just now.



nu:SV snart: en dusch.

newnewnewnewnewnewnew


yes.


om jag är glad?!

glömde säga detta i förra inlägget, men fick denna "afrikanska kvinna" av min älskade syster i fredags! så sött. tack olivia!:)

hör nästan inte till detta inlägget men detta är dagens outfit.
ny väst för en vecka sen, riktigt fin + att den är så mysig.





klockan på.

sista egobilden.

love.

hallå! hoppas ni mår grejt vänner, jag mår faktiskt bra idag måste jag säga, eller bortsett från att en vän ska bort i 2 veckor om inte mera, men det kommer säkert gå bra!:) just nu sitter jag här proppmätt,glad & ska snart gå in o ta tid med läxorna jag tagit hem, först matten som är ganska viktigt faktiskt, eftersom jag inte är så bra på det, haha. & SV, skriver en berättelse som ska vara klar på tisdag så får skriva lite på den med. vad ska ni göra denna underbara söndagseftermiddag, oj, kände mig lite gammalmodig i den där meningen men ja,haha. vad ska ni göra idag? jag vill också berätta att jag inte hade någon tid att blogga igår tyvärr..upptagen hela dagen faktiskt! först så fick jag reda på i fredags att det va inställd träning pågrund av snön antar jag, så mamma&jag bestämde oss för att åka till gärdhem en sväng! för er som undrar lite vad det är så ligger det i dalsjöfors o det är en secondhand butik kan man säga eller ja, ett stort hus med massa begangnade saker, jag storgillar secondhand's faktiskt, eller när man har hittat saker som verkligen man vill ha, då är det riktigt kul!:) ja, igår hittade jag tre saker som bara jag skulle ha, en afrikank trumma (!!) & två par glasögon, 80 kr sen va dom mina, och förstå bara hur glad jag blev när jag köpte afrikanska trumman, HUR glad som helst! haha. + att glasögonen köpte jag för att dom va ganska fulsnygga, så jag köpte iaf något bra!:) ja, jag kna ju också berätta att i fredags på auktionen så va jag bara där o kolla, hann tyvärr inte va med på själva auktionen för skulle ju till ettåtti, men jag valde ut några saker som farmor skulle ropa upp på men jag fick sen reda på att det blev för dyrt..men det va endå kul o kolla tyckte jag! efter gärdhem så åkte jag faktiskt hem till kusin lina o va där resten av dagen, hur myys som helst, som vi alltid har jag&lina, hihi. :) måla,film,god mat,utomhus,skratt,mys med bad o ljus,melodifestivalen o något mer, så underbart bra dag. tack så hemskt mkt lina, verkligen. iloveyou! nu kommer bilder från igår o idag, ha en fortsätt grymt bra dag vänner, kärlek till er.


vår tuffa oljetavla, like!




klart & tuff!

älskardig!


före det underbara badet.


nu börjar det hända något..

klart & världens mysigaste badkar? självklartt.

myys.

kvällsfood.
tack för dagen underbara du!


50-tal!

hallå! har för nästan en halv timme sen kommit från skolan, lika bra dag idag nästan, väldigt skön som den förra, matte,inställd idrott (istället, 2 km promenad som tog typ 2 minuter),mat i korridoren,SO & NO och NO kan få ett + från mig eftersom vi slutade tidigare. wiihoo, äntligen fredag,äntligen helg säger jag bara! har precis ätit något nytt, eller nytt o nytt men jag har faktiskt ätit nudlar i en plastburk om man kan kalla det så? anyway, det låg iaf okokta nudlar i,en kryddpåse & en plastgaffel & då fick man bara värma vatten,lägga i, vänta i 3 min o vips så är det färdigt, det va faktiskt riktigt gott kan jag tala om, det va grejt! nu ska jag göra igoning mig & sen åker farmor o jag på 50-tals aktion, kul? OM det kommer va, alltså jag har verkligen längtat att gå på aktioner, iaf 50-tal som jag gillar mest, så jag ser så mkt ifram emot det, verkligen. efter det så skjutsar antagligen farmor mig till ettåtti så jag kommer va upptagen resten av dagen, men det kommer bli kul. :) nu önskar jag er verkligen en underbar förmiddag & ha det verkligen grejt nu! kram på er alla.



jag idag.

nudels.


tjugofemtefebruari.


gokväll vänner! hur mår ni? själv mår jag riktigt bra, lite trött bara efter dagen men det är vell så det är. anyway, skoldagen har varit ganska skön faktiskt men endå lektion på lektion kändes det som, men den va okej idag! efter skolan hängde tessan med mig hem, åh, vi hade så mysigt. :) först gjorde vi nudlar, sen gick vi in i mitt lilla hus o va där nästan hela tiden,prata,skratta & mys, det är sånt man gör med underbara vänner som du tessan, tack så hemskt mkt för dagen!:) nu sitter jag här o det enda måstet just nu är nog en shower för mig, behöver det ikväll! önskar er en underbart bra kväll. kärlek till er alla!


cute.



uptade.


