rainy day.

gokväll ! dagen har varit riktigt bra,bortsett från det dåliga vädret då. först en skön skoldag & sen hem med lina. vi har hatt de så mysigt o skratten, haha! tack lina för dagen, älskardig. nu är jag hemma och har gjort alla läxor utan svenskan jag ska finslipa lite inför redovisningen av min presentation av uganda imorn, yes. idag har jag också burit med min hatt, + att jag stortrivs i den! imorn, torsdag o sista dagen före påsklovet, så u-underbart! vad ska ni hitta på? ja, som sagt ska jag på läger från tisdaglördag. så inget bloggande då tror jag inte, men tar med mig kameran så va beredd på en bildbomb om två veckor, haha. nu ska jag ner o mysa lite, hade bäst! kram.



det märks.

vad märks? att det ÄR vår såklart! äntligen säger jag bara, jag är också riktigt imponerad av att snön smälter såå fort, men det är ju positivt! 2 dagar kvar till lovet börjar o jag bara längtar, först så har man ledigt sen på tisdag så åker jag på haboläger med massa andra från kyrkan, årets grymmaste läger säger jag bara! sitter här o ska snart gå ner o plugga,ja, ska jag va ärlig så har jag faktiskt fått ett framsteg, jag ska börja ta tag i skolan, har börjat få tankarna på vad jag ändå slipper undan allt som innebär skolan,som läxor då.. men nu har jag tänkt om, jag ska verkligen ta tag i det, ett bra tips! anyway, har lite bilder jag kommer slänga in nu, börjar få intresset för fotograferingen igen, o jag tror säkert det är för att det börjar bli vår, haha. jag önskar er alla en grym tisdag. ni är värdefulla! kärlek.



dagens.
imorn kommer förmodligen hatten på, melike.










det här är GRYMT!


hillsong - you deserve, värt att se hela, promise!
(tryck på videoklippet så kan du se den på youtube, kanske bättre kvalite på bilden då!)

1, dusch.

en dusch, svenska, mys & sova. bra kväll!


nytt in.


· heyy, min nya hatt! ·
ni får en bild i veckan när jag har på den, syns nog bättre då!


veckans blogg!

haha, jag skulle kolla filippas blogg för en kvart sen o såg lite längre ner att jag blev veckans blogg, ja, jag blev riktigt glad faktiskt, haha. :) sitter här o kollar på filmen jag la in i förra inlägget, day after tomorrow, den är riktigt bra faktiskt, ska skriva senare hur jag tyckte den va om jag då hinner kolla klart på den! dagen har varit riktigt bra, kyrkan i förmiddags o när jag kom hem har jag bara varit hemma, gått en promenad, fotat (!!) o ja, lugn söndag helt enkelt. sista veckan o sen är det lov, då åker jag på habo läger! ska bli grymt kul faktiskt, o det kommer det också att bli, för det är det varje år. nu ska jag äntligen ladda in lite färgglada bilder från igår när jag va med emeli&niklas o kolla på innebandy,haha. & idag, så enjoy! hade bäst! kärlek.


jag igår.


emeli's skor.


niklas. :)

dagens outfit.
















filmdags!




lördag.

hejj bloggen! sitter här med ett morgonface o ska strax in i friggeboden o röja om, eller rättare sagt städa & byta lakan. äntligen lördag o ledigt, idag har jag inga som helst planer, jag bara tar dagen som den kommer faktiskt. tänkte åter igen försöka få tag på batterier till kameran o jag hoppas verkligen jag kan hitta/köpa några idag så det kommer lite liv i bloggen! + att det är earth hour today, åh, då ska jag verkligen tagga ljus & mys har jag bestämt mig för, ett tips! nu kommer några galna pic's på mig & amanda, haha. hade bäst & vi hörs under dagen hoppas jag, kramar!




brunoberg, vi gillartt.


hejj! sitter här hos amanda o myser i deras källare med kolsyrat vatten. äntligen fredag o vi har faktiskt hunnit vara på stan en stund efter skolan, vi va vell inte på det bästa humöret men det va mysigt endå tyckte jag & så hann vi med ett köp också, jag köpte hatten jag pratat om & amanda en snygg t-shirt + ett armband, we like. strax ska vi ner till fritidsgården en stund, va såå längesen jag va där, verkligen. ha en bra friday o njut av den, kramar!


alingsås -nästa-.


