Underbart!

Godmorgon!:) Nu har jag kommit fram! Förlåt att jag inte gav er svaret igår om jag skulle blogga eller inte, men det gör vell inget hoppas jag, för jag kan blogga!:D Bra vah? Det tycker jag med ;) Just nu sitter jag i farmors&farfars hus vid doms bärbara dator och skriver, åh, jag blev så glad att jag fick :) Igår blev det inget blogginlägg som ni ser så jag tänker berätta lite om resan till Strömstad och så. Njut av läsningen!;)

DAGEN IGÅR:

Jag har ju berättat om förmiddagen redan så nu ska jag berätta om bilresan och allt. Bilresan gick hur bra som helst, och vet ni? Det regnade nästan hela vägen dit, när det inte regna så var det bara mulet, precis så jag hade önskat! Och det coolaste av allt var att precis vid Strömstad så blev det sol igen!:) ah, GUD HÖR BÖN!♥ I Strömstad så packa vi ur våra grejer,titta i en sportaffär, jah resten av tiden vi väntade på båten var att vänta ;) Men det gick ganska snabbt innan båten kom in i hamnen. Och nu ska jag berätta en till grej som hände som jag också ville skulle hända, när vi skulle kliva på båten kom det kolblåa moln över himmelen, jah kolblåa verkligen ;) Men det regna inte på båtresan utan det var bara molnen som var på himmelen, så då kunde man gå ut på båten och titta ut över havet och allt, ah det var så vackert, och lite coolkusligt med molnen som kom närmare&närmare. Sen var vi framme. Då möttes vi av Farfar & Prolle och Sussie som skulle ta hand om vår packning, eller dom skulle lasta på det på våra golfbilar vi har :) Sen var vi entligen där, vid Kläpphagen på Ekensnäs på Koster, det var en underbar syn! Sen så hadde vi mest varit ute, och ätit lite kvällsmat och det, det kändes så underbart att vara på Koster och det gör det nu med ;) Men jag ville inte att det mysiga skulle sluta så jag tog mig en bok,min jacka,några äppelklyftor & en cykel och cykla iväg, fast det blev inte så långt bort, jag tänkte sätta mig vid klipporna vid hamnen men jag ville inte cykla så långt så jag försökte hitta en klippa lite närmare, och det gjorde jag! Åh, det var hur mysigt som helst och bara sitta där uppe och titta på solnedgången och läsa en bra bok och samtidigt äta äppelklyftor, det älskar jag!♥ Sen så cykla jag hem igen. Jo jag kan ju berätta vart jag sover/bor, vi bor på översta våningen i det stora huset och jag sover själv på loftet kan man säga, jättemysigt har jag det!

IDAG: 

Vaknade först vid fem i 6, var jätte trött och ville sova igen men det tog en stund innan man somna om ;) Sen vakna jag typ vid tjugo i 9, då var jag ganska pigg! Men jag var inte klarvaken, hade inte sovit så bra inatt, det var massa ljud ute och musik så det var inte så lätt, men jag är endå ganska pigg, som jag har tur med:) Här på Ekenäs har vi blå himmel&solen lyser starkt, precis som det ska göra när man är på Koster, en riktig KOSTERDAG;D Har också ätit frukost på trappan med dom andra, och Bergs. haha, nu tror ni säkert det är vi, men nej det är faktiskt mina kusiner, dom heter också så, Det är bara vi i och dom på Pappas sida som heter Berg, och såklart Farmor&farfar ;) För Pappa&Prolle är dom enda bröderna/pojkarna i sin familj :) Men Berg är det bästa efternamnet man kan ha ;D Men nu får ni fortsätta läsa genom att titta på alla bilder jag tog igår! Hoppas ni har det lika bäst som jag! Ha en underbar dag :)) Puuusss.



Regn

Moi

Moi again ;)

Ja om ni inte trodde att det regna på vår bilresa så har ni beviset HÄR!

My love v

boni :)

Mamma&Jonathansom väntar.. ;)

Strömstad.

Utsikten är så underbart vackert!

:)

"Kostervåg" som vi åkte med :D

Det var mycket folk som skulle gå av ;o

Kolblått verkligen ;)

Mästerfotografen ;D

Min söta,fina,vackra syster! (L)

Hejdå STRÖMSTAD!



Ett mysigt litet ställe vi åkte förbi :))

Kläpphagen!:D

<3   Ni ser stegen som hänger på huset,ovanför den så sitter det ett fönster, 
eller man kan säga att ni ser vell fönstret längst upp på huset? Där bor jag!:D



Här uppe satt jag förstår ni vid solnedgången på klippan och läste :)

Utsikten.



:)

Här sitter jag och läser ;)

"loftet" som jag kallar det, här bor jag!:))



Såhär ser vädret ut idag!:) Då är man glad över att vara här 8)
 

Kommentarer
Postat av: Lina :)

ååh. elin , du ser ut att ha det helt underbart och du ska bara veta hur avundsjuk jag är , för jag vill också dit .. -_- haha , men jag hoppas du får ha det lika bra framöver och jag saknar dig. :) <3

2009-06-21 @ 18:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback