halvsjuk.


jösses, det känns som en evighet sen jag bloggade sist, haha. kass uppdat. tyvärr! men skolan har börjat o det är dags att ta tag i det innan det är försent. ja, det har ju gått några dagar och endå är man skoltrött.. jag tror det bara funkar om man kommer in i rutinerna igen, som jag kommit halvvägs med. hoppas ni mår bra, själv är jag påväg till en förskyldning, åkte av någon anledning till skolan idag fast jag kände mig lite mör kvällen före, men konstigt var att jag va ganska alert på morgonen. men när jag väl kom till skolan, satt på mentorstiden så märkte jag hur mitt huvud sakta börja värka och mina ögon inte ville öppnas. klart, så vill man ju inte va i skolan! så efter så ringde jag mormor&morfar o fråga om jag fick va hos dom. dom är ju bara bäst så självklart kom morfar och hämta mig, sen körde vi hem till dom. jag har ätit mig mätt på fil & honung,honungsvatten & te. det enda man är sugen på vid det tillfället enligt mig. men har verkligen kurrerat mig hemma hos dom, så jag mår ett snäpp bättre just nu, vilket känns bra! eftersom jag bara vill åka till skolan imorn, för då är det dags och ta skolfoto, o det vore ju verkligen illa om man missa den dagen! vet inte, funderar på att åka dit och ta kortet och sen åker jag hem igen, går ju alltid! men ikväll (eller dom sista timmarna) ska jag vila gärnet och bara hoppas&be att jag ska bli bättre! har massvis med bilder att bjuda på men som ni förstår så är jag inte riktigt på det humöret just nu. men ni får en gårdagens outfit och sen kommer bilderna när jag piggnat till igen! hoppas ni orka läsa denna massan. önskar er en bra kväll vänner! varma kramar.


bokeh

försökte ta lite bokehbilder förlänge sen som jag inte lagt upp. men ja, jag försökte! (fota på vatten o redigerade sen)






SVAR PÅ TAL.




den tröjan är köpt på ginaT!
visst är den mysig? kan bara säga att
det är en av dom skönaste plaggen jag haft på mig,
känns nästan som man har ett lakan på sig..
så bekväm är den!


skolstart.

kan inte bestämma mig.. bra eller seg skolstart idag? tror det är bådeoch. första skoldagen gick segt men det va endå kul i skolan på något sätt, prata om betyg,gymnasium. ska jag va ärlig så tycker jag det är kul o prata om sånt, både för att man har något att sträva efter och vad man egentligen vill bli, vad vill jag egentligen gå,utbilda mig till? det fick vi fundera på idag. + madagaskar i kanten. rätt okej! nu är jag hemma, eller har varit det nu i några timmar men tänkte att jag snart ska gå ut till mitt lilla rum o planera lite, kläder,läxuppläggning,skoldagar,tillbehör o ja, allt dedär som hör till nu när vi börjar på ruta ett igen. hoppas ni mår bra! fortsätter med bloggdesignen o det fortfarande, jag har ju avslöjat min dåliga talang på design o sånt så ska försöka hitta lite hjälp o ang. headern så blir det lite hjälp där med av en som har talang! ja, allt det där kommer senare, kan inte lova vilken dag men ni märker säkert när ni besöker bloggen nån dag, har inte några bilder att bjuda på känns det som. men kom också på för nån dag sen att jag har bilder kvar från ett halvårsen som jag helt enkelt INTE kan ladda upp, o då menar jag det. speciellt habobilderna & mysiga dagen med lina som jag lovat. det är något konstigt o vill så gärna ladda upp dom eftersom jag vill visa er va jag varit med om! + lite videor som jag också har men som inte går o ladda upp. jag får klura ut dedär snart! har två mysig bild som kan laddas upp från den dagen jag o lina gick upp till nygårn o hade en liten picknik! den kan jag bjuda på, förlåt för lång text idag men känner att jag måste få ut det! hoppas eran skolstart varit toppen. det hoppas jag! puss.



time for food.

åt nog den godaste middagen på länge för en stund sen!?





torpaspel.

här kommer bilderna jag lovade från när jag va med lina,emilia & magnus på torpaspel. (lite dålig kvalite på vissa!)

















SVAR PÅ TAL.

här kommer en fråga till till min gamla frågestund som jag fick häromdan faktiskt, jag tar det nog som en vanlig fråga, om det är okej? men självklart ska jag svara på dessa tjejen!



