligt?

Inte så bra bild, men så här såg man ut idag. Fast hade en tofs i skolan x)

Rain.


Leif idag igen.

Godmorgon på er! Snart ska jag fixa mig och gå till skolan. Idag ska vi ha Leif igen, jag hoppas tiden går snabbare nu när han är här, det gjorde det i Tisdags :)) Men nu ska jag fixa mina kläder och borsta mitt rufsiga hår. Idag ska jag nog inte göra så mkt. Kanske ska ta en joggingtur runt RR(råslätt rundan.) 2 ggr, men vi får se. Jag bloggar mer när jag kommer hem idag. Och fortsätt kommentera inläggen, det är kul! (y) haha. Ha en fortsatt bra morgon, puss på er //Elin.

Social dag verkligen..

Tjäna. Skoldagen gick ganska fort idag, det första vi hade var orientering, vi fick gå från skolan till djupadahl och sedan åka buss till Dalsjöfors, eller Mulleskogen, fast när vi gick av så fick vi gå en bit till skogen och då börja man frysa, och typiskt att det skulle regna med vah? Men jag frös ihjäl nästan, fast jag var inte ensam om det utan det var många som gjorde det. Jag gick med millan några kontroller men sedan gick jag själv dom sista, Jag var ju förskyld och kunde inte springa men Millan ville det så jag lät henne göra det! :) Men vi frös så mycket att vi jogga till busshållsplatsen för att komma tidigt, men vi fick vänta typ i 15 minuter tills bussen kom, och ni skulle veta vad härligt och skönt det var när man kom in i en varm buss, det var som en dröm nästan. Men vi fick också gå en bit från skolan också, men när vi kom in i omklädningsrummet så var det så skönt att duscha en varm dusch och sedan ta på sig torra kläder, mysigt och gött! Sedan så åt vi och vi satt där i en kvart tror jag, sedan så fråga vi Claes om vi fick vara inne på rasten, och vet ni..VI FICK DET! det var snällt, haha. Vi satt och ritade och bus gjorde vi med x) Sedan så hade vi matte och bild och sedan så sluta vi. Jag bad mamma hämta Olivia och mig, 4:orna och 5:orna var också med på orienteringen. Och när man kom hem bara man myste och fick också melon,dubbelmacka och varmchoklad av bääästa mamma! :) muums. Sedan så har jag inte varit något social idag, eller sådär. Suttit vid datorn och sedan har jag varit ute och tagit kort med Findus och sedan har jag spelat fotboll med Jonathan sedan TV. ganska social men endå inte ;) Har tänkt på att fråga er nu som läser om ni verkligen tycker min blogg är bra? aså jag tycker den bara handlar om min vardag och lite annat men endå tycker jag den är ganska tråkig..vill att ni säger vad ni tycker om min blogg! Det vore snällt. Så jag kanske kan ändra lite på den ;) Men nu ska jag snart gå och lägga mig, är lite trött nu efter dagen. Nästa blogginlägg blir imön. Pusss.

Bilder från idag:


Den här har min klasskompis Annie ritat. Aså hon har verkligen TALANG!

''ingen text''

<3

Katten min! :)<3

ÄLSKAR DIG (L)

snygg pose där x)'

haha. Run Findus run..

Paradis av träd som glittrar.


Svar på frågestunden.

Här är era svar på min frågestund. Fick in 5 frågor och önskade lite mer men det gör inget!

Vad har du för kupa? - aså vilken dum fråga! Jag vill inte ens svara på den men gör det endå, jag har ingen BH en så länge :o
Vilket är ditt favoritämne i skolan? - Jadu, jag har nog ett som är ganska kul, det är Engelska. Sen så tycker jag också att Geografi är kul med :)
Hur snäll är jag från skala 1-10 (av tessan) - Du är mer än 10, du är 100000000000000000000+ så snäll! Du är verkligen en underbar vän! (L)
Om du fick bestämma över en dag, vad skulle du göra då? - Jag tycker det är en svår fråga, men jag skulle nog bestämma att se hela Afrika på en dag, att tiden gick jättejättejätte osv. sakta! Eller så skulle jag bestämma att det skulle vara fred på hela vår jord!
Vill du gå ut och gå snart eller? - Detta är från Juhännä. haha. Det är klart! För vi har typ inte gått på länge och jag saknar det! Så svaret är jaaaaa:D


Det var frågorna. Om ni vill ställa fler frågor så är tiden ute. Men kanske det kommer det en frågestund till, vem vet?