om en halvtimme något liknande så åker jag till alingsås med farmor&farfar, kalas väntar. ja, världens bästa amanda marklund fyller år idag o halv 7 är det i alingsås o självklart vill jag gratta henne & + att jag köpt present också! dagen har varit mkt bra, matteprovet gick vell sådär, som tur va fick vi fortsätta med det imorn för att ingen hann klart, så bra! ja, det blir nog ingen uppdat. ikväll eftersom jag ska till alingsås. min planering för imorn, skola,stan med amanda & fritidsgårn. ser verkligen framemot dagen på stan, va riktigt längesen amanda o jag va i stan tillsammans så det ska verkligen bli mysigt! nu önskar jag er en riktigt bra "våffeldag" som det då är idag, haha. kärlek till er!


onsdag.

hallå friends! nu ska jag äntligen uppdatera + att ni ska få bilder, däremot inga kamerabilder utan som vanligt..(när man inte har några laddade batterier) mobilbilder. från gårdagen & idag. onsdagen har varit riktigt bra, flamsdag egentligen men det har gått fort! jag blev så glad när vi gick till bussen o sen hem så va solen framme o det va riktigt skönt ute, o då blir verkligen humöret glatt! haha. ska snart äta lite o sen blir det läxor,film & promenad. myskväll. tagga imorn till matteprov också, B-delen o A-delen på fredag. :) nu får ni kolla bilder istället, hade bäst! kramar.


gårdagens outfit.

NO

mitt nitarmband.



idag.




dagens outfit.



nu går jag in..

till mitt hus! förlåt för dålig uppdat. idag. men har gjort annat som behövs, men imorn återkommer jag. hade bäst! kram.

xJUST NUx


jumapili.

haha, om ni undrar så kommer alla konstiga meningar jag hette igår o idag från googletranslate , we like. + att det är på swahili, ännu bättre! hej föresten vänner, hoppas ni mår bra denna underbara söndag, själv mår jag riktigt grymt bra rent ut sagt som jag inte gjort på ganska länge! just nu sitter jag här o känner hur  proppmätt man är från en god middag + chokladpudding, mkt gott. vi har faktiskt mamma o pappas vän Peder här på besök så det är klart man gör gott då!:) söndagen har varit grejt som vanligt, åkte till kyrkan på förmiddagen o sen har jag inte gjort mer än att försöka få bra bilder på mitt köp igår som jag sa tidigare, min kamera är inte helt på än, sämst. men bilder kommer idag ändå, från mobilen. ikväll ska jag planera veckan,gå ut,plugga & njuta av dom sista timmarna från helgen. imorn ska jag till stan efter skolan. haha, igen kan man säga, men det är faktiskt så att jag såg en svart hatt med nitar på igår i knallen, o blev fast vid den, men när jag satte på mig den så blev det lite tvek o affärerna skulle stängas så jag gjorde inte det, men sen efter så sa mamma att vi kan åka in imorn o köpa den, den är speciell o det är klart, det är inte likt mig, men hallå? ibland måste man pröva nytt! sen är det också för att min syster ska köpa skor, eftersom hon inte va med oss igår så blir det hennes tur imorn, o då följer jag också med! nu kommer pic's. hade bäst! massvis med kramar.


my new shoes.


dagens outfit.

svarta rosetter.

o vita.


småpengar på emmaus..

hårrosett.

två gamlakakburkar jag fick av min underbara farmor, så söta + att dom passar perfa i min retrohylla!


HUR snyggt?









new.nuwe.naujas.nytt.

hallå bloggen! har precis kommit hem från en stund med mamma i knallen. köpte faktiskt ganska mycket nytt till mig, nödvändigt + onödigt = mig, kan man nog säga. bilder kommer självklartt, men det är såhär att min kamera är helt av just nu & om jag laddar batterierna så står det "ready" men när jag ska sätta på den så går det helt enkelt inte, konstigt? a lot. så jag ska åka med pappa antingen imorn eller i veckan o köpa nya batterier, för nu saknar jag att ta kort, iaf med min riktiga kamera, haha. men får vell försöka få bra foton på mitt köp med mobilkameran som är sådär bra, men det kommer bilder kan jag lova! bloggar senare ikväll, ha en underbar saturday. kärlek från mig!

nittondemars.

gokväll bloggen! ska snart ner o äta innan jag åker till ettåtti halv 7. yes, ikväll blir det grymt. marcus olsson kommer + att jag ska upp o tala om min tro, är väldigt förväntansfull & samtidigt är det pirrigt, men det kommer gå bra! fredag o dagen har varit okej som alla andra, hade simprov andra lektionen, 27 längder på 20 min, ja, lite bättre än förra iaf!:) ja, imorn så har jag o pappa planerat att träna tillsammans i öresjöroddsällskap som det kallas, haha. nu undrar ni säkert vad det är, men pappa va på det i tisdags o ja, styrketräning,träning & rodd är det som gäller, o han sa att det vore värt att pröva så självklart vill jag det, så imorn på förmiddagen åker vi! ha en grymt bra fredag vänner. kärlek!

en liten bild på dagens väder, regnit & dimmigt.

dimmigt.

stillsam promenad i dimman, me like.




uppdat.


tar en sommarbild från förra året som jag tog med min saknade lila mobil!

ska äta nu, kvällen blir mys har jag bestämt. bloggar senare! kärlek.


kallt.



igårkväll med amanda. :)

dagens outfit.

hejj! funderar på att ta på mig någon filt eller nåt liknande just nu, fryser verkligen såå mkt! + att jag har en tunn tunika på mig idag och nu när det va kallare ute också, bra val va? haha. dagen har varit mkt bra, lite för mkt flams kanske men så är det när man är övertrött. senare idag ska jag göra resten av alla läxor som jag inte hann med igår, för igår va jag med underbara amanda & sen efter träning, min sista träning för mig..ja, igår sluta jag, jag blir ganska besviken eftersom jag lämnar mitt älskade lag men så är det vell, kommer sakna dom enormt iaf!  sen så kommer mormor&morfar hit, myys. så jag kommer nog vara upptagen hela kvällen. anyway, på tal om min kamera, jo, batterierna är segare än vanligt o det tar slut på en gång, helt sjukt! så jag ska nog imorn eller i helgen åka o köpa nya batterier som då måste funka, haha, jag saknar att ta kort, det blir bara mobilbilder..o dom blir ju hälften så bra så ah, det ska fixa sig. ha det nu så bäst & vi hörs. varma kramar.


bloggfritt.

godkväll kära vänner! ja, rubriken kan nog säga söndagen igår, bloggfritt hela dagen. jag tyckte det va ganska skönt eftersom jag hann med ganska mkt annat men idag är jag tillbaka igen, haha. just nu sitter jag här varm o lite svettig från träningen vi kom hem från en stund sen, riktigt kul. så duschen nästa! glad o bra dag tycker jag men lite huvudverk i det sista påvägen hem från skolan men annars har dagen varit OK! imorn har jag inga planer men det blir nog läxor igen, är sugen på att umgås lite med vänner så det ska jag försöka göra imorn också om det går! nu kommer bilder som jag tog igårkväll & idag, ha en fortsatt grym måndag, njut av kvällen. kärlek!







dagens suddiga outfit.
ny tröja - kusin.

‹SVAR›



SVAR : jag hejar faktiskt inte på någon speciell egentligen. om jag ska vara ärlig så kan jag säga att jag inte ens följt det, typ 2 ggr har jag kollat men jag har inte brytt mig så mkt men nu har jag lyssnat på nästan alla finalbidrag ikväll så om jag ska välja någon så är det anna & salem al fakir faktiskt!:) ja, eric tycker jag är sådär men han är bra han med + att han ser bra ut! men hejar inte på han av någon konstig anledning, haha. men anna o salem är dom jag kommer hålla tummarna för! kram på dig.


pic's.






tävling.

kolla in fokis blogg för en stund sen och såg att hon la upp en tävling på 3. det innebär att man ska klä en skyltdocka med ens egna drömoutfit ungefär. o priset va 5000 :- Asos.com eller en ny mobiltelefon och det va ju så enkelt o tävla så jag skicka in min drömoutfit. den blev enkel&snygg kortfattat, jag storgillar det och det va ganska svårt o hitta rätt kläder men det gick och nu har jag skickat in bidraget, håll tummarna! haha.

klicka bilden för att komma dit!

slappdag.

godeftermiddag! vilken underbar slapplördag, härligt väder,typ inget planerat..ah, en sån lördag får man ha ibland. ska iväg med mamma o lämna en film som jonathan har hyrt & då tänkte jag att vi samtidigt kunde passa på o kolla skor i knallen, vårskor. så vi får se om jag hittar några snygga, maybe. har tagit lite bilder också, får bli mobilbilder nu sålänge innan batterierna är hälften klara, annars tar dom slut direkt efter en stund, sjukt. ikväll som sagt har jag ingen som helst planering, bara lite läxor som jag behöver göra men annars bara slappt, så rubriken passar in idag. slappt. nu måste jag springa ner o klä på mig, önskar er en underbar lördag o kanske att jag bloggar senare idag, vi får se! kärlek till er. :)



bara några från idag, kanske att jag laddar upp dom sista senare idag!

friday i'm in love.

fredag o jag är glad, både för vädret o för att det ÄR fredag, haha. ska snart gå ut o njuta av solen som kom fram för några timmar sen, så bra. dagen har varit okej, simning på idrotten faktiskt, har lite träningsvärk i armarna men det går hoppas jag!:) idag så ska jag bara försöka slappna av, släppa skolan, släppa alla tusen tankar som har snurrat runt, njuta helt enkelt. vad ska ni själva göra? en go fredag hoppas jag också, satsa på det! ne, nu outfit bilder, förlåt för mobilbilder men kamerabatterierna är sega på att ladda, haha. kärlek till er.
ett citat jag snappat upp :

när du hamnar i en besvärlig situation och
allting går emot dig, tills det verkar som
om du inte kan stå ut en minut längre
ge då inte upp, för det är just där och då
som tidsvattnet vänder..


outfit.


disigt värre..


igårkväll innan promenaden med amanda, myys.
hej bloggen! rubriken, dåligt väder idag..by the way, ska snart springa ner till köket o göra middag till mig, behövs nu om man ska få energin tillbaka som verkligen är nere nu. det är sjukt, skolan,trötthet,huvudvärk,bortkastad tid & ja, är verkligen sleten som jag verkligen ogillar, jag vill få tillbaka glädjen igen, verkligen! ikväll ska jag på den sista träningen för alltid typ, har faktiskt inte berättat detta här o bara sagt det till få av mina vänner, men ska sluta i fotbollen tyvärr..jag har verkligen tänkt på detta mkt, är det min sport? är det kul? ah, ni vet dom tankarna & nu har jag verkligen tänkt efter, det är faktiskt inte min sport o jag har tappat peppen i matcher o sånt, jag tycker det är såå sämst o lämna ett så bra lag..men, man träffar dom säkert, iallafall många i skolan som tur är! ja, vad ska jag göra nu? jo, har faktiskt börjat fundera på 3 "sporter" jag ska välja mellan. boxning,dans & gymnastik, det är verkligen inte sånna sporter man kanske väljer mellan, så olika..men dom är det! nu är jag mest inne på boxning faktiskt, så det är nog det jag helst vill göra, haha. hoppas ni hatt en bra torsdag. imorn är det simning som gäller i skolan, efter har jag inget planerat, härligt. kram på er!:)

promenad men en underbar vän.





gokväll! ska strax äta nåt snabbt o klä på mig. kl. tio i så går jag mot tunnlen vid samhället där jag ska möta min underbara vän amanda! o sen så ska vi gå en promenad o prata mkt hoppas jag, det behöver vi nu när det verkligen händer massa, bara kaos. hinner inte säga mer, imorn vet jag inte vad som händer, träning maybe, men vi får se! förlåt, har brottom..ha en mysig onsdag. kärlek!


har lite bilder på tända ljusen jag tände ikväll..lite ointressant men ja, mys är det!

dålig kvalite.




studiedag.


utanför vår balkong..
märks verkligen att snön smälter bort o våren smyger sig fram mer o mer, så underbart bra! + att man kan vara ute mera i vädret & vårkläder, jag bara njuter. strax så ska jag gå in o göra igoning mig för om en halvtimme bar vi hem till lina o dom och firar susanne, det ska bli riktigt mysigt. ja, jag vet faktiskt inte hur länge vi dörjer där men man har ju ingen speciell tid faktiskt. men ikväll har jag bestämt mig för att först plugga o sen kl. 19 så blir det fys i gånghesterskolan med laget, det är nog det som jag planerat just nu, men förmodligen kommer jag att göra mer framåt kvällen. nu måste jag kila, hoppas ni har fått och har en grym studiedag, ledigt är underbartt. kärlek från mig.

in my house.

gokväll bloggen! för en timma sen typ så åkte mamma&jag hem från arobicgympan som vi gick på idag istället för den som vi går på före detta pass, mör i kroppen&härligt är min uppfattning nu när jag är hemma igen. har duschat,ätit o nu väntar mitt hus på mig, vill önska er en god natt & sov ut imorn vänner, det behövs nu när man är ledig. godnatt! kram.

monday.