1. ja, jag starta ju den självklart själv.. men varför jag gjorde
det va ju pågrund av att jag var nyfiken, alla börja ju skaffa så varför inte
prova på själv? så därför starta jag en, o som det ser ut nu så fortsätter jag! :)

2. JA! men bara man inte får inspirationen o bloggtorkan som kommer sällan, men bortsett
från det så funkar det alltid!

3. hatar o hatar. jag kan säga att jag verkligen inte gillar att jag har nollkoll på HTMLkoder o allt det där som jag är sämst på.. det är klart någonting kan jag säkert (?) men det är nog det! får nog lära mig sånt snart om jag ska fortsätta ..


bilder i massor.

nu kommer en bildbomb. känner att jag vart lite seg nu på uppdatering o bilder, så ni förtjänar en bildbomb från vrångö m.m.eller ah, inte så mycket av bilder men ett antal iallafall! idag börja skolan, känns som sommarlovet varit kort men vet inte, är det bra eller dåligt att det börjar igen? men en mysig dag tycker jag trots allt vi haft, inga bilder tyvärr. men roligt att träffa alla, verkligen! imorn är det helg o då bär vi oss av till loppis, som är ett av det roligaste som finns! bless








jag älskar dessa två bilder på bästa amanda!
















förändringar..

det pågår förändringar här på bloggen just nu för er som undrar. ny design och ja, det mesta kommer bli nytt o fräscht! så bloggen sålänge blir väl lite konstig ibland eftersom jag måste pröva lite saker. hade bäst! så hörs vi nån dag. puss!

vrångön.

hej bloggen! längesen nu. just nu sitter jag här i ett mysigt hus med min kusin och några andra godingar här på vrångön i göteborgsskärgård, hur mysigt som helst! det har gått en dag nu sen vi kom hit, just nu är vi ensamma här på ön och bor hos några här amanda känner, riktigt underbara människor dedär! ja, här ska jag va tills på tisdag och vi kommer säkert hinna med mycket tills dess tror jag, sola,bada..ja, det som hör till! tyvärr kan jag just nu inte lägga in bilderna som tagits här, men det får jag spara tills jag kommer hem, nu ska jag bara njuta av det fina vädret som varit och dom sista dagarna nu här. hoppas ni mår bäst, det gör jag! kram på er alla.

små favoriter.


gjorde om bilden till sepia. den bruna färgen på skorna va svag,men ni kan nog föreställa dom bruna!
alltså när man väl ser dom här par skorna ser dom faktiskt ut som tantskor, ärligt talat. men ska jag säga vad jag tycker, så tycker jag endå dom är lite fulsnygga på något sätt, jag gillar udda skor. dom här ÄR udda!dom ser nog bättre ut i verkligheten. vem vet, kanske man gör om dom nån gång. man har ju inte heller på sig brunt till vardags så varför inte pröva något nytt, jag gillar dom!


dessa är också ganska speciella på något sätt. det enda som saknas är nog kilklacken! det skulle göra dom ännu snyggare. men dessa får nog vänta tills man blir mer äldre känner jag, men dessa gillar jag endå!

väskan är ny. och den gillar jag skarpt! då menar jag skarpt.



ett foto i denna o den kommer bli så snygg! 5 :-, sånna här små saker gör faktiskt mycket!

den här gillar jag mest av allt. en stationsklocka som man kan göra så mycket med. ibland har man tur med saker tycker jag! jag längtar tills jag får inreda ett rum som är mitt eget med denna någonstans, åh. den är så galet fin!



skriver av mig lite, läs om du vill!




gokväll bloggen! dålig uppdatering, jag vet. men idag har jag varit ute nästan hela dagen o njutit av solen som inte syns till så mycket nu det sista veckorna. sen ikväll åkte jag med lina,emilia&magnus till torpastenhus på torpaspel. ni som inte vet vad det är så är det en sorts musikal/teater som spelas ute vid ett stort tält, idag kollade vi på romeo&julia. om jag ska kortfatta det va det väl sådär. förväntade mig mer orginal av den sagan, dom hade gjort om den till mer modent o ja, sådär faktiskt men tack endå, det va mysigt när vi åkte runt o kolla runt i hofsnäs! nu är jag hemma o har ätit lite fil&flingor som är en av mina största favoriter. egentligen skulle jag lagt in bilderna från det jag köpte igår och lite idag från torpaspelen men gör inte det ikväll. eftersom min underbara syster just kommit hem från Falun. och ska jag berätta något för er som vissa av er redan vet så har jag bott där en tid. för cirka 3 år sen flytta jag faktiskt hit. ja, nu undrar ni säkert varför inte jag hängde med min syster dit, jag har ju inte träffat mina kära vänner på 3 år ungefär!? jo, först har jag vart i Varberg och eftersom olivia och hennes vän camilla bestämde detta på en dag så hände det ganska fort och det måste ju planeras, för hon gick det utmärkt. men jag vet ju inte heller om mina vänner är hemma, men vi får se, längtan till Falun är väl inte världens största men vännerna borde man endå ta vara på. vi får se nästa år om det blir något! men nu vet ni det, jag har bott i Falun och dessutom pratat dalmål! haha, speciell dialekt dedär! nu ska jag ner till o göra igoning mig för ikväll ska olivia få berätta allt dom gjort i Falun! just nu har jag fullt upp hela veckan tills skolan börjar känns det som, ja .. finns mycket jag inte berättar här på bloggen men det är så att allt går så väldans fort. imorn ska jag lite senare på eftermiddagen åka till kusinamanda o sova över tills på lördag när vi bär oss av till ramsö där jag ska bo hos några hon känner som jag träffat några gånger, det ska faktiskt bli riktigt kul! stannar där tills på tisdag. sen ska jag hinna va med några vänner innan skolan börjar, det är nästan mindre än en vecka kvar snart, ah. tiden går fort helt enkelt! men jag tycker endå jag hunnit med ganska mycket. det enda jag saknat denna sommaren är att ha haft tid med vänner, finns så många jag gärna skulle vilja va med denna sommar, men det blir nog mer till skolan. men det är ju ett mål man har, att nästa sommar 2011 så ska jag ta tid mer med vänner! men sommarlovet har varit lyckat trots allt. nu vill jag säga godnatt till er alla, sov gott och njut nu lite extra av dagarna innan dom är slut. varma kramar till er alla!

varbergs sista bilder.



sista middagen. det som saknas är dom underbara revbenspjällen & kokta majskolvar. M-M-M.






en dag med emilia.

nu är jag hemma från varberg. eller ja, kom hem igår iförsig! tänkte eftersom jag lagt in alla (har några till som kommer om ett ögonblick) bilder från varberg kom jag på att jag lovade bilderna från den dagen med emilia! här får ni dom, inte alls många. idag har jag verkligen gjort kap, second hand saker + lite smått o gott. tänkte att jag lägger in dom imorn, så ni får se! speciella saker men det är lite min stil. hade bäst sålänge! kramar.







a drop in the ocean










 


 



 

 

 


mer glädje!

har ännu mer bilder o bjuda på, idag har halva dagen spenderats i stan med olivia o lina. mysigt som vanligt! sen har vi vart här i husvagnen o tagit dagen som den kommer.. ikväll har jag,olivia&lina bestämt att vi ska ta ett kvällsdopp o sen basta i campingens bastu. har inte mer o säga mer än att jag kanske inte kommer blogga varje dag eftersom det tar sån tid och det finns faktiskt bättre saker att göra på sommarlovet! så ni vet det! önskar er en mysigkväll nu i sommarvärmen! bilder kommer ikväll förmodligen, om det inte är så segt igen.. men ni får kika in då o då, hade bäst! pusss.

@VARBERG

gokväll! just nu sitter jag i förtältet med olivia&lina brevid mig. för idag bar vi oss av till varberg' med vår kära mormor och morfar! har inte berättat det på bloggen men det blev bestämt ganska hastigt igårkväll, haha.. men inte att man tacka nej till det utan nu är vi här o har det som kakan till kaffet! vi har ju precis kommit hit så vi har ju inte hunnit med så mycket förutom ett dopp i havet o lite kortspel o så, men det är ju så varberg hör till nästan, men vi ska va kvar här nästan hela veckan så vi kommer göra massvis med mer! föresten,  igår så blev det faktiskt en tur till stan med min vän millan! ja, man får aldrig nog av henne. du är underbar! nu har jag lite bilder att visa er från dagen, har också lite bilder från när millan o jag va nere, men tyvärr la jag in dom igår men ladda ju inte upp dom så jag har dom faktiskt hemma, så när jag kommer hem lägger jag förmodligen in dom! ja, visst låter det som jag njuter, o det gör jag! nu ska vi snart göra oss igoning till natten, hoppas ni mår bra! pusss.

 





lina gjorde världens högsta korthus, talang? OHJA.

mer bilder går inte att få in, det är lite batteri o datorn är vääldigt seg så det få bli dessa! godnatt.


sent inlägg.

gokväll kära vänner! idag får det bli ett sent inlägg. har varit upptagen hela dagen faktiskt. idag har eftermiddagen spenderats med emilia! känns som ett år sen vi va sist faktiskt, men jättemysigt att få träffa henne igen! å, vi har haft hur kul som helst, tillomed vädret gillade oss idag, sen senare ikväll så sprang hon o jag ut en sväng! o vi baka ju världens bästa muffins?! eller..haha. du är endå så bra millan, tack för dagen! nu sitter jag här o känner att mitt hår har torkat o ska snart göra mig igoning o gå o lägga mig .. man behöver ju alltid inte lägga sig som senast, sen somnar jag inte direkt så då är det bäst att jag lägger mig tidigare! and guess what? en av mina kosterbilder kom med i BT idag! jättekul faktiskt, plus att det är första gången vilket är ennu roligare! o nu vill jag inte skryta eller så men igår så kom faktiskt också en bild av kosterbilderna med i GT/expressen. hade faktiskt ingen tanke om det tills mormor ringde mig idag o sa det, alltså man blir ju bara så uppmuntrad o glad att man kan skicka in hur mycket som helst, o just idag & igår .. ja, jag är glad som ni förstår! kan visa bilden som kom med i GT. den som kom med idag har jag redan tatt kort på, o lite kort från idag också hänger med! hoppas ni sover gott inatt. det kommer jag nog göra! kraam.









högst upp till vänster (stora bilden) är den!