Skönt med en varm dusch innan natten.

Hallå! :) Hoppas ni har hatt en bra dag. Skolan var rätt så okej, Leif gjorde så att dagen blev lite roligare och gick också fortare, det var bra! Precis när alla satte sig ner på morgonen börja han prata om sin barndom eller vad det var, haha. Sedan så gick det så fort att det kändes som bara 1 timme nästan ;) Jag följde med millan hem och vi gjorde småpizzor som var jättegoda också lite juice till. Vi hann inte vara så mycket men vi va iaf en liten stund, millan skulle träna så vi åkte vid halv 4. Jah, när jag kom hem så var jag ute och spela fotboll och sedan tittade jag på TV och lite annat, idag ville jag verkligen duscha för mitt hår och min hygien kändes inte bra, så kl. 21.00 så duscha jag. Ganska sent men det skulle göras, det är också skönt innan man ska gå och lägga sig med. Jag är ganska trött nu och orkar inte skriva mer, jag tror jag inte har någonting att skriva om heller, men min dag har varit bra! :) Hoppas eran också varit det! Kram //www.beeergs.blogg.se

bilder från idag:


Fotbollsplan

Millan tog den, den blev bra! :)

hehe. Inte så bra bild x))

Ni är underbara!

(v

hiihi. Dom hoppa olika x)

Tessan <3 (Jesper i det lilla hörnet vid vänster sida x) )

Tessan är duktig! :D

Fuktigt...

:)

En till bild på fuktigt gräs.

hihi.

Millan är också duktig! :D

Det som behövdes för våra småpizzor :)

Millans dekoration på våra pizzor, Millan är bäst på sånt här!

Matdags!!


Min fil med músli och cornflakes med frysta hallon på :)


Inte igen...

Heej :) Mår ni bra? jag hoppas det. Idag har det varierat till roligt - tråkigt. Först vakna jag 06.00 av min katt som mjaua på mig hur högt som helst och då vakna jag, och såklart kunde jag ju inte somna om som jag aldrig kan när jag vaknat. Jag var trött och var lite förskyld men gick upp endå, åt lite frukost och sedan gjorde jag igoning mig. I skolan så hade vi orientering..fyh vad svårt det är! Kan inte ens hålla i en kompass, haha. BT var där med och interljuva Millan,jag,Johanna&Amanda. Ibland på vissa frågor visste vi inte vad vi skulle svara men jag tror han fick dom rätta svaren av oss iaf :P När han fråga ''Vad tycker ni om orientering då'' Millan bara '' Det är inte våran grej'' och det var bra sagt för det är det faktiskt inte. Timme efter timme blev jag trött och hade ont i huvudet och snuvig med, då visste jag att min förskyldning har kommit igen, men det är inte posetivt utan mycket mycket negativt. Uch jag hatar att vara sådär halv vaken på dagen. Efter skolan så gick jag klampande hem och vila på en gång, det tyckte jag var en bra idé för jag skulle ju dansa senare. Sedan kom mamma och dom hem och jag gjorde absolut ingenting, men senare tveka jag om jag ville dansa eller stanna hemma men jag tog tillslut DANSA. Vi hade kul på dansen, har inte varit där på en lång tid. Så det var skönt att komma igång igen. Efter det så kurrade min mage sönder och när vi kom hem så börja jag göra min kvällsmat direkt! Nu mår jag iaf lite bättre än förut. Snart ska jag göra mig igoning för natten och det sista jag ska göra är att sätta mig vid brasan och läsa Bibeln! fyh vad mysigt, jag kommer säkert slummra till ;) Imon så har vi inte Claes (våran lärare) utan Leif, han är skojjig! Vi kommer nog ha mycket roligt med han x)) Imon är det också träning och jag tror jag ska gå på den. Men ni får ha det bra! Godnatt. Puuuuuuuuusss <3

Bilder från idag:


stiiiina :)

Inte så bra bild men detta är millan :))

(L)

The classroooommm.

Fotograf: Millan, Ritat: Millan <3

.

haha. Stina,Millan & Jag skulle ta självutlösare på oss men det tog kort på
gräset istället x))

Haha. Fyh ni vill inte veta vem jag är x))

.

.

Dom här var ett plus+ för mig idag :)

Hiiilda <3

(L)

Linn & Amanda <3


GSK/MIF är bääst.

Go'kväll. Ja matchen idag gick jättebra! Aså fatta, jag är så lycklig att alla mina fotbollstjejer äger! Ni är verkligen bäst, och ni kämpar och spelar så bra! älskar er tjejoor. Men vi vann inte, men det gör faktiskt inget tycker jag, vi hade iaf bra passningsspel och allt så vi förkänade att vinna :)) Men efter så gick vi och duscha och sen blev det hem. På vägen hem så var Johannorna,Amanda&Jag helt flummiga, vi skratta hela tiden och gjorde fula miner och roliga med. Sen när jag kom hem så bakade mamma bröd och nybakat bröd kan man inte motstå så jag tog en, och såklart te med ;) Imon så är det dans på kvällen för mig, det ska bli kul att börja igen tycker jag! Sedan i skolan har vi orientering och det är mindre kul :/ Det är ganska jobbigt. Men vi får hoppas på det bästa. Snart lägger jag ut frågorna jag har fått, och jag har iaf fått några :) Jag ska försöka svara sanning på alla :) Ni får ha det bäst, mååånga kramar från mig.

Bilder från idag:



Vi börjar då med dagens outfit.
Örhängen, glitter (ser du inte på bilden)
T-Shirt , Ginatricot
Byxor, Stadium
Svarta strumpor, ?

Här ser ni då mig i NÄRBILD.

Älskar er.

Snygging där!

:)

Vad tittar dom på tror ni, Killar såklart!

Nedå..dom är inte fjooortisar, nejnej x))



MATCH

Hej:) Har varit i kyrkan och har precis ätit mat nu hemma. Jag ska snart om en timme gå till Johanna. Vi ska spela match i Vegby, jag kanske skrivit det men det ska vi. Och det är ganska långt dit så pappa kan inte köra mig dit så jag fick skjuts av min underbara vän Johanna! Tack :) Nu har jag förberet mig för matchen med att dricka vatten och hålla igång lite. Jag hoppas verkligen att vi vinner detta idag! Önska oss lycka till :) Skriver mer ikväll. Puuuuussss.


2/5- 09

Tjääna :) Visst tänker man såhär dom sista veckorna, åh vilken underbar dag det är idag, men om man tänker efter så säger man det typ alla dagar, alla är varma&underbara! Helt otroligt att vi har det så fint här i Sverige. Jag älskar verkligen sommar&sol. Men idag så har jag varit med min kusin Lina, vi hade superkul!Vi gjorde egen glass men vi hann inte äta den. Vi typ skratta och fnissa hela dagen nästan, haha. Vi har det så kul ihop! Vi har tagit massvis med bilder som jag kommer lägga in och så har jag ätit familjens goda och nu menar jag goda maten som dom gör och jag fick också efterrätt med, dom är hur duktiga som helst på mat tycker jag! Vet ni, min kusin Lina har skaffat blogg! hon heter www.alltomliina.blogg.se . Och jag kommer följa den, det lovar jag. Men vi har också legat och solat massor! Vi tog ut kuddar och två filtar och några tidningar och la oss ute på gräset, åh vad mysigt det var! Vi hållde på att somna faktiskt. Ah, vi la oss också i doms hamock (stavning?) sedan med, och det var lika skönt det med! Men sedan så cykla jag hem och när jag kom hem stog mamma med grillen och fixade, men hon fick inte igång den så först grilla hon på en engångsgrill men det gick inte heller så vi grilla inne istället, fast vi åt ute såklart. Man märker att det blir kallare i luften när det mörknar och blir kväll faktiskt, man måste nästan ta på sig en flis,men också är det ganska skönt med lite vind efter en varm dag med. Sedan så blev det robinson 2009, och det var vell bra. Det var många som ville åka ut i dagens pogramm, tyckte inte ni det? Ranne trodde jag faktiskt skulle hålla kvar i tävlingen men han åkte ut med ett leende på läpparna, haha. Han ville åka ut x)) Sitter nu här och ska snart lägga mig. Har varit en lång dag och jag ska upp ganska tidigt imon, ska till kyrkan och sedan efter det ska jag till match. Vi ska till Vegby så vi samlas på Shell först. Som jag alltid säger, ni får ha en bra och mysig kväll och sova gott, tack för att du tittar på min blogg! Kram Elin.