underbar dag idag helt enkelt, så bra. glatt humör o snabb tid i skolan, welike. + att jag bara kände hur den underbara känslan för att man har så underbart grymma vänner, jag är verkligen så tacksam över det & kom ihåg att vänskap är en gåva. nu är jag äntligen hemma o bara njuter av att det är studiedag imorn, det behövs faktiskt även om det har varit helg precis, tiden går ju som bara den! snart ska jag ta mig något och äta o återgå till städningen i min friggebod, ja, är faktiskt inte helt klar med än, dam torka bara igår så nu är det sista bara damsugning och vikning av kläder, haha. ja, tänkte också göra hälften av alla läxor jag tagit hem så att jag inte behöver göra allt imorn, för imorn ska jag VARA ledig, iaf hälften, ska till lina o dom och ha ett litet kalas för susanne som hade kalas igår som inte vi kunde komma på eftersom vi va på Joels så imorn får vi gå igen, mys. hoppas ni har det underbart just nu & önskar er en grym fortsatt bra dag + studiedagen imorn, va ledig. kärlek till er.



outfit. igår o idag, fast hade uppsatt hår idag.


•städning nästa.

sitter här inne och känner bara hur ögonen börjar tåras..ja, jag blir faktiskt sån när jag sitter framför datan en viss tid, känsliga ögon? tror det, haha. redan söndag och jag har hunnit med hälften vad jag hade bestämt i veckan men så är det när tiden bara går, men eftersom snö bara smälter mer o mer är det ett + också från mig. :) ja, i förmiddags så va vi i kyrkan, ilike. sen efter så åkte vi hem och jag har faktiskt inte gjort något mer, bara funderat på om jag hinner det jag skulle egentligen gjort igår, städat&plugg..det blev inget av det igår, men jag hade vell den tiden med läxor men det är helt sjukt, jag typ struntar i det o gör annat, som att sitta fast klistrad vid datorn&tvn, hoppas jag inte är ensam. så nu efter detta så är städning nästa efter promenad o läxor om jag då hinner. för ikväll så ska vi på min kusins kalas, 14 år, grattis Joel! så det kommer hända senare idag, jag önskar er alla en grym söndag & nu kommer mobilbilder, lite sena men det va ju en som önska det så självklart!:) kram.


julias armband.

sött!

NO:n

me.




like.

ZoZo.



‹SVAR›



S V : jag har faktiskt också tänkt på det nu det senaste men jag tycker det faktiskt blir samma bilder för vaje inlägg från skolan och jag har inte så mkt och ta kort på men jag kan faktiskt göra det, har fått den frågan förut också..och det va faktiskt bra förslag att lägga in dom då&då, jag ska försöka! jag har faktiskt några på mobilen just nu som jag tänkte slänga in imorn kanske, men jo, jag ska försöka göra det, kram på dig!:)


LöRdaG.

hej mina vänner! hur mår ni denna lördag? själv mår jag riktigt bra och jag tror också en del av glädjen beror på hur underbart väder det har varit o är också, SOL hela tiden dom senaste dagarna nu, så BRA! o för mig får det gärna fortsätta nu tills våren o all snö smälts bort, men det börjar iaf likna något som får en på bättre humör faktiskt. :) ja, igårkväll som sagt va jag på EttÅtti, grymt bra som jag hoppades på och + att jag&hilda sjöng, lyckad kväll tycker jag! idag på förmiddagen fick jag äntligen sova ut som jag inte gjort på flera veckor hittills så det behövdes, sen va det träning kl.halv tolv - ett. och det va ju så passande att solen låg framme idag när vi träna, annars skulle nog inte jag tränat, iskallt. men träningen gick bra och efter så skjutsade vi hem amanda. o ja, har inte så mkt mer och säga från mig, har ätit,solat..tagit det lugnt som jag lovat mig själv idag. så ikväll händer nog det inte så mkt mer, det som står planerat ikväll är nog lite matte&städa mitt rum, haha. :) nu kommer bilderna jag lovat, fast jag tar inte alla eftersom vissa är väldigt lika så några slänger jag in & jag önskar er en fortsatt bra lördag, mys! kärlek till er.


promenad igår.







f0kus på grenarna.



true,hope,love.