nu kommer en update. från dagen vänner! har varit dålig på bloggen nu dom senaste dagarna men ja, skolan har börjat + att man gör mycket annat så det blir nog så på vardagarna i think!:) för en halv timma sen nåt sånt där så satt jag inne i min friggebod o "försökte" göra läxorna..ja, ärligt talat så gick det inte bra. haha. men jag tog iaf med mig ngt gott dit in. passionfrukt,sharon,päron & te, ilike! + bra musik som lugnar ner än nu för tiden, det är verkligen bra. har inte så mkt o säga om dagen, jo, väldigt go dag men endå jobbig enligt mig, vi kolla också på två filmer, SO & SV. endå bra men filmerna va mindre roliga, usch. första handla om mobbing & andra om krig..så ja, jag klarar nästan inte av sånna filmer..arg & ledsen, uscha..men endå är det väldigt nyttigt att kolla på, för sånt händer här i världen & själv känner man sig så bortskämd, det är helt sjukt. zozo & klassen hette dom iaf. nu får jag vell göra mina längtande läxor som väntar på mig där ute så jag får önska er en underbar kväll kära ni, hade bäst! kram.


muma.


mys.

crazy.


loveyou.


gokväll kära ni! sitter här o velar om jag ska gå in i mitt lilla hus eller bara vara inne här och mysa, fast jag tror jag måste göra några läxor innan jag varvar ner, tänkte lägga mig en halvtimma tidigare idag har jag bestämt (om det nu funkar) så att jag blir piggare resten av dessa skoldagar, skoldagar när man är trött..ingen höjdare! i eftermiddag/kväll så har jag varit med underbara emilia! prat,mys,mat & utomhus har varit det vi nästan gjort, riktigt kul. tack millan för dagen!:) loveyou. har faktiskt inga bilder tyvärr..eftersom kamerabatterierna tog slut när vi väl skulle ta lite kort så det blir inga just i detta inlägg utan jag hitta en bild jag tagit förut som jag la ut för några veckor sen, den får det bli. ha en underbar kväll vänner, kram på er!


ansiktsmask.


ja, just nu kan jag inte röra mitt ansikte så det är nog bäst att jag sköljer bort det nu, haha.
ha en underbar kväll underbara ni. svarar på lite kommentarer imorn så ni vet det, för nu behöver jag verkligen lugn. kram!

work.


mys.






tyckte båda bilderna va helt underbara på min underbara bror!


X just nu X läxor, härligt va?

svaren.


SV :
 åh, jag tror faktiskt jag inte har någon sådär speciell kusin, alla är världens bästa kusiner! jag kan faktiskt inte säga en..även om jag måste. så alla svarar jag då!:)




SV : haha, vilken fråga! jag har varit ihop med några st. faktiskt men är just nu inte det, det tycker jag är bäst egentligen, man kan röra sig fritt. ehm, alla har vell inte varit seriösa precis men en kille som hette Benjamin va jag tsm med i 2 år faktiskt, så det va vell den bästa relationen om jag får välja en, haha. :)

2. du, jag kan helt enkelt inte välja en av dom, båda är dom bästa föräldrarna som finns för mig och gör så att jag inte ens kan välja en av dem, det är faktiskt så. :)



SV : ett ord, AFRIKA. men där kan man ju inte bara åka eftersom det inte är ett land men om jag skulle välja ett land där så skulle det va etiopien,uganda eller tanzania. :)



SV :  bra frågor!:)

1. ehm, någon dold talang har jag nog inte, eller jag är ganska vig, har gått i gymnastik i ett år tror jag men har slutat så det har försvunnit lite av den talangen men ja, på stutsmattan går det bra!:)

2. Åka runt i varje land inom Afrika..men kanske det omöjliga kan bli möjligt!

3. jag har nog inget riktigt favoritmärke, det finns så många bra men jag kan säga att jag gillar kläderna på ginatricot men även lite tuffa kläder endå. :)



SV : jag har faktiskt en nikon coolpix L100. väldigt bra!


SV : oj, det va verkligen svårt. hm..det bästa jag gjorde under det året va nog mycket, jag är så glömsk så jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde..haha. men det va nog när vi va på semester i Danmark, riktigt kul. legoland & lalandia, första gången vi åkte utomlands, det va nog höjdpunkten! :)



SV : vi är 6 st. i vår familj + vår katt findus, om man får räkna med han som familjemedlem. :)
haha, där har du verkligen fel min vän, jag kan nog inte va den sötaste i borås, det finns så många vackra människor, alla är vi vackra på vårat sätt! men det värmde verkligen mig också, men jag måste faktiskt säga emot där, jag är nog inte sötast i borås, haha. :)



SV :

1. mina favoritaffärer är nog gina,h&m,tippy & JC. :)
2. det skulle nog vara timbuktu,getty domein & någon mer, kommer inte på just nu. haha.
3. JAAA, VI MÅSTE VA SNART TESSAN, VI SKA GÖRA DET, DENNA VECKAN? ;D<33



SV : åh, den va svår för mig..jag är faktiskt inte så bra på sånt, men om jag skulle välja något snyggt så är det vell scarf eller halsduk, även om jag inte har på mig så mkt sånt så är det nog det..:)
den snyggaste, det är nog ett par höga byxor, en lång kofta, instoppad T-shirt & svarta skor med dragkedja o nitar på + någon snygg accessoar, det är väldigt snyggt!
sen har jag en annan stil som är lite svårt o beskriva. lång stor färgglad tröja/T-shirt,
tights eller "stora byxor" som jag kallar det,  och en härlig mössa, ja, en stor färgglad jacka också! mys-stil kan man kalla det nästan, haha. :)



SV :

1. jag har 3 syskon.
2. svaren finns lite längre upp!:)
3.nej, verkligen inte.
4. ett är det nog..(:
5. nja, sådär..inte kär direkt. haha.



SV : jag tycker den är så snygg, ärligt talat. designen och du är verkligen grymt söt jennifer, så fin blogg!:)
kram!♥



SV : 
1. är med ungdomarna i kyrkan o har det gött! + att jag också kan gå på en tjejkväll eller något liknande en fredag också, men det är nog det!:)

2. för mig är nog hund&katt de djur jag gillar!:)



SV :

1. lila såklart!:)

2. detta skulle jag göra direkt, ge pengarna till dom som behöver det mer än jag!

3. missionär och barnflicka i Afrika, bo där är min önskande framtid!
men om jag ska börja här vill jag nog jobba med media eller bli fotograf. :)



SV : jag vet faktiskt inte, på sätt o vis skulle jag vilja det, verkligen men endå inte, fördelen är nog att det blir roligare o blogga och kanske man får inspiration också, nackdelen är nog att man blir så pressad, inlägg varje dag, kunna blogga det man ska blogga om osv. ja, hoppas du förstår, men självklart skulle man vilja det, men kanske inte så stort, jag vet inte, det är svårt. :)



SV : Afrika, även om jag inte varit där så är det självklart för mig!:)



SV : haha, amanda, min vackra kusin, tack!:) jag vet inte vad jag ska säga, jag har inte så dåligt självförtroende nu mera att jag är ful så det kan jag ju inte säga men det enda som är rätt är då att du ska VETA att du är dubbelt så mkt sjukt underbarare finare snällare och sötare & vackrare! jagälskardig underbara du!:)<3



SV : JA! självklart är jag det, o det är jag ärligt talat grymt stolt över!:)



SV : haha, du är underbar lina! ;)

1. det skulle nog vara en stor låda med
(fil&cornflakes
(telefon
(bibel

2. penna&papper!:)

3. JA DET ÄR BARA SÅ BÄST ATT VARA KRISTEN! helt klart bäst!:D

4. åh, lina..jag har nog saknat dig så mkt mera, verkligen! men nu träffas vi denna veckan o hittar på något riktigt galet tycker jag, passar det? haha. J A G  Ä L S K A R  D I G !


tack för alla underbara frågor ni ställt, jag blir så glad så ni vet det, så glad! hoppas jag gav er rätt svar nu också, ha det bäst! :) kram.


thank's god it's monday!



gjorde om bilderna som ni ser, egentligen är det hur ljust som helst ute men jag gjorde det eftersom snön skulle synas mera, såhär ser det ut utanför oss just nu!

ja, som sagt..är hemma idag men mår faktiskt redan mkt bättre, vilket är ++ från mig!
jag måste också säga att mina svar på era frågor kommer later, så håll utkik! kram.

sjuk..



förlåt för dålig uppdat. jag är ledsen, det blev värre o just nu känner jag mig som en rödvarmtomat, så jag orkar ingenting just nu, stannar hemma imorn + att jag kanskekanske svarar på frågorna om jag orkar..ha det bäst, kram!

like.


vem gillar inte denna låt & person? ah, jag är nog INTE ensam!
han kanske ser lite osäker i början, det tycker jag men senare i låten blir den så grymt bra!

pic's

från helgen!

en kvällsbild på mig innan alingsås!

vackra du.

amandas underbara udda kladdkaka, så god!


grym.

film. (inte den filmen vi hyrde!)


nyttigt!

filmerna!





tog inte så mkt mer tyvärr..mobilbilder har jag men dom kommer later!


snöoväder, gilla?


hej igen! nu är jag hemma igen efter en mysig&bra helg i alingsås!:) hur mår ni mina underbara vänner? själv mår jag vell sådär..igen. ja, det är nästan en typiskt "mig" grej, haha. men det kom igårkväll så har inte mått såhär hela helgen som tur va. :) men bortsett från det, så har vi hatt det grymtkul! ungdomscafeét,film,mys,partille,lite shopping & lite annat, tack så hemskt mkt för allt amanda, k ä r l e k  till dig! ja, jag tror också ni som kollat förra inlägget undrar varför jag hade rubriken "bussen hem", jo det kan jag faktiskt berätta. som sagt, jag tror ni förstår en liten del av anledningen, ja, SNÖN. eller rättare sagt snöovädret?! det får faktiskt räcka nu, ärligt talat. storm & kaos. vem gillar det? jag instämmer inte faktiskt. så när vi va i partille så ringde mamma o sa att jag inte fick åka för sent pågrund av vägarna, men sen då när vi va klara så va typ kl. 18 o eva (amandas mamma/min faster) sluta den tiden o då skulle vi kolla busstider, men vet ni? dom hade ställt in alla busstider som gick eftersom det va varning för att åka just igårkväll så jag fick sova en natt till! men det va inte det enda som va anledningen faktiskt, ne, jag mådde inte bra heller & som sagt det gör jag inte fortfarande heller, men iaf bättre som tur är! mådde illa & hade ont i huvudet så det va ju inte heller bra att åka buss med, även om jag inte kunde åka hem igår. så ville man ju det en liten del eftersom jag inte ville smitta dom hemma men det gick faktiskt bra senare på kvällen, melodifestivalen o en lyckad dag. sen sov man gott den kvällen, jag tror jag också mådde dåligt av min dåliga sömn på dom sista dagarna, kan va det. idag blev vi väckta kl. 9 av eva eftersom jag skulle ta bussen vid 10. :)  det blev en ganska snabb frukost för oss eftersom vi inte hade så mkt tid på oss imorse men det gick tyckte jag. ja, sen blev det ett hejdå o goa kramar o sen på bussen hem mot borås. nu är jag hemma & saknar helgen redan men vi träffas säkert snart igen, hoppas jag!:) nu ska jag snart gå ner o ta lite middag och ah, sen blir det bara en lugn dag hemma. just det, några grejer måste jag iaf göra idag, tänkte svara på alla underbara frågor jag fått av er + läxor, men dom måste vell göras tills imorn..måndag, skoldag. ja, det kanske blir så mkt snö att skoldagen ställs in, vem vet? (; ha en underbar eftermiddag vänner, du är en viktig person! kram.

bussen hem.

sitter på bussen hem just nu, jag bloggar senare när jag kommer hem.:) puss!

avslutad!


en suddigmobilbild från igår ute i snöyret!

godmorgon! just nu sitter jag i amandas rum vid datorn medans hon duschar. vi har hatt det såå mysigt + att vi KOMMMER ha det mysigare idag, hoppas jag om vi nu inte kommer ut, ne, men nu är jag faktiskt ärlig. igår kom man nästan inte ut, varken med bilen eller säg själv,alltså vilket snöoväder det vart här hela natten o kvällen igår o ja, det har vell lugnat ner sig med blåsten idag men annars är det såå mkt snö & det är faktiskt ett minus från mig, inget mer snö! idag har vi något o se framemot för, lite senare när vi är klara o så, så ska amanda&jag åka tåg till Paritille, ja, vet ni? jag visste faktiskt inte vart det låg så jag trodde det va uppåt Norrland typ men, haha. det ligger ju utanför Göteborg som jag fick veta igår, jo, varför vi ska dit är därför att amandas mamma jobbar vid köpcentrumet "allum" som det kallas, har aldrig varit där så det ska bli riktigt kul faktiskt, shopping & mys, alltid! ja, jag kan ju också berätta att min frågestund är avslutad, egentligen så slutade den ju igårkväll som jag sa men jag hann ju inte blogga eller jag ville helt enkelt inte det eftersom vi va borta på ungdomscafeét i deras underbara kyrka + att vi gjorde igoning mys när vi kom hem så det kunde man ju inte med..haha. :) först o främst vill jag bara tacka för ALLA era kommentarer/frågor ni ställt o också kommenterat på andra inlägg, jag blir verkligen hur glad som helst när jag ser det, tack så hemskt mkt. jag uppskattar verkligen det!:) o jag hinner ju inte svara på frågorna idag tyvärr men det kanske blir en stund ikväll om jag har tid, för det va ju ganska många & + att jag vill inte slarvskriva, så det kanske blir ikväll eller imorn, det beror på hur mkt jag har o göra! nu ska amanda&jag kolla film "den nya människan" har aldrig sett den men vi hyrde den o en annan, & amanda har redan sett den o tycker den är gripande o bra, utspelad på en sannberättelse också. men jag kan också säga att jag gillar sånna filmer, verkligen. ha det bäst & så hörs vi! och vet ni? att ni verkligen är så dyrbara, för alla. det finns ingen som du min vän! kram.

stan / alingsås.


sudd bild, men har verkligen morgonansiktet idag, haha.


godmorgon kära ni! hur mår ni? ja, jag hoppas alltid ni mår toppen, för det gör jag idag,verkligen, så humöret är på topp! (y snart ska jag in till stan & sen bar vi av till amandakusin i alingsås! vet inte om jag har berättat det men dit ska jag idag o ligga över tills imorn, och som jag har saknat henne! fast hon bor ganska nära så träffas vi inte så mkt endå, men ah, det är ju pågrund av skolan i think. men nu åker jag dit, + att vi ska ha våran längtande fettisdag idag, haha. ja, det är vell amandas&min tradition när vi är med varandra, mys & onyttigt, det gillar vi!:) så nu måste jag gå..jag önskar er verkligen en underbar dag för det kommer det också bli! och föresten..ikväll är frågestunden slut så alla vet, så fråga på tills dess, uppskattar verkligen alla frågor ni alla har frågat, väldigt mkt måste ni veta! och jag kan säga att jag är inte så säker på om det kommer bli några inlägg när jag ska bort nu men kanske det kommer nåt, vi får se! men jag tar med mig kameran iaf, så kort kommer kan jag lova imorn, haha. ha det bäst! massa kramar från mig.

¦ just nu ¦


LGs,





m&m.

här kommer dom 4 bilderna från igår från den mysiga dagen med mormor o morfar, inte så många..men tog vell lite iaf. :) kram!

yalla!

sticka, jag gillar't!

whater.

det va typ dom, hann nästan inte ta kort på nått mer!

.svar.



S V : tröjan är ifrån H&M, riktigt mysig! :)

inlägget!

godnatt.

nu går jag och lägger mig efter en mysig dag. tack för allt mormor&morfar, jag älskar er.
ilike this. this body needs sleep, precis vad jag behöver varje kväll, instämmer. tack mormor! bilder kommer imorn, ställ frågor nu underbara vänner!

frågestund.



yäs! dags för frågestund mina vänner, fråga nu allt vad ni vill & hur konstiga får dom också va denna gång!
obs: 16/2-10 --> 18/2-10 17/2-10 ---> 19/2-10 ska det va så ni vet det! :)


new.



ja, jag glömde en sak, jag måste säga att vissa av kläderna jag hade i förra inlägget är nytt! eller nytt o nytt, igår fick jag några klädesplagg av mormor, som hon & mamma hade haft för många årsedan, o vissa av dem passa perfekt, ja, ärligt talat. o jag blev så förstjust i allt som hon hade med sig..t.ex dom här byxorna.(hade dom i förra inlägget också)

och denna typ av kjol kan man säga, ja, verkligen speciell men endå, jag gillade den faktiskt!
jag fick också några andra plagg..dom kommer säkert upp i något inlägg någon dag..:)

här kommer en leopardmönstrad tröja som jag passade på att köpa idag, jag fastna för den direkt & + att det va extrapris, ilike!


home.

gokväll! nu är jag hemma från en mysig eftermiddag hos mormor&morfar + familjen. :) ja, det enda jag kan säga nu är att jag är så mör efter att varit ute en lång stund, mör&trött, det gillar vi! (y som jag sa, nu kommer några bilder från dagen, yäs, idag har jag planerat för våren/sommaren, iaf en liten del! åh, jag längtar verkligen tills det börjar bli varmt o man kan ha sina underbara kläder igen, o experimentera kan man göra mkt, som jag gjort idag typ, min egna lilla stil. har inte så mkt att säga mer än såhär så jag önskar er en underbar kväll kära ni, imorn har jag tänkt o ha frågestund på bloggen, håll utkik! kram.


skrev lite på morgonen..tänkte faktiskt skriva ett inlägg på papper, men det blir ganska snett o fick göra om typ 5 ggr..så det får bli ngn annan gång!

te är gott!

experimentera som sagt lite med mina kläder idag, riktigt kul faktiskt + att man får se en själv i nytt!

ni får bara två pic's av dessa klädstilar, ja, alla har olika stilar helt enkelt, detta är nog den stilen jag tycker om & massvis av annat också.

till m&m.

snabbt inlägg, ska till mormor&morfar nu så jag hinner inte lägga in bilder o sånt, vi ska dit o äta semlor + lite skidåkning, mys! bloggar later, ha en underbar eftermiddag, bilder kommer sen när jag kommer hem. :) kram på er!


lifestyle.


fick lite kreativitet i mig o gjorde detta när jag va uttråkad en stund här på dagen, kärlek.


outside.

har nästan precis kommit hem från en underbar tankefylld promenad och + att jag hade med mig kameran! yäs, batterierna tog äntligen inte slut idag, som den gjorde för några dagar sen tror jag. :) men det är ju också så att vintern har ju hållt sig kvar hela "vinterterminen" ju och det är ju bara samma motiv man tar på hela tiden, det är därför jag längtar tills våren en stor del! ni får också se min mysiga outfit, rosa.adidas alltihopa faktiskt, själv gillar jag INTE rosa men några plagg som jag har o som finns kan jag fastna för, den här mysdressen är vell sådär i färgen men ruskigt go, outfiten ska passa dagen också, o jag kände på mig att det kommer bli en myys dag. njut av dagen kära ni!

jag idag.

bebis.




måndag.

första dagen på sportlovet o jag är trött..haha, även om jag har sportlov så vaknar jag tidigt endå, jaja, jag kan vell erkänna att jag är en bit av en morgonmänniska. ja, har inte hunnit göra så mkt av denna dag..ätit lite frukost,läst & lyssnar just nu på bra musik. jag har också märkt att jag inte får några kommentarer på bloggen nu på dom sista dagarna, jag tvingar er inte..det måste ni veta men det skulle vara kul o få lite, då blir man mer gladare. :) men det är erat beslut! ja, har inga planer för idag faktiskt, bara ta det lugnt o lyssna bort mig från verkligheten en stund tänkte jag..jag är faktiskt hemma i några timmar idag, familjen är på "luftkuddeland" som det kallas, så jag kommer kunna göra mkt nu, hoppas jag! vad ska ni göra idag första dagen på lovet? jag önskar er iallafall en underbar dag som vanligt, o jag tror faktiskt att ni får det också, i promise!:) ne, nu ska jag göra mig igoning o gå ut o ta en promenad, för att få lite frisk luft, mys! love elin.


kärlek upphör aldrig.


den här låten..


passar mig just nu..


stealing away - after edmund.

outfit & annat.

hallå friends! nu är jag hemma efter typ storköp i knallen. massvis med saker, eller jag ska inte överdriva, iaf har jag köpt mer än jag brukar iaf. :) så nu kommer bilderna som jag lovade & jag har inte mer o säga till er, jo en fortsatt bra allahjärtansdag, verkligen! nu ska jag gå ner o ta en kopp te o ja, vet inte vad jag ska göra sen..men jag önskar er iaf kärlek! enyoy.


lite failat hjärta men detta ger jag er idag o alla andra dagar.. K Ä R L E K .


outfit idag.

dagens köp
* armband från lindex. *


o annat onödigt, haha.
jag kan tyvärr inte visa resten, för det är till en kär vän, men har bilderna på datan på det också så ska lägga in dom sen när jag får det. kram!

alla♥dag.

glad alla♥dag på er alla idag! vad ska ni göra denna underbara kärlekssöndag? hoppas ni hittar på ngt kul. själv vet jag inte vad jag ska göra, det första som är det första för mig just idag är att reda ut en grej..i morse/förmiddas så va jag i kyrkan, riktigt bra o idag va det verkligen kärlek som gällde + att kärleken kommer flöda ut resten av dagen också, hoppas jag!:) nu är jag hemma o har hunnit ta lite outfit bilder som jag lägger upp senare tyvärr..ska till stan just nu så måste skynda mig! kram på er. jag hör av mig!

min morgon.

annorlunda lördagsmorgon för mig idag.



the day.

godmorgon underbara ni! mår ni bra? hoppas det, jag tror man mår extra bra nu när det är lovlovlov. såå underbart verkligen. ja, själv mår jag mellan kanske man kan säga, men mest åt det bra hållet tror jag, t.ex för att det just är lov nu när man har hatt en stressig vecka, det är ett + från mig! ja, i går då, så va jag med hilda, riktigt kul! o vi hann också öva inför kvällen. och kvällen, LYCKAT! vad kan jag mer säga, åh. det va verkligen hur bra som helst!:) ja, övrigt då. har inte mycket planer för denna dag..iaf inte på dagen men på kvällen blir det något extra, som jag måste gå på! jo, det kommer en man från afrika som ska berätta om sitt arbete i kyrkan. hans arbete är att jobba med aids,hiv & föräldralösa barn i afrika. så han har rest hit o ska berätta om detta o lite mer, o sen efter får man också pröva på afrikansk mat. kan det bli bättre? ja, det kommer verkligen vara bra, det känner jag på mig! så det ska jag göra ikväll. :) nu kommer ett collage jag gjorde just nu på mina underbara dagar. nu önskar jag er alla en grym lördag + ett bra lov, det kommer ni ha verkligen! massvis med kramar från mig.


ilove.


rubriken ska stå här!

gokväll! här har ni några bilder från veckan, jag bara slänger in dom nu. :) är inte på topp ikväll så ja har inte så mkt o säga. men jag har varit med lina ikväll iaf, så mysigt! tack underbara kusin för detta. jag ÄLSKAR dig! ha en underbar kväll allihopa, förlåt för mitt humör just nu. massvis med kramar från mig till er!


två vinterbilder från veckan.

passionfrukten ni vet!

dagens outfit!

träna.

gokväll kära ni! ingen bra uppdat. som vanligt på vardagarna, men jag är nog inte ensam. man drunknar typ i läxor & annat just nu som jag måste göra, tyvärr. snart åker jag till träningen om typ 15 minuter, ska på fotbolls-work-out, vi har ju hatt det dom senaste onsdagarna nu på vintern. det är faktiskt riktigt kul! så dit ska jag om en stund. jag kan faktiskt berätta också om våran dag i igår, internpraoen jag berätta om för er, ja, det gick vell sådär tyckte jag men ja, inte så kul som jag & amanda förväntades oss men det gick, vi gick från skolan upp till badhuset o satt där i lugn o ro med svenskan i 2 timmar faktiskt, riktigt skönt. + att hilda&jag har fått ihop allt nu tills på fredag, kommer bli grymt! (y idag då, skoldagen har varit go faktiskt, har inte så mkt att berätta om idag faktiskt, men när jag kom hem för några timmar sen så blev det middag som gällde, jag blev faktiskt nöjd själv med maten idag, nudlar & tonfisksallad med tillbehör, jättegott! haha. efter blev det lite "lyx" med min passionfrukt jag köpte idag, muma. ne nu måste jag ta på mig, jag hinner nog inte lägga in några bilder men lägger kanske in dom när jag kommer hem, maybe. för jag har massvis med läxor + att jag ska duscha o allt så vi får se! men jag lovar att jag blir bättre på bloggen nu på lovet, ni får förstå detta. jag har väldigt mkt denna veckan!:) ha nu en suverän kväll allihop. ni är älskade! kram från mig.

me today, & jag älskar mina läxor! *host.*

monday.

gokväll kära ni! förlåt för dålig uppdat. under dagen men har hatt fullt upp! vill bara säga att min måndag idag har varit suverän, som mina måndagar i vanliga fall aldrig brukar vara så har denna dag varit grym faktiskt, hiss från mig! hoppas ni hatt en underbar dag, nu måste jag göra igoning mig o göra annat tills imorn och som jag behöver just nu. + att jag&amanda har internprao imorn. ja, ni undrar säkert va det är, o självklart ska jag berätta. jo, det är så att man typ städar o hjälper till i skolan, först tvätta&sudda ALLA skåp, sen fritidsgårn,torka bord i matsalen & vaktmästarn, där har ni en liten kortfattad sammanfattning. ja, alla tycker nästan det är en mardröm men för mig&amanda kommer det bli världens bästa tisdag, eller hur? efter skolan ska jag va med hilda, vi ska öva låtar o sånt till på fredag när hilda o jag ska leda lovsången, kommer bli grymt! (y håll tummarna för veckan. det behövs! ha de bäst! kram.


outfit.


today.


lycka


faith.

god eftermiddag på er! åh, just nu känner jag mig lite mör i kroppen, fast jag faktiskt inte gjort något med kroppen på hela dagen. haha. men för att jag ska känna mig pigg så behövs det frisk luft för mig just nu, o det är nog det som jag måste göra, ut i det friska. ja, idag har jag varit i kyrkan, o olivia&jag sjöng som jag sa igår, det gick väldigt bra tycker jag!:) sen efter så åt vi faktiskt där med, knytkalas som det kallas. riktigt gott o så är det alltid så mysigt o prata med vänner o sånt, t.ex släkten, det är mys. nu har vi vart hemma en bra stund o jag har passat på o ta lite outfit pic's o hunnit städa i mitt rum. senare blir det vell en stund ute med familjen o ja, ikväll har jag ingenting planerat. bara ta det lugnt till sista veckan nu innan lovet, så skönt. nu kommer 3 pic's från igår. puss på er!

syskonkärlek




ilike!

åh. förlåt för dålig uppdat. men jag har verkligen inte viljat o hunnit blogga igårkväll o idag. så bra dagar har jag haft! först igår som sagt så va johanna här, jo, först så bestämde vi faktiskt att vi skulle möta varandra o gå en promenad,den underbara råslättrundan. sen va vi här hemma hos mig enda till halv 11. alltså jag kan bara säga, johanna, som du säger o jag säger det till dig, du är en syster, du är en sån vän man behöver. jag älskar dig, åh, jag kan inte beskriva hur kul & mysigt vi hade igår, det va för bra! o tack så hemskt mkt älskade vän, jag älskar dig så. tack för kvällen, tack för att jag har dig! ja, vad som hänt idag då. ja, en speciell grej som jag säkert inte berättat, vilket är typiskt mig, haha. jo, BUA-cup va idag, kl.08.45 samling i sjöbo o vi spela till halv 12 eller jag kom inte ihåg, men det va verkligen riktigt bra spelat av alla, så bra kämpat o jag gillar er tjejer! + att vårat andra lag som spela efter oss spela också bra fick jag höra, ah, ett ord om mitt lag. nibetyder! o jag kan också (även om jag inte går i laget) gratulera millan o hennes lag, mariedal vann hela cupen. grattis millan! haha. :) ja, sen har jag varit hemma o myst denna dagen, mkt slappt, men så får faktiskt en lördagskväll vara för mig, det är helt okej! just nu på SVT1 så har melodifestivalen börjat, yäs. o jag kan säga att jag inte ens vill titta, ne, ja det kanske är jag som är den enda som inte gör det men ah, jag har faktiskt andra planer. t.ex som att jag o olivia ska sjunga imorn, det måste vi öva på också. ;) ha en underbar kväll kära läsare o här får ni bilder o kolla på också. jag måste också säga att nu kommer bara några bilder från kvällen men va beredda på att någon dag i veckan blir det en bildbomb på oss! haha. va beredda. love!







johannamys.

godeftermiddag underbara ni! här kommer ett litet snabbt inlägg faktiskt. älskade johanna kommer på besök om en stund, alltså blir det johannamys. vilket gör mig så glad! så jag måste bara fixa till min friggebod lite extra o så kommer hon vara här ikväll. så ingen uppdat. mer idag tror jag, kanske lite bilder? vi får se. ;) nu kommer outfit-bilderna från igår & idag + lite vinterbilder som jag slänger in nu när det är snö som mest. ha en underbar kväll vänner, pusshej.

gårdagens outfit. i halvbild!

dagens!









tired.

hallå friends! hur mår ni? hoppas ni mår bra, o hoppas ni inte är sjuka, som jag nästan börjar bli igen..ja, förskyldningen borta o så kommer den tillbaka nu igen, alltså ärligt talat, nu räcker det! haha. har hatt fullt upp denna veckan som sagt + att denna dagen har jag tillbringat annat än att sitta framför datan, bra va? yäs. t.ex så har jag varit duktig o städat min friggebod o ja, gjort annat helt enkelt. :) alltså ärligt talat, blogg.se är jättesegt just nu, särskilt när man ska ladda upp bilderna, ja, det kanske är bara så för mig men ah, det är jobbigt när det blir så. men ja, ni får bilderna jag tagit imorn istället. om jag har tid, imorn blir det johannamys! wiiho. ha underbar kväll o en riktigt bra friday imorn, själv får jag sovmorgon också, mormor&morfar kan skjutsa amanda&mig, åh, blev så glad! för jag behöver verkligen sömn just nu. verkligen! kram på er.


sommar, ja tack!

åh, nu längtar jag efter sommaren. så mycket! o jag är faktiskt säker på att jag inte är ensam, haha. dagen idag har gått fortare än vanligt tycker jag, en bra men snorig dag om man säger så. ja, jag har verkligen tur. först nu så har förskyldningen försvunnit o nu är den tillbaka igen, idag ?! åh, alltså det får inte hända igen. det räcker med hostan jag hatt i några veckor nu. bortsett från det negativa, ikväll är det träning, boxersize faktiskt, åh, det är faktiskt riktigt kul tycker jag, så jag ser fram emot det, det är om en timme typ, så det gör jag ikväll. ;) + att innan det så MÅSTE jag städa mitt rum, som mamma säger..haha. men vet ni, jag tycker själv att det ser stökigt ut i min friggebod så jag håller med om att mammor är bra! har inte några bilder tyvärr, men en kan jag ge i repris, SOMMARBILD. ilike!


läääxor.


just nu pågår läxor. i pauserna, blir det halv åtta hos mig. haha, det är bra! (y kram!

thai.

detta kallas MAT, riktigt god kvällsmat, ilike!


2/2

först o främst ett riktigt varmt grattis till min älskade mamma som fyller 39 idag & till min vän tessan också, ett riktigt stort grattis till dom? JA! som jag hoppades, denna dagen gick riktigt bra & fort för mig o oss alla hoppas jag, haha. :) lyckades faktiskt ta en tidig outfit bild imorse, wiihoo.första gången! väldigt mysig tröja hade jag på mig idag, o varm, + att det behövs värme nu när det har kommit ÄNNU MER snö! åh. men nu är man inne o kan mysa, o vet ni? eftersom mamma fyller år idag så ska hon göra hemmalagad thaimat ikväll, OM jag är glad, haha. först trodde jag det blev kina men det va nog bättre med thai iaf. :) hoppas ni får en underbar kväll vänner. nu ska jag njuta av den o sen blir det en stund med läxorna också, det behövs. varma kramar från mig i kylan.


måste bara lägga upp en bild från igår på min underbara bror, det är bara o gilla bilden! ;)

haha.

kväääll.

morgontrött, kan man säga!

outfiten idag.
dagens + är tröjan!

snöbilder.




alltså jag skulle fota på en snöig gren vid kanten av vägen idag o gissa vad jag gör då? jo, jag har kameran hängande över min hals (som tur va) o ramlar ner i typ 1 meter djup snö! haha, ja, jag kunde faktiskt inte komma upp så min tanke va " ja, jag får vell vänta tills ngn kommer" haha, men jag lyckades faktiskt komma upp, så tungt va det faktiskt inte. haha! ;)

min lover.


FeBruAri.

haha, ja, ser ni ens vad det står i rubriken? vissa av inläggen ser ni men jag såg nästan inte vad det stog. men ja, FeBruAri står det faktiskt. ;) men hur mår ni föresten? hoppas ni mår bra, själv är jag lite hängig, pågrund av att man är väldigt trött nu för tiden, men det kan också bero på att jag behöver mat i mig, för jag är väldigt hungrig just nu. skoldagen idag har varit ganska trög, men det är oftast varje måndag, lång dag iaf. men nu är man hemma o inne i värmen..ah, mer snö inatt, snart har man tröttnat, verkligen. haha. :) snart som sagt ska jag äta då o sen har vi spanskaprov imorn så det får jag öva på en stund, fast det behövs endå inte..för jag är klar faktiskt! o sen en ny grej jag kommer göra varje måndag, guess? jo, mamma va med en termin i början av förra året o nu har det börjat igen, ah, jag kallar det "gammelgympa" haha, nemen..det är faktiskt en sorts gympa där typ alla åldrar är med o tränar, det är riktigt kul faktiskt, så det ska jag göra ikväll, men jag lovar..jag tar det faktiskt inte så seriöst. haha! ;) nu har jag faktiskt några bilder, ja, försenade som alltid, skolbilder igen. (från mobilen) så här får ni några. ha en underbar kväll! massvis med kramar från mig.







o en bild på mig idag, när jag blev "utelåst".