Bilder från idag:


Våra glassar :D

Matlagning

Här läser Lina en tidning och samtidigt äter hon rabarber ;)

Här låg vi och myste på filtarna med mysiga kuddar.

Smile

Älskar dig så mkt ! (L)

Lina försöker ta solen till sig.

:)))

Emilia :D<3

Aså bilden är söt! haha. här så skratta vi som ni ser x))

(LL)

Våra drinkar som vi fixa. Cider blandat med Cingo

Här är då jag i hamocken och ser flum ut!

Här är den underbara efterrätten, rabarber creme (sås) med glass :)) mums.

Det här var gott (y)

Våran fruktsallad, vindruvor och sharon klyfter.

Solen lyste starkt på den bilden x))

haha. titta Linas hand i bakgrunden

Vindruvor, vi gillart! (Y)
 
haha :))


Morgoninlägg

God morgon på er! Just nu sitter jag i sängen och bloggar på mobilen:) det gick faktiskt som jag trodde. Idag så vakna jag 8 och jag är ganska pigg nu. Jag ska läsa min bok snart och sedan blir det en mumsig frukost också! Underbar morgon, fåglarna kvittrar och solen lyser klart, det kallas jag "mysigt". Men nu ska jag läsa , ni får ha det bra och vi hörs senare;) kram.

Mysigt trött.

Hejsan! :) Nu är det mörkt på himlen och jag är mysigt trött. Har just stängt av Humorgalan och ska läsa en bok och kurra in mig i mina kuddar innan jag somnar. Idag har jag både varit glad & ledsen. Först började det med att jag vakna av Olivia som ropa ner för trappan och Lisa ville att jag skulle upp. Hon & Jag skulle ju vara hemma ett tag ensamma. Så jag fick inte sova ut utan gick upp och gjorde frukost till oss. Sedan så klädde vi på oss och Lisas kompis kom till oss typ vid 9! Tidigt? Aja jag tänkte vakna upp och bli piggare så jag gick ut på studsmattan och skulle hoppa från trädet som står brevid. Men precis när jag skulle hoppa så snubbla jag, aså det var inte jag själv utan mina strumpor, hade sånna där mjukis strumpor ni vet, och jag hoppa utanför studsmattan eller trilla ner på kanten. Som tur var så kom jag inte med ansiktet först utan min höft och lite av magen, fyh vad ont det gjorde! Ja det kom tårar förstårs men försökte hålla imot, mamma & pappa var varken hemma men Lisa&Ellen var det och som tur var såg dom mig ramla och gick ut, men dom sa att pappa ville prata med mig, och jag låg ju där helt smutsig och hade ont men jag klara mig upp och prata med han. Han sa att jag skulle vara försiktig och det lovar jag att jag ska vara! Det kändes som jag var i en annan värld när jag ramla faktiskt. Men det gick lite bättre sedan, men jag fick ett stort blå märke, eller det ser ut som en blandning mellan sår och blåmärke. Jag hade massa barr och pinnar i håret så jag duscha en varm dusch efter. Sedan så tog jag det lungt tills mamma kom och jag berättade allt som hände. Sedan efter vi ätit så åkte vi till Knallen. Där shoppade vi och pröva många olika kläder till skor. Jag köpte många fina grejor och mamma och Lisa köpte också lite till sig med. Men sedan så åkte vi och handla tacos och sedan åt vi det när vi kom hem. Myys och supergott var det. Efter det eller efter en timma så blev det ''Humorgalan'' Aså jag tycker det är så orättvist i världen idag. Vi borde vara tacksamma för det vi har och bara tänka på dom andra och verkligen ''se'' det med. Jag älskar människor som bryr sig och angagerar sig i detta:) Men efter 1 och en halvtimme orka jag inte titta mer så jag stängde av och detta inlägget är det sista jag skriver idag iaf, men nu är jag så trött att jag inte orkar skriva mer, hoppas ni har hatt en härlig och varm dag och sov gott! Puuuusss.

Bilder från idag:


DinSko

Dagens outfit

My swwwweeet sister !

Knallerian

Älskar er!!

Det jag köpte idag:

Jeans (pösiga) - Lindex
Korta shorts - Lindex
Bälte - Lindex
Trasiga skor - DinSko

Så här ser då såret ut ://

Så här ser min tacos tallrik ut. Mums :)

Ne skojja bara! SÅ HÄR SER DEN UT :D

Dukningen

Ett glas med kolsyra.Zoomat in med makro.