bild från idag! + ny jacka.
yes. som sagt, äntligen fredag och jag är glad! försöker dölja min trötthet men det går vell sådär..har varit så trött dom senaste dagarna och nästa vecka ska jag verkligen sova har jag bestämt, ingen gillar och vara trött enligt mig, haha. :) förlåt för att jag bloggar så sent men har gjort annat när jag kom hem från skolan idag. först så la jag mig faktiskt ute och sola i en halv timma nåt sånt, så u-underbart verkligen! fast jag blev vell inte så brun men ja, det kanske kommer senare hoppas jag! sen gick jag ut en promenad o fotade en stund, så bilder kommer också, sen när jag va hemma så va alla hemma och sen har jag ätit och nu har jag typ ingen tid alls att lägga in bilder, för om några minuter åker daddy & jag till EttÅtti, grymt! så om det inte blir så sent ikväll kanske jag lägger in bilderna då, annars laddar jag upp dom imorn när jag kommit hem från träningen i dalsjö, hade bäst! kärlek.


i skolan.

hej allihopa! just nu sitter jag här på sista lektionen för fredagen, vilket betyder NOlektion. Vi slutar typ om en timma o lite mer men det går säkert fort. + att vi skriver på datorn och oftast går det väldigt fort för en då tycker jag, haha. vi skriver om en uppfinning på datorn och vi har nog bara denna dagen på oss så jag måste fortsätta skriva just nu om jag ska bli klar, sitter o skriver om radion faktiskt, i like. men det är bara det att historian är HUR lång som helst men ska försöka kortfatta det och få det bra endå, önska mig lycka till!:) hade bäst & jag hör av mig senare idag, när jag kommer hem! kärlek.


trött..

snart gör jag igoning mig & går in till mig. godnatt underbara vänner & önskar er en god sömn, verkligen!


sol!

hallå friends! vilket väder,sol,blå himmel, och ett glatt humör. • L O VI T • just nu sitter jag här med samma tankar som jag hade i måndags ni vet, vad jag ska börja med..läxor,mat,utomhus,slappt? ja, veligt värre. men jag har iaf passat på att sätta mig i några minuter i den sköna solen för en stund sen, så u-underbart verkligen, jag vill verkligen passa på att sola varje minut solen är där men ja, det funkar inte så, haha. :) ja, igår va det som vanligt ingen uppdat. igen men jag kan ju kortfatta det som hände igår iaf. efter skolan hängde jag med underbara johanna hem o va hos henne tills vi skulle "träna". det va underbart, prat,skratt, sånt vänner gör helt enkelt, men det kändes endå kort men det blir fler tillfällen, tack för den underbara stunden iaf johanna!:) ja, som jag sa, vi skulle ju träna vid 19. på grusplan o vi va verkligen såå taggade! men sen när vi kommer dit så ser vi att det är släckt på hela planen + att vår tränare dennis står vid dörren in, självklart sjönk humöret lite, det blev ju teoriprat istället, men jag tyckte endå det va bra. vi prata om hur viktigt det va att äta riktig mat,träning,schemat för våren o lite till, en nyttig träning endå. haha. :) nu får ni kolla lite bilder från idag&igår, enyoy. kärlek till er!



så underbart vackert på dom senaste dagarna!

söta du!







johannas nya rum, snyggt? JA!



påväg till den taggade träningen, säger vi!

fint väder!

såhär låg jag o sola idag, riktigt underbart!


försökte få fokus på dropparna men det gick vell sådär..det bästa fotot. haha. :)



familjenannorlunda/läxor.


funkar, eller?


FöRStamArS..


samma outfit som igår!
hej sunshine's! tack för ordet amanda, haha. 1 mars idag o jag sitter här just nu o funderar på vad jag ska göra strax..ja, själv är jag riktigt rastlöst på dagarna + att jag är så velig så det finns nästan inte, men jag kommer säkert på något hoppas jag. haha. :) hur har er dag varit today? hoppas att allt gått grejt, själv har jag hatt en okej dag faktiskt, fast lite deppad är jag just nu men det går vell hoppas jag..ja, jag har faktiskt inte så mkt o berätta om denna dag! men imorn blir det nog en vanlig skoldag o sen på kvällen blir det träning på engvallen, om nu vädret håller, men det ska bli kul faktiskt, längsen träningarna va faktiskt, men det är ju pågrund av all slask,snö & "dom små stormerna" som kommer ibland, men fick höra att i veckan ska det regna o bli varmare o det hoppas jag verkligen på, ett + för värmen från mig! nu ska jag ta en kopp te o sätta mig med mina två läxor, matte&svenska, we like (y. hade bäst & fick just en låt i huvudet som är så fin & bra, ta till er det..för det är verkligen sant! kärlek till er.

du vet vell om att du är värdefull
att du är viktig här o nu
att du är älskad för din egen skull
för ingen annan är